Adriana limayı güzel yapan gözlerimi yani sizce. gözleri mavi değilde bal rengi (acık kahve) olsaydı bu kadar güzel demezmiydiniz? bu kaadr güzel görmezmiydiniz tüm özellikleri aynı kalsa öyle düşünün tüm özellikleri aynı ama sadece gözleri mavi değil acık kahverengi o zamn ne düşünürdünüz yine bu kadar abartırmıydınız cok güzel diye yoksa degişen bişey olmazmııydı renkli göz cokmu önemlii bir kızda?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun sahip olduğu özellikler çoğu kadında yok. şöyle düşün, hepiniz türk kahvesi, birkaçınız közde türk kahvesi, ya da hepiniz tekel gin, bazınız bombay saphire, ya da şöyle düşün hepiniz pilav, o pilav üstü kuru... nasıl anlarsan. hepiniz toto o kinder yumurta sdfsdfdf
37.media.tumblr.com/.../...x59kjg1s6zag7o1_400.gif
38.media.tumblr.com/.../...gscfDf1r2a24bo3_250.gif
https://i50.tinypic.com/mm4ktl.jpg22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmavi gözler olmasa da olur gülüm. ne ararsan var kadında maşallah. gerisi yukarda bahsettiğim gibi, anlaşılmayacak bişey yok :D
En İyi Cevaplar
mevzu sadece gözleri değil ki ayrıca at gibi kadın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılABARTMA muhtesem bir guzelligi yok ulkemizde daha daha guzelleri var. Ama bu isler boyledir demi bir insan tanindiktan sonra en guzel en sempatik odur
34 Yorumla
- Diğer konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılNeresi guzel arkadas ya biri bana soylesin okadar guzel kizlar varken ulkemizde bir mankeni ne cok buyuttunuz gozunuzde pes.
27 Yorumla- +1 yıl
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Sorun da burada bitiyor iste. Dunyada en guzel insanlar ünlülermis fibi bakiyorsunuz duruma. Ülkemizde ünlü olmayan çok güzel kızlarımız varken neden Adriana? Ünlü diye sempatik diye mi tekrar bakarsan fotograflarına güzel bir yani yok boy ve fizikten başka..
- +1 yıl
Tamam.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
39Cevap
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Adriana lima yı güzel kılan gözleri ve doğal güzelliğidir yani çoğu zaman makyaj istemez bir ten uyumu var kadında;Fiziki açıdan olsa vucut ölçüleri çoğu kadından iyi bana göre
ha vazgeçilmez bir güzelliği yok ama seçilmiş ve çoğu kişi tarafından bilinen bir kadın ve ne yazıktır ki dünya güzeli olmasına rağmen o bile aldatılmıştır ;;)
Bana sorarsanız Dünyanın en güzel kızları slovenyada ve amasyada var bence ;)12 Yorumla- +1 yıl
Ten uyumu güzellikte çok farkediyor, ayrıca insan karşı cins ile ilk gözlerle iletişim kurduğu için renkli göz çok farkediyor evet kapalı ton göz rengi olup güzel olan kızda var ama mavi renkli kızlarda ayrı bir çekicilik ve tatlılık katıyor bu erkek içinde geçerli diye düşünüyorum ;Açıkcası ben mavi gözlü olmak isterdim ama yaratılış böyle lens takma gereksinimi felanda duymuyorum kimseyi etkilemek için her zaman doğal olmak yeterlidir.
+1 yılkaşlarının yapısı, ten rengi, gözleri, burnu, dudağı, yüz hatları
www.bilgicik.net/.../Adriana-Lima-resim.jpg12 Yorumla- +1 yıl
Yine guzel olurdu
Gözleri güzel baya güzel ama benim için gözleri yanı sıra üç güzel unsur daha var onlarda elmacık kemiklerinin biraz dışa doğru çıkıl olması ayrıca dudaklarıda çok güzel ve gülüşüyle o üçleme çok iyi oluyor.
27 Yorumla
+1 yılADRİANA LİMA güzel ise bende Brad Pitt im..
YAw lima sanki çok güzelmiş gibi heryerde o.. Çok kasıntılı güzellikle alakası olmayan bir hatun.
