Dalga geçmek için falan değil, bilmediğim için soruyorum. Herhangi bir kanıtı var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılislam diger "Semavi"dinlerin en son versiyonudur.
Musevilik ve Hristiyanlık'ta Allahın birer dinleriydiler, ama insanlar o dinleri bozdular. Tabi Allah (cc) müsade etti.
Sonra Allah ( cc) en son Peygamberi ve en son kitab olsn "Kur'anı"gönderdi.
"Şüphe yok ki, Kur'ân'ı biz indirdik ve şüphe yok ki, O'nu her türlü bozulmadan da biz koruyup muhafaza edeceğiz."(Hicr 9)
Kur'an dünyada orjinali günümüze kadar kalmış tek bir kitaptır.
Bir tanesi Türkiyede Topkapı sarayında Müzesinde olmak üzere, dünyada bir kaç tane deri üzerine yazîlmîş, orjinal Kuranlar mevcuttur.
Kuranda 1500 sene evvel bilinmesi mümkün olmayan ilim ve bilimler mevcuttur.03 Yorumla
Soran+1 yılİslam'ı tanımla demedim sana. Kanıt olarak düşünebileceğin bir tek şu cümle var. "Kuranda 1500 sene evvel bilinmesi mümkün olmayan ilim ve bilimler mevcuttur." Neler olduklarını açıklar mısın bu ilim ve bilimlerin.
- +1 yıl
Hangi birini açıklıyım?
Kanatın sürekli genişledigini bilim adamları daha yeni keşfettiler. Oysaki bu bilgi, Kur'an'da 1500 senedir mevcut.
Bir de göğe bakın! Biz onu kuvvetle bina ettik ve şüphe yok ki Biz onu genişletmeye de malikiz.(Zâriyât Suresi 47)
(Allah), aydınlığı patlatıp- çıkarandır. Ve geceyi, sakin (dinlenme) kıldı. Güneş ve Ay'ın ( hareketleri) 'hesap' iledir. Bu, Aziz (üstün-şerefli ) ve Âlim (bilen) Allah'ın takdiridir. (Enam (6)/96)
www.yaklasansaat.com › gezegenler
KUR'AN'DA AY - Yaklaşan Saat
(Allah), aydınlığı patlatıp- çıkarandır. Ve geceyi, sakin (dinlenme) kıldı. Güneş ve Ay'ın ( hareketleri) 'hesap' iledir. Bu, Aziz (üstün-şerefli ) ve Âlim (bilen) Allah'ın takdiridir...
More results from www.yaklasansaat.com
Imagem. facebook. com › permalink
Haydar Türker - Ku'an'da
O (Allah) ki, Güneş'i bir ışık (foton) kaynağı, Ay'ı ise nur (yansıma-aydınlık) kıldı. Seneleri ve 'hesabı' bilesiniz diye, (Ay'a) menziller (duraklar) takdir etti. Allah, bunları ancak hak ile yarattı. (Allah), anlayan bir kavim (topluluk) için ayetlerini bu şekilde açıklar.
[YUNUS (10)/
Ve O (Allah) ki, geceyi, gündüzü, Güneş'i ve Ay'ı yarattı. Her biri, bir yörüngede yüzerler.
