Bu böceğin ne olduğunu bilen varsa lütfen yazsın duvarımda görüyorum yatağımda minicik görüyorum bunlardan öldürdüm mü kan gibi kırmızı oluyor elim çıldırıcam o kadar huylanıtorum ki anlatamam nedir bu :( ya kene ya tahtakurusu gibi geldi bana nasıl kurtulurum bu lanet şeyden :((((
Arkadaşlar bu böcekten iki üç gündür duvarımda görüyorum?
Öldürme demek ki kaynağı var. Bu böcekler uçmaz. Dediğim gibi pet şişeye alıp at. Bende de mesela küçük üvez var. Kaç aydır sonu gelmedi. Delirtiyorlar beni. Yeni eve çıktım orda da kurtulamadim. Evi ilaclatsan olmas. Bı yerden beslenip hayatta kalıyorlar. n
Eski evim pisti tasincam diye bssy yapmadım. Buraya taşındım kalabaliktan karpuz dışarda kalmış balkonda sinek yapmış o derece pis ama onu attım felan. Su ara tek tük çıkıyor. Onları da avliyirum. Ama ufak sinek çok beter. Vuruyirusn kaçıyor. Aceli su aikiyorun fayda etmiyor. Peşinden kosamiyirsun. En son bunlara tuzak mama yaptim geldiğimde 5 6 tane ai tuzağa düşmüş ama sonu gekemdi hala arada. goruyirum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kene değil net. Böcek ilacı al kapı girişlerine ve supurgeliklerin olduğu bölgelere sık kimsecikler kalmaz
Eğer tahtakurusuysa işe yarar mı özel ilaçlama gerekiyor diye okudumda internette
Raid böcek ilaçları var onlardan al. Ayrım falan yapmıyor önüne geleni yaslayip geçiyor.
Tahta kurusu değil o ayrıca 👍
Ama baktım çok benziyor neredeyse aynı
Üzerinde tırtık var mi düz değil mi kabuğu
Bilmiyorumki öldürdüm hemen çok huylanırımda :( ama gece çıt çıt diye seslerde duyuyorum sanırım bişeyi yiyorlar bunlar
Tahminin doğru o zaman. Böcek ilacı kurtuluş. Kapılar ahsapsa onlara da sık. Yalniz odaya bir süre girme havalandir daha sonra da.
Yerler laminant kapı tahta oraya sıkacağım odamda barınacağı çok bir yerde yok aslında. Umarım kendim ilaçlayarak kurtulabilirim teşekkür ederim
Kurtulursun rahat ol. 👍 rica ederim 👋
Bocek ilaci alin odaniza surun full o gunde cikin gezin evde bulunmayin falan sonrası gelmezler herhalde
Tahtakurusuysa bu işe yarar mı
Denemekten zarar gelmez bence 🤷♂️
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
kene değil kenenin 8 tane aynı uzunlukta bacağı olur bunda 3 bacak kafasındada anten gibi bişey var
tahta kurusuna benziyor
Nasıl kurtulacağım bundan :(((( banada tahtakurusu gibi geldi :((
ilaçlama yapmaktan başka seçenek yok
Evet tek çare o sanırım
Teşekkürler
Yatağa böcek atmışsın))))
:(((((
Kene değilmiş😀
Tahtakurusu laneti sanırım :(
Benziyor
:((
ilaçla evi büyük sorun değil
allah kahretsn titredim görünce 😭
Sen bide beni düşün delirmek üzereyimm :(((
🥺
Pet şişeye alıp at
Gördüm mü öldürüyorum ama gene çıkıyor
Öldürme demek ki kaynağı var. Bu böcekler uçmaz. Dediğim gibi pet şişeye alıp at. Bende de mesela küçük üvez var. Kaç aydır sonu gelmedi. Delirtiyorlar beni. Yeni eve çıktım orda da kurtulamadim. Evi ilaclatsan olmas. Bı yerden beslenip hayatta kalıyorlar. n
Evi neden ilaçlatmıyorsunuz ben son çare öyle yapmayı düşünüyorum nasıl yaşanır bunlarla
Eski evim pisti tasincam diye bssy yapmadım. Buraya taşındım kalabaliktan karpuz dışarda kalmış balkonda sinek yapmış o derece pis ama onu attım felan. Su ara tek tük çıkıyor. Onları da avliyirum. Ama ufak sinek çok beter. Vuruyirusn kaçıyor. Aceli su aikiyorun fayda etmiyor. Peşinden kosamiyirsun. En son bunlara tuzak mama yaptim geldiğimde 5 6 tane ai tuzağa düşmüş ama sonu gekemdi hala arada. goruyirum.
Anladım bende ilaçlatacağım sanırım böcekten çok huylanırım ve yatağımda bile görmek çok kötü..
Evet yatak olayı kötü
Çok huylandım kaç ordan
Kaşıntıdan ölüyorum bende :(
Iyy çok korkunç
Bencede
huylandımm yaaaaa ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyy