ne bileym işte evde okulda tuvalet bulamadınız tuva
etler doluydu dısarda yer yoktu falan anlatın yaşınızı nerede ne zamn olduğunu
etler doluydu dısarda yer yoktu falan anlatın yaşınızı nerede ne zamn olduğunu
benim ki dışarda değil evdeydi 11-12 yaşlarındaydım. Hastaydım üşütmüştüm çok fena üstüne bir de ishal olmuşum. Çok sıkışmıştım tam tuvalete gidecekken ikizim çıktı önüme sinirlendirdi şakalaştı oyaladı beni önüme falan geçti izin vermedi geçmeme tabi gelecek felaketten haberi olmadığından. Sonra bir salmışım ki ne salma salonun ortası bok gölüne döndü :D Küçüktüm ya bir de annemler evde yoktu görürlerse kızarlar diye düşünerekten aldım bütün atletlerimle temizledim. Bu defa atletleri gördüler :D bu da böyle çok feci bir anımdır..
ikizine naptını merak ediyorum
Bakkalda yapmıştım hemde 8. sınıftayken çok utandım eve gidene kadar nasıl saklıyacağımı şaşırmıştım :(
gören oldumu?
Hahaha 😂😂😂
okulda olmustu bı ara erkekler wc sı doluydu kızlar wc sıne gırdım kızlar olmasına ragmen oraya yapmıstım hıc unutmam yas 18 dı o zmnlar sımdı 23 uzaklastırma almıstım okulda sırf kızlar wc sıne gırdıgım için dedım korkmayın cok sıkıstm kızlar cıglık atıyor sapık felan dıye :D
U yasında ydim evde kimse yoktu farklarla maç oynarken sikis tim biraz daha siktim kendini dayanamadım eve koşarak gittim anah tarı becerip deliğe sokamadim baya urastim biyandan da kvirtiyordum sonrası malum
Cevap
32Cevap
Ben 12 14 yaşlarımda sidikli bir kızdım, ortalık yere çişimi yapmayı seviyordum. birisini anlatayım. kasıtlı olarak su içtim çişimi getirdim sonra çıktım sitenin ücra köşesine eteğimi indirmeden işedim. arada sırada yürürken ufak ufak sızdırmayı seviyodum.
Ben de çok seviyorum ya
@Lysenderevaa özelden komuşalım mı ? Bende seviyoruö dertleşiriz
@hiçhiçkimse
Bence hiç gerek yok konuşmaya, manitamla konuşuyorum :)
@Lysenderevaa oysa ben seni çok iyi anlayabilirdim :) birbirimizle tanışmadan, anlaşabilirdik :)
Anaokulundayken herkesin gözü önünde yaptım aksjlajdlaj
anaokulda küçksün daha bişey olmaz
2 buçuk yaşımdayken bir dede bastonuyla kafamı yakaladı. bende korkudan altıma yapmıştım.
küçükmüşsün bişey olmaz
13 veya 14 yaşındaydım okuldan eve geliyodum acayip çişim geldi asansöre kadar dayanabildim orda bıraktım gitti. d
hmm peki
kimse görmedimi?
yok be apartmanın asansöründe altıma yapmıştım :D
5. Sınıfta eve geliyordum kapının önündeydim bende apartmana yapmak istemedim bahçeye çıktım orada yaptım ama eteğimi indirmedim öylece yaptım birde sitedeydik Allahtan kimse görmedi ama kamera vardı
Hahaha
😂😂
Ben küçüklüğümü işeyerek geçirdim 😂😂
Ben pantolonu kilodu indirip yapiyordum agac dibine arkadan bakan popomu goruyordu😅😅
Kiz cocuklarinda cisini tutamama normal bisey ki evet butun kucuklugunu sidikli gecirmene sebep olmus ayni zamanda
Bu sefer kilotlu çorap yoktu galiba 😂😂😂
Hayır vardı 😀😀
Anahtarım yoktu annemi kapıda beklemek zorundaydım merdivene işemiştm :D
kaç yaşındaydın?
13 falan:D
Çok iyi ya 😂😂😂
İlkokulun ilk gününde tuvalete gitmek için izin istemeye utanıp altıma kaçırmıştım. Allahtan öğretmenim anlayışlı adamdı. Diğer öğrencilere çaktırmadan beni eve yolladı. Yoksa adım sidikliye çıkardı valla :)
ilkokulda hocadan utandığım için altıma yapmıştım :))))
kaçıncı sınıf?
1 :D
1 ya da 2 olmasi lazim. Panoya biseyler asiyoduk vakit geçmiş baya. Onumde de kizlar vaedi cekil diyom cekilmiyo. Sonra saldim gitti iste :)
Lisedeyken okuldan çıkmıştım Eve gidiyordum yolda inanılmaz sıkışmıştım ve dayanamayıp bırakmıştım pantolon siyahtı belli etmiyırdu Allah'tan
Hiç başıma gelmedi ama cok utanç verici bişe düşünsenize 2 3 sınıfda altına yapıyorsun adın sidikliye cıkıyor sidikli aşagı sidikli yukarı :D
Hyr ama geçenlerde uykum çok agir basmisti tuvaletim çoktu bnde ddm neyse 10 dk sonra yaprim iki dk gozlerimi kapatim ddm bn uyumussum o arada sabaha karsi ruya gordum birinin bahçesine isiyordum meger gerçekten altima isiyyormusum
dün gece oldu üşütmüşüm virik olmuşum altıma siçtim denir ya hah işte ben siçtim O. o
ilkokulda yanımda oturan çocuk yapmıştı. bütün sınıfı hemen tahliye ettiler :/ berbat birşeydi.
7 yaşımdayken okula yeni başlamışım çekingenim falan derste oturduğum yerde salı verdim okul çıkışına kadarda yerimden kalkmamıştım :)
Kızlarda olur o ya. biz gerekirse iple bağlarız yine yapmayız :))
önümde kaç erkek yaptı benim
hyr 14 yaşımdayken hoca hiçbiri tuvalete yollamazdı heralde 6 7 erkek 10 15 kız yaptı bu kadr fazla çünkü 2 3 defa yapan var
İlkokuldayken ben de altıma yapmıştım, yalnız değilsin gizli. :D
Fermuar sıkıştırdı bir keresinde çok fena Sünnet derisini yaktı kavurdu 🤣
Altima yapmadım da regl oldugum zaman etegime gecmisti
İlk okulda 7 yaşında altıma sıçmıştım rezil olduk rezil
işsiz güçsüz olunca insan nelere kafa yoruyor hey allahım
Ciş kacirdim baktmki kacti.
Hepsini koyarken altima sictim o ara.
nasıl kokmuştu snf :)))
Sabah evden cıkarken kakam geldı komurluge gıttım kacırmaya az kala komurluge yaptım tuvaletımı
sen yaptın galiba senin gibileri merak ediyosun sanırım :D
öyle bir şey olmadı da ben 6. sınıfta kıza dayarken yakalandım
7 SİNİFTA YAPTİM BEDEN EGITIMNDEYDIK OYUNA DALDIM TABİ ALTIMA ISEMISIM HERKES BANA GÜLDÜ
Sonra noldu cişli mi dolastin 😂
1. sınıfta yapmıştımmm :D
en son 4 yaşındaydım galiba :)
Sen şu an yaptın sanırım
şu an değil eskiden
6 yaşındaydım öğretmen korkusundan olmuştu
bit bitmediniz gitti mk işiniz gücünüz pislik
ağır fetişizm seziyorum
bilmem 7 yaşlarındaydım sanırım..
Ne sacma soru bu 5 yasindayken belki
nesi saçma herkesin başına gelebilecek bir olay
öyle bir şey mi yaşadın kız
evet
16 yaşındayken 5 arkadaş dışarı çıktık. benim çişim geldi samimi olduğumuz için çişim geldi dedim. erkekler dedi bu çevrede tuvalet bulamazsın tenha bir yere yap ama ben yapamam öyle dedim tutarım dedim. daha fazla bastırnca dedim ben dayanamycm gidelm ayağa kalkmamla salmam bir oldu ama baya paçalardan akıyodu. sonra güldüler filan
Bendebikere evd e altıma sıçmıştım
hayir :D
Hic olmadi. Seninoldu mu;-)
en son 8 yaşında oldu galiba
Evet yaptım
nasıl oldu anlat
Ozelden anlatabılırım
hayıır :D
Anaokulunda :Dddd
Yapmadım.
hayır tabi ki
:D hiç yapmadım