Malsın kadınların yarısı paraya bakıyor artık jsjsj Nice tipsiz olup parası var diye at gibi kızla sevgilisi olan var Ali ağoğlu mesela adam 60 yaş kız 18 kıza sorsan aşık oldu demi jsjsj
Kankam sitede şu soruyu çok görmüşsündür KizlarSoruyor genelde yazmış çok güzeli ama kimse bana yürümüyor neden biliyormusun erkekler çekiniyor benim eski sevgilim vardı sarı saçlı yeşil gözlü kız bebek cidden okuldan arkadaş diye sevgili olmuştuk alışmıştım ama normalde o kızı tanımadan ayarlamaya çalışsan dersinki kendine bu bana imkan yok bakmaz ama nasıl olduysa öyle sevgilim tabi gene sonuç ayrılık ama oldumu oldu buda benim başarım jsjsj 😂
🤣 güzel söylediğine eminim.😁 1: je vole söyleyen louane 2: va va va vis florina 3: si t'étais lá louane 4: balance ton que Angelé 5: tourner dans le vide indila
conan gray heather bu sıralar taktığım şarkı 😁 Pia mia princess Bak bunu kesin dinlemelisin adı tam benim tarzım Desert rose lolo zoua Kadebostany save me
Feel something bea miller ıncomplete backstreetboys Song with dancer Tum hi ho meri aashiqu Hintçe Mad world Dynasty bu şarkıyı çok severim My love westlife Liar camila cabello Bebe rexha l'm gonna show you Genetics meghan tranior Personel Past life selena gomez Bu şarkının adını bilmiyorum sen söyle yaz Bir bak? n var, insan? ark? lar hat? Lar. Bebe rexha Grace melania martinez'in şarkılarına bakabilirsin hepsi güzel 😅 ıt's tricky Günaydın sevgilim cem Belevi Fire on fire sam Smith Te miro Unutulacak dünler Lily Alan Walker Gelmesende beklerim emre durmuş Melisa yıldızlar Higher ally Come down to us burital Little do you know Alex sierra Nf dinleyebilirsin Sign of the times harry styles Alone alan walker Bu kalp Çekmeden yıldızlara Human Christina perri Me and my broken heart Love me again Meant to be bebe rexha Knockhing on heavens door l like me better Brother kodaline Winter on the weekend julia Daddy ıssues ...