Kıyafetlerin giyiniş yerine göre farklılık göstermesi durumu işte. Evde o iç çamaşırıyla utanan hatta ve hatta diz kapağını bile göstermekten çekinmeyen kadınlar plajda iç çamaşırı ile rahatlıkla dolaşabiliyor. Neden? Çünkü plajda birçok kadın öyle dolaşır ve bunu normal görmeye başlıyor. Plaj için iç çamaşırına ''bikini'' adını verdiler.
Yemin ediyorum %90 indirimli ürünler satan bir avm kursam ve içeriye sadece bikini ile girmeyi serbest yapsam bikinisiz girmeyen olmaz. Çünkü bir dayatma var burada. Artık sokakta bikini giymek normalleşmeye başladığı zaman birçok kadın çekinmeden sokakta bikini giyebilir.
Şimdi buradan ''Sokakta bikini bile gezilir mi?'' demesin kimse, 100 yıl öncede plaj için aynısı söyleniyordu. Bundan 100 yıl sonra neden olmasın?
Eş değiştirme Çıplak gezme Göğüsleri kapatmama
Bunlara şimdi sen ayıp gözüyle bakıyorsun; ama zamanla ''Bu devirde gayet normal'' saçmalığıyla buna da normal gözüyle bakacaksın. Aniden hissettirmiyorlar, yavaş yavaş.
Kadınlar çıplaklıktan utanmıyor aslında, erkek baskısı yüzünden utangaç davranıyorlar, çıplaklık onların hoşuna gidiyor, zaten günlük giyimlerine de yansıtıyorlar, demem o ki; kadınlar iç çamaşırıyla bile denize girmek ister onları engelleyen baba'larıdır, yani kadınların başında bir erkek baskısı olmasa, bırakın bikini'yi bikinisiz girecek kadar utangaçsızlık sahibidirler. Soyunmayı severler hiç biri mayo ile girmek istemez neden? Çünkü mayo tam soyunuk değildir, Ki her fırsatta benim vücudum benim vücudum mahrem namahrem diye söylenen kızların yaz geldiğinde poponu başını gösterme hevesi bunu kanıtlıyor zaten.. Kadınları namuslu varlık dokunulmaz ten olmasını sağlayan onların başındaki erkek'lerdir.. Yoksa kadınlar çok fena azgın
Kadınlar hemcinslerinin yanında çırılçıplak soyunabilen kişilerdir. Hangi erkek, hemcinsinin yanında iç çamaşırlı bile durabilir? Utanıyoruz diimi genelde. Kadınlar öyle değil işte.
Dostum, çelişki var bir tarafta bedeninden aşırı utangaç olduklarını gösteriyorlar, diğer taraftan yaz gelince erkeklerden daha fazla soyunuyorlar bu tam bir çelişki
öyle oldugunu sanmiyorum... biz erkekler icinmi böyle giyniyoruz saniyorsun? hava sicak oldugunda sen nasil sort giyorsan bizde o sicaktan dolayi sort giyeriz. ya da yüzerkene cuvalla mi yüzelim?
Ee işte modern dünya sokak ortasında soyunursan oooooooo sanat için soyunursan sanat canımmm nolacakk kafasıda aynı bunun gibi 😄 yaşım 18 ama ben bile yetişemiyorum hızına 😃😂
Bikiniyle görünce kimse yiyecek gibi bakmaz. Çünkü herkes açıktır çoK dikkat çekmezsin. İç çamaşırı partisi yoksa yalnız sana bakılması da hoş olmaz. Tamamen psikolojik.
Kanka çok fark var arada. :D Göz var izan var. :D İç çamaşır yaz Hoogle görsellere, görürsün. Dantellisi de var yani. :D Bildiğin o içine giyilen. :D Ama mayo, bikini farklı kumaş yapısı falan. İç çamaşırı daha açık. Onunla denize giren varsa, hayret! :D
Kumaş farkı var, mayo ve bikiniler, çabuk kuruyan su iticilik özelliği olan kumaşlardan yapılır, bikini giymenin amacı daha çok güneşlenmek olduğu için, buna uygun modeller geliştirilir. İç çamaşırı ikiye ayrılıyor, günlük iç çamaşırları pamuktan ve vücudu saran yapıları vardır, özel iç çamaşırları, çamaşır değil iç giyimdir. Polyester ve ipek ham maddeleri olabilir.
Farkı kumaş yapısı.. Mayo- Bikini ile havuz / Denize girilen bir ortamda Bir bayan iç çamaşırı ile suya girinceye kadar sorun yok, çıktığında durum farklı olu..😜
Denizde havuzda olduğun için cevrendeki herkes ayni sekilde o yuzden göze batmiyosun. Ama herkes normal giyinmişken sen boyle giyinirsen olmuyo işte. Yoksa ayni kilot yani.
Sen boxer la denize girermisin ya da kzın biri seni boxer la görse ama şort kısa da olsa rahat hissedersin denize de girersin yani olay bu
Tamamen piskolojik ayrı bir konu ama islami ölçülere de aykırı
Bana da garip geliyor deniz de turizm işi yaptım kano bisiklet kiraya veriyordum önümde üzerindekileri çıkarıp masaya koyuyorlar bikinilerini düzeltiyorlar hatta birinin genital bölgesinin yarısı gözüküyordu aldırış etmiyordu bazıları temiz değildi kıllarını kesmemiş 1cm den uzun olanı gördüm biri bisiklete binerken tamamı göründü sütyeni açılan oldu
Yani orası sahil plaj ya orada dert etmiyorlar başka yerde çıplak görmüşsün gibi davranıyorlar ilginç yani 😕
kadınları anlamak zordur ne zaman ne yapacakları hangi harekete hangi tepkiyi verecekleri belli olmaz bir gün beğendikleri hareketini öbür gün nefret edici bulabilirler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O bikiniyi giymek icin kendine bir suru bakim yaptiriyor ve purussuz oluyor. Bakilmasi sorun olmuyor ama ic camasinda onemsemiyor vucudu. Her hangi bir kil tuy onun icin sorundur. Ayiptir. Bakilmasini istemez
Kim icin yapsin? Kendisi icin mi? Ya esi icin yalar ya sevgikisi icin. Illa biriycin yapar. Kendisi icin bakim niye yapsin ki zaten. Aynada kendine bakib aaa be kadar bakimliyim demek icin mi? Kendisini seksi bulmak icinmi? Cok sacma. Bakim yapmak oyle kolay bisey degil. Hele de kadinsan.
Bu sinzinlede alakalı. Erkekler mayo ile birini görürlerse bunu büyük bir konu yapmazlar. İç çamaşırı ile görürlerse büyük bir konu yaparlar orda burda anlatırlar.
En İyi Cevaplar