Kaba konusmalari, herşeyi kısıtlamaları, sahiplenme adı altında herşeye yasak koymalari kızların ilgisini çekiyor 2 ay sonra da sıkılıp ayrılıyorlar öküzün biriyle olmuşum diyorlar bu arada herkes değil çoğu bu şekilde 😉
nedense müge anlıya gelen olayların coguda türklerden nedense samsunda gıresunda yanı akraba aynı köyden eslerın aldattıgı kucuk cocukların olduruldugude hep türklerden bunu genele vurma kacakcılık dıyorsun doguda kac fabrıka var sayar mısın desem susup kalırsın ırak sınırına 500 m mesafede köyler var bu ınsanlar her gun o catısma ortamında nasıl sehre ınıp cıkacak kac saat suruyor utanmıyor musun bu ırkcı pıclıgınden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
biri bize ne vatansızlardan demiş. benim dedem türkçe bilmeyen adam. askerliğini gelibolu'da yapmış. bu vatan sizin olduğu kadar bizim de vatanımız
disslike atan arkadaş senden daha fazla sahip çıkıyorum bu ülkeye haberin olsun.
atın disslike ben türkiyeyi seviyorum ve sevmeye devam edeceğim
kürdüm vatanım türkiye. kimse bana vatansız diyemez.
Kaba konusmalari, herşeyi kısıtlamaları, sahiplenme adı altında herşeye yasak koymalari kızların ilgisini çekiyor 2 ay sonra da sıkılıp ayrılıyorlar öküzün biriyle olmuşum diyorlar bu arada herkes değil çoğu bu şekilde 😉
insan olsun vicdanlı olsunda nereli olursa olsun yeterki insan olsun.
Kürt yarağı yemek istiyor bu belli.
ne diyorsun edepsizz
Kürtler kendi aralarında birbirlerini tatmin ediyor işte eziklik psikolojisi
Övsünler bize ne vatansızlardan
Kürtler boş insanlar bence
Anan bos
Nerde hırsız , kaçakçı dolandırıcı varsa onlarda
nedense müge anlıya gelen olayların coguda türklerden nedense samsunda gıresunda yanı akraba aynı köyden eslerın aldattıgı kucuk cocukların olduruldugude hep türklerden bunu genele vurma kacakcılık dıyorsun doguda kac fabrıka var sayar mısın desem susup kalırsın ırak sınırına 500 m mesafede köyler var bu ınsanlar her gun o catısma ortamında nasıl sehre ınıp cıkacak kac saat suruyor utanmıyor musun bu ırkcı pıclıgınden