Diğer Bisikletiniz var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Canim sıkıldı 5 dakikaya sizin kapının önündeyim🚲🚲 Nereye gidiyoruz 😳 Bisikletiniz var mı? Cevapla Nereye Gidilir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
YodanınSolTaşağıv5 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Lan benimkine de bakım lazım ya. Arabasız kalınca her yere gidemez oldum, babamdan da almak istemiyorum sürekli, yarın halledeyim en iyisi. :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bence hiç durma zaten tembel varlık 😀 Yorumla YodanınSolTaşağıv5 +1 yıl Bana tembel diyorsan yanlış oldu, Yoda'ya diyorsan tümden yanlış oldu... :D Yorumla Soran +1 yıl Bak yarın sorarım bisiklet ne durumda diye 🙂 Yorumla YodanınSolTaşağıv5 +1 yıl Bir gün de ani bir plan olursa diye bırakalım, ne olur ne olmaz... :D Yorumla
Sdfdsdf4 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Bir deniz kenarı eniyidi sanırım.. Bu serin havada su sesi dinlemek harika olsa gerek? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bencede biraz ordayim cabuk hazirlan 😀 Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Hazırım zaten... İçecek birşeyler aliyimmi?😇😇 Yorumla Soran +1 yıl Süper olur Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Çekirdek felan?Bu gece sabah olsun mu? Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Giyicek biseylwr de alalım hava soğuk olur demi? Yorumla Soran +1 yıl Cekirdek yerine chips getiriyorumŞimdi çıkarsak zaten kim bilir ne zaman döneriz 😀Baktın Kazakistan uğradık Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Evet.. Bir sonraki durak nedir kaptan?😂😂😂 Yorumla Sdfdsdf4 +1 yıl Heyyy hava çok soğuk. oldu ben usudum ama jjjdjd Yorumla
Bojinov_o Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 19,7b cevap paylaştı. Bize gidicez, uyuruz hem-bira da alalım mi?Oldu bea totoma alçak donum yok -ben veririm parasınıTabi olur olur😆Yaklaşık 3 dakika önce ki konuşmalarımız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bursadaysan hemen şehreküstünde buluşalım kanka bisiklet turu yaparız gece gece mis 0 0 Yorumla
lMelodrama Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 36% +1 yıl Bana bisiklet almaya :( 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sabahı bekleriz şu an nerden alçağız ☹️ Yorumla sadecesolitude +1 yıl Alacağız diye yazılır köylü Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Var var bisikletsiz olmaz 0 0 Yorumla
SaAdimAzrail Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Eve gel dışarısı ıssız başımıza iş alırız 0 0 Yorumla
Sözers Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Derhal terket kardesim burayi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden ama 🤷♀️ Yorumla Sözers +1 yıl Bilmiyorum sanirim babamin yeri Yorumla
Burunspreyi-_ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl var uzun zamandır öyle duruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kullanmanın zam zamanı bak 😀 Yorumla
Soğukkanlıbiriğ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl Dünya turu? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasın bana uyar 😀 Yorumla
ddarkdayss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Off mal.🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hakaret kabul etmiyorum 😐 Yorumla ddarkdayss +1 yıl Peki. Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. Var. 0 0 Yorumla
LORD_selo Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. Güzel olurdu ama zor 0 0 Yorumla
sait27 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Araba olmuyomu 😀 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz Yorumla sait27 +1 yıl niye Yorumla Soran +1 yıl Cevreye zarar 🤷♀️ Yorumla sait27 +1 yıl hava soguk ama simdi totomuz donar hep 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Sıkı giyin üşümezsin Yorumla sait27 +1 yıl siz gezin o zaman erindim ben 😀 Yorumla
mhmt4343 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Eve gidelim😄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ☹️ Yorumla mhmt4343 +1 yıl Gel hadi Yorumla Soran +1 yıl Git lütfen Yorumla mhmt4343 +1 yıl Gelll Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Lan benimkine de bakım lazım ya. Arabasız kalınca her yere gidemez oldum, babamdan da almak istemiyorum sürekli, yarın halledeyim en iyisi. :D
Bence hiç durma zaten tembel varlık 😀
Bana tembel diyorsan yanlış oldu, Yoda'ya diyorsan tümden yanlış oldu... :D
Bak yarın sorarım bisiklet ne durumda diye 🙂
Bir gün de ani bir plan olursa diye bırakalım, ne olur ne olmaz... :D
Bir deniz kenarı eniyidi sanırım.. Bu serin havada su sesi dinlemek harika olsa gerek?
Bencede biraz ordayim cabuk hazirlan 😀
Hazırım zaten... İçecek birşeyler aliyimmi?
😇😇
Süper olur
Çekirdek felan?
Bu gece sabah olsun mu?
Giyicek biseylwr de alalım hava soğuk olur demi?
Cekirdek yerine chips getiriyorum
Şimdi çıkarsak zaten kim bilir ne zaman döneriz 😀
Baktın Kazakistan uğradık
Evet.. Bir sonraki durak nedir kaptan?😂😂😂
Heyyy hava çok soğuk. oldu ben usudum ama jjjdjd
Bize gidicez, uyuruz hem
-bira da alalım mi?
Oldu bea totoma alçak donum yok
-ben veririm parasını
Tabi olur olur😆
Yaklaşık 3 dakika önce ki konuşmalarımız
var ama sonra gidelim bugün cok sürdüm bacağım ağrıyo😔🔫
Bursadaysan hemen şehreküstünde buluşalım kanka bisiklet turu yaparız gece gece mis
Bana bisiklet almaya :(
Sabahı bekleriz şu an nerden alçağız ☹️
Alacağız diye yazılır köylü
Var var bisikletsiz olmaz
Eve gel dışarısı ıssız başımıza iş alırız
Bir zaman vardı kırdım.
Derhal terket kardesim burayi
Neden ama 🤷♀️
Bilmiyorum sanirim babamin yeri
piskilet mi. piskilet ne arar la bende
Sahile ineriz ya da E-5ten yardırırız 🚴♂️🚴♀️
Elektrikli bisikletim var hemde