İyi geceler arkadaşlar uzzuuun zamandır kapanmak istiyorum neredeyse 3 senedir. Ama bir türlü nefsimi yenemedim. Bir türlü kapanamadım ailem sorun değil kapanmama karşı da değiller. ama nasıl desem kapanınca adam gibi düzgünce kapanamamaktan korkuyorum. baş örtüsünü süslenmek için değil aksine kendimi kapatmak için kullanmam gerektiğini biliyorum ama işte yapamamaktan korkuyorum. sizce nasıl yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapanan bayanlar genelde bu ikilemde çok kalıyor. Kendin istiyorsan gerçekten güzel ve saygı duyulması gereken bir davranış. Pek aldırış etmemelisin insanlara. Biraz maneviyatı yüksek kişilerin yanında vakit geçirmen seni daha çok olgunlaştırabilir. Cesaret isteyen bir davranış gerektirecek ama her zaman "elalem ne der" korkusu bizim davranışlarımızı kısıtlamıştır.
Şunu söyleyeyim kapalı olupta nefret uyandıracak hareketler yapanların geneli aile baskısıyla kapanmıştır.
Kapalı bayan perdeli eve benzer dışardan perde görünse de içersinde mutlu, huzurlu bir yuva barındırır.
Senin yaşamın senin seçimin.23 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumunuz için. yani annem dışında etrafımda kapalı yok olsa keşke
Cevap sahibi+1 yılEğer yapabilirseniz hayatı bilen, tecrübeli, aklı başında insanlar tarafından büyük bir takdir alacağınızı söylemek isterim eğer hiçbir baskı yoksa.
Ben size saygılarımı iletiyorum.
Hoşça kalın.
Soran+1 yılallahın takdiri olsun gerisi mühim değil. ben saygılar sunarım. hoşça kalın...
En İyi Cevaplar
Sadece başörtüsüyle bitmiyor bu iş. Nefsine hakim olabileceksen, başını örttüğün halde vücut hatlarını belli edecek giysiler giyip yolda yürürken bile erkekleri kendine baktıracaksan, başını örtüp layl lay lom ayaklarına devam edeceksen, erkeklerle askerlik arkadaşıymış gibi sohbete muhabbete devam edeceksen, kızlarımızın genellikle kullandığı a q kelimesinden vazgeçeceksen kapan. Bunları yapamayacaksan eğer hiç kapanma kapalı olanların adınıda kirletme. Kapandıktan sonra da ben yapamıyorum hadi açılayım dedin ve sonra tekrar pişman oldun kapanmak istiyorum dersen böyle bir şey de yapamazsın haberin olsun.
36 Yorumla
Soran+1 yılo küfrü kullanmıyorum zaten... işte ben de tam bu dediğiniz gibi olmak istiyorum. hani beni gören müslümanlığa merak salsın. görüp de 'ay üstü şişane altı feshane' demesinler...
Soran+1 yılbuyrun beklerim
Soran+1 yılteşekkürler... 2. seviyeye geçseydim bir direk linki soruda güncelleyecektim ama olmadı daha :s
- Moda & Stil konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılgiyim tarzını beğendiğin kapalı arkadaşlarınla mesafeyi yakınlaştır. onlarla fikir alışverişinde bulun. madem ki örtüyü süs değil kapanmak için istiyorsun kapanmanın manevi boyutunu konuş bilinçli insanlarla ki beyninde daha da yer etsin bu düşünce. senin adına sevindim inş. başarılı olursun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim, allah razı olsun. şöyle ki kapalı arkadaşım yok... valla kafayı yiyeceğim kendi kendime
+1 yılBöyle düşünen bir insan o örtünün hakkını verir kardeşim :) içindeki Allah korusu yeter. Niyetlendigin yolda emin adımlarla yürü :) Kutlarım kararın için seni :) Allah yardımcın olsun
32 Yorumla
Soran+1 yılamin kardeşim çok sağ ol allah razı olsun. saygılar
- +1 yıl
Senden de canım :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
46Cevap
Sen bir ilk adımı at da, Allah-ü teala kulunun çabalarına karşlık verir.. Hadis-i şerifte şöyle buyurluyor :
Kulum bana bir karış yaklaşırsa ben ona bir arşın yaklaşırım. Kulum bana yürürse ben ona koşarım...
Demek ki sen bir adım at, umulur ki layıkıyla yerine getirmene Allah-ü teala yardımcı olacaktır. Çabalarını sen de kesme sakın.21 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun. atıyorum adımı inşallah kapanıyorum en yakın zamanda
+1 yılSen başla hayırlısıyla bu şekilde özenerek zamanla doğrusunu bulursun.
Çok haklısın süs cazibe için yapılan tesettür açık olmaktan daha da kötü cezalandırılacak.
Allah için adabına uygun tesettüre girmelisin. Git mağazalarda gez bakın varsa düzgün kapalı bir arkadaşının da fikrini alarak vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde yaşına da uygun elbiseler al derim ;)13 Yorumla
Soran+1 yılyavaş yavaş almaya başlayayım ben iyisi tesettüre uygun kıyafetler... teşekkür ederim yorumunuz için. allah razı olsun
- +1 yıl
Rica ederim Allah gönlüne göre versin her şeyi İnşallah tesettürün de hakkını verirsin ;)
Soran+1 yılamiiin
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim kapanacaksan, ne çarşaf giyeceksin, ne de daracık pantolon vs. giyeceksin. Dengesini kendi belirleyeceksin. Şık olabilirsin, ama şuh olmamalısın. Allah mutlu sonla bitirsin İnşallah. Evlenmeyi düşünürseniz bir görüşmekte isterim aslında :) Kendi isteğiyle tesettüre giren bir kadın, gönülden yapar bu işi. Helal olsun niyetinizden dolayı. Zor değil. Gözünde büyütmeyip, yaparım dersen olay tamam olur İnşallah.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, allah razı olsun. Daha okulum var kpss m var. Bu süreçte sevgili istemiyorum. sevgilinin sonu yok allah en hayırlısını versin hakkımızda. yavaş yavaş kıyafet almaya başlayayım ben en iyisi.
Cevap sahibi+1 yılBen daha bugün çıktım sınavdan dalga geçiyorlar resmen, bende daha hazır değilim zaten, ama sevgili olmadan da beklerim seni :) , sadece tesettürlü kadın isteyen erkeklerde var bunu bilmeni istedim. Kıyafet almaya başla Bismillah ama burada konunun uzmanı sizsiniz, daha fazla söyleyecek bir şey kalmadı.
Anneniz kapalıysa o sizi yönlendirmesi lazım ama vücut hatlarınızı belli etmemek şartıyla uzun elbiseler giyinmelisiniz. Saçınızın bir tek teli dahil gözükmemesi lazım, saçınızı topuz yapmayın doğru değil bir yere giderken çok güzel bir ferraci diyorlar ona sanırım ondan alabilirsiniz.
Önce tesettür kıyafetlerinizi alın sonra evde giyerek deneyin gerisinin geleceğini düşünüyorum. Ya da namaza başlayın mesela şu an sabah namazı vakti kalkın ve abdest alıp namaz kılın düşünceniz çok güzel, hakkınızda hayırlısı olsun...03 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun bu kadar yazmışsınız. namaz kılıyorum zaten. önerebileceğiniz kitap, ilmihal vs varsa iyi olur.
Soran+1 yılteşekkür ederim, dışarı ilk çıktığımda alacağım önerdiğiniz kitapları. iyi geceler
+1 yılBunun nasılını sen bulacaksın.
Bulana kadar devam et, kafanda tam rayına oturunca başlangıcını yap. Mesele önce karar verip sonra başlayabilmek.
cut.31 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız... teşekkür ederim yorumunuz için
Işte bunu biliyorsun ya sana helal olsun!
Yolunu cizmissin ve doğru yol asla cayma vitesi geriye takma unatma duz gidenler yol sarfederler. Geriye takanlar değil22 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız. inşallah en kısa zamanda kapancağım. güç veriyor burdaki yorumlar bana. allah razı olsun
Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı. Eğer kalpten istersen yaparsın :) yapamam edemem diye korkma bence şeytan vesvese veriyor.. kararını ver ve uygulamaya geç emin ol herşey istediğin gibi olcak çünkü kendin istiyorsun
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız en iyisi yoluma baş koyup ilerlemek bu yolda. çok teşekkürler
İstemek başarmanın yarısıymış derler, kapandığın örtünün hakkını vermelisim zaten. Tereddütte kalma, kendine güven bak göreceksin aklında hiçbir sorun kalmayacak :)
21 Yorumla
Soran+1 yılinşallah çok teşekkür ederim:)
- Moda & Stil konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılTaytlarını, dar paça pantalonlarını, hatta pantalonlarını, topuklularını, sürme harici tüm makyaj malzemelerini, sakızı, rengarenk kıyafetleri, küfür zikretmeyi, erkeklerle kesişmeyi bırakabileceksen kapan, ha yok beceremem diyorsan bulaşıp da örtünün değerini düşürme bacım.
24 Yorumla
Soran+1 yılişte istemiyorum bu dediğin şeyleri yapmak ki yazdıklarının yarısını şu an bile yapmıyorum. yani nasıl anlatsam bana baktıklarında desinler ki islam ne de güzel bir din. bana bakıp şu kapalıya bakk sözde kapalı demesinler istiyorum...
- +1 yıl
Bazı şeyleri aşmalı insan, umarım aşarsın tez vakitte.
Ömür geçip gidiyor, diğerleri gibi, sıradan ve yanlış ölmek istemeyecek kadar zeki olmalısın, ki öylesin, sadece nefsin ağır basıyor, yapma.
Soran+1 yılallah razı olsun, teşekkür ederim. inşallah en yakın zamanda örtüneceğim...
- +1 yıl
Ecmain :)
Sende bendensin ya bende kapanmayı çok istiyorum hatta ailemde bu konuda takdir ediyo ama ben kapanmayı beceremem kim örtümle uğraşıp durcak diye düşünüyorum geçiyorum ayna karşısına ama yok olmuyo bir arkadaşım var eli yatkın ondan öğreneyim iyice öyle kapancam.
13 Yorumla
Soran+1 yılçok konuşmak isterim seninle. niye olmuyor ya bu kadar isteyip olmaması da ayrı gıcık bir durum
Soran+1 yılalışınca 2 dakika da takılır eşarp/şal:) önemli, olan bir an önce kapanabilmek:)
+1 yılkadir gecesini bekle istersen. çok güzel bir fırsat ve başlangıç için anlamlı bir gün. örtünün gereğini ve hikmetini idrak edebilmek için vesile olur sanki
11 Yorumla
Soran+1 yılaslında çok güzel fikir, çok teşekkür ederim:) çok güzel olabilir böyle
Böyle zamanlarda şeytan yanından ayrilmazmis kafani kurcalar bir arkadasmda oyleydi bir daha sacmi duzlestremycem bir daha onu giyemiycem falan. surekli dua et
11 Yorumla
Soran+1 yılediyorum sizden de dua beklerim.:)
+1 yılNiyetin Allah rızası için o zaman pardesü veya feraceni giy ve eşarbınıda islama göre yap zaten onlar üzerinde oldukça sana destek verecek ve kalbindeki huzur sana yeter birde ahiretteki kazanacağın güzellikleri düşün
15 Yorumla
Soran+1 yılmesela size bir tunik atayım nasıl sizce hatları belli ediyor mu? ferace, pardesü şimdilik ağır geliyor bana. o yüzden bol tunikler giyebilirim heralde. 1 dakika linkini atacağım şimdi
Soran+1 yıllink atamıyorum seviyemin yükselmesi gerekiyormuş off
- +1 yıl
tamam bekliyorum ama Allah hayırlı mübarek etsin kimsenin lafına da kulak asma tunik giyebilirsin ama şu başı kapalı çıplaklar varya malesef o yüzden dikkat et bol giy ve eşarbınıda lütfen gereği gibi yap
- +1 yıl
Offlamayın :) burdan atın geri kaldırın olmaz mı?
