Kız kankama ilk defa doğum gününde hediye alacağımda ne alabilirim ve hediyeyi nasıl verebilirim?

Kankamla 2 senedir yakın arkadaşız ama hiç hediye almamıştım bu sene doğum gününde hediye almayı düşünüyorum. Hediyeyi kafamda seçtim galiba. Zarif ve sade üstünde de adı yazan kar taneli bir kolye seçtim. Daha doğumgününe 1 buçuk ay var birde ilk olduğu için özel olmasını istiyom biraz. Ama asıl sorum nasıl vereyim hediyeyi? Hediyeyi seçtim ama nasıl vereceğimden tam emin değilim. Nasıl vereceğime aklımda kurduğum şey doğum gününden bir gün önce onu