Neden kız çocuklarına BEBEK alınır neden kız cocukları bebek ile oynar? Hani erkek çocuğa oyuncak çoktur araba, gemi, uçak,
dozer :D filan ama kızlar hep bebek oyuncağı var.
dozer :D filan ama kızlar hep bebek oyuncağı var.
bu 17. yy bitimi ve 18. yy başlarında ortaya çıkan sanayileşme ile birlikte kapitalizmin hayatımıza yön vermesinin sonuçlarından biridir.. öyle ki bunun ne annelik içgüdüsü ne de kız çocuğu olmakla alakası vardır ! çünkü bu ülkede kapitalizm bize neyi dayatırsa biz o yönde ilerliyoruz.. bakınız benim annem 7 erkek kardeşin en küçüğü ve hayatındaki en büyük fobisi oyuncak bebeklerdir hiç sevmez ve futbol maçı izleyip tavla oynayan bir kadındır.. ve unutulmaması gereken de bir gerçek var ki ; seçimleri aileler yönelimleri çocuklar gerçekleştirir..
banada saçma geldi şuan. erkeklere oyuncak çok ama kızlarn sadece bebekleri var yazık bize be
Küçükken cocuklar , erkekler yani araba gemi motor ucak gibi şeylerle ilgilenir araç otomobile ilgi duyarlar kız cocuklari ise bebeklere güzel saçli barby bebekler oyuncak ayılar vs zaman ilerler erkek büyür barby gibi olan kızlarla ilgilenir ama gerçeğiyle:) kizlar ise tam tersi arabalarin gerçeği ile ilgilenmeye başlarlar arabasına göre bir insanı yargilayacak kizlar tanıyorum
eskiden bebekler oynarlardı şimdiki zamanlarda küçük kızların elinde bile tablet telefon var. Oyuncaklarla oynayan azdır bence. kız çocukları genellikle makyaj yapmayı seviyor.
Cevap
5Cevap
küçük yaşta annelik içgüdüsüyle hareket ettiriyor çocukları
İç güdüsel bi' mevzu.. Annelik ile alakalı.
Bi' nevi geleceğe hazırlama.
Bilmem ki benim arabalarımda vardı halada var saklıyorum.
Evvel kizlar bebekle oynardi erkekler arabayla simdi kizlar arabasi olan erkek, erkeklerde bebek gibi kiz ister.
Potansiyel anne oldukları için antreman olabilir. Gerçi her kız çocuğu bebekle oynamaz. Bkz:Benim küçüklüğüm
Bir çocuk gelişimi öğrencisi olarak cevaplıyım, kızlarda annelik iç güdüsü vardır ve daha küçük yaştan annelerinden gördükleri davranışları örnek alır uygularlar.
benim arabam vardı lan :D
sen normal değilsin ozman :D
nedenki? :D barbi bebeklerin bacaklarını koparır atardım sevmezdim hic :S
senin çakinde vardır Allah bilir..
adet olmuş
Keşke zamanında çok oynasaydım bebekle. şimdi bebeğim olacak nasıl bakacağımı bilmiyorum :D
Sen niye tankla tüfekle oynuyon
Erkek işi bebeklemi oynayayım bilader..
Anneliğe hazırlık olsa gerek :D
İleride anne olacakları için olabilir
Erkekler baba olmuyor mu?
:) sor bakalım kendine baba oluyor musun ;) olum ben sadece kızların neden bebekle oynadığını söyledim nerden bilem erkeklerin neden uçak oynadığını
anaçlık içgüdüsünü aşılamaktır amaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar