+1 yılHem aşırı ilgi duy, hemde vazgeçmek iste. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Bu kadar ilgini çekiyorsa, onlardan biri ile evlenebilirsin. Bir sürü doğulu arkadaşım var, hepside düzgün insanlar.
Ne yani doğulu erkeklerden nasıl vazgeçerim; nesi var ki adamların?
Diğer ırklarda kötü yok mu?
Irkçılığı sevmiyorum.. Doğulularla alakası yok, insan insandır ve ayrıştırmak edepsizlik.03 Yorumla
Soran+1 yılCok abartli seviyorum sorun o
- +1 yıl
Abartı bazen güzeldir ;) bak keyfine.
Soran+1 yıl:))
En İyi Cevaplar
+1 yılAşiret kızı olacaksın demek :)
42 Yorumla
Soran+1 yıl:) yok gelini olucm galiba
bende çok begeniyorum erkek gibi erkekler erkek dedigin sert olacak ama bir bayanada karşıda herzaman nazik olucak yeri geldiginde korkmadan kavga edebilecek dogulu erkekler öyle genellikle oyüsden hoşuma gidiyor
23 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsn:)
:D hmm esmerler diyemi sert mizaçlarımı? bu da değişikmiş ama kurtlmak istesen konuşmazdn soğuycak yanlarını görürdün falan yani
016 Yorumla
Soran+1 yılYok istiyorum aslnda krtulmak asiri bir sempati cnku.. Herseyleri ya konusmalri hareketleri falan
Soran+1 yılKvga etmeyin :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
+1 yılsenin kanında varmış... Dogulunun iyiside kötüsüde vardır... Lakinnnnn dogulunun cogununn elektrik suyunu kaçak kullandıkları için bizim cebimizden cıktıgını unutmaa... Kaldıki en zengini bile yesil kart kullanıyorsa topuna kibrit... İstediğini düşün benimde çok kürt arkadasım var ama bu böyle bence sen dogu dizilerinde rol alan aga cocuklarına tav olmuşsun.. Evlendikten sonra üstüne 3 kuma getirsin görürüm seni
250 Yorumla
Soran+1 yılDiziyle alaksi yok arkadaslarm var
- +1 yıl
her turkun bu topraklarda mutlaka bir kaç kurt arkadası vardır... hayat senin rahatına bak
- +1 yıl
Valla ben kürt olsam senin gibi de arkadaşım olsa Allah belanı versin der uzaklaşırdım. Tutturmuşsunuz bir şehir efsanesi yok herşeyleri kaçak. Kaçak kullananlar azınlıkta. Özellikle son yıllarda Elektrik dağıtım şirketleri özelleşti iyice azaldı. Zenginlerinin yüzde 90ından fazlası da yeşil kart falan almaz aksine hayrına insanları okutur, sağlık masraflarını falan karşılar. Genelleme yapmayın. Oralarda yaşamış olmadan atıp tutmayın
- +1 yıl
sun06 sen bildiğin kadar konus Allah senin belanı versin espiyonaj dersimi veriyorsun sen aklınca olm bedduanı git kendine sakla yasım 35 ve bu Ülkenin dogu sınırlarında 99 ve 2011 arası calıstım gevezelik yapma efsane deme bu zaman zarfı içinde nelerini gördüm nelerini terbiyesiz herif
Soran+1 yılDaha duzgun kelimelerle yazsaniz yazacaginizi, burdaki bayanlarin varligini unutmayin yazarken olur mu
- +1 yıl
arkadasım ben gayet düzgün yazdım ama arkadas neresiyle okuduysa beni zıvanadan çıkarttı..
Soran+1 yılYazdiklarinla cevap hakki doguyo bahsettiklerine o yuzden geregi yok
- +1 yıl
cevap tabiki verebilir o elemanın cevabı düzgün olsaydı hos br tartısma olabilirdi dimi? Onun yazdıklarını bir okusana adam bedduadan girdi hadisten cıktı sonra kufure kadar gitti
- +1 yıl
Topuna kibrit çakalım diyeceksin ondan sonra düzgün yazdım diyeceksin öyle mi obç? Senin gibi tel isteyip sonra pavyon karısı gibi yalvaran çok kaşar gördüm olum ben. Dağlarda büyümüşmüş. Senin gördüğün göreceğin en büyük dağ anayın amının kıllarıdır. Ana bacı küfür edersen böyle yersin yarrağı faşist köpek. o* evladı sen ırkçılık yapacaksın ben de sana düzgün cevap verecem öyle mi? Annesizlik yapma p**evenk kurtuluş savaşında kürtler türkler birlitke savaştı. Senin gibi fellah olup da türkçülük yapanlar yüzünden türklüğümüzden utanır olduk. Kavat herif bu yorumlarını okuyan kürtler nasıl olur da batılıları sever şerefsiz. Bütün kürtler mi kaçak elektrik kullanıyor. Anayın * kadar beyninle yazdıklarımı okuyup anlamadın ki o* torunu
- +1 yıl
batıda pez evenklik yapan türkler var diye bütün türkler p zvnk demek ne kadar mantıklı. gerçi senin gibi köylü ilkokul mezunu çakala mantık dersi vermek de zor ya anlamıyorsun ya yine anlatayım. Batıda etini satan kadınlar var diye bütün türkler oro spu demek doğru bir şey mi? Batıda hırsızlık yapanlar var diye bütün türkler hırsız mı denir? her ülkede, her şehirde, her millette, her cinsiyette, her dinde iyi de vardır kötü de vardır. Yıl olmuş 2014 hala senin gibi örümcek beyinliler olayı çözememiş. Batıda banka hortumlandı 100lerce kez bütün türkler hortumcu mu diyelim? Batıda kapkaç yapıldı, çocuklara tecavüz edildi bütün türkler çocuk tecavüzcüsü mü diyelim. bireyden yola çıkıp genele yayma. türkün de kürdün de iyisi de var kötüsü de. gerçi kime anlatıyorum ki kafanın içinde beyin diye yrrak taşıyorsun. Kafanın şekli ondan kaymış kancık
- +1 yıl
Sen adanada esrar çekmekten beyin namına yarraktan başka bir şey taşımaz olmuşsun. Ben hakaret mi ettim demişsin. Başlamışsın kavat mavat küfür etmişsin. Ben ırkçılık mı yaptım demişsin. Bütün kürtlerin köküne kibrit döküp yakacaksın demişsin. Irkçılık yapmak için daha ne gerekir. Irkçılık yapmadım demişsin. Bütün doğu kaçak elektrik su kullanıyor diye sallamışsın. Bir çok doğu ilinde kaçak elektrik 100 de onlardadır. Cahilsin ve faşistsin. Allah faşistlerin belasını verecek. Hoş sende bu boktan tip varsa daha çok belanı veremez zaten belanı vermiş senin. Senin hem tipin bozuk hem iticisin. Deccal gibi itici suratın var köpek herif. Doğuda bütün erkekler kuma mı getiriyor sanıyorsun? Annesine 100 yaşına kadar bakıp hizmet eden var. Bacısı için canını veren var. Kadını için ölenler var. kadın doğuda el üstündedir. Zaten o yüzden doğuda boşanma oranları düşüktür. Erkek kadınına ömür boyu sahip çıkar.
