Pantolon bedeniniz kaç ve küçük beden pantolon giymeye çalıştığınız oldu mu?
www.facebook.com/photo.php
:):)
www.facebook.com/photo.php
:):)
36
Hayır, öyle bir şey yapmaya ihtiyaç duymuyorum. Vücut güzelse 40 beden de olsa farketmez. Sporu bırakmak zorunda kaldım ama bir yıl sonra tekrar başlayacağım ve bacaklarım kalın değil ama bacak inceltmek için fitness da düşünüyorum kendi profesyonel spor dalım dışında. Çünkü hiç daha ince olmadı ve nasıl olacak merak ediyorum:) Belki o zaman 34 beden de olabilir.
-Gecen bol olsun-
28-29 diğer bir değişle 38 beden giyiyorum kesime göre değişiyor geniş kesimli bir 36 ya girebilirsem giyerim ki girebileceğimi pek sanmıyorum.. :DDD
videodaki kıza yazık ya:D ama kızlar hep böyle, üni. dedeyken karşıda kız yurdu vardı izledik, zıplaya zıplaya kot giyerlerdi:Pp
ben l beden giyiniyorum:D rahat giyinmeyi devdiğim için eşofman ya da şort giyerim, kot pantolon sanırım 34 ama kumaş pantolon bedenini bilmiyorum:D
Bayanlar giyiyor ancak erkeklerin öyle bir lüksü yok. Dar pantolon sıkıştırıp rahatsız edebiliyor.
Cevap
12Cevap
Hepsinin numarası degisik oluyo bedenim 36_38 pantlnum 28 :)
38 ve çok şükür daha küçük bedene sığma çabasını hiç harcamadım :D
Bedenim 34 kotta 26-27 değişiyor ama video çok kotuydu kendi cinsimden soğudum :D
30-31 . Ya bu kızların işi zor. Ne kadar kızla tanıştıysam hoplaya zıplaya otura kalka zor giyiyorlar :D kadınlar hakkaten kutsal :D
bedeni büyük olupta küçük beden pantolan giyene deli derler bence
genişler diyerekten aldım genişledide :D ama berbat bir durum kanter içinde kalıyosun
kotta 30 36 giyiyorum
36 giyiyorum. 34 oluyor ama kalçadan sıkıyor. :))
12 13 yaş giyiniyorm ben
Olmadı. Bizimle değilsin :D
31-32 beden kanks
Kanks :-D her yorumda kanks ne yaw
oha videoyu izledim :))
28 34 arası değişiyor :)
ılla araya kaçaçak diyorsun yani :D
Kot pantolon 29 giyiyorum :F
30-31
Ramazandayız tövbe tövbe :D:Dddd
ıyyy iğrendim zaten :/ ilk başta vardı şimdi midem bulandı kızdan marulu ne yapıyor öyle ıyyk
29 -30
31/32
Vay be neler var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar