Saç Bakım Saçımı açıcı ile açtım ama bakır bir renk oldu, boya ile tutar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yarın Garnier 111 numaralı boya ile boyayacağım sizce tutar mı bu rengin üzerine? Saçımı açıcı ile açtım ama bakır bir renk oldu, boya ile tutar mı? Cevapla Numara Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İllllllllllllk Takip Et Xper 4 Yaş: 110 , eic 73% +1 yıl garnier 111 biraz daha acar ama o rengi elde edemezsin bir daha acman lazim. sana tavsiyem 1 gun daha bekle ve acicina az miktarda argan yagi ekle ve acmadan once saclarinda yag beklet ve nem maskeleri yap. 0 0 Yorumla
Çilekk007 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Garnie seni pişman eder ve bu rengin üzerine tutmaz 0 0 Yorumla
meyvelisedaaaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl açıcıda sürdüysen tamaaam bok yoluna gider o saç hazır ol 0 0 Yorumla
sansebastian Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşama mışsın, ben bile daha iyi açıyorum saçı platin sarısı 0 0 Yorumla
kediliçek Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Üzülme kötü durmuyor stres yok düzeltilir boyamadan önce bir süre bekle ama hemen boyama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saçını iyice kustur bence ondan sonra boya derim boya olarak da paletteden çok memnunum tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Mukavemet18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Nasrettin hoca ya tutarsa demiş knk denemelisin 0 0 Yorumla
gölcüktenbirinsan Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Canım yakmışın ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
garnier 111 biraz daha acar ama o rengi elde edemezsin bir daha acman lazim. sana tavsiyem 1 gun daha bekle ve acicina az miktarda argan yagi ekle ve acmadan once saclarinda yag beklet ve nem maskeleri yap.
Garnie seni pişman eder ve bu rengin üzerine tutmaz
açıcıda sürdüysen tamaaam bok yoluna gider o saç hazır ol
Aşama mışsın, ben bile daha iyi açıyorum saçı platin sarısı
Üzülme kötü durmuyor stres yok düzeltilir boyamadan önce bir süre bekle ama hemen boyama
Saçını iyice kustur bence ondan sonra boya derim boya olarak da paletteden çok memnunum tavsiye ederim
Nasrettin hoca ya tutarsa demiş knk denemelisin
Sicmis sivamisin. Kazit.
Böyle güzel görünüyor
Ne guzel renk iste.
Canım yakmışın ya