- +1 yıl
Sen doğuda falan yaşamamışsın köpeklik yapma yalan atma. yaşadıysan da ırkçılık gözünü kör etmiş bir sikten haberin yok. Doğuda arap adetidir kuma getirmek. O da bütün araplarda değil bazı araplarda vardır. Kürtlerde nadiren görülür. Ben çok delikanlı adam tanıdım kürt olan ama çok da kancık tanıdım bir tanesi sensin. Allah korkum var diyorsun. Allahtan utanan ırkçılık yapar mı şerefsiz
- +1 yıl
lan sikik sun06 senin gibi aklınca kürtleri türklerden üstün gören ezik zihniyet kendileri sanki bir b. kmuş gibi her zaman türkiyede bir yanlış gördümü türklere küfür eden mal aşagılık psikolojisi senin içine işlemiş adam doğru söylemiş gerçekler acıdır. acıtır sana battııgı gibi...
- +1 yıl
lan senin paylaşımlarından zaten en az bu kancık kadar faşist olduğunu biliyordum. Ben kürtleri türklerden üstün görmüyorum. türkleri de kürtlerden üstün görmüyorum. ben de türküm kürtleri neden üstün göreyim. türklere ettiğim tek bir küfür var mı orada? Kuş kadar beyninle okumadan yorum yapma bari. Beynin küçük hatta 2 kez oku öyle yorum yap. Ben sana diyorum ki batıda genelev kadınları var diye bütün türkler o* demek doğru bir yaklaşım mıdır? Bu doğru yaklaşım değilse doğuda da kötü insanlar var diye bütün doğulular kötü diye bir şey olamaz. Beni bir şeyin acıttığı yok. yıl olmuş 2014 hala sen ve canı sıkılan yukarıdaki kel sıfatsız gibi faşistler var. hadi gidin birbirinize oral falan yapın benden uzak durun kaltağın torunu seni
- +1 yıl
lan serefsiz özelden numaranı bir yollasana bana yiğitsen... o esrarı alıp senin munsasip bir yerine yerlestireyım sen karsındakini senin gibi yoz beyinlimi sanıyorsun olm sen beynini yıkatmışsın gerizekalı pezevenk... Senin ego sorunun var sanırım... Malmısın lan sen annenlere soylede ben olmamışım beni yeniden yapın eksik bir kromozonum varmıs de yazzık sana... Biraz delikanlıysan bu cumlelerinde özelden hadi numaranı yolla atarın varsa biraz sohbet edelim seninle soysuz köpek.. klavye delikanlığı yapmıyalım seninle evlat... LAn arabında d suryanısinde de kürtünde de var hayırdır oğlum yaranmı var gocundun? Ellemişler seni sanırım bas bas bagırıyon yırtıyon kıcını... Şu yazdıklarına sadece gülüyorum.. Lan malak butun kurtlerin kokune kıbrıt diyorsun lan yazdıklarımı iyi oku emi obc? demişsin ben sana yazayım.. Lan kalıtesiz orospucocuğu kanı bozuk pust.. Faşist diyorsun solcu p**evenk seni... Sen rahat rahat uyurken Evinde ben o yazdığım yıllarda merimiler ile raks yapıyordum it
- +1 yıl
erdem olacak aşağılık karaktersiz. Sen delikanlı olsan eski yorumunu silip. ben şaka yapmıştım zaten diye karı gibi kıvırarak geri vites yapıp, sonra gelip burada tekrar ırkçılığa devam etmezdin. Kancık olmazsan o yorumunu kaldırmazdın. Allah belanı versin. Bir de hristiyanlıktan müslümanlığa geçen kişiler için senin adına sevindim falan diyorsun. Ulan kancık köpek sen müslümansın da islamiyette ırkçılık var mı adam olun adam. aklınızı başınıza toplayın. kürtler ıraktaki gibi ayrılsın mı istiyorsunuz. bu ülke hepimizin adam gibi yaşayın. ırkçılık yapmayın. köpeklik yapmayın
- +1 yıl
hohahahahaha sen mi mermilerle raks yapıyodun anası kerhanede sikişmişin torunu. sen mermi görsen o* anan gibi götünü döner sikin beni yeter ki sıkmayın dersin. Kancığın torunu topuna kibrit suyu döküp yakalım yazmış mısın yukarıda yazmamış mısın. Solcu da olabilirim sağcı da olabilirim senin o* anan gibi orta yolcu olup önümüze gelene vurduralım mı. kahpenin dölü. özelden mesaj at da numaramı vereyim. Nasıl olsa sen de daha önce sanal alemde delikanlılık yapıp da sonra abi seni yanlış anlamışız diyip kancık karı gibi kaçacaksın. at özel mesaj numaramı yazayım. ağzına attırdığımın kahpe bacına sor ya da o numaramı iyi bilir. Kaşarın yeğeni seni
- +1 yıl
Lan sun06 hayırdır oglum propaganda yapıp duruyorsun? it gibi oradan havlamayı kes... İşine bak hala yazacam diyorsan yorma parmaklarını ben sana yardımcı olcam söz... yolla telefon numaranı hadi aslanım yiğitlik yap.. sana buradan laf yetiştirirken hem glüyorum sana hemde acıyorum.. Oglum bas git işineee oratalığı bulandırma kürtlere laf atan yok ben genelleme yaptım sen alışmışsın propaganda yapmaya hemen atladın susturamıyorum seni ama iyilik yapsanda su tlf versen bana ne güzel olur dimi?
- +1 yıl
lan kaliten belli senin it hadi yazıyorum cevap ver bana kim kimden kaçar bacısını
- +1 yıl
ırkçı faşist olan sen, köpek olan sen, hitlerden bile daha aşağılık ırkçı olan sen beyni yıkanan ben öyle mi? olum ben senin gibi 1950 lerin kör ideolojilerine saplanıp ırkçılık yapmıyorum. yıl olmuş 2014. sen bütün kürtleri aynı kefeye koyup iyi kötü ayırmadan küfür edersen kürtler de türklere küfür eder ve bunun sonu gelmez. Senin gibi bir avuç kafatasçı yüzünden 1000 yıldır kardeş olan 2 millet neredeyse düşman oldu. hala boş beyinlilik yapmaya devam ediyorsunuz. Allah belanı versin mübarek gece amin
- +1 yıl
koçero ver bakalım numaranı bana kim kimin anasını bacısını sikiyormuş... Adım murat Köksal kırıkkaleliyim. bu soyismi iyi arastır bakalım kiminle konusuyor kapısıyorsun... Yarında bu yazdıklarından dolayı ;MADDE 125. -(1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilât ederek işlenmesi gerekir.(2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi hâlinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur. BU YASAYI İYİ OKU ARAŞTIR EVLAT... KELİ MELİ YAKIN ZAMANDA GÖRÜRSÜN BU NİCK İLE BULUNABİLECEĞİNİ DE UNUTMA...
- +1 yıl
SENİ DOĞURAN ANAYA ACIYORUM BÜYÜTTÜK OKUTTUK AMA ADAM YAPAMAMIŞSIZ DİCEKLER YAKINDA
- +1 yıl
Hahahah önce mafyacılık oynuyordun şimdi de avukat mı kesildin başımıza? Baktın mafyacılıkla korkmuyoruz hukukla mı korkutabileceğini sandın? o* torunu aşağıda senin yazdığın küfürler var mı? Var. O zaman ya küfür etmeyeceksin efendi olacaksın. Ya da karşılığında küfür yedin mi a mı yanmış kedi gibi ortalarda gezinmeyeceksin. Hani mesaj atıyordun mesaj gelmedi? Murat köksalmış. Ne sikim olursan ol ulan köpek. Irkçılık yaparsan böyle ananı bacını s ikerler. Irkçılık yapmayacaksın bu kadar basit. Bu topraklar senin gibi ağzı salyalı faşist köpeklere kalmaz. Biz kardeşçe yaşayacağız. beğenmiyorsan kırıkkaleye değil * git rusyaya hitlerin iti
- +1 yıl
mesaj ATILMIYORMUŞ MAL EVLADI YOKSA BU YAZDIKLARIMI ORADAN YAZIYORDUM SANA... İLK YAZDIĞIM MESAJA BAK BAKALIM KÜFÜR VARMI... SEN NE GÖTÜNÜ YIRTIYORSUN ORADAN YAVSAK KELİM BİR YERİNEMİ GİRDİ ACABA? HAAA BENİMDE KÜRT ARKADASLARIM VAR DEDİM YAPTIĞIM GENELLEME Yİ İYİ OKU ONDAN SONRA GTÜNÜ PATLAT BURADA
- +1 yıl
OGLUM IRKCILIK YAPAN YAPAN YOK ÇAKAL SOYU BASTAN BERİ BEN VATAN UZERİNE KONUSUYORUM SENİN GİBİ SATILMIŞ BEYNİ YIKANMIŞ YOSMA BACILILARA LAF SAYIYORUM.. ZORUNAMI GİTTİ PİÇ KURUSU? NE KADAR MAFYA AVUKAT VARSA HEPSİ BACININ ÜSTÜNDEN GEÇSİN... OGLUM HADİ YAZ NUMARANI KORKMA BEKLİYORUM
- +1 yıl
Malın evladı dedendir kahpe bu mesaj senin mi değil mi sahtekar. utanmadan yalan atıyorsun yaşından başından tek tel kalmamış saçından utan
sun06 sen bildiğin kadar konus Allah senin belanı versin espiyonaj dersimi veriyorsun sen aklınca olm bedduanı git kendine sakla yasım 35 ve bu Ülkenin dogu sınırlarında 99 ve 2011 arası calıstım gevezelik yapma efsane deme bu zaman zarfı içinde nelerini gördüm nelerini terbiyesiz herif - +1 yıl
BENİM MSJIM EVLAT SEN ONDAN ÖNCE BANA YAZDIĞINI OKU ÖNCE ONDAN SONRA BU BANA BOYLE YAZMIŞ DE... HADİ HADİ SURUBU AZ İÇMİŞSİN BİRAZ DAHA İÇ İYİ BAK
- +1 yıl
Allah belanı versin yazmışsın terbiyesiz herif yazmışsın, gevezelik etme yazmışsın, oğlum yazmışsın. küfür etmek için daha ne gerekiyor kavat herif
Biz senin gibi sokak terbiyesiyle büyümedik bize küfür edilmeden etmeyiz. Ama sen gibi köpeklere cevap vermeyi de iyi biliriz. Sen gibi boş tehdit edenlere de pabuç bırakmayız. Hala da utanmadan kürt arkadaşlarım var diyorsun. Sen hem kürtlere küfür edeceksin hem kürt arkadaşlarım var diye övüneceksin. Vallahi senin kürt arkadaşların bu yazdıklarını görse yüzüne tükürür yaşından başından utan şerefsiz. sonra kürtler niye teröre destek veriyor diyorsunuz. bu yazdıklarınızı okuyan kürtler sizlerden nefret etmesin de ne yapsın.
Kürtlerin topuna kibrit döküp yakalım demişsin daha ne demen gerekir Allahtan korkmaz utanmaz? - +1 yıl
LAN YAVSAK SEN DURDUK YERE KONUYA VAKIF OLUP BEDDUA EDİP HADİS-İ SERİF TEN ÖRNEK VERİP ARDINA AYNI CUMLE İÇİNDE KÜFÜR EDERSEN ALIRSIN O CEVABI BÖYLE..
- +1 yıl
Ben Allah belanı versin demişim. Evlat diyip de durma evladını siktirme. Hala kışkırtmaya devam ediyorsun. Allah belanı versin sözünden bu kadar korkuyorsan bedduayı haketmişsin demektir. Çünkü hak etmezsen o beddua bana döner. Ama sen insanlıktan nasibini almamışsın ki İslamdan dinden ne anlarsın. Zerre müslüman olsan faşistlik yapmazdın zaten. İlk mesajda tek kelime küfür yok bende. Sen sonra benim kopyala yapıştır yaptığım mesajda küfürü basmışsın ondan sonra ben de mecbur küfür etmişim. Napacaktım peki abi mi diyecektim?
- +1 yıl
LAN YÜRÜ GİT İYİ OKU YAZDIĞINI DURDUK YERE SALLAMADIM SANA O KÜFÜRÜ UZATMA YARIN GÖRÜŞÜRÜZ... AYRICAAAA EVLADIM OLSAN KAHRIMDAN ÖLÜRDÜM İNAN BUNA.. GÖTÜNLE KONUYU ANLAMADAN BEDUA EDİYORSUN KONUYU ACAN KİŞİ İLE YAZIŞMALARIMIZI OKUMADAN ZIPLIYORSUN BEN SOKAK COCUĞU OLAYIM SEN TEMİZ AİLE COCUĞU AMA BAKALIM BİR YAZIŞMALARA SENDE EDEP VE ADAP OLSA ÖNCE KONUYU SÜZERDİN SONRA DERİNE GİRERDİN İNAN ŞU ANDA 4 YILLIK FAKÜLTE OKUDUĞUMU YALANA ATTIM CAHİL KALAYIM AMA SENİN GİBİ KÖR GÖZLÜ MAL OLMAYAYIM
- +1 yıl
Batıda bir ev soyulsa ve bu evi soyan türk olsa. Bundan yola çıkan bir kürt sana dese ki "bütün türklerin topuna kibrit suyu döküp yakacaksın" dese sen ne cevap verirsin? Empati yapsana. Gerçi çapından çok daha büyük şeyler istiyorum senden ama bir dene. Ha s. k kadar beynin var gerçi dikkat et harddiski yakma düşünürken
- +1 yıl
:)))))))) sen mi 4 yıllık fakülte okudun? Bangladeşte mi okudun. Sen yemin ediyorum kara cahilsin. İlkokul dahi bitirmedin sen sallama. Ali ata bak diye fakülte çıktı da onu mu okudun çapsız. He tamam hadi sen git mahkemeye :D Ben de çok tırstım ha. Ulan pis kel bu senin yazdığın küfürler ne ola ki şikayetçi oluyorsun demezse tabi hakim sana :D
- +1 yıl
LAN ENPATİ YAPMAYI SEVİYORSUN MADEM SANA SORUYORUM... SEN VERGİ ÖDÜYORMUSUN? HAKKINI HİÇ ARIYORMUSUN? NEREYE GİDİYOR BUNLAR DİYORMUSUN? GECMİŞ OLARAK BELİRTTİĞİM YILLARI KONUSTUĞUMUZ İÇİN O ZAMANLAR KAÇAK ELEKTRİK VE SU KULLANIMINI AYRICA YEŞİL KART UYGULAMASINI DURUMLARI SENDEN BENDEN İYİ OLANLARIN KULLANDIĞINI YAZIP ARDINA TOPUNA KİBRİT SUYU DEMİŞSEM SEN NE ALARSIN? HADİ BUNA NEDİCEN BEN SORU SAHİBİNE BUNU YAZDIM
- +1 yıl
SİYASAL OKUDUM EVLAT MERAK ETME SENDEN DAHA İYİ BİLİYORUM HARD DİSC OLAYINI SEN ÖNCE KENDİ EKRAN KARTINA BAK ÇÜNKÜ ÇÖZEMİYOR YAZILANLAR SANA KRİPTOLU GELİYOR... SONRA GİT REMİNİ YÜKSELT SANA BU OYUN AĞIR GELİR
- +1 yıl
Sen hepsinin suçu olmayan şeyden dolayı hepsine küfür ediyorsun. Onların içinde 1 tane dahi iyi insan olsa topunu yakalım keselim gibi sözler kullanmak yanlıştır. Vergi tabi ki ödüyorum. Senin ödediğinden çok daha fazladır emin ol. Ama doğu insanları arasında hiç mağdur olan olmadı mı ona bakarsan? Kontrgerillanın köylerini yaktığı insanlar olmadı mı, tecavüz edilenler olmadı mı, faili meçhule kurban giden onbinlerce genç yok mu? Kişi başına düşen milli gelir batıda doğudakinin 3 katından fazla. Oralarda henüz ekonomik düzen tam olarak oturmadı. Terörün olduğu yerde kaos olur. Kaosun olduğu yerde de bazı insanlar kaçak elektrik kullanabilir. Bunu yapanlar azınlıktadır. Azınlık yüzünden çoğunluğu suçlayamazsın. Suçlarsan faşizm olur. İsrailliler filistinliler için böyle genellemeler yapıyor.3-5 filistinli hırsız buluyorlar "alın işte bütün filistinliler hırsızdır" diyorlar. Bu kafayla giderseniz ülke bölünür. Zaten ince dengeler üzerinde yaşıyoruz. Irak gibi mi olalım istiyorsunuz?
