Bende boga burcuyum. Ve o öküz de başak burcu. 1 bucuk aydir ayriyiz ben ayrildim. Beni sevdigini biliyorum ama gururu yüzünden aramiyor beni gorunce bakmasini ben bakinca hemen kafasini çeviriyor. Ama o gururluysq bende inadim. Boga burcuyla cok iyi anlastigi falan yok 2 gun iyiysek 3. Gun kavgamixi eder 2 gun konusmayiz sonra ben yazarim barisiriz olmaz daha boyle bisey seviyorsa alcaktir gururunu ayaklar altina ama 1 bucuk ay oldu hala aramadi gururu birak inat da mevcut. Ayrilma sebebimiz ve tartisma sebebimiz kiskanclik ve onu takmiyormusum oyle hissettirmisim.. odun heriff oyuzden bu haldeyim zaten okuz
02 Yorumla
Soran+1 yılHem odunlar hem gururlular. Biz Boğalar da çok gururluyuz inatçıyız aşkımızdan da ölsekte aramayız sormayız.
En İyi Cevaplar
+1 yılOncelikle cok yanlis biliyosun basak boga ve oglak cok iyi anlasir cunku ayni elementtirler toprak elementi. Başak kadiniyim ve bir basak kadini olarak soyluyorum ki basak erkegi gercekten zor. Ugrasilmasi gerek dediklerine katiliyorum fakat sizin iyi anlasmaniz gerek boga oldugun icin
23 Yorumla
Soran+1 yılHiçte iyi anlaşamıyoruz yani anlaşıyoruz ama ikiside zıt ikiside inat gururlu. Boğanın tek iyi yanı alttan alabilmesi.
- +1 yıl
Bence herşeyi kendine göre anlatıyosun yani bu çocuğun hiç mi iyi yanı yok? Madem öyle yoluna bak sevme.
Soran+1 yılVar tabi iyi yanı ama onları düşününce özlüyorum
+1 yılSacmalama ya
Başakların en iyi anlaştıgı burctur boga.
dengesiz falan da degiliz.
Sen o basaga kendini sevdiremediysen kendinde ara biraz da sorunları
Başak öyle bir arar ki. ama suc sende ise bekle arar
Aşık etmeyi beceremediysen yine suc sende
Çok zor aşık oluruz ama aşık olunca da hayat sadece senden ibaret olur
Kolay vazgecmek mi? sen dha başagı tanımamışsın bile.
odun? sen sevdir de kendini romantizmi gör. Sen o kişiyi sevdir önce
Suc sendeyse aramaz bekleme sen araman lazım417 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sevdirmem lazım peki saygı değer bende xxlarge büyük abicim? O suçlu. Suçlu dediğim tersleyen o. Ben gereken çabayı gösterdim, arama sırası onda. Boğa burçları olarak gururluyuzdur icabında. Boğalarla anlaştığını biliyorum da siz çok egoisttsiniz Boğalardan daha fazla, ukala ve kendinizi beğenmişsiniz, şahsen boğalar uyuz olur böyle şeylere. Ne kadar tanıdığım başak varsa hepsi kendini beğenmiş ukaladır. 1 tane yakın arkadaşım var onunla anlaşırız sadece o da Boğa burcum her şeyi alttan alıyor diye, Başakta zaten kafası rahat takmaz hiçbir şeyi.
- +1 yıl
Boga inattır başak da.
Ama boga kadını sevdirememiş.
sanırım ergen falansın xxxxsmall
yani cocuksun daha. cocuk bogalar zaten başaklarla başedemez.
üzgünüm. büyü bence cocuk
Soran+1 yılYok abi yaşım 25 ufalıyım da cebine giriyim aq. Abi çok ağırdan sattım kendimi ondan mı sence bir de kastım baya kasıyorum utanıyorum karşısında ondan mıdır?
- +1 yıl
25sin koca kızsın yani
Ağırdan satmak ne ya? satmak kelimesini kullanma bence o kelimeye takar kızar sana
o utanmanı begenir. ona mesaj at. " hala bana mesaj atmayı düşünmüyor musun" diye. bak ne caevap alıcan. su anda at
Soran+1 yılUtanmamı beğenir mi? Yani kasıyorum yanında bu durumdan memnun mudur? Hayır adım atmıcam ben Boğa burçlu bir dişiyim ve gururluyum. Hep ben aradım attım o beni tersledi en son o arıcak inşallah
- +1 yıl
aaranızda en son ne gecti onu bilmiyorum söylemedin.
sen hatalıysan o ilişki bitmek üzereder eger mesaj atmazsan
utanmanı begenir tabi
Soran+1 yılYok o hatalı diyom abi
- +1 yıl
buna sen karar veremezsin
Soran+1 yılYa beni tersledi en son aradığında diyorum hala sen karar veremezsin diyon
- +1 yıl
Hatadan bahsediyorum ya.
Hatalı olan o dedin ya.
hatalı olanı bilemeyiz
Sen şunu yap mesaj atma ona görünme bak nasıl merak edip arayacak ya da measj atacak
ama sizin en on konuşmanız nedir? tartıstıgınız konularda sana göre önemli ona göre basitse o uyuz olur bnlara
Soran+1 yılYok abi ben bunu aradım sinirli açtı teli oruçluydu bir de işte yoğundu direk hesap sordum dün niye telefonumu açmadın dedim o da off söyle işim var yoğunum dedi bende akşam işin var mı dedim direk var dedi ne dedim iş işte dedi bende tamam dedim sinirlendim kapattım.
- +1 yıl
şimdi bu gurur mu oldu?
Ya adam oruc zaten.
Ayrıca telefonu acmama sebebi başka birşeydendir.
Arama onu biraz bak o arayacak seni.
Başaklar karşısındakinin kırıldıgını hemen anlayamayabilir. cünkü basit olarak gördügü birşeyin seni kırabilecegini düşünmez. o yüzden arama biraz. onun aramaasını bekle
konuyu bu sekilde anlatsaydın sana hemen bunları yazacaktım. sense uzattın
Fakat sen bogasın. Ve boga birikim yapar. ileride olacakları söyleyeyim en azından olacaklara yakın olanı. Sen onun yüzüne ara sıra vuracaksın bunalrı ve bitireceksin. Cünkü sen kırılan tarafsın. sinirlenmesini kaldıramazsın da. Ve o hata yapıyor su anda.
ama olay şu ki ramazan ayı.
Soran+1 yılİşte siz başaklar sonrada anlıyosunuz hatta anlasanız bile yüzsüz gibi hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsunuz, boğa da aynen birikim yapar hep alttan alır alır alır içine atar alınganlık yapmaz sakin durur ama bir yerde de adamın ağzına yani...
Sence o mu hatalı ben mi? Bende biraz hatalıyım yani direk hesap soruyorum, adamın belki parası yok buluşmak istiyorum belki yorgun. Hem onun demesi lazım benim değil.- +1 yıl
Adamın asna güveni tam degil. tam olarak kalbini kazanmamışsın. adamın işi vardır yorgundur parası yoktur bunları söyler mi kolay kolay?
söylese inanacak mısın o da mechul
neyse en son sana kızdıysa bekle derim. yorum sayısı cok uzadı iyi günler
Soran+1 yılİşte asıl sorum bu başağın kalbini nasıl tam olarak kazanabilirim, yani bir şey söyle bu konuda sonra git abiciim
Soran+1 yılZaten işim var felan demedi of, benim tahminim.
- +1 yıl
Sana bişiy diyim mi bana mesaj at
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAh, gene genelleme, bende başağım ama dediklerinin olumsuz kısımları benle uyuşmuyor. asla ama asla, kendimi sana inceden yazma hesabım yok. her insan bir değil. kendi burcumdan olan erkek arkadaşlarım var ama değişkenler aynı huyda değiller. başak zor sever doğru ama sevdimi başka kadın hayatına giremez. inansanda inanmasanda.
27 Yorumla
Soran+1 yılBenide bir seveydi iyiydi yani.
- +1 yıl
Belki nasibinde yok, belkide olmaması ama senin, ama onun için hayırlı bilemessiniz ve bilemeyiz. romantıklik konusunda, diğer konular gibi ince detaycı ve analizci davranır yani bu özelliğini her anlamda olumlu kullanırsa kral ya da genel kurmay başkanımışsın gibi davranır bu seferde dozunda olmassa sen bıkar terk edebilirsin. esas olan, ön yargılı olmadan iki tarafta konuşup yolunu bulup ama olumlu ama olumsuz ondan sonra ya devam etmeli ya helalleşerek ayrılmalı birbiri için dua etmeli hatta. birbirini başka insanlara yuva kurma adına tavsiye edip olumlu ve olumsuz yönlerini demeli. sonuçta insanız bana yar olmadı tek kalıp ölsün denmez. bencil olmamak gerekli. detayını yazarsan az çok anlayabilirim ayrılık sebebinizi hatanın kimde olduğunu. iletişim problemleriniz çok olmuş belli. sen bilirsin. hayırlısı olsun. ön yargılı olma yeter burç farketmez. ortak tatlı dil oluruna bakmak yeterli.