- +1 yıl
Seviyeniz yükselince danışabilirsiniz yardımcı olurum bu konularda hem bende sevap kazanırım bu sebeple
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiyetini Allah kabul etsin kardeş. Belki birden mükemmel olmazsın ama niyetin düzgün olduğu için zamanla hakkını verirsin endişe etme. O düşünce şeytanın vesvesesi biraz da. Kapanmana bir engel olarak görme yani.
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah kapandığım an burada soruyu güncelleyeceğim. inşallah nasip olur ya
+1 yılCanım ben kapalıyım. Sende hiç düşünme nasıl olur diye anlık bişey bu bir sabah kalk ve uygula çok güzel huzur bulucaksın emin ol. Tebrik ediyorum seni.
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ediyorum peki pardesü giyiyor musunuz yoksa tunik pantolon mu kafamı karıştıran yerlerden biri de bu
- +1 yıl
Tunik pantalon giyiyorum ama dizlerden aşağı uzun yani
Valla düşüncen harika. Kapan ama kapanacaksan insan gibi kapan. Üstte başörtüsü altta tayt , iç çamaşırın görünecek şekilde tişört giyme. Yoksa milyonlarca müslümanın günahını alırsın. Sonuç : Allah yardımcın olsun çok güzel düşünüyorsun :-)
12 Yorumla
Soran+1 yılallah korusun öyle kapanıcaksam allah yazdıysa bozsun... inşallah hayırlısıyla olur
Çok düşün sonra pişman olma zaten mantikli düşünüyorsun namaz kil kiliyorsan evde türbanla gez bak bak bakalim ne kadar dayanacaksin
12 Yorumla
Soran+1 yıluygulayacağım teşekkürler
+1 yılbence bu olumsuz düşünceleri kafandan sil sonra güzel güzel giyin zaten moda için kapanmayacağını söylemişssin sen kendine bir güven gerisini düşünme
23 Yorumla
Soran+1 yılseviyem artsa link ekleyeceğim giymek istediğim tuniği paylaşacağım yorumlarınız için ama yok
- +1 yıl
size mesaj atayım bir cevap olarak atın linki tabi isterseniz sonra silerim
Soran+1 yılçok iyi olur, teşekkür ederim.
Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence ilk önce bu konuda biraz oku ve kapan kapanmak kötü birşey değildir kesiinlikle ;) ama bizim toplumumuz musluman olmasına ragmen bağnaz olarak bakanlarda var enteresan :o
21 Yorumla
Soran+1 yılevet çok enteresan. müslüman olduğu halde kapalılığın yanlış olduğunu savunuyorlar haşa...
+1 yılDoğru yoldasın kardeşim doğru yolda hepimiz müslümanmısın sorusuna evet diyoruz ama uygulamaya gelince alakamız yok.. Hayran kaldım sana ve kararına.. Allah yardımcın olsun niyet etmişsin gerisi gelir inşaallah saygılarımla..
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim, allah nasip eder inşallah. ben saygılar sunarım...
Bu niyetle ve bu korkuyla git kapan sikintin etme ve İSİNDE ALLAH dan yardim iste o ondan hakikenten yardim istiyenleri geri çevirme emin ol sen işinde doğru ol yeyer
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız, allah razı olsun.
Teoride güzel fikir Allah yardımcın olsun ama işi nasıl pratiğe dökersin bilemem.
14 Yorumla
Soran+1 yılişte o pratik kısmı beni korkutuyor. ya gün gelir de nefsime ağır gelirse baş örtüsü ya kendimi beğendirme çabalarına girmeye kalkarsam...
Soran+1 yılallahım korusun öyle olmaktan o kadar çok korkuyorum ki ben biraz tezcanlıyımdır kararlarımı değiştiririm. ve bu değiştireceğim son karar olmlı bu yüzden 3 senedir beklemedeyim. ama haklısını ne olacağı belli değil hayırısı olsun hakkımda. teşekkür ederim yorumunuz için
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeyni yerinde olmayan bir canlı daha :) azalacaklarına çoğalıyorlar, tüm dinlere tüm inlanlara saygım sonsuz, yanlız şu kapancam diyenlere bu evrende hiçbirzaman saatlerce düşünsemde aklı erdiremedim çünkü gerizekalı işi :) akıl işi değil, deki Müslüman deki museviyim deki hristiyanım hepsine tüm inançlarına saygım sonsuz, beyinsizce kapanmak dışında, insanlık ayıbısınız, artık bitin...
111 Yorumla
Soran+1 yılyazık bunu gizli yorum olarak atmanız bile sizin ne kadar kendinize güvenmediğinizi belli ediyor. ben halimden utanmıyorum inşallah sayıca da artacak tesettürlü bayanlar sizin ve sizin gibi kafaların düşüncelerine inat.
Cevap sahibi+1 yıllen sen kimsin, ne olduğun bellimi , kimliğinmi yazıyo burda, foton mu var, adresinmi yazyoda bana gizlisin diyon :D su kafa yaa :D
Soran+1 yılen azından nickim belli sizin gibi çekinmiyorum bundan.
Soran+1 yılayrıca adabınızdan ne kadar terbiyeli olduğunuz belli oluyor.
- +1 yıl
Maymunlar medeniyetin merkezi o zaman demi siz insanlara hakaret ederek kendinizi tasfir ediyorsunuz asıl beyinsizlik insanlara anlayış göstermektedir ister kapalı isterse acik ama senin beynin kapalı olduğu aşikar insan kendisinde ne eksikse karsidakini onunla itham eder gerizekalı ve beyinsiz olduğunu haykirmana gerek yok
Cevap sahibi+1 yılyaka yaka bitiremediler sizi , az kaldı ama
Cevap sahibi+1 yılbaşkalarına gerek yok, kendi kendinizi dürütüyonuz dünya üzerinde, olanlar belli, gebertin birbirinizi, azalarak biticeksiniz böyle
Soran+1 yılben hakaret etmedim. sabahtan beri hakaret eden sizsiniz. ister kapalı ister açık herkes kabulümdür ki şu an açığım ben. ama asıl önyargılı olan sizsiniz. eyvallah
- +1 yıl
Bayan karışıklık var galiba ben o maymun benzetmesi ni su hakaret eden salata ya soyledim sizi savunma amaçlı haklı da oldum bak yakmaktan bahsediyor siz bildiğiniz gibi yaşayın allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılo salatanın üstüne otur emi :)
Soran+1 yılallah sizden de razı olsun... o kişiye de diyecek lafım yok.
beklemelisin azizim evlenirken zaten kocan kapan diyecektir sana ev hanımı oldugunda daha tesettürlü bir şekilde ola bilirsin bu haldeyken şeytan cabuk kandırır seni
04 Yorumla
Soran+1 yılkocam için kapanmak istemiyorum beni yaratan için kapanmak istiyorum.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim, allah razı olsun. inşallah ben de öylesini istiyorum...
Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. bunu Allah için yaparsan eminim en düzgün şekilde olur
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
- Moda & Stil konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılbas ortu ile allaha daha yakin olucaklrini sanmalari cok sacma geliyor. amma saygi duyuyorum ne diyimki. icinden geleni yap
24 Yorumla- +1 yıl
Bas ortusuyle allaha daha yakin olmaya calismiyor kimse. Mahrem yerlerini kapatiyorlar karsi cinse karsi, o kadar
Soran+1 yılöyle bir şey düşünmüyorum ama şu anda da dini vecibeleri yerine getiriyorum ama bir de kapandım mı sonuçta allahın ayetini yerine getirince daha da yakın olur insan allaha. tabi onun bana yakın olması mühim olan
- +1 yıl
kimse? buna inaniyomusun? allah askina. bir bez parcasi ile mi karsi cinse kapatliolar. sacma sapan seyler
- +1 yıl
soran kisi senin fikrin o bisey diyemem basta belirtdym gibi icinden geleni yap bende kendi fiktimi belirtim
Artık şu zamanda bir kapanmak var bide adam gibi kapanmak var kastım adam gibi kapanmak da çarşaf giymek değil. Başını kapatıp da başka bir yerlerini açanlar için dedim...
İyi yoldasın inş düşüncelerin değişmez02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah. ve umarım uygulayabilirim düşüncelerimi. teşekkür ederim
Çok doğru bir karar. Allah mübarek etsin. Bahtin açık olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılamin sağ olun allah razı olsun
+1 yılSenin gibi kadının alnı, senin gibi annenin ayağının altı öpülür.
14 Yorumla
Soran+1 yılestağfurullah, allah razı olsun
- +1 yıl
Ben bugün okuduğum en güzel havadisti, yakışır sana. Hem de her türlü.
Soran+1 yılteşekkürler, allah razı olsun
- +1 yıl
Bilmukabele, bu yoldan dönmeyin. Rabbim sizinle olsun.
+1 yılsadece başla olmuyo her yerini kapat gitsin bir gün bir başla devamı gelir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kapanmalısın internetten tesettür modellerine bak öyle kapanmayı dene
14 Yorumla
Soran+1 yılhep onları inceliyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılinşAllah bu kararında Allah seni muvaffak eyler inşAllah bir an önce zaferle sonuçlanır bu mücadelen
Soran+1 yılamiin, allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılAllah cümlemizden razı olsun..
+1 yılErkeklerim bir tarafina bakabilecek kadar dikkat çekmiyor isen zaten kapalisin demektir abartmaya gerek yok
04 Yorumla
Soran+1 yılbu ne tuhaf düşünce yapısı
- +1 yıl
İslamiyet in giyimme tarzı demektir ne det kitapta zinet yerleriniz gizli olsun ve ayaklarınız la ses çıkartarak dikkay ekmeyin ve dış ortunuz yakalatinizdan sarksin det istersen nisa süresini bir kaç çeşit mealini oku anlarsın
Soran+1 yılişte bu yanlış bir düşünce. okudum şükür o ayeti. açığım ama tahrik edecek biçimde giyinmedim, giyinmiyorum. ama bu demek değil ki ben emri yerine getiriyorum. kapanmak açıkça yazıyor beyefendi
- +1 yıl
Ya iste ayni şey ben sana destek amaçlı söylüyorum birden olmaz yavaş yoksa sen daralıp sıkılırsin esimde kapandı hatta ben biraz sebeb oldum yazdiklarimi dikkatli oku
+1 yılÇok güzel giyinen kapalı bayanlar var kapalı giyim modasını takip et =) Üstü şişhane aldı tophane gibi olmasın saygılar :D
11 Yorumla
Soran+1 yılonun için çabalıyorum, teşekkürler. ben saygılar sunarım...
+1 yılCanim fatih yagci'nin youtube de tesetturle ilgili videosu var onu izle sana yardimci olacaktir. Seytan hep vesvese veriyor kendini Allaha birak
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim, izleyeyim...
peki tesettür sana girmek istiyomu onuda sormak düşünmek lazım AS:D:SAD:SA:DAS:D
00 Yorumla
+1 yılBasin türban takip altina mini etekle gezeceksen bence kapanma kolay bisey değil öyle
00 YorumlaGir yavrum ortak mı arıyorsun :DDDD
https://www.youtube.com/watch?v=t4-Xz_Lt2p405 Yorumla
Soran+1 yılne saçmalıyorsunuz siz.
- +1 yıl
Adam ol, ciğerin yerinde kalsın!
Soran+1 yılyazık...
Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. evinde kapan bir dene dışarı çıkmadan. Gör bakalım nasıl oluyo dene
13 Yorumla
Soran+1 yılevde zaten kapanıyorum arada esiyor. çok mutlu oluyorum kapandığımda böyle olmalıymış gibi hissediyorum:)
Soran+1 yıltamam bunu deneyeceğim, çok teşekkürlerr
Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. fazla abartmada altı tophane üstü şişhane olmasın
22 Yorumla
Soran+1 yılamacım o yönde...
