Galiba bilmeden kafir oldum lütfen yardım?

merhaba arkadaslar onecelikle eger dalga gececekseniz lutfen cevap yazmayın çunku sizin için anlamsız sacma gelebilir ama benım ıcın cok anlamlı kac gundur uykularımı kacırcak kadar onemı var bende. şimdi diyceksiniz burası dini soru sorma yerimi ama gercekten baska danısabilcegim kımse yok onun icin anlayıslı olun. Arkadaslar bundan 1 ay once bir arkadasıma kafir demistim ama hani arkadaslar arasında saka olur ya ayne oyle saka manasında sonra dedım ben napıyorum tövbe ettım af diledim yuce Allah tan. ama gecen hafta izledigim bir programdan hoca musluman arkadasına kafir diyenin kendisi kafir olucagını söyledi gercekten o gun den beri mutsuzum içimden hic bişey yapmak gelmiyo. Ama ben bir müslümanım namazımı kılıyorum çok şükür kuranda okuyorum. sizce benım durumum nedir o lafı dedikten sonra kafir olup ve simdi tekrar musluman olmus olsamda boyle bir kafir olupbi musluman olmanın vebali nedir arkadaslar bilgili olanlar lütfen cevaplasın bu mubarek ayda Allah hepinizden razı olsun. :/
Galiba bilmeden kafir oldum lütfen yardım?