Soran+1 yılEğer sevdiğin Başaksa canım o biraz zor işte bende bekliyorum :D
- +1 yıl
Gizli kullanıcının izniyle, yardımcı olayım. feysine ekliyse üzücü, duygusal beklenti ve hüzünlü, karmaşık düşünce ve duygularla dolu vb. paylaşımlar yap. yorgun üzgün hissediyor ifadeleri kulan. her zamanki halin değilse doğal davran aslında sürekli doğal davran. biraz ince düşünceli ol. dikkatini çekersin. ilk başlarda söyleme iletişime geçtiğinde geçiştir nedenini sorarsa başak burcusun sevdiğini asla bırakmaz başkasını görmez olman lazım ama özlemiyorsun ilgilenmiyorsun bende kız arkadaşlarıma açılıyorum veya erkek akraba ve arkadaşlarıma vb. faydalı tavsiyeleri olurda kendimi toparlarım diye. de. kendi kendime kalmak kendi içime kapanmak istiyorum de analiz etmem gerek hayatımdaki herşeyi de. derdimi açınca değil açmadan bana yönelmelisin de.
Soran+1 yılAynı dertten muzdaripiz bende mi yazayyım faceye öyle
- +1 yıl
Yazabilirsin tabiki, sonka hanım, belirttiği için yazdım. ama genede dikkat et her başak burcu bir değil, aile içi iletişimi, yetiştiriliş tarzı inancına bağlılığı kendini geliştirmesi akıl aldığı insanların olgun ve dürüst adaletli ve bencil olmamaları çok önemli. içindede insanlık olmalı. ben, ilkokul menzunuyum açıköğretimden orta okulu bitirdim, geçen senede açık öğretim lisesinden menzun oldum kpss sonrası nasipse açık öğretimden üniversiteye kayıt olucam. kuran kursuna gittim şükür hacca'da babamın aksine sakinim. dene olumlu veya olumsuz olursa gidişat istersen haber ver ona göre elimden geleni yaparım. tanımıyorum görüştüğün kişiyi tanısam daha kolay. tabi nasip olayıda var çok sevsende uyum olsada nasip olmassa elden gelmez bir şey.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılbak bak bak ne daha neler yuhhhh aq. bende başaım oda ikizler ama sıkıntı aynı kovasınında basagınında yengecininde vs fark etmiyor bir yerde kız bir yerde erkek sorun şu dostum bitaraf hep sikiliyor bu sadakat saygı sevgi ve insanların kalplerindeki değerle alakalı olan bir şey burcların kendıne has ozellıklerıde var tabı herseyi birbirine karıstırmak iyi olmaz iyi sonuc almak isiyorsan istenilen aranılan sevilen olmalısın ve hiçbir zaman insana baglı olmamalısın biraz artın omalı eee onagorede biraz eksi önemli olan sey karsı tarafa göre rol biçmendir cok mantıklı bırıylede mantıksız bırıylede konusurum gulerımde aglarımda bazı seylerı anlamak zaman alır zamanla çözersin ama yediğin kazıklarda sana ders olur baska turlu anlayamazsın gore giren şemsiye acılmaz derler ama zamanla acılır rahatlarsın :) bu bir yorum sana küfür etmiyorum genellememdir.
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılya şu burçları bırakın artık
her şeyi burçların baskısı zannediyorsnuz
burçların gerçek olduğunu düşünmek için ıspatlamak lazım o imkansız zaten şöyle ki;
doğum gününe göre karektere gidiliyorsa karakterden de doğum gününe gitmek lazım. yapabilen var mı? yok
bence sen kişiyi kişiye göre değerlendir burç işini bırak12 Yorumla
Soran+1 yılbiraz olsun rahatlattı
- +1 yıl
sen burçların içinde çok kalmışsın biraz uzak dur
dediklerimi iyi düşün
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbende başak burcuyum ve o tarifine %90 paralellik gösteriyorum.
ama inan başak erkeğinin en iyi anlaştığı da boğa kızıdır..
aramaz, ama kaybedeceğini anlarsa elini taşın altına koyabilir..113 Yorumla
Soran+1 yıl5 gün oldu canım benim, yani artık arayın zahmet olmazsa karşı taraftan da tık yok. Boğalarla iyi anlaşıyoruz diyosun da biz benimkiyle genelde kavga ederiz zıtlaşırız şakalaşırız ben yanında kasılırım, ukaladır o kendini beğenmiştir başaklar, boğa kızları da tam tersi mütavazidir ukalalıktan hoşlanmazlar hep alttan alırlar, sakinlerdir, sabrederler. Yani anamızı ağlatıyosunuz.
Bu arada Başağın aşık olması çok zor değil mi? Onu aşık edebilme taktiği sanırım takmamak, arkadaş gibi görmek, zor kız olmak. Ya da tam tersi yakın mı olcaksın? Of bilmiyorum dengesizin tekisiniz.
Soran+1 yılSıkılıyosunuz geri dönüyosunuz sıkılıyosunuz bırakıyosunuz felan
- +1 yıl
bakma anlaşıyoruz dediğime, benimde sevgilim de boğa, kendimi bildim bileli kavga ediyoruz :))
aşık olmamız çok zor değil ama o aşkı kolay muhafaza edemiyoruz.. çok kıskanıyoruz diye de problem çıkıyor..
Soran+1 yılÇok zor aşık oluyorsunuz ama kolay unutup soğuyorsunuz.
Soran+1 yılBoğa nasıl sence:))
- +1 yıl
Allah var çok şefkatliler.. ne çok uzak durmak istiyor ne de çok yakın, bu konuda başaklara nazaran daha dengeliler.. maddi emelleri bize nazaran daha büyük.. para önemli.
ama ben bu özelliklere birşey demiyorum ama boğalar çabuk delleniyor, bu özelliklerin haricinde tanımlayamadığım yönleri var ve bunlar bizi kendilerinden itiyor sanki..
Soran+1 yılYa peki başaklar zor bir karakter mi yani dengesiz misin çözmek zor mudur? Mesela duygusal değilsiniz ve çok güçlüsünüz, duygularınızı belli etmezsiniz, zeki ve otoritersiniz, kendinze aşık etmeyi çok iyi becerirsiniz. Tek merak ettiğim aşık olmaları kolay mı ve nasıl aşık olurlar? Kısıtlanmaya da gelemezsiniz bilirim, yasaklara hesap sormalara hiç.
Soran+1 yılBoğalar şefkatliler Başağa göre evet, odunuz biraz ince düşünemeyiz, doğalızdır içimizden geldiği gibi davranırız, ama bizde çok gaddar olabiliyoruz nefret ettiğimizde, acıma duygumuz pek yoktur. Boğalar lükse çok düşkündür ve boğazlarına. Sadıklardır ama, maymun iştahlı olsalar bile aldatmazlar.
- +1 yıl
aslında bizim ilişkiyi kurtarabilmek için özdemir asaf gibi oldum.. çok duygusallaştım, herşeye gözlerim dolar oldu, dram filmi izleyemez oldum :)
istediğimiz kızı aklımızı kullanarak, tamamen zihnimize aşık ettiririz. eğer o insan doğru insansa sonsuza kadar sürer o aşk fakat başak erkeği için alelade biriyse bir süre sonra sıkılıp ayrılabilir..
ama aşık oldu mu çok duygusallaşırız..
kolay kolay tanımadan aşık olamayız
Soran+1 yılBenim ne yapmam gerekiyor bu amın oğlunu kendime aşık edebilmem için?
- +1 yıl
töbe töbe :)
vallahi biraz gururundan taviz vermelisin..
onun yanında bırak bildiklerini anlatıp havasını atsın. bırak bir yere gidildiğinde siparişleri o versin..
haa buraya kadar gelemedin mi, yani yanyana..
o zaman da telefonda hayatının bilinmeyen yerlere gittiğini söyle, hiçbirşey istemiyorum u hayattan filan de.. intihar edeceğini filan sanırsa ilgi gösterir, yanına gelince artık kadınlığını kullanmak senin işin..
hastalık bahanesi de olabilir..
Soran+1 yılSiz Başaklar yok musunuz :) Kaç kere yaptım o bahaneleri cidden çok işe yarıyor, neden hemen dayanamıyorsunuz?
Bir de neden ukalasınız cidden kendinizi çok beğenmişsiniz. Her şeyin en doğrusunu en iyisini siz biliyosunuz. Of özelden mi yazsam be nsana ya- +1 yıl
olabilir dostum, ama öyleyiz yapacak birşey yok :)
ukalayız biraz ama inan doğrusunu da biliriz
Söylediklerinden bazıları bende var ama romantik kısmında odun kısmında ve kolay vazgeçme kısmında yanılıyorsun bence çünkü öyle değilim :) sevdiğim zaman sonum olsun isterim, herşeyi yeri ve zamanında onunla yaşamak isterim tüm ilkleri : )
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor aşık oluyorsunuz.
bide bunlarin gereksiz detayciligi yokmuuu allahimm oldurur insani. Soyledigin cumleden hic alakasiz aklina gelmiycek seyi bulur surerler onune sasiri kalirsin. Kavgada sen hakli olsan bile onlar hakli cikar ve sen bile haksizmiyim acaba diye supheye dusersin. Elde etmek istedigini elde edip birakirlar sonraa...
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen! Of aynen! Öyle sorular soruyor ki kafan karışıyor birden. Çabuk sıkılganlar sanırım
Soran+1 yılAynen takmıyomuş gibi yapıcam
Bende başağım. Ben herkesle çok iyi anlaşırım. Kimseyi üzmüşlüğüm yoktur bugüne kadar. Eleştiririm eleştiriye de sonuna kadar açığımdır. Asla kendi doğrularım yoktur. Odun düşüncesiz falan da değilim. Evet zor severiz ama sevdiğimizde de bir ömür boyu asla o sevgimiz eksilmez gün geçtikçe daha da artar.
10 YorumlaGurur gurur, kendini haklı buluyorsa aramaz. Sen ara canım ne var yani? Başağım bak ağzını yırtarım senin gelirsem.
18 Yorumla
Soran+1 yılHaksız beyefendi, elime kalıcaksınız sonunda.
Soran+1 yılBir başak olarak sana soruyorum, ne yapmam gerek? Örneğin onu asla bunaltmamam asla hesap sormamam lazım biliyorum.. Nasıl aşık edebilirim? Yanında kasıyorum utanıyorum mesela bu onun hosuna gidiyor aslında ama bilemem.. Yani tam olarak kendimi ağırdan mı satmam lazım yoksa ilgi mi göstermem lazım? 5 gündür aramadı ama siz Başaksanız bende Boğayım yani inadım inat gururum gurur. bir de bize iyi anlaşır derler. Manyaksınız siz ya o ayrı manyak sinirli beni tersliyor. Bende sinirli sinirli kapattım tamam diyip. Ararsa arar yani bundan sonra düşünmicem.
- +1 yıl
Bak arayacak ve de hesap soracak sana kızacak. Aramıyosun diye, insan bir sorar diyecek falan yine suçlu olacaksın. Ama söylüyorum sana, ne yapmam gerek diye düşünmen boş. Barışsanız bile yine devam eder bu şekilde, aşamazsınız. Sen asabisin konuşmak istersin ama o senin konuşmadan anlamanı bekler. İlişkinin boyutunu bilmediğim için bir şey diyemem. Ama sorduklarına göre cevap vermeye çalışıyorum. İlgi göstermenden hoşlanacaktır. Niyetin ne ise direk olarak söyle, net ol yani. Birşeyleri anlamasını bekleme. Anlar ama söylemez. Bir de bu kadar burçlara bağlama bence, kişiden kişiye farklılık gösterir illa ki.
Soran+1 yılYok ya biz sevgili değiliz en son ne güzel flört dönemindeydik kaldı öyle :d eski sevgilimdi bu arada
Soran+1 yılYa of neyse kardeş sonra yazarım ben sana ben uyuyom
+1 yılBaşak burcu, çok kolay insanları silermiş en ufak hatalarında. Burçlara inanmazdım da başıma geldi. Ben de boğayım.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimde başıma geldi işte. Boğa da tutuldu mu tutulur, ama aşkından ölse de gururunu bırakıp aramaz.
+1 yılyok artık :D :D bu ikinci başak sorusu
lan başaklar sizden b i B. K olmaz ha mı na koyim :D12 Yorumla
Soran+1 yılİlk ben sordum banane
- +1 yıl
:>) ben susar ve giderim abi :D
Abi ne meraklısınız otu b*ku burçlara bağlamaya.. İnanmayın bu saçmalıklara.
12 Yorumla- +1 yıl
Haklılık payı büyük sdneylinin telden yazdığım dan doğru yazdimmi bilimiyom
Soran+1 yılSanane kızım inanıyorum, yakında uzaya çıkıcam o derece inanıyorum dshgfhdsj
tamamen haklısın:))) ve aşırı tembel olurlar. hep sen uğraşırsın fedakarlık edersin. tek başına taşırsın:)))
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen tam sopalıklısınız
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurçları koy kenara bir güzel süründür arar.
Sevmiyorsa zaten aramaz :)18 Yorumla
Soran+1 yılYa bişey yapmadım he durup dururken
Cevap sahibi+1 yılBoğa ile oğlak iyi anlaşır ;) Başak başa (k) beladır!
Soran+1 yılOğlak bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBoğa kızı her işi kolaylıkla yapabilir ve irade yetisi çok yüksektir.
şiddetli karmaşık ve zor olaylar karşısında inanılmaz sakindirler.
Rahat ve onun rahatlığı cevresinde hissedilir. Boğa kadını tam bir geriliminizi alacak kişidir.
Boğa kadınını etkilemek için herşeyin fiziksel olması gerekir. Örneğin bir çiçek alıyorsanız!
O çiçekler gerçekten kokmalı ve gerçek olmalıdırlar.
bunlara rağmen kimsenin peşinde koşmaman gerekiyor (:
Soran+1 yılAynen öyleyim. Boğa kadını muhteşemdir ya. Sakin kalabiliyorum soğukkanlıyım.
Cevap sahibi+1 yılBen Oğlağım :))
hayalperestlerle işiniz yok sizin :) gerçekçi olanlar iyidir balıktan uzak duracaksın başaktan uzak duracaksın :) ve söyle komik birşey söyleyim iki dostum var çok sağlam ikisi de boğa ve babamda boğa :))
Soran+1 yılBaşak hayalperest mi
Cevap sahibi+1 yılHayalperest arıyorsan balık :)
Başağın hayalperestlikle uzaktan yakından hiçbir alakası yok ;)
bizim fıtrat bu nereden bakarsan bak o adam aramaz tırnaklarını kökünden söktür yine aramaz
113 Yorumla
Soran+1 yılBişey yapmadım ki ama. Dengesizsiniz.
