Diğer Kızlar böyle değilseniz dışarı çıkmayın, tamam mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok değişik kafanız var Kızlar böyle değilseniz dışarı çıkmayın, tamam mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Rengin_-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl 😃😀 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Rengin_-_- +1 yıl Rica ederim Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Diğer konusunda 603 cevap paylaştı. evet maskesiz çıkmayın dogru kullanma sart olarak maskeli cıkın 0 0 Yorumla
ƬӇЄ_Rσɱҽσ Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 96% +1 yıl Linç yersin haketmişsin dicem ama altinda güzel sosyal mesajda var şimdi 0 0 Yorumla
sempatik_boy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Maske takmis ruj surmus makyaj yapmis emeğe yazık😀😂😂 0 0 Yorumla
ikincimehmet Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İlk defa katılıyorum. Maske takmayı ihmal etmeyin. 😄 0 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl senb gecen benım masemı cıkartmıyro sevgılım dıyen kız degılmısın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yooo Yorumla TheExodia +1 yıl o o hatırlıyorum 2 rsım bır maskelı bır maseksız :D hala maskeyı cıkarmana ızın vermıyor mu :D Yorumla Soran +1 yıl Ben hür irademle hareket ediyorum, beyfendi. Ona noluyor Yorumla TheExodia +1 yıl hahahah delisim kıvvırcık bırde r lerı soyleymıyorsan sen tam bır afitapsın Yorumla Soran +1 yıl Çok tuhaf ama j ve ç harfini diyemiyordum. R ler arada kayma oluyor. Yorumla TheExodia +1 yıl ohaaa bak sen su anda kıvırcıkalr kralıcesısın :) Yorumla
BillGaste Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl bence böyle olmayan hiç kimse dısarı çıkmamalı, yani maskesiz. korona var aman dikkat 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl biz erkekler böyle değilsek çıkalım mı? Çıkıp virüs kapıp geberelim mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Im erkekleri sevmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pis cinsiyetçi :D Yorumla
skazmsmss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl yine şu diş telleri olan kız. sensin evet 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aaa maskenden görünüyor mu?Diş tellerime kazıdım adımı, herkes gülmesem de telli kız diyor Yorumla skazmsmss +1 yıl hayır görünmüyor Yorumla
haymadafaka Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl sen maskeni çıkarma bence korona bitse bile :d 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla haymadafaka +1 yıl benden yakışıklısın hacı Yorumla Soran +1 yıl 😡 Yorumla haymadafaka +1 yıl kızlar peşinde deli divane olur, kontörün yoksa ödemeli de olur kankiii Yorumla
İyi1i Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aynen maskesiz ve farsız çıkmayın dışarıya :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biri anladı sonunda Yorumla İyi1i +1 yıl Far'ın renk tonu teninle çok uyumlu olmuş bu arada sevdim. İyi akşamlar Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sen gecen sevgilisi maske cikartirmayan burnu buyuk olan kiz degil misin 1 1 Yorumla Nurrfiidan +1 yıl Jsjdjdjdjdjdjjdjd sensin büyük Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Saçların çok güzelmiş 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Diğer konusunda 469 cevap paylaştı. Sosyal mesajımızı aldık 😂 0 0 Yorumla
Sonedax Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 47% +1 yıl Diğer konusunda 917 cevap paylaştı. Burasi twitter'a döndü iyice 0 0 Yorumla
ziraatmuhendisigenc Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl arkadaki at ağızlıya ne demeli :D :D 0 0 Yorumla
1Neanderthel Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tamam knk. Musadenle dagilalim artik 0 0 Yorumla
Nightroad Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Maske bütün kusurları kapatmış :D 0 2 Yorumla Nurrfiidan +1 yıl Mal Yorumla Nightroad +1 yıl @Nurrfiidan sen kimsin Yorumla