Şu kadını yazıp yazıp durmayın22 Yorumla- +1 yıl
Kadın tam bir ego manyagi oldu
Bir liv tyler gibi guzel olabilirmi
Diğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bu nasıl soru yaa.. Devreleri mi yaktırıcaan bana bu saatte..:)))
211 Yorumla
+1 yılYüz şekli, gözleri ve ten rengi. Bunlar onu gerçekten çekici kılıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Göz rengi çok etkili. Göz rengi farklı olsa bu kadar güzel olmayabilirdi
Diğer konusunda 553 cevap paylaştı. Bence dünyanın en güzel kadını bana göre yanibu kıza renkli göz çok yakışıyor o renkli göz her kıza yakışmaz bence
12 Yorumlaonu güzel yapan iki şey var
1) genetik ve bakımlı olmak
2) en önemli etki de "PHOTOSHOP"24 Yorumla- +1 yıl
haha helal sana crocs aynen photoshop güzeli bu adriana olsun digerleri olsun ama gelde bunu bizim milete anlat
- +1 yıl
ten rengi göz rengi dediğin genetik olmuyor mu işte :) kendim photoshopla uğraştığım için biliyorum esrarengiz teşekkürler :) altta koyduğum linki bir inceleyin faceyi üzerine getirince montajdan öncesi çekince sonrası geliyor. Bunlar ünlü olmayan insanların fotorğafları adrianadakini siz düşünün
https://alenazolotnikova.com/before_after/
Gizli Üye(36-45)+1 yılya su ADRİANA LİMA denen oruspuyu ne kadarda büyütünüz be iyce basimiza elin silikonlu yosmasini ilah yaptiniz tövbe hasaaa simdi bunu deyincede aman kiskandinda yok kesin cirkinsinde ya sen hic bu sürtügü boyasiz cilasiz gördünmü önce bir boktan halini incele googlede ondan sonra öv elin züppesini basta kendi miletinin güzellerine bak elin gavurunu övme
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkizim sen burada yoksa adriana limaya benzedigin falanmi söylendide onumu arastiriyon? adriana lima bok gibi kadin cidden diyorum bana bir fatma girik kadarmi güzel? güzelikten bahsedeceksen fatma girik, gülsen bubikoglu, türkan soray, emel sayin al sana güzellik bunlar ok
Cevap sahibi+1 yılsicarim senin kezbaninada ötenede simdi
Cevap sahibi+1 yılesegin sikini diyom la bilindik kezban
Cevap sahibi+1 yılfrt adinmi firatmi? koyumda turat bok kafali
- Diğer konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılGözleri mavi olan kız adriana limayla olan benzerliğini araştırırkene :D
122 Yorumla- +1 yıl
dzzzzzzzzy yanlış tahmin :D zaten iki seçenek vardı hep iki şık arasında yanlış sallarım :/
- +1 yıl
saçların çimen gibi gür ve canlı demeye çalışıyorsun , özünde iyi bir insansın ama iltifat etmeyi bilmiyorsun işte :D
- +1 yıl
bilmiyorum ama işe yaradı sanırım :)
- +1 yıl
adrina lima en güzel çok güzel göz rengin nasıl olursa olsun asla onun gibi olamayacaksın ahahah :D
- +1 yıl
ben de hugh jackmandan daha kaslıyım ayrıca benim pençelerim daha uzun sakallarım daha şekil :D
- +1 yıl
Ne isteyebilirim senden bir adriana lima değilsin :D
- +1 yıl
pardon ya profil fotondaki sen değil miydin :D ben de diyorum bal rengi görmeyeli değişmiş herhalde bu bozuk bal :D
- +1 yıl
ne çok ortak noktamız var :)
- +1 yıl
şu anda eşofman var ama bende pantolon giyiyorum ahah :D
- +1 yıl
a ağzına biber süreceğim artık ama :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbırakın artık şu koca karıyı (12 Haziran 1981 doğumlu), karı bunamaya başladı halen daha lima lima sanki başka güzel kalmadı Dünya'da, iyiki bir victoria secret'e bakıyorsunuz :)) Al başka biri bunu tartışın "Brooklyn Decker"
10 YorumlaElmacık kemikleri, bakışları ve en önemlisi dudakları. Irina Shaykta onun gibi...
15 YorumlaYok canım ya onun bakışları yeter, göz renginin çok da önemli bir güzellik katkısı yok
20 YorumlaGözlerin ela renk mi? Bir şey değişmezdi her göz renginin kendine has çekiciliği var
10 YorumlaKör topal olsun gene farketmez
https://www.youtube.com/watch?v=dqOfRznckgk00 YorumlaBirçok etkenin güzel oluşu onu farklı kılıyor işte. Sempatik , yüz hatları , fiziği saçları v. s hepside bence güzel.
Yani göz rengi değişse bile farkı var :)10 Yorumlaevt gözleri çekici oluyor ayrıca düzgün bir yüzü çenesi ve kalın dudakları var ama en önemlisi gözleri
10 YorumlaAdriana Lima dediler geldik etkiler ama yine güzel olurdu.
10 Yorumla
+1 yılGöz takıntısı olan insanlar için haya kırıklığı olurdu.
Ama benim için sıkıntı yok soracak olursan :/10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadına az önce baktım kadının fiziği felan mükemmel :D
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloruçken bakmadım tabi yoksa :D
Cevap sahibi+1 yılneden ben uzaylı mıyım? :D
Cevap sahibi+1 yıllan internetten fotosuna bakmıştım hazırlık :D :ASDASD
Cevap sahibi+1 yılsenin yüzünden geç kaldım :D
Cevap sahibi+1 yılburada oyaladın beni
Cevap sahibi+1 yılgedlim
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılGüzel yapan ambians unsurlardan birini değiştirirsen aynı etki olmaz.
10 Yorumla
+1 yılGözleri mavi olmasaydı bakmazdım. Hoş, şimdi de baktığım söylenemez.
10 Yorumlarenkli göz önemli bir unsur ama adriana lima sadece göz olarak güzel değil. komple güzel birisi..
10 Yorumlabendeki sıralaması düşerdi şahsen zaten çok ta yukarılarda değil :)
10 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. tek göz değilki. Kadın komple bir bütün olarak güzel. kesin pembe s*çıyodur
20 Yorumla
+1 yılMesele renk değil. Buz dağına baksa eritir hatun o bakışlarla.
10 YorumlaNeymiş bu adriana hem erkekleri hem kadınları rehin aldı bir iş var bu kadında 😁😝
10 Yorumla
+1 yılGözler çekici dudaklarda bide mimikleri çok hoş Türkçe konuşmaya çalışıyorum içim gidiyo seside iyi
10 Yorumla
+1 yılben begenmiyorum almış başını bir lima ondan daha güzelleri var
14 Yorumla- +1 yıl
ne var şu karıda yaa :) ben asıl aşkımı nası unuturum yaaa
işte bu www.hindustantimes.com/.../...61d43ewallpaper1.jpg
+1 yıladriana limaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah oluyo bizde anlayamazsınız.
10 Yorumla
+1 yılBir anda söylenir mi kardes ya boşaldım
11 Yorumlabaane la baane banamı güzel. hadi eyvallah
22 Yorumla- +1 yıl
Adriana Lima'ya bok atan, çarpılsın! Kadın güzellik tanrıçası, simetrik hatun lan.
42 Yorumla
+1 yılBence hic güzel degil
24 Yorumla- +1 yıl
Dogal güzelliği olmadığı icin olabilirmi
- +1 yıl
Ünlüleri beğendiğim söylenemez zaten turkiyemin guzel dogal kizlari varken bir tane vatandasimi yuz innaya kellye degismem
Bence Jessica Alba kat kat daha güzel
112 Yorumla
+1 yılHerşeyiyle çok seksi ve güzel
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen düşünürdüm gözleri dışındada kusursuz
- +1 yıl
Hayır önemli tabi ama bu kadına her renk yakışır diyorum
bana o kadar çekici gelmiyor nedense :S
18 YorumlaAdriana Lima guzel degil bence
10 YorumlaAdriyanayi. karistirma. o insan degil. mk
20 Yorumla
+1 yılkate upton mesela