Soran+1 yılTersledi durup dururken dengesiz ve sinirlisiniz ya. Hayır en son gayet iyiydik
Soran+1 yıl5 gün. Kavga de değil tersledi beni sinirliydi o ara ben denk geldim üstüne
Soran+1 yılÇok kastım yanında ve cok üstüne düştüm. Çocuğun parası yok yorgundu felan ben bulusmak istedim
Soran+1 yılben bişey yapmadım of
Soran+1 yılnaptım ama? dengesizsiniz ya
Soran+1 yılYa ben tahmini diyorum yorgundu parası yoktu diye.. Niye terslediği hakkında bir bilgim yok.
Bu burç muhabbeti boş iş canısı, Dünyada iyi insanlar ve kötü insanla vardır, şu burçlar veya bu burçlar değil ;)
08 Yorumla
Soran+1 yılTatlım ben inanıyorum baya, yakında uzaya çıkıcam sanane yani
- +1 yıl
ben bu konunun kitabını okudum bayım araştırmalarla sabit :) içiniz rahat olsun burçlar gerçekten etkili sizin aykırı düşünmeniz bile burcunuzun etkisi mesela :)
Soran+1 yılAynen bencede Kuranı Kerim de bile yazıyor.
- +1 yıl
dini karıştırmadan eleştirirsen sevinirim böyle bir konuya dini terimlerle cevap vermen çok saçma..
- +1 yıl
ama seni şimdi çözücem bekle ama sonunda yenilgiyi kabul etmen şartıyla kabul ediyor musun? sana burçların nereye dayandığını açıklayacağım ve benden özür dileyeceksin matıksız gelirse ben senden özür dilerim diye konu başlığı açıcam kabul mü?
Soran+1 yılDoğru yazıyor yani
Ne güzel dedin be.
Seven adam uğraşır uğraşmazsa ne burcu olursa olsum boş zamanın daha kıymetli.20 Yorumla
+1 yılben başak burcuyum ne sormak istiyorsan sorabilirsin (tüm özelliklerini birebir taşıyorum)
016 Yorumla- +1 yıl
aramak derken neyi kastettiğini açıklarsan yardımcı olabilirim sana?
Soran+1 yıl5 gün oldu ben bu salağa bişey de yapmadım aramıyor beni yani madem arkadaşız (güya) arar insan dimi. Çok kendinizi ağırdan satıyosunuz bunun sebebi ne? Ha bir de zor mu aşık olursunuz nasıl tekrar aşık edebilirim
Soran+1 yılHa bide size asla hesap sorulmaz dimi özgürlüğünüze düşkünsünüz. Ha bide niye ukalasınız bu kadar
Soran+1 yılSıkılıyosunuz geri dönüyosunuz sıkılıyosunuz bırakıyosunuz felan
- +1 yıl
şöyle başlayayım ilk sevgilimden özgürlüğümü kısıtladığı için aşırı ilgi gösterdiği için ayrılmıştım.. bizi kontrol altında tutamazsın.. başaklar olarak mantığımız ön plandadır bu yüzden sorgulanmayı sevmeyiz tavsiyeleri değerlendiririz aşırı mantıksal düşündüğümüz için unutmamız çok kolay oluyor
- +1 yıl
ben ilk sevgilimden ayrıldığımda hiçbir şey hissetmemiştim mesela 2. den ayrılırken 20 dakikalık kısa bir konuşma yaptım yanlış yapıyorsun diye ayrılmakta diretti sinirlendim çok duvarı yumrukladım elim falan sakatlandı elimi sardırdım 2 saat sonra aradı görüştük pişmandı hiçbir şey hissetmiyordum ben ogünden beri hala umutla bekler ama sildiği zaman dönüp bakmamıyor başak acı da çekmiyor
- +1 yıl
psikolojik olarak çok güçlüyüz tek başımıza yaşamak bizi hiç yıpratmıyor çünkü liderlik ruhu var çoğumuzda biz bize yetiyoruz gelene de kapımız açık oluyor
- +1 yıl
edebiyatı şiiri çok iyi kullanırız haklısın benim hala durur sevgililerime yazdığım akrostiş şiirler hepside bayılmıştı
- +1 yıl
etkileriz ama etkilenmeyiz sadece numara yaparız beni sevgililerim fazla etkileyemedi şuana kadar ama hiç çaktırmadım..
- +1 yıl
gelelim ARAMA MESAJ atma konusuna
- +1 yıl
özelden yazabilirmisin bana kendinii deşifre bir ukala gibi hissediyorum şuan.. ordan yazayım sana
Soran+1 yılYani diyosun ki ben kızlarla oynayan çapkın aşık olamayan klasik bir i*ne başağım
Soran+1 yılyazamam yaz burdan.
- +1 yıl
yanlış en iyi yanımız budur bizim.. bizi kolay çözemezsin o kadar basit değiliz kötü görünürüz güçlü görünmek için ama... . özelden yazarmısın daha fazla burada açıklamak istemiyorum
- +1 yıl
git bir fake hesap falan aç ordan yaz burada açıklayamam üzgünüm...
- +1 yıl
Valla hic sevgilim olmadı bilmiyom
+1 yılelestiriye gayet acıktır aslında yukseleninden falan degisim gosteriyodur belki
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya beyfendiyi eleştirdiğim an köpürüyodu
- +1 yıl
köpürüyodu mu :D denize mi attın naptın :D
Soran+1 yılTebessüm ettim
+1 yılBn basak burcuyum basak erkekleriyle gecinirim ama snin dediklerin de dogrudur
10 Yorumla
+1 yılAşık etmeyi bilmiyosan biz napak Boğadan daha iyi anlaştığımız kimse yoktur
08 Yorumla
Soran+1 yılBiz de anlaşamıyoruz işte tam tersi :D
- +1 yıl
Hayır neyde anlaşamıyosun gerçi haklısın biraz zoruz sanki ha?
Soran+1 yılDengesizsiniz. Bak en yakın arkadaşım Başak. Onla çok iyiyiz. Çoğu huyumuz benziyor ama siz daha değişiksiniz. Acayip dengesizsiniz. Bencilsiniz, ukalasınız, patavatsızsınız. Ama bunlar batmıyor Boğaya çünkü o da azııcık öyle. Tamamlıyoruz birbirimizi.
- +1 yıl
E ozaman sorun nerde? :D
Soran+1 yılSorun kindar ve gururlu olmanız. Aşık olduğum insanı bir üzmüştüm hala ona takık aradan 3 sene geçmiş
- +1 yıl
Kindarlık insanın ilahi yönüyle ilgili o burçtan değil. Zoruz işte ya :D
Soran+1 yılİntikam alırsınız ama siz
- +1 yıl
Ya okadarda fenası değilizdir ki biz :)) öldürdün resmen
Benide başak kadını mahfetti birdaha dünyaya gelsem yanına bişe yaklaşmam
10 Yorumla
+1 yılBenide yaktı bir başak...
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok fena yakıyorlar, bak hala uyumadım
- +1 yıl
eşek hepsi eşek :(
Burçlarla insanları değerlendiren başka bir loser daha.
İnsanların karakter yapısını burçlarla açıklayamazsınız. Madem burçlar bu kadar etken o zaman psikologlar ne bok yiyor günümüzde? Psikologları öldürelim ve yerlerine astrologları koyalım.04 Yorumla
Soran+1 yılBurçların olmadığına inan ve salakca bir realizm bakış açısı yakalayan bir bilmiş daha.. Sende kesin başaksın sdfdsf
Soran+1 yıl*İnanan
- +1 yıl
Realizmin temelinde akıl ve gerçek vardır. Tahminde bulunmaz var olanı konusu yapar. Öyle yıldızlardan bilmem neden fikir yürütüp insanları yanıltmaz. Burçlara genelde evde kalmış ya da yalnız kızlar inanıyor. Kendinizi böyle kandırıyorsunuz yahut oyalıyorsunuz bilmiyorum. Yansıtma yapıyorsunuz :D Kendi karakter uyumsuzluğunuzun bokunu burçlara atıyorsunuz.
Soran+1 yılTamam kardeşim öyle evet sen haklısın :D
+1 yılBen de başak kızıyım, acaba ben de yakmış mıyımdır birinin canını O. o
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşak kızları da çok gaddardır kindardır acıma duyguları yoktur bide acayip titiz ve pinpiriklisiniz
- +1 yıl
titizligim yüzünden annem kafayı yiyo -_-
ha bide biraz bencilim istesem bir işin en güzelini yaparım ama genelde canım istemez
+1 yıl09.09 cocuguyum erkegim senin anlattiklarina + olarak ekleyecegim sey esek'im
03 Yorumla
Soran+1 yılHelal!
- +1 yıl
Haha delimisin lo
- +1 yıl
:)) insan kendi gerceklerini bilmeli.
Tatlım Aslanlara Bak o zaman benden başlıyabılırsın
00 Yorumlabende boğayım hocam boynuzlar var ya o başak sağlam kalmaz elbette :D
00 YorumlaDiğer konusunda 778 cevap paylaştı. Bu burclara inanipta hayatlarina yön verenleri sanirim hic anlamiycam. Hepi topu 12 burc var dunyadaki tum insanlarin karakteri bukadarmi yani 12 cesit. Inanma boyle seylere ya.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖl de ölürüm abi
Soran+1 yılBenim gibi deliler bu ülkeye anca ot çektirir abi fsfdsf
Gizli Üye(30-35)+1 yılbasak erkekleri capkin olur
baskasini ariyordur.. isine gelirse senide arar00 YorumlaO ben oluyorum galiba başak burcu erkeği :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAynı mısın özelliklerle?
Diğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. İyi o zaman cikma bir daha basakla bogazina picak mi dayiyolar.
00 YorumlaAşın artık bunları ya bu işler borçlarla olmaz kişiler le olur burç diye diye milletin anasını atlattılar
00 Yorumla
+1 yılO halde size bir doz yay erkeği öneririm :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende başağım burçlarla pek inanmam ama sanki sen beni tarif etmiş
08 Yorumla
Soran+1 yılZor mu aşık oluyosunuz? :(
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşındayım bu yaşıma kadar 1 kıza aşık oldum 4sene çıktım sonra kızla ayrıldım biraz üzüldüm ama çabuk unuttum
Soran+1 yılof ben boğazlıcam kendimi
Cevap sahibi+1 yılonun aramasını bekleme sen ara
Soran+1 yılhe oldu iyice gururumu ayakların altına alıyım
Cevap sahibi+1 yılya aracaksın ya da unutacaksın onun aramasını beklersen çook beklersin
Soran+1 yılya ben bişey yapmadım suçum yok
Cevap sahibi+1 yılçok enteresan bir olay ne yap biliyormusun burada sorduğun soruyo ona göster belki biraz senin durumunu anlarda imana gelir :)
Başak kızıda aynı bok bende ondan muzdaribim :)
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
+1 yılSen de bogasin
tam. bir odun
nefret ettim. sizden
ne asktan anlarsiniz nede romantiklikten
odun hatta agacsiniz
okuz demek. lazim boga yerine size05 Yorumla
Soran+1 yılYok be boğa aşık olduğu zaman üstüne yoktur.
- +1 yıl
Birak ya
siz gururunuz
lukse duskunlugunuz
marka meraki seviyorsunuz
en guzel restoranda olalim havalaei
adam en iyisini yapmış
size ask mask yok
Soran+1 yılevet lükse düşkünüz dfshfdhj doğru :D
- +1 yıl
Ya sizin para için yapacaklarinizi dusunmek lazim
uzak duruyorum sizden
aman bana. bulasmasin boga
geleni tekme ilw kovuyorum
en guzel burc terazi yay basak kova akrap yengec ikizler oglak. koc balik aslan - +1 yıl
terbiyesiz
Burcum Balık arkadaş ben karışmam :D
10 Yorumlabaşaklar az biraz beni örnek alın üzmeyin kızları
10 Yorumla
+1 yılben bir başak erkeği olaraktan söylüyorum çünkü eşşeğin zikinden dolayı aramaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu daha önceden neden düşünememiştim eceba
+1 yılBaşkasına sinirlenip buraya atarlananları anlamak güç.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamaya çalışma salla o zaman
balık burcuna yonel huzur orada
10 Yorumlaistemediği için
isterse arar00 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. ikizler erkeği nasıldır :) tarifi var mı
09 Yorumla
Soran+1 yılAy çok gıcıksınız ikizler burcundan nefret ederim
- +1 yıl
Bizde sana bayiliyoduk
Soran+1 yılÇok duygusalsınız, ince düşüncelisiniz.
Soran+1 yılBoğalar öyle değil işte boğalarla anlaşamıyonuz
birde titizlik var kanky dayanamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHah evet !
Burcun basak bu kadar acimasiz olmayan ya
00 Yorumlaboğayı bir dene
10 Yorumla- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen bogayim o nasıl bir burç
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanı anlarsın.
- +1 yıl
He nasıl tanırım
- +1 yıl
yönetici gezegeniniz venüs kıskançsınız sahiplenici sevdiğiniz zaman sonuna kadar sevebiliyorsunuz ama her insana bağlanmıyorsunuz hemen biraz sabırsızlık olduğuda söylenebilir (uyumlu mu sizinle)
- +1 yıl
? -_-
+1 yılBalık erkegı bul bır tane tam sana göre
00 Yorumlasenn ıcın kova erkegı lazım oda benım :D
00 Yorumla
+1 yılYay erkegine hiç bulaşma o zaman
00 YorumlaBen sadece vazgecemiyorum degisik bir huyum var
00 YorumlaBalık iyidir balık.. :-)
00 YorumlaBen kovayım :D
00 Yorumla
+1 yılodun olduğu için.!
00 Yorumla