Mavişşcik Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Maşallah ne kadar da zeki 😅😅😂😂 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler canım Yorumla Mavişşcik +1 yıl Rica ederim canımmm😅😅😂 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Haklı maskenizi takın 0 0 Yorumla
güneşeaşıkkardanadam Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kızlar değil herkes maskesiz çıkmamalı 0 0 Yorumla
Amedli_ismail Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sadece kızlar mı kız 😂🤦 0 1 Yorumla Amedli_ismail +1 yıl Kimler... Yorumla
Karanlıklar_lordu Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Offff şuna bak ya aşık oldummmm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kime Yorumla Karanlıklar_lordu +1 yıl Fotoğraftakine, hani kardeş payında var ya seni ilk gördüğümde ulen ne karılar var be dediği gibi oldum şey ettim yani 😁 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Diğer konusunda 344 cevap paylaştı. maske önemli tabi 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Doğru söylüyorsun. 0 0 Yorumla
Minyonbirisiyim Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Öyf aşko yakıyosun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Knk? Yorumla Minyonbirisiyim +1 yıl Olur öyle şeyler Yorumla
İtirazımVar_ Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Maşşallah tosunuma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tosun değilim ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
😃😀
Teşekkürler
Rica ederim
evet maskesiz çıkmayın dogru kullanma sart olarak maskeli cıkın
Linç yersin haketmişsin dicem ama altinda güzel sosyal mesajda var şimdi
Maske takmis ruj surmus makyaj yapmis emeğe yazık😀😂😂
İlk defa katılıyorum. Maske takmayı ihmal etmeyin. 😄
senb gecen benım masemı cıkartmıyro sevgılım dıyen kız degılmısın
Yooo
o o hatırlıyorum 2 rsım bır maskelı bır maseksız :D hala maskeyı cıkarmana ızın vermıyor mu :D
Ben hür irademle hareket ediyorum, beyfendi. Ona noluyor
hahahah delisim kıvvırcık bırde r lerı soyleymıyorsan sen tam bır afitapsın
Çok tuhaf ama j ve ç harfini diyemiyordum. R ler arada kayma oluyor.
ohaaa bak sen su anda kıvırcıkalr kralıcesısın :)
bence böyle olmayan hiç kimse dısarı çıkmamalı, yani maskesiz. korona var aman dikkat
biz erkekler böyle değilsek çıkalım mı? Çıkıp virüs kapıp geberelim mi
Im erkekleri sevmiyorum
pis cinsiyetçi :D
yine şu diş telleri olan kız. sensin evet
Aaa maskenden görünüyor mu?
Diş tellerime kazıdım adımı, herkes gülmesem de telli kız diyor
hayır görünmüyor
sen maskeni çıkarma bence korona bitse bile :d
Neden ki
benden yakışıklısın hacı
😡
kızlar peşinde deli divane olur, kontörün yoksa ödemeli de olur kankiii
Aynen maskesiz ve farsız çıkmayın dışarıya :D
Biri anladı sonunda
Far'ın renk tonu teninle çok uyumlu olmuş bu arada sevdim. İyi akşamlar
Sen gecen sevgilisi maske cikartirmayan burnu buyuk olan kiz degil misin
Jsjdjdjdjdjdjjdjd sensin büyük
Saçların çok güzelmiş
Maskesiz çıkmıyorum zaten fkfkfk
Maskesiz çıkmam diyenlerdenim.
Allah uzun ömür versin
Sosyal mesajımızı aldık 😂
Burasi twitter'a döndü iyice
Tamam Kızlar duydunuz çıkmıyoruz
Anladık hoşsun güzelsin :D
arkadaki at ağızlıya ne demeli :D :D
kızlar değil kimse çıkmasın maskesiz
Tamam knk. Musadenle dagilalim artik
Erkeklerde çıkmasın dışarı 😄
Maske bütün kusurları kapatmış :D
Mal
@Nurrfiidan sen kimsin
Maşallah ne kadar da zeki 😅😅😂😂
Teşekkürler canım
Rica ederim canımmm😅😅😂
Haklı maskenizi takın
Kızlar değil herkes maskesiz çıkmamalı
Düștüm Allahım kaldırma 😂
Sadece kızlar mı kız 😂🤦
Kimler...
Tamam apla
Offff şuna bak ya aşık oldummmm
Kime
Fotoğraftakine, hani kardeş payında var ya seni ilk gördüğümde ulen ne karılar var be dediği gibi oldum şey ettim yani 😁
Tamam.
Tamam
Kızlar size diyor
tamam
Tamam
maske önemli tabi
ben boyle degilim bendeki maske siyah
Tamam
Hey allahım ya
Ok..
Doğru söylüyorsun.
Ooo özgüvene bak sen. 😂😂