Gizli Üye(36-45)+1 yılGidiyorsun alıyorsun bir örtü ve kapanıyorsun nesi zor anlamadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılzor işte ya yapamazsam ya beceremezsem...
+1 yılRabbim kalbine bu aşkı verdiyse şeytanın vesveselerine kulak asma ;)
00 Yorumla
+1 yılbaşörtüsü toplumun kadınları baskı altına almak için kullandığı bir araçtır.
10 YorumlaSeni önce tebrik ederim. Kapandıktan sonra tekrar açılmak en büyük günahlardan biridir bunu unutma ona göre kapanmaya karar ver
00 YorumlaALLAH de ötesini bırak...
12 Yorumla
Soran+1 yılya baki entel baki...
Kararın içşn tebrik ederim
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim...
+1 yılçok güzel bir karar vermişin allah yardımcın olsun seytanın vesvesesine uyma :)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 914 cevap paylaştı. Hayırlısı olsun inş. huzur bulursun
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah...
içinden geldiği gibi yap ama oyuncak etme üstü minare altı kerhane olanlardan olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba kardeşim.. Yorumumu okur musun bilmiyorum ama merak ettim, kapandın mı🥰?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak canım şunu unutmaki kapanmak seni kısıtlamaz ama sadecede basını ortup cıkmak degildir eğer yapabilecegine inanıyorsan kapanabilirsin
00 Yorumla
+1 yılHak yolunu buldun demek :)
20 Yorumlabir arkadaşa bakıp çıkacaksan hiç girme ;)
16 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım burada bir sorunumdan bahsediyorum cıvıyacaksan hiç yorum yapma
Soran+1 yılusulunce söyle sen de o zaman. gerçekten önemsiyorum bu konuyu ve gelen her yorum beni için değerli. lütfen aç söylediğin şeyi.
- +1 yıl
Ya tamam. Cevap vermedim say beni...
Uğraşamam...
Ya da dur la uğraşayım..
Bak kardeşim...
Bugün kapanıp yarın açılacaksan, sadece moda akımı gibi takılacaksan (varsa eğer) olan saygınlığını kaybedersin.
Bide sadece saç kapatmak ta değil olay...
Neyse işte uzun mevzu...
Ama az zekayla ilk yazdığımdan bunu çıkarabilirdin sanıyorum...
Soran+1 yılişte ben de zaten bunun için sordum bu soruyu. iğnelemelerinize rağmen açıkladığınız için teşekkürler. iyi geceler
Kalbini dinle ve sadece onun dediğini yap.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 4,2b cevap paylaştı. ferace her yerini kapatır merak etme
00 YorumlaFarketmez; biz seni böyle de seviyoruz..
00 Yorumla
+1 yılmadem istiyorsun kapan yapabilirsin
10 Yorumlahayırlı olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun.
Yaparsın. Namazada başla. Bak gör ozaman.
03 Yorumla
Soran+1 yılnamaz kılıyorum :s offffff
Soran+1 yılinşallah, teşekkür ederim çok
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim sevgilimde öyle ve hala tereddüt yaşıyor :/
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgiliniz de benden... bizi birinin bir akıllandırması gerek
Cevap sahibi+1 yılama o istese süper bir kapalı olur kıyafetten çok iyi anlıyor ama o acaba yapapbilir miyim geri açılırım diye korkuyor :/
+1 yılözenerek yapıyosan yapma inanıyosan yap
04 Yorumla
Soran+1 yılçevremde özenebileceğim biri yok. keşke kapalı arkadaşım olsa da ondan yardım alsam
- +1 yıl
onu taktıktan sonra yaşamına bir perde çekiceksin kolay değil öyle hemen takıp alışmak
Soran+1 yılişte 3 senedir neden kapanamıyorum ben :)
- +1 yıl
bence takamıcaksın bu gidişle :D
- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri