Mesela kız bikini ile denizde hiç tanımadığı insanların içinde rahat rahat denize giriyor anne babası yanında Olsa da gayet rahat oluyor ama evde iç çamaşırı ile annesini bile yakalasa bir kız yanakları kızarıyor utanıyor şimdi aklımda deli sorular ikisi arasındaki fark nedir
Bikini ile kadın iç çamarı arasındaki fark nedir? ?
bikini giyinc eo havaya bürünmüş oluyor. kadınların yatığı birçok şeyin kendilerinde oluşturduğu etki uydurabildikleri kılıfa bağlıdır. bir çok konuda bu böyledir. örnek vermek gerekirse 5 pare etmez bir hanzoyu seviyordur siz ne derseniz diyin onu savunacak bir kılıf bulur. kadın ruhunda bir çok mesele bu şekilde işleir.
Seye de cok rastliyrm mesela bormalde kapali tatil beldesine gidince aciliyor. Sanirsin deniz kenarinda din cekmiyor kapsama alani disina cikiyor sanki :)
Yüzerken suyu hissetmek lazım, bunun için de bikini ver. Başkası ne amaçla giyer ilgi alanımda değil. Utanılacak bir şey varsa insanların zihniyetinin iğrençliğidir.
Zihniyeti iğrenç insanlar var diye denize çarşafla giremem:d
Çıplaklık deyince aklınıza neden kadın vücudu geldiğini sorgulayın önce erkeğin üzeri tamamen çıplak ama utanmıyor bu kadar abartılacak bir sey yok aklınızda dakka basi skismek olmazsa utammazsiniz
Afedersin ne dedin anlamadım az konuşsak derken. Ben sana böyle bir ima da bulunmadım zaten çıplaklığı doğal bir şey olduğunu savunan biri ile konuşacak ne varki dediğim gibi gittin yol senindir benim değil buda yol tarifi değil 🤣🤣🤣
Herkese soruyu okudun mu demişsin görüşümü anlayabilseydin okuduğumu anlardın zaten. Denizde bikini giyilir çünkü suya giriliyor. Çevredeki erkekler de umrumda değil. Pis düşünceleri olan insanlar var diye rahatlığımdan ödün veremem. İç çamaşırı ile yakalanan her kızın utandığını nerden biliyorsun ki?
Cidden isteyen bikini giyer, isteyen iç çamaşırı ile gezer. Bu toplum bu gibi şeyleri si*tir etmedikçe arpa yolu alamaz.
Ben çıplaklığı savunmuyorum, insanların rahatlığını savunuyorum. İnsanların rahatlığı çıplaklıktan geçiyorsa bu beni hiç ilgilendirme
Siz neden boxerla direk girmiyorsunuz Doku farkı falan var, utanmaya gelince toplumsal algıyla oluşmuş. Boxerla evde gezerken erkekler utanmıyor mesela.