- +1 yıl
durumu iyi olup da kaçak elektrik yeşil kart gibi şeyler kullananlar yüzde birin bile aşağısındadır. Çoğu durumu iyi olanlar aksine insanlara yardım eder, çocuk okuturlar, sadaka-zekat verirler. Bırak kaçak elektrik kullanmayı vergisini tam öderler. Batıda hortumlanan bankaları da kürtler mi hortumladı? Sadece 2001 yılında banka hortumlamalarından ülkemiz ne kadar zarar etti biliyor musun?200 milyar dolar. Bak bütün kürtlerin 1000 yıl süreyle kaçak elektrik kullandığını var say, bak 1000 yıl diyorum. Sadece 2001 yılında bilerek kriz çıkarıp bankaları hortumlayan 3-5 kişinin verdiği zararı ülkeye veremezler. Kürtlerin yüzde 20 si ancak kaçak elektrik kullanıyor. Sen 30 yıldır kullandıkları için dert yanıyorsun (ondan önce doğuda neredeyse çoğu yerde elektrik bile yoktu) Ben diyorum ki kürtlerin 100'de 100ü hem de 30 yıl değil 1000 yıl kaçak elektrik kullansa 2001 krizinde ülkeyi dolandıranların verdiği zararın 100'de birini bile veremez. Anladın mı verdiğim örneği? Umarım anlamışsındır
- +1 yıl
YAHU SEN ANLAMAK İSTEMİYORMUSUN ONU SÖYLE... BEN O KAÇAK KULLANIM YAPANI VE İHTİYACI OLMADIGI HALDE BASKA İHTİYAC SAHİPLERİNİN HAKKINI ÇALANLARIN TOPUNA DİYE YAZMIŞIM SEN ÖNCE ONU BİR SÜZGEÇİNDEN GEÇİR Kİ SONRA BANA YAZMAYA DEVAM ET... TERÖR SU BU DEME SANA 99YILINDAN BERİ SU YILA KADAR DOGUDAYDIM DEMİŞİM... BABAMIN HAYRINA DURMADIK ORADA OLAYLARI SICAĞI SICAĞINA YASAYIP GÖREN BENİMM... ADAM KARISINA KART ÇIKARTMIŞ KOLUNDA HİÇ YOKSA 40 A YAKIN BİLEZİK BOYNUNDA EN ALASINDAN KOLYE KUPE... AMA İŞ GER GÖR İHTİYAC SAHİBİ... AHA BAK YİNE YAZIYORUM TOPUNA KİBRİT... OLDUMU? HADİ BİR DAHA YAZ... ANLAYACAĞIN ŞEKİLDE DAHA ACIKLAYICI MI YAZAYIM?
- +1 yıl
BİRDE SEN BENİ ANLAMAYA CALIŞSAN AMA YOK DİK BASLI İNATSIN... KARDESİM ONU BİZDE BİLİYORUZ... SENİN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE YOKSULLUKTAN HASTALANIP ÖLEN KAÇ ÇOCUK VARDI? ya da EVİNDE SUYU ELEKTRİĞİ OLMADAN YAŞAYAN KAÇ AİLE VARDI? YERİ GELDİ BİZ MAASIMIZDAN ARTTIRDIK BUNLARA YARDIMCI OLDUK.. BEN BU VATANIN NUFUS CUZDANINI TASIYAN ARAP I KÜRDÜ SUNNİSİ ALEVİSİ V. S. VS. VS HİÇBİRİNE AYIRT ETMEDEN YARDIM EDEN BİRİYIM.. BENİM KİBRİTİM HAKSIZLIK YAPIP BU İNSAN EVLATLARININ HAKKINI YİYENLERE NEYSE BOSUNA YAZIP DURUYORUM ŞU SAATE SANA SEN YİNEDE ANLAMAYACAKSIN OLAYI
- +1 yıl
Sen onu yapanları değil, bütün doğuluları kastetmişsin. Siyasal okudum diyorsun cümledeki söylenenden ne anlam çıkacağını kestiremiyorsun.
Lakinnnnn dogulunun cogununn elektrik suyunu kaçak kullandıkları için bizim cebimizden cıktıgını unutmaa... Kaldıki en zengini bile yesil kart kullanıyorsa topuna kibrit...
Bu söze doğuluların çoğu diye başlamışsın ve sonra topuna diye devam etmişsin. Ne anlayacaktım? Yoksa ben de aynı fikirdeyim imkanı olmasına rağmen yeşil kart kullanan haysiyetsizdir hırsızdır şerefsizdir. Ama sen bir kaç örnek görmüşsün. Onları ben batıda da görüyorum. En az 10 kişi tanıdım bak bunu yapan. Altlarında lüks arabası olan koca koca amcalar teyzeler ankarada serbest kart uygulaması başladıktan sonra (65 yaş üstüne ankarada ulaşım ücretsiz diğer şehirleri bilmiyorum) beleş diye otobüse serbest kartla biniyorlar. Bunu gören biri dese ki yaw bu türkler ne şerefsiz ben yine onu diyen adama aynı tepkiyi koyarım. Hop derim onlar istisna. - +1 yıl
SENE 90 LI YILLARA BİR GİDİP GELİVER... BEN BİR KAÇ ÖRNEK GÖRMEDİM MERAK ETME SEN... YA SANA SORUYORUM DOGUDA NE KADAR KALDIN ya da GİTMİŞLİĞİN VARMI?
- +1 yıl
Diyarbakır, muş, bitlis, bingöl, van gibi şehirlerin her birinde en az bir kaç ay kaldım. Urfa'da, mardinde bir kaç hafta kaldım.90'larda evet kaçak elektrik had safhadaydı ama o zaman doğu güneydoğu fakirlikten kırılıyordu. Bunu inkar mı ediyorsun? açlıktan ölen insan vardı o zamanlar doğuda. Tanıdığım arkadaşlarımın akrabalarından bile olmuş bunlar. Şimdi eskisi kadar kötü değil orada durumlar. Yeşil kart uygulaması kalktı üstelik. kaçak elektrik de çok azaldı. Ama terörü başımıza bela edenler olmasa 400 milyar dolarımız piç olmayacaktı.2001 krizini çıkaranlar olmazsa 200 milyar dolarımız piç olmayacaktı. Bu refah da ülkeye yansıyacaktı o zaman kimse kaçak elektrik kullanmaya cesaret edemezdi. Kullananda değil tek suç. Batıda da özellikle fakir şehirlerde kaçak elektrik kullanımı vardır sadece doğuyla özdeşleştirme. Devlet özellikle son 10 yıldır bir çok yatırım yaptı oraya. Artık eskisi kadar fakirlik kalmadı. Dolayısıyla kaçak kullanım azaldı aç da oku internetten
- +1 yıl
Velhasıl bizim ülkemizde artık ırkçılık yapmak gibi bir lüksümüz yok. Avrupada her ülkede en az 4-5 etnik köken bir arada kardeşçe yaşayabiliyorsa biz de 1000 yıldır türkü kürdü lazı çerkezi vs. bir arada yaşadıysak son 30-40 yılda oynanan oyunları bozup bir arada yaşamak zorundayız. Aksi takdirde suriye gibi ırak gibi oluruz boklu israil amerikadan yardım istemek zorunda kalırız bizi kurtarın diye. Sevsek de sevmesek de 77 milyon insan var bu ülkede ve her etnik kökene de mezhebe de dine de saygı duymak zorundayız. İç savaş bir başlarsa bir daha bitmez. Milyonlarca ölü yaralı olmadan bitmez. Artık şu saçma genellemelere son verip bir arada yaşamanın yollarını geliştirmemiz lazım. Sen de eğer onu kastetmediysen kusura bakma. Ben cümlenden onu anladım. Gerçi cümlen direk o anlama çıkıyor ama önemli olan niyettir. Madem niyetin o değildi ben yanlış anlamışım kusura bakma. Sonuçta ırkçı düşünmüyorsan başımın üstünde yerin var.
- +1 yıl
İŞTE SORUNUN ANA KAYNAGINI BULDUN... BEN 90 LI YILLARI ÖNE SÜRÜP YAZDIM ŞU ANKİ DURUMUDA BİLİYORUM... YAZILANLAR GEÇMİŞ LE İLGİLİ İDİ... AYRICA FAKİRLİKTEN KIRILIYORDU ÇÜNKÜ OHAL DURUMUNDA İDİ YATIRIM YOKTU.. VE O ZAMANLAR YASANILAN SEYLER BUNLAR BENDE BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORDUM...
- +1 yıl
Neyse bakalım. Sonunda orta noktada buluştuk. Bu olanlarda kürtlerden suçlu olanlar varsa da çoğu masumdur. İsrailin abdli neoconların yazdıkları senaryoda figüran olmak zorunda kalmışlardır. Bize düşen ise diğer ortadoğu ülkelerinde de bizdekine benzer şekilde oynadıkları oyunları bozmaktır. İç savaşı suriyede çıkardılar, işidle ırakı böldüler, bizle de uğraşıyorlar ama başaramayacaklar. Tabi ki herkes hassas olmak zorunda. Her neyse zaten sistem mesajları gelmeye başladı. Yakında üyeliğimi banlarlar. Artık yeni üyelikte görüşürüz. Zaten ramazanda 2 gram sevap kazanmıştık. onu da senin yüzünden kaybettim. Küfürler için kusura bakma. Gerçi sen de ettin ama ben seni affettim kel abim :D
Diğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Her konuda olduğu gibi aşkta da bölgeciliğe karşıyım arkadaşım. Bak ben de doğu kökenliyim. Ama bir tarafa fazla meyl etmek diğer tarafa karşı haksızlık olur. Kriter bu olmamalı. Hele ki konu aşk ise. Aşkın doğusu, batısı dinlisi, dinsizi, siyahı beyazı... v. s olmaz.
15 Yorumla
Soran+1 yılOluyo istee sartlandrms gibiyim kendimi diger hic kmseyi begenmiyorum istemiyorum hayatmda tuhaf bir drum yni
Soran+1 yılKotu bisey yazmadm ki ben
Soran+1 yılKmseyi ustu n gormuyorum ben sadece dusundklermi icinde bulundugum durumu anlatmk istedim
+1 yılBende Doğuluyum Nedense Doğulu Olduğumdan Dolayı Değil Ama Hep Kültürüne, İnsanlarına İlgi Duymuşumdur, Sıcak Kanlı İnsanlar...
Bir'de Birbirlerine Çok Düşkün Oluyorlar Hep Desteklerler, İyi Bir Sülaleden Fakir Biri Çıkmaz Desteklerler Hep, Aile Değerleri'de Yüksektir Aldatmanın, Boşanmanın En Az Olduğu Yerdir Oralar...
Ben'de Doğuluyum Ama Çok'da Esmer Değilim Sanırım Kuzey'de Kaldığımızdan Ötürü Olsa Gerek Birde Doğma Büyüme İstanbulluyum...00 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. images.china.cn/.../001372acd5e91053a6ef59.jpg
Fazla mı doğulu oldu bunlar?35 Yorumla
Soran+1 yılDalgacilarr
Soran+1 yılOff
Soran+1 yılO kadar mi komigim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnkaralı olmanın etkisi büyük. Kimse üstüne alınmasın ama şöyle bir durum var ki Ankara kızı çok gerçekçi düşünür o huyundan dolayı biraz daha doğuya yatkın düşünüyorsun.
Bak mesela İstanbul ve İzmir kızları biraz daha rahattır gerçekçilik vardır ama Ankara kızları kadar değil!02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim ama çoğu arkadaşın yorumlarına katılıyorum her yerde iyi de var kötü de inş hep iyiler çıksın karşımıza :)
Cevap sahibi+1 yılAmin kesinlikle! Ayırt etmek kötü doğru!
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit doguda saat 7de kalk 12 ye kadar temizlik yap çocukları sokağa sal 3 e kadar kaynananın egosunu doyur 5 e kadar yemek yap 7 ye kadar sofra indir kaldır 8 e kadar televizyon izle 10 kadar dayak 10:05 e kadar bir postanı ye yat o zaman kurtulursun bu sempatiden
17 Yorumla
Soran+1 yılYasamadan bilemezsn diosn yani
Cevap sahibi+1 yılDoğu'da kadının degeri olmadıgını biliyorum sadece kadınların bile gelinlerini ezmek için müthiş bir çabası var hiç tavsiye etmem
Soran+1 yılBilmem hakli olabilirsn
- +1 yıl
yanlış biliyorsun bende doguluyum
- +1 yıl
saat 10 ile 10.05 arası bir posta diyosun he... ya duş almak bile daha uzun sürer.. sende amma aşağılamışsın hee :D :D. D :D
Soran+1 yıl:)) kurtulaym die parcaladi kendini helal olsn:)
Cevap sahibi+1 yılSizlerde iyilik yaramıyor :D
+1 yılYa hayır deme sende, neden hayır demenin yollarını arıyorsun ben de Bitlisliyim. Esmer tenliler doğulular tek sıkıntı tarz yapmasını bilene hayır demek zordur gerçekten de ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin:)
https://www.siirtajans.com/d/news/12092.jpg o da sana karşı boş degil
42 Yorumla
+1 yılElinde Tabancası Olan Bir Kız Olucaksın Demekkiiii :D
Sarısınmısın Acaba,
Sarısın Kızlar Esmer Kıllı Erkeklerden Hoşlanır :D
Demekki Seninkide O Hesap...
Ama Yine Sorucam Sarısınmısın?01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende seviyorum hem daha cekixiker hem daha mertler ;-)
23 Yorumla
Soran+1 yılİste bu :)
Cevap sahibi+1 yıl:)))
öncelikle doğudakileri iki gruba ayırırım örgütçüler ve normal insan. seninkisi hayranlık. mesela ne yaptıklarında
ya da ne söylediklerindeiyi hissediyosun.01 Yorumla
Soran+1 yılAh keske sdece hayranlk olsa sevgili de arkadas da hep dogulu seciyorum istnbul dogumluyum doguyla alakam yok halbuki boyle duruslari konusmalari dogalliklari herseyleri yaa
- Diğer konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılHayatının geri kalanını da çocuk doğurarak geçirirsin.
21 Yorumla
Soran+1 yıl3 iyidr 3 :)
Biriyle sevgili ol, zaten soğursun sonra. Şu medeni olanlardan bahsetmiyorum. Yani Türkleşenlerden. Gerçi onlarda damarına basınca eskiye dönüyor ya neyse.
00 Yorumla
+1 yılDoğuluyum ama hiç doğuda yaşamadım benim de aşık oldum kız yabancı sen geri kafalılara bunu anlatmaya çalışma anlamazlar. burası Türkiye herkes herkesi eleştirir.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinn
- +1 yıl
teşekkürler.
Ben doğuluyum hem de en doğu. galiba sürekli etrafında onları sana kötüledikçe sende onlara karşı sempati başlamış.
Karakter olarak güçlü ve zalimden değil haklının yanında görmek istiyorsun kendini11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle iyi anlamssn benii
Bu nasıl bir şeydir yahu sen zaten görünüştem bile tiksinmiyorsan ömür billah uzaklaşamazsın alışsan iyi olur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılGorunus konusma hersey hosuma gidio istemsiz bisi
- Diğer konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılkürtler candır ahahah. gerçekten esmer ve güvenilir oluyolar. hobin olsun vazgeçmene gerek yok ki
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :):) Vazgeçmekten vazgeçtim zaten :)
Soran+1 yılDiyosun ;)
+1 yılKardeş melezim yani annem doğulu sana şöyle söyleyeyim düzgün aklıbaşında bir erkek olsun ama değerini bil. Duygusal olur böyleleri senin için herşeyi yaparlar. Bende sevdiğim için herşeyi yaptım ama yok.
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden yokk
- +1 yıl
Bilmiyorum ama şu an hiçbir kıza bakmıyorum. Çok kötü yaptı beni o.
Soran+1 yılNe yapti ki bu kdr
- +1 yıl
Bana terörist dedi. Bense bu konuda hassasım. Birde tipsizsin dedi. Alay edilmesine hiç gelemiyorum. Çok kötü hissettim. Neyse sana bol şans. Ancak düzgün biri olsun. Ve düzgün biri olsa bile kıskanç ve duygusal olacak haberin olsun. Dayak yiyebilirsin ondan dikkat et. Ben doğu konseptinde biri değilim söylemiş olayım.
Soran+1 yıl:)) tamam sana asilmam m. etme:)
- +1 yıl
Asılırsın diye değil bilgi verme amaçlı.
+1 yılEsmerliklerindendir. Biraz beyaz tenli erkeklerin fotolarına veya dışarda beyaz tenlilere bakmaya çalış o zaman ilgin beyaz tenliliere kayabilir. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılZor :)
- +1 yıl
Zor olmaz esmerleler fazla hayal kuruyorsundur. :D
+1 yılSana şöyle söyliyim , herşeyin iyisi var kötüsü var. Gürcününde lazında kürdünde vs vs. Sevdikten sonra takma. Ama hayatını kuracağın kişiye dikkat et
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin herkes ayni olmuyo tesekkurler dkkat ederm:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHastalık mı? Saçmalama. Bu gayet normal bir şey. Doğulu erkek yanındaki kızı korur, kollar, sahip çıkar, kıskanır, erkek gibidir. Senin durumunda binlerce kız var. :)
14 Yorumla
Soran+1 yıl;)) haklisin :)
- +1 yıl
Batılı erkek korkak olur dimi bundan emin olun onlar 5 kişi heyt hoyt der biri dişini gösterir abi bende demedim o dedi hesabina döner gozerinizi açın ve etrafa bakin
Soran+1 yılGenelden bahsediyoruz dragon :)
- +1 yıl
Batılı erkek korkak mi olur ne alaka yani
+1 yılE o zaman ana da hayır diyemezsin oh be bulum birini :) doğulunun hasıyım, yiğidin harman olduğu, Anadolu'nun can bulduğu, nenehatunun düşmanı kovduğu, dadaşın göğü tüttettiriği yerdenim :)
17 Yorumla
- +1 yıl
Bu kız harbi hayır diyemiyor. Ama evet de diyemiyo oyuna gelmeyin :)
Soran+1 yılSanal ortamdayız yaa :) Hayır da derim burada sıkıntı yok nasılsa yüz yüze değiliz :)
- +1 yıl
Yüzünüze olunca iradeni mi kaybediyorsun? Nasıl yapsak ki o zaman :) neyse kaderde varsa artık :)
Soran+1 yılburada daha rahat oluyo insan, ne bileyim anladın işte :)
- +1 yıl
Tamam tamam git doğuluların kıymetini bilen birini buldum sanıyordum ben de :)
Soran+1 yılBiliyorum tabiki korur kollarım, severim :) Tanıdığım çok mert insanlar var
Doğuluyum. Bunu görünce gurur duydum. Geri kafalılar yok olmaya başlamış anlaşılan. Seviyorsan sadece birini sev herkes doğuu diyede hepsine birden ilgi duyma :D
13 Yorumla
Soran+1 yılİlgi duymak degil de konusuyorum diyeym hosuma gidio seviyorm ya:)
Soran+1 yılİnsss
+1 yılBen karadenizliyim ( Rize ) bizim oralı biriyle evlen düğününde 50.000 TL geçkin altın takılsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılMasallah :)
:)))
Ola bilir. Onlar da bizi sever kahretmesin:))11 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Kara kaşlı kara gözlü yakışıklı çocuklar çıkıyor Doğu'dan. Ama takıntı haline getirmemek lazım. Ben de Laz uşaklarını severim mesela.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel :)
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlen bir tanesiyle yardımcı olayım akrabalarım var :P hdus kilon kadar altın takıyor bazıları cidden.
11 Yorumla
https://vocaroo.com/i/s0nnDKSe8sz2 öyle diyiysen
03 Yorumla
Soran+1 yılHic becerememssin. yinede tskler yorumun icin :))
+1 yılPorcheye binmeyi değil minibüse binmeyi seviyorsun galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle deme tatlilar cok
+1 yılErzurumluyum ve sıcakkanlıyım buğday tenliyim boyum 1.87 olurmu :D zeytin gözlüyüm :D kara kaş kara gözüm her doğulular gibi :)
01 Yorumla
Ne tur bir yardım beklediğini anlamadım. Sevme bizi kaka adamlarız mı diyelim ne yapalım? Seviyorsan devam et.
09 Yorumla
Soran+1 yılNssil sogurum 1 tanede takili kalamiyorum
Soran+1 yılRuh kuflenmesi?
Soran+1 yılHayr diyemiyorum olay bu
Soran+1 yılBak burada bile utndm sakladm kendmi doktora nsil anlaticam ilgim var faln diye:(
Soran+1 yılCok zor cok
Diğer konusunda 635 cevap paylaştı. adam olduktan sonra doğusu batısı kuzyi olmaz bu işin karadenizliyim ama adam insan olsun...
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın adamlık çok önemli
Soran+1 yılÖyle ama gel gör ki kötüleri hep söyleriz de, iyileri es geçeriz Bazı yorumlar böyle düşündürüyor anlayamıyorum
Soran+1 yılaynen öyle
+1 yılyapacak bir şey yok. aramızdan biri daha eksildi...
01 Yorumla
Soran+1 yılBak yaa :):) Sadece sempatimi dile getirdim arkadaşım abartma :)
+1 yılGit bir gabar dagina cikarsinlar seni kurtulursun
14 Yorumla
Soran+1 yılSen cik bidaha gelme. olur mu :)
- +1 yıl
Hahahaha beni cikarip napsinlar sen meraklisin ben degil :P
- +1 yıl
At bir foto da sıfatını gorelım sıfatsız
dunya göruslerinin biraz daha gercekci oldugundan olmasin:)
116 Yorumla
Soran+1 yılBilmem :)
Soran+1 yılHayir keske olsam
Soran+1 yılTesekkur ederim degerli yorumun icin ;)
Soran+1 yılBak yaa ;)
Soran+1 yılBilmem dikkat etmedm :)
Soran+1 yılTsk ederim o senin bakisinla alakali tamamen
Soran+1 yılGuzel bişeyse katılıyorum :)
Benimkide antepli hahah:) cok cekingen utangacti. :) ona vuruldum :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlar da insan bence sadece terör örgütü sempatizanlarından, apoculardan nefret ediyorum.
Bunun dışında hiç bir sorunum yok onlara karşı.
Bence ön yargılı olmamalısın.12 Yorumla
Soran+1 yılYok ben seviyorum bisey demiyorum da biraz abarti benmki istesem de engel olamiyorum
Cevap sahibi+1 yılKarekteri sağlam, vatanına milletine bağlı ise sorun yaşamazsın bence eğer Türk isen, diğer türlü sorun olabilir.
+1 yılArkadasim bende doğuluyum ve bence haklisin bende ve arkadaslarımın cogu dogulu erkeklere tapıyor :))
12 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel yalniz degilm :):)
- +1 yıl
Cikiyor musunuz?
Kullanip bir kenara atsinlar o zaman sempati falan kalmaz. Yine kendi yorenin insanina yamanmaya calisirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
ben malatyalıyım doğuluyum ama nelerine karsı sempati duyuyorsun seni etkileyen bir yönleri vardır illa ki...
025 Yorumla
Soran+1 yılKonusma tarzlari ozellikle:)
Soran+1 yılEvt:( galiba:)
Soran+1 yılAnkara
Soran+1 yılNe oldu be begenemedn mi :)
Soran+1 yılİyi bari :)
Soran+1 yılBna kalsn :) yalniz konu basligim degismis kendiliginden bu mumkun mu yaa
Soran+1 yılNasil yani taze
- +1 yıl
hahahaha
Soran+1 yılNe guluyosnz bana yaa
Soran+1 yılHee ;) oyle desene yaa
Soran+1 yılPaso dalgaya aliyosun yaa :(
Soran+1 yılGuluyosun bana 2 saattr
Bu cok normal bisey, yani benim iranli kadinlara ilgi duymam gibi
01 Yorumla
+1 yılGuney doguluyum ancak sunu diyeyim sana bolgelerden siyrilmaya bak insanliga kisilige yogunlas derim
28 Yorumla
Soran+1 yılBakalim ugrasioz
- +1 yıl
Gizli yazmasaydin tum erkekler sana mesaj atardi doguluyum diye :)
Soran+1 yılHepsi yalandan atrdi ama:)
- +1 yıl
Aynen :))
Soran+1 yılCakma dogulular:) ne olcak
- +1 yıl
çakma lafını üstüme alınmıyorum :)
Soran+1 yılAlnma:)
- +1 yıl
alınmıyorum zaten :D
+1 yılYani diyor ki sitedeki güney Doğulu erkekler bana bir el atsın
19 Yorumla
Soran+1 yılOyle dsncem olsa gizlide olmam;)
- +1 yıl
Olursun olursun
Soran+1 yılOlmamm
- +1 yıl
Hadi hadi :D söyle olursun :D kabul et
Soran+1 yılGizlideyken nasil el atacaklarmis bana soylermisin etrafmda bisuru var zaten ne yapayim sitedeki erkekleri erkek mi gormedik :)
- +1 yıl
Her şey mümkün 😁
Soran+1 yılArkadaslar tartismak gibi bir niyetm yok varsa bu konu ile alakali bu yorumunuz cevap veririm onun disinda ki dusunceleriniz cidden anlamsiz
- +1 yıl
Şaka yapıyorum takma beni hadi iyi geceler
Soran+1 yılSize de iyi geceler:)
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne alakaysa :) Can çıkar huy çıkmaz derler kurtulamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılSaol cok yardmci oldn:((
+1 yılneden kurtulmaya çalışıyosun orayı anlamadım ben tamam ben westside oluyorum ama ben bir problem göremedim senin için
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya istemiyorum kurtlmak vazgectm :) zaten istesem de kurtulamam kii
Diğer konusunda 874 cevap paylaştı. Ben k. Maraşlıyım bursada yaşıyorum ve oranın insanlarını sevmiyorum senin hiç sevmemen gerekikn nerden geliyor bu sempati kıro sempatisi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılCevremdekiler kotulediler hep bunun buyuk etkisi var kotuledikleri gibi olmadigini gordum yasadikca
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulduğunda adamın içindeki kroyu görünce vazgeçeceksin bence. Barzo oluyolar. Bende böyle derdim. En iyisi ankaralı erkekler, tam ayarında.
03 Yorumla
Soran+1 yılGece hayatları çok var ya ankaralı erkeklerin bu yönlerini sevmiyorum, sadık olabilirler mi sence?
Cevap sahibi+1 yılSadıklar ama fazla. Kısıtlayıcı geliyo bana. Her şeyin bir dozu olmalı. Davranış,-kültür-, anlayış bir çok bakımdan Ankara'nın erkekleri deriim
Soran+1 yılPeki saygı duyuyorum :)
+1 yılBenim ıki tane doğulu kiz Arkadasim oldu. İkiside kokuyordu. Erkek arkadslarimda oldu onlarda kokuyordu. Doğulu bir arkadasin düğünune gittim düğün salonundan kaçtım? Bunu açıklayacak biri vAr mı
018 Yorumla
Soran+1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz arkadasm
- +1 yıl
Ne demek istisna? Neden koltuklarını bana açıklar misin?
Soran+1 yılBikere duzgun konus herkes bir degil sen kendine saygisi olmayan birine denk gelmssindir benim deger verdigim insanlar bakmli duzgun insanlar yoksa sempati duymazdim zaten
- +1 yıl
Hee :) senin doğulular bir farklıymış soyle onlara da beni de s*ksinler :)
Soran+1 yılDuzgun konuş yeter ama ben sana karşı terbiyemi bozmadım
- +1 yıl
Tamam tamam hadi ıyi şanslar sana :)
Soran+1 yılSenin şans dilemene ihtiyacım yok hiçbir konuda, sana da İYİ GECELER
- +1 yıl
Bende ıyi geceler demek istemiştim
Soran+1 yılBen yazdığından anlayabiliyorum ne demek istediğini merak etme, bu yüzden cevabı da ona göre veriyorum
- +1 yıl
Brawo sana cok Zekisin :)
Soran+1 yılEn az senin kadar :)
- +1 yıl
Ulan gerizekalı banyo yapmayan insan kokar, doğulu batılıyla alakası yok. Ben anadolunun küçük şehirlerinin bir çoğunda bulundum. Kokan bir sürü de batılı tanıyorum. şimdi tüm batılılar kokar diye bir tez mi üreteyim. Sen bakımına dikkat etmeyenlere denk gelmişsin. Ama faşist olduğun için allah belanı versin. ben Türküm ama senin gibilerle aynı milletten olduğum için utanıyorum. ha senin de kökenini araştırsak kesin göçmensindir türkten çok türkçülük yapanlar onlar
Soran+1 yılSakin lütfen :(
- +1 yıl
Yok lan beni yanlis anlamışsın ben kürtleri seviyorum. Sadece genelleme yaptım o yanlıştı ama doğduklarında tuzlanmiyolar ondan yikansalarda kokuyolar. Bizzat kendim şahit oldum defalarca duşla kiyafetle bir ilgisi yok. Senin gezdigin memleketleri bilmem ama ben faşist nedir onu bile bu yil öğrendim. İnsanı insan olduğu icin seviyorum. Seni de seviyorum :)
Soran+1 yılLütfen şu muhabbeti bırakırmısınız artık..
- +1 yıl
Bebek tuzlama nedir ya :) Bilimsel dayanağı yok öyle şeylerin. İnsanlar duş alırsa, güzelce yıkanırsa aşırı sıcaklarda deodorant kullanırsa kokmaz. Tuzla yıkama adeti doğuda da bazı yerlerde var batıda da var. Dediğim gibi kokup kokmamak düzgün yıkanmakla alakalıdır. Ben batıda da çok gördüm leş gibi kokan insanları. Her neyse ben seni anladım ama sen de beni anla. Genelleme yapma. Bizim toplumumuz artık ayrımcılığı kaldıracak seviyede değil. Her türlü bölünüyoruz zaten. sağcı solcu, akpli-chpli, batılı doğulu, kürt türk, alevi sünni... Böyle şeylere gerek yok. Avrupa bunu çoktan aştı bizler hala ırkçılıkla sürünüyoruz. Sonumuz ırak gibi olur sonra
- +1 yıl
:) Tmam tamam anladim hadi sana ıyi geceler vatansever kardeşim
Diğer konusunda 718 cevap paylaştı. bütün bayanlar beğenmiyor muş ama iş çıkmaya veya evlenmeye gelince görünmez olurlar nyse.
01 Yorumla
Soran+1 yılanlayamadım
+1 yılEvlilik yıl dönümünüzde polise beraber molotof atarsiniz romantizm tavan adsjshfs
26 Yorumla
Soran+1 yılHerkesi ayni kefeye koymaktan ne zaman vazgeciceksiniz tartisma konusu acmayn lutfen
- +1 yıl
Benim görüşüm bu hoşuna gitmediyse yazmicaksin ki tartisma cikmasin.
Soran+1 yılSen İstanbul'da ankarada izmirde dogdun onlar d bakirda batmanda bingolde dogdu o bahsettiklerin disindaki dogululardan tek farkin farkli yerde dogmus olman sen de orada dogsaydin ve hic alakan olmadan bu yakistirma yapilsaydi kahrolmaz. miydin
- +1 yıl
Kiz senin allahina kurban
Soran+1 yılBaşka bir geyikte yorum yap o zaman sen de olur mu? Yaptığın yorum ortada, %100 haksızsın
bende doğuluyum düşüncen çok hoşuma gitti ön yargılarını yenebilmişsin tebrik ederim
28 Yorumla
Soran+1 yılOnyargim olmadi ki hic cevremdekilerde cok var bu
Soran+1 yılO onyargililar oldugu surece sempatim dvm edicek sanrm :) cunku daha tanimayanlar bile kulaktan dolma seylerle elestiriyor kimse kendisine bakma geregi duymuo
Soran+1 yılBen de etrafmda onyargili tpleri istemiyorum ama ne yaparsn hele ki bunu yapan ailemse mecbr dsncelerine saygi duyuyo gibi gorunuyorm
Soran+1 yılAmin ins tesekkur ederim
+1 yılVanlıyız :) Van doğunun Parisi lafı boşuna söylenmemiş :)
11 Yorumla
+1 yılGIZIM SENİN SORUNUN NEDİR YANİ SEN SEVİYOR HERHAL ÇOK KILLI ERKAK
01 Yorumla
Soran+1 yılYok gercek bir erkek adam seviyor ben :)
güneydoğuluyum :) hemde KİLİS neden sempati duyuyorsn :)
016 Yorumla
Soran+1 yılCok tatli oluyosunuz erkeksi
Soran+1 yılİst dogumluyum aslen ankaralym sevinme yaa :((
Soran+1 yılSevnme dememin sebebi ben bunu hastalk olarak algilyorum o yzden
Soran+1 yılAsiri seviyorum sorun o :( hrrsey kararnda guzel
Soran+1 yılYasi bile gormuyorum daha sana ne diyeym
Soran+1 yılPek iyi gorunmuo karanlk :(
Soran+1 yılOlabilen cikmadi daha:(
Soran+1 yılKullandigim nicki gorursun olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Elazığ'lıyım ama doğma büyüme ankarada sayılabilir... :) O taraflardan baya bir özellik çekmişim ya ama beyaz tenliyim kırma garip bişeyim :D
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle ya ne biliyim , ama doğulu özelliklerm yok :))
Soran+1 yılO da guzel
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle :D
Cevap sahibi+1 yılYaşasın melezlik :D:D
Cevap sahibi+1 yılSaol minik nil :))
+1 yılSen Porche'ye binmeyi değil minübüsde gezmeyi seviyorsun galiba.
02 Yorumla- +1 yıl
Tatlım biz okunduğu gibi yazmayı seviyoruz, PORŞE aslında. sen sıkıyorsa elinle Arnold SCHWARZENEGGER yaz bakalım ezberden :D
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bende doğuluyum :) bir doğuluyla evlen düğününde en az 15 bin TL altın takılır :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) iyiymiş :)
Yapamasın onlarla boşver bırak bu sevdayı nelerini beğeniyorsun mesla kaşını falan mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılNıye hep anlaşmışımdır halbuki, anlaşamayacağım insan yok ki yeterki yürekten istiyim..
batılı bir genc partner bulana dek bu hastalıktan kurtulamazsın :))))
01 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum kurtulmıycam :) vaz caydım :)
Sen nerelisin bu birinci soru
Doğu derken neresi hangi bölge urfami hakkari mi02 Yorumla
Soran+1 yılDogu guneydogu
- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem