Karşılaştım, 2 yıl önce Alanya’ya gitmiştik arkadaşlarla ve ufak bir tekne kiraladık. Biraz sahilden uzaklaştık daha sonra da ilerleme kararı aldık. Öyle uzaklaştık ki nereyse sahil kenarı gözükmüyordu, 3 arkadaş aynı anda denize atladık, yüzüyorduk fakat 7,8 metre ilerle suda değişik bir hareketlenme gördük, hepimiz oraya kitlenmiştik, arkadaşım “aaa Yunus balığına bakın dedi” iyice yanaşmaya başladı bize ve tepesinde ki dipçiğini fark edince ne book olduğunu anladık, hemen tekneye çıkmaya çalıştık, ben kendimi zor attım tekneye, benden sonra arkadaşımı kolundan tutup çıkardım. Diğer arkadaşa da ikimiz yardım edecekken Arkadaşın suda çırpındığını farkettik, arkadaşının olduğu kısım kıpkırmızı kan oldu 3-5 saniyede, sonra köpek balığı uzaklaşmaya başladı arkasında kan noktaları bırakarak, arkadaşın yanına hemen zıplayıp tekneye çıkardık fakat çocuğun sağ bacağı ortada yoktu ve yarı baygındı, hemen geri dönüp hastaneye yetiştirdik. Çok şükür ölmedi ama bacağın biri köpek balığına yem oldu 😞
Sağol kardeşim, diz kapağından altı yoktu çocuğun, hemen şortumun ipini çıkarıp turnike yapacak kan kaynını kurdurdum, zaten daha sonra bayıldı. Karaya çıkarınca herkes toplandı. Hemen taksiye atıp hastaneye götürdük. Zaten şu an psikolojik tedavi görüyor. Ben artık deniz görmek istemiyorum. Sakın tatile gidince ileri doğru açılmayın.