[ENBİYA (21)/30-
Ey insanlar, şayet dirilişten yana bir kuşku içindeyseniz, bilin ki: Biz sizi, (önce) topraktan; sonra 'nudfe'den (meniden), sonra bir 'alak'tan (zigotdan), sonra biçimi, belirli- belirsiz bir 'muzğa'dan (embriyodan) yarattık. (Bu) sizin için apaçık bir beyandır. Dilediğimizi, tayin edilmiş bir süreye kadar, rahimlerde tutuyoruz, sonra sizi bebek olarak çıkarıyoruz, sonra da erginlik çağına eriştiriyoruz. Sizden, kiminizin hayatına son verilmekte, kiminiz de, ilimden bir şey bilirken, hiçbir şey bilmez durumuna; yani ileri yaşlılığa döndürülmektedir. Yeryüzünü, kupkuru-ölü görürsün, ancak Biz, onun üzerine su indirdiğimiz zaman; titreşir, kabarır ve her güzel çiftten bitirir.(HAC (22)/5)
[NUR (24)/43]
Allah, her canlıyı (hayvanı) sudan yarattı. (Enbiya ayet 30) - +1 yıl
Bunlardan kimisi, karnı üzerinde, kimisi, iki ayağı üzerinde ve kimisi de dört ayağı üzerinde yürümektedir. Allah, neyi dilerse, onu yaratır. Muhakkak Allah, her şeye güç yetirendir.
[NUR (24)/45
[NUR (24)/45]
O (Allah) ki, iki denizi karıştırır, şu, tatlı-rahatlatıcı; bu da tuzlu-acıdır. İkisinin arasında, bir berzah (engel-perde) ve yasaklayan bir sınır kıldı.
[FURKAN (25)/53
Güneş de, kendisi için (takdir edilmiş) olan 'karar yeri'ne doğru akıp gitmektedir. Bu, Aziz ve Âlim olan Allah'ın takdiridir.
Biz, ona (Ay'a), menziller (haller) takdir ettik, ta ki 'kurumuş bir hurma dalına benzer bir yol' izleyinceye kadar.
Ne Güneş, Ay'a erişip-yetişebilir, ne de gece, gündüzün önüne geçebilir. Her biri, bir yörüngede yüzmektedir.
[YASİN (36)/38-40]
Her şeyden çift çift yarattık, inceden inceye düşünesiniz diye. Zâriyât Suresi -Ayet 49
Kuran’da 23 defa erkek 23 defa kadın kelimesi geçer. Her ikisi de 23 kromozomlu biliyorsun. Gün kelimesi de ‘365’ defa geçer. Ve daha birçokları.
En İyi Cevaplar
“Biz göğü ‘büyük bir kudretle’ bina ettik ve şüphesiz Biz (onu) genişletmekteyiz.” (Zariyat Suresi: 47)
örnek vererek açıklayım Daha merak edersen sorarsın
20. yüzyılın başlarına dek bilim dünyasında hâkim olan tek görüş, “evrenin durağan bir yapıya sahip olduğu ve sonsuzdan beri süregeldiği” şeklindeydi. Ancak, günümüz teknolojisi sayesinde gerçekleştirilen araştırma, gözlem ve hesaplamalar evrenin bir başlangıcı olduğunu ve sürekli olarak “genişlediğini” ortaya koydu.
1929 yılında rus fizikçi friedmann bunu teorik olarak hesaplayıp açıklıyor Sonra edwin hubble teleskopla yıldızların birbirinden sürekli uzaklaştığını gözlemsel olarak ikinci şekilde kanıtlanıyor bu sadece 1 tanesi00 Yorumla
efe aydal bır kanıttır youtubede ızle onu
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
+1 yılKanıt varda. Kanıt olarak ne kabul ediyorsun ne arıyorsun bu önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçek olduğuna dair herhangi mantıklı bir kanıt
- +1 yıl
Birinci olarak. Sürekli aynı mesajı yüzyıllarfır tekrar etmesi bir kanıttır. Diğer semavi ol ayan dinlerin böyle bir özelliği yoktur. Tarz aynıdır. İman ibadet amel ahlak.. İyileştirici düzenleyici bir amacı vardır yani ıslah etnek ister. Peki niye illa bu emirler geliyorki. bir kere var olma durumunu elde etmişsin. Yaratıcı belliki çok güçlü bilgili. Böyle bir sıfata sahip olan bir varlık yarattım saldım gibi bir amaçsızlık edinmesi mantıksız geliyor. Devam edeyim i
+1 yılEn büyük KURAN KANITTIR Hiç bir kitap noktasına kadar ezberlenmiş değil ama Kuran tamamı unutulmadan ezberle ni yor
110 Yorumla
Soran+1 yılHerhangi bir kitap da ezberlenebilir insanlar vakit harcanıyor sadece
Soran+1 yılHarcamıyor
- +1 yıl
Yok ya adam yazdigi kitabî ezberle mi yor
Soran+1 yılEzberleyebilir isterse kimse bununla vakit kaybetmiyor diyorum ama.
- +1 yıl
Kuran ezberleyen vakit mi kaybediyor.
Soran+1 yılBana göre.
- +1 yıl
Söyle yapalım sana sadece 50 sayfalık şiir kitabı vereceğim noktasına virgülüne varana kadar ezberleyecek sin anlaştık mi
Soran+1 yılTabi olur.
- +1 yıl
Tamam abdürrahim karakoc un şiir kitabını al
Soran+1 yılTamamdır.
Dinini diyanetini KizlarSoruyor da ogrenen zavallı insanlar.
05 Yorumla
Soran+1 yılKanıt var mı diye sordum.
Soran+1 yılNe olursa olsun sordum. Eğer bir kanıtı olsaydı şimdiye söylerdin zaten.
Soran+1 yılHâlâ söyleyemiyorsun. Peki.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe kanıtı arıyorsun?
İçki kumar zina fal büyü yasak diyor
İnsanlara zararı ortada değil mi
Sadaka ver, fakire akrabaya yolda kalmışa yardım et, anaya babaya asi olma diyor
Uysan ne zararı var00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeneyle kanıtlansa inananla inanmayan arasında fark olmazdı, ama evrendeki işleyiş yaratıcı olduğuna ve bir tane olduğuna kanıttır
13 Yorumla
Soran+1 yıl1 yaratıcı olduğuna neredeyse her din inanıyor. İslamın kanıtını sordum tanrının değil.
Cevap sahibi+1 yılHee tanrıya kadar tamamsa sıkıntı yok ☺️
Soran+1 yılTanrıya kadar tamam demedim.
Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Bu konulara kafanı takma. İşin içinden çıkamazsın. İnandığın gibi yaşamaya bak sadece
00 Yorumla
+1 yılSevgi üzerine olan şeyler var bilimsel olarak kanıtlanan bilim ve din birçok konuda aynı yola çıkıyor
037 Yorumla
Soran+1 yılNerdeyse her din bilimle aynı yola çıktığını iddia ediyor. İslam'ı ayıran ne
- +1 yıl
@MicroCode robotlarla olan deneyin sonucunda insan birbirini sevmeli sonucuna çıktılar ilişkilerinde. Peygamber efendimiz bunu yıllar önce demişti zaten birbirinizi sevin diye. Buna benzer çok şey var bu daha çok sosyal açıdan diyebiliriz. Dinde aşk yücedir aşkından ölen şehit olur einstein da dediğine göre en büyük güç evrene hakim olan aşktır demiş yani buna benzer benzerlikler var matematiksel olanlar da var ezbere bilmiyorum tabi ayla alakalı bir şeyde var kuranda geçen bazı şeylerin dünya üzerinde bulunması gibi yerler falan o zamanın teknolojisi ile mümkün olmayan şeyler
- +1 yıl
Kadın erkek ilişkisinde kadın kapanmalıdır diye şeysi de aslında bilimsel olarak erkeğin cinsel arzusu daha fazla olduğu sonucuna vardılar yani kadınların kapanması bı sebeple olabilir diye düşünüyorum
Soran+1 yılTeknolojiyle sevginin aşkın alakası ne? İnsanlar o zaman da hissediyordu. Çok net anlaşılabilir bu.
Soran+1 yılBilimsel olarak kadınlar cinsellikten daha fazla zevk alır ve istekleri daha fazladır. Araştır.
- +1 yıl
İnsanlar birbirini sevmeli en sağlıklı insan ilişkileri budur yani bunu bilimsel olarak da gösterdiler robotlarla yapılan deneyde. Bilim ve din çoğu zaman hem fikir oluyor bu bir çrnekti
- +1 yıl
kuranda var olan herşey saçmalıktır önce bunu anlamasın. hemde aşk konusu ise beynin kımyasla süreçlerle oluştugu bir şeydir. bunun tanrı ile alakası yokutr. hemde TAOİZM felsefesinde zaten düzensizliği kuantum mekanıgı bile açıklıyor hemde şslam dan önce ozaman tek dogru din teoizm diyelim alakası yoktur. Eskden insanlar bir takım felsefe ürünler üretirler bu tanrının kanıtlaycagı anşamına gelmemektedir. yanı bunu kuranla alakası yoktur. hemde kuranın uydurma bir kitap oldugu açıkça bellidir. , inanmak sana kalmış birşey. Ama allahın olmadııg şuanda biliniyor. aşk konusu ise yalandan ibarettir , Dediğin şeyler 2 3 dk çürütlebilir şeylerdir. Hemde kuran ın evrensel bir kirap olmadıgı biliniyor zaten. dediğim gibi dinlerde tanrılarda tammaıyle uydurmadır. ozaman kuran a bakarak bilim yapsınlar? ozaman allahınız size ilim vermesin ne kadar saçma gibi. öyüzden kuranda peygamberinin söylediği sözlerde Bazı islam alımcılerın uydurma şeylerdir
Soran+1 yılSevmekten bahsediyorsun. Bunu anlamak için peygamber olmaya gerek yok. Herkes söyleyebilir sevginin iyi bir şey olduğunu.
- +1 yıl
Kuranda bir topluluktan bahsediyor üstü kapalı mesela ve arkeologlar o toplumun izlerini buluyor. Kuran yazıldığı dönem o topluluğu tanımak için yeterli teknolojiye sahip olmadan anlatılıyor onu kastettim.
- +1 yıl
alakası yoktur. kadının kapanamsıyla. bu sadece hormonlarla alakalıdır. erkeğin kendi şevketi yüzünden kapanmaya itenj bir tanrı tanımı tabikide saçmalıktır. Öyüzden deidğim gibi tanrı fikirleri kesinlikle uydurmadır. Öyüzden öyle şeylere inaMAYIN. Çünkü bilimsle hiçbir teorisi olmayan birşeydir. bilimde ise varsayım olamaz öyle. Teori ile kanıtlanır. Öyüzden dinin ne kadarda saçma oldugu burada bellidir
- +1 yıl
Şu an o tekniğini var yaşı zamanı çıkartılıyor kimya sayesinde carbon 14 12 sayesinde taşların yaşı biliniyor radyoaktif olayıyla
- +1 yıl
@MicroCode dostum ben kuran ve bilim tıpatıp aynı demiyorum ama çok ortak yönleri var aynı yere çıkan. Başka boyutlar o boyutlarda gezen maddeler dalgalar... yani kuranda da başka alemler var falan daha niceleri işte... Ben benzerlik görüyorum bu benim bakış açım hayatı anlamlı güzel kılıyor bence. Dinlere gelince 3 büyük din var ki bence aynı tanrı tarafından yollanmış farklı zaman dilimleri ile bize ulaştırıldı. Onlardan önce de inançlar var. Çok eski bir kıta mu kıtası ordada da diye isimli tanrıya inanıyorlardı bulunan tabletlerin üstünde tanrının bu kıtayı batıracağı yazıyor toplum kötüleştiği için ve şu an o kıta suyun dibinde kuranda da bir ayet var bunu anlatır gibi sizden öncekiler sizden gelişmiş idiler ama allah onları helak etti kötüleştikleri için. O islam döneminde yıllar yıllar önce yaşamış medeniyeti nasıl bilebilirlerdi ki ayrıca ve mu kıtası çok ileri bir teknolojiye sahipmiş. Bizden çok işlerdeymiş o medeniyet telepati falan çok gelişmiş.
- +1 yıl
@MicroCode mu kıtası yok mu ohoo senle bir şey konuşamam ben şimdi
- +1 yıl
@MicroCode yok sağ ol çinde bizim piramidi keyif üzere saklıyor ya mu kıtası gelişmiş teknoloji falan bilmeyelim diye. Mü kıtasında uygurca konuşuluyormuş çin şu an ülkesinde türklere ait izler bulunan piramidin üstüne ağaç dikti git bak araştır türk düşmanı çok mu kıtası inşa etmiş piramitleri bizim tarihi saklıyorlar uyan uyan
- +1 yıl
dostum sen komplo teorileri ile baya dolmuşsun. Mu kıtası diye birşey olamaz dostum. Eğer olsaydı zaten arkeolojik verilerle desteklenirdi. teknolojisi ise çok ileride olamaz çünkü o dönemler böyle bir enerji kaynagı yoktu dostum. Öyüzden komlo teorilerine inanma sakın. dediğim gibi internet ortamında çok yanlış bilgiler vardır. merak etme benim kadar kimse araştırmamıştır. öyüzden öyle şeylere inanma
- +1 yıl
@MicroCode ohooo şu an gizli gelişmiş teknoloji var bizden saklanılan gökyüzünde görüyoz ufoları ben ve o kıtadan kalma bilgilerle oldu bunlar ampul resmi falan çıktı ordan yani çoooook eskilerden katledilmiş ya anhalt anale bitmez bu ama bizden sakladıkları muhakkak. Çinde saklanan türk piramidi yaz google e kendin gör. Saf olmayın be
- +1 yıl
@MicroCode bizim bilmemizi istedikleri bilim var birde bizden sakladıkları 51 bölgeden haberin vardır ufo yapan insan videoları da var ayrıca... önüne atılan her yemi yeme
- +1 yıl
@MicroCode ben kendi gözlerimle görüyorum her gece gökyüzünde ayrıca çoğaldılar o ışıklar. İngiltere yenilerde halka açtı o ufo videolarını inandırmak için planları var koronayı çıkardılar şimdi de ufo istilası diye insan öldürecekler her şey planlı neden durup durup şimdi halka açtı sanki o videoları dosyaları planları var ohoooo
- +1 yıl
@MicroCode bu gözlerle gördüm ben o gökyüzünde tuhaf hareket eden ışıkları.
- +1 yıl
Sende bak gör gece yarısından sonra bak o zaman çıkıyorlar bir saat kadar dur veya iki kendin gör tak kulağına müzik seyret gökyüzünü kararını kendin ver
- +1 yıl
@MicroCode bak ciddiyim yap dediğimi kendin karar ver her gece oluyor çoğaldılar çünkü. İlk çocukken gördüm 12 yaşımda kardeşime gösterdim oda gördü o zaman telefonlar kötü çekiyordu çekemedik ama resmen çubuk gibi sabit duruyordu gökyüzünde uzaktan
- +1 yıl
Çıbık
- +1 yıl
@MicroCode film izlemem nadiren izlerim
- +1 yıl
Neyse dostum yap yapma sana kalmış yani zorlama olmaz af edersin iyi günler
- +1 yıl
@MicroCode yok sağ ol yinede teklifin için.
+1 yılKonu o kadar geniş ki evet var demek yeterli olmayacak sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında kanıta bağlı olarak yeterli de olabilir
- +1 yıl
Ben kanıtı kendimde görebiliyorum
Bizim yaratılışımız bir kanıt aslında
Ve Kuran'da birçok mucizede vardır :)
Soran+1 yılEğer bizi yaratılmış olarak görüyorsan bu tanrının kanıtıdır sana göre İslam'ın değil. Kur'an'ın doğru olup olmadığını, yani gerçekten Allah mı gönderdi yoksa rastgele bir insan mı yazdı bunu anlayamazsın.
- +1 yıl
Kur'an iman edenlere şifadır
İnkâr edenlerin yalnızca günahını arttırır unutmayın olur mu?
ve
Kuran sorgulama kitabı değil öğüt alma kitabıdır
Zaten bir de Kur'an'ı okuyup içini dışını sorgulayan kusur arayan insan ziyana uğraşmış insandır :)
+1 yılDinde bilimsel kanıt aranmaz. Metafizik ve bilim çelişir.
00 Yorumla
+1 yılİnançlar kanıt istemezler. Deney mi yapıyorsun? İnanırsın ya da inanacak başka bir şey bulursun
00 Yorumlakuranı kerim kitabı var
17 Yorumla
Soran+1 yılO kitabın gerçek olduğuna dair kanıtın nedir bunu soruyorum
Soran+1 yılKitabın doğru olduğunu nerden biliyorsun diyorum o kitabı gerçekten bir tanrının gönderdiğini nerden biliyorsun.
Soran+1 yılGerçek olduğunu söyle diyorum mal diyorsun. "İçindekiler zaten var oluşunun kanıtı kızım" Cümle kurma konusunda sıkıntıların var galiba. Neyse sen körükörüne inanmaya devam et ben de sorgulamaya devam ediyim.
Soran+1 yılİncil de doğru o zaman. Nasıl olsa var. Tevrat da doğru. Var sonuçta.
Soran+1 yılGerek yok iyi günler
+1 yılKainata bakarsan en büyük kanıtı görürsün
21 Yorumla- +1 yıl
Boş yapmayın
- Diğer konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük kanıt kurandır daha ne diyelim
16 Yorumla
Soran+1 yılKur'an'ın gerçek olduğuna dair bir kanıt var mı? Kuranı diğer kutsal kitaplardan ayıran şey ne?
- +1 yıl
En basitinden içindeki bilimsel ayetlere bak mesela 2 suyun birbirine karışmadığından evrenin sınırsız olduğundan bahseder 1500 sene önce çöl okyanusuna inmiş bir kelamdan bahsediyoruz
Soran+1 yılAyetleri atar mısın?
- +1 yıl
53 İki denizi birbiri üstüne salan O'dur. Bu, tatlı ve yürek ferahlatıcı; şu, tuzlu ve acı. Ve ikisinin arasında bir berzah, geçişi engelleyen bir perde koymuştur.
- +1 yıl
Rahman v Furkan suresi
Soran+1 yılTeşekkürler
var HAYAL GÜCÜ :D
10 Yorumla
+1 yılKanıt yok, inanırsın ya da inanmazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelecekten haber vermesi kıyamet alametleri
04 Yorumla
Soran+1 yılGelecekten nerde haber verdi
Cevap sahibi+1 yılTek tek saymamı ister misin
Soran+1 yılMantıklı ve gerçek bir örnek versen yeter
Cevap sahibi+1 yılİşte bu dönem de olanlar kötülük ve fuhuşun yayılması büyüklere saygının git gide yok olması gasp olaylarının çoğalması
- Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılKanıt yok, din bu kanit degil inanc meselesi.
03 Yorumla- +1 yıl
Din tez one surmez. Tez bilimsel asamanin basamaklarindan biri. Ha bence de mantikli degil kaniti olmayan sadece varsayimlara dayanan bir seye ama inananlar var.
Kuran ı oku yeterli kanıta ihtiyaç yok
15 Yorumla
Soran+1 yılGereçk olduğunu nerden biliyorsun
Soran+1 yılÖyle bir şey olmuyor genelde insanlar kuranı okuduktan sonra dinden çıkarlar.
Soran+1 yılBen doğru olduğuna dair kanıt istiyorum. Kur'an'ın gerçek olduğunu kanıtla bana.
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeygamber öyle söyledi bizde inandık
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDogmatik
10 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?