Regl olduğumda aşırı tatlı yeme isteği oluyo bu yüzden her regl haftamda 2 kilo alıyorum.
Bunu nasıl önleyebilirim?
Bunu nasıl önleyebilirim?
onun önüne biraz zor gecilir :) bence tuzlu bisi ye ardindan tatli igrenc oluyor,.. belki öyle uzaklasirsin,... bence bol bol su ic hem zayiflamana yardimci olur hem miden dolu oldugu icin istahin kapanir... hem kilo degil siskinliktir o dedigine göre bir sene 24 kg alman lazim bu durumda,..
Hafta bitince diğer regle kadar yemiyorum doğru düzgün bişey veriyorum ama ne zamana kadar böyle devam edebilirim ki
tamamda kilo vermezsin ki yemek yemiyerek ,.. vicudundaki su ve kas erir,.. yaglarini eritecegine,... bence salla gitsin ya ,... ne demisler yemegin salcalisi kadinin kalcalisi,...
kafada bitircen sik disini yeme ,... ya da meyvelerle tatli ihtiyacini gider, cilek kiraz kavun vs.
banada tatlı isteği geliyo ama 2 kg fazla ☺ onun yerine meyve ye bence
adet döneminde kadınlarda kan şekeri düşümüne bağlı tatlı yeme isteği oluşur bununla beraber yenilen tatlı yiyecekler ağır işleyen metabolizmalarda kiloya neden oluyor bu dönemlerde zordur ama mümkün olduğunca hızlı hareket etmek işine yarayabilir..
Damak çikolata al. Kare kare damağında eriterek yavaş yavaş ye :)
Valla bende gecemiyorum onune cikolata canavari oluyorum
Canın çekiyorsa ye ama biraz abartıyorsun galiba
ağzın kanıyorken nasıl bişey yiyebiliyorsun :)
1 hafta aç mı kalalim
Yo demek istediğini anladım fakat sacmaydi onuda kabul et bence
Obez olursun sen 2-3 seneye kalmaz
regl olmak ne demek
seks yaparak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar