Sebep olanlar utansin. Hayatim mahfoldu. Psikolojik tedavi bile goruyorum. Doktorum egzemalarin stres ve uzuntuden dedi. Sebep olanlarin ise umurunda bile degil. Hergun kan agliyorum ben. Fotografim koltuk altimdaki egzema. Foto onden cekildigi icin fotoshoplu gibi cikmis daha da kotu durumda. Koltukaltinda, ensemde ve bikini bolgesinde hatta makatta bile var
Koltuk altimda, bikini bolgemde ve ensemde egzema var. Kullandigim ilaclar ise yaramiyor. Gittiginiz iyi bir doktor var mi?
Eczaneye gidip Advantan adında krem alıyorsun, 1 haftada geçiyor. Egzama tekrar nüksedebiliyor ama geçici olarak kesin çözüm. Duj jeli kullanma, şampuan kullanma, alternatif tıppa yönelirsen daha az sıkıntı çekersin.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tesekkurler. Dus jeli kullanmiyorum zaten. Bittim sabunuyla yikaniyorum. Pamuklu ic camasiri kullaniyorum.
Saraçoğlu sabunları beş para etmiyor zaten. Şahışifa ürünlerini kullan, Saraçoğlu içeriği fazla kimyasal barındırıyor. Şahışifanın ardıç katranlı şampuanını da kullanabilirsin.
çok geçmiş olsun tatlım ama bu kadar kafana takma çünkü çözümü var. Ben de yaşadım aynı sorunları. Krem falan kullanmışsın ama doğal yollarla çözümü var. Egzamayı beslenme ile de çözebiliyosun. İşin özü bağırsakta bitiyormuş. Enbiosis diye bir şirket var, bağırsaklarını inceleyip sonrasında bağırsaklarının ihtiyaç duyduğu besinleri saptıyorlar. Güzelliğin sırrı içten geliyor anlayacağın. Bence bi araştır.
Egzema sıkıntısını ben de yaşıyorum egzema yı tetikleyen yiyecekler den içecek ten uzak dur bunlar nedir domates ve salça li yiyecekler acı biber ve baharat lar yumurta kola bunlar aşırı çok pis azdırıyor egzema yı deniz e giren bir bayan isen Deniz suyu çok iyi geliyor gide bildiğin kadar denize git mevsiminde
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu yaz denize gitmem mumkun olmadi. Yiyeceklerime dikkat ediyorum.
Arkadaş görsel kıymadan sorsanıza ya bu tarz soruları insanların midesine bulandırıyorsunuz. Egzama varsa travzol krem al eczane den sür geçer. Lütfen görsel koymayın artık
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah askina mide bulandiracak ne var? Travzol zaten kullandim onceden.
Zaten umursamiom bana ne 🙃 ama doktorun dedigi dogru stresten oluo bende o donem iflas etmistim baya sikintilarim vardi sendeki sikintilar ne cozulecek gibimi sole de bileim
Kardeşim ulaş bana ınstadan bunu yaşamış biri olarak 4 sene sonra buldum tedavisini murat_alpklc
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne yaptılar sana ne oldu
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgilim hayatimi altust etti. Ayrilalim ble demeden beni kullandi sirra jadem basti, bir baskasiyla evlendigini ogrendim.. Ama esi de bosamis onu. Yine de oh olsun diyemiyorum.
Bir erkegin bir kadina yapabileceği o kisiyi maddi açıdan dolandırmasi siddet uygulaması ve evleneceğim vaadiyle beraber olmasi olabilir aklıma daha ütopik bir sey gelmiyor
Kendime acimiyorum. Bana bunlari yapanlarin yaptiklari cok canimi yakiyor. Ben ayakta duramayan insan var demedim ki. Tabi ki insanlar ayakta duruyor ama nasil, gel de onlara sor.
Stres ve uzuntuden dedi. Ilaclar bastan biraz ise yariyor sonra bagisiklik kazaniyor cildim alisiyor ilaca. Stres ve uzuntuden uzak dur dedi bu damalesef mumkun degil.
Ama uzuntuden oldugunu kendim de anliyorum. Azicik rahatlayayim egzemam azaliyor. Tatilde mesela neredeyse tamamen gecmisti. Stresli ve uzuntulu ortama geri donunce yine bu hale geldi. Alarji testi yapti doktorum. Alerjim yok cok sukur.
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Koltuk altimda, bikini bolgemde ve ensemde egzema var. Kullandigim ilaclar ise yaramiyor. Gittiginiz iyi bir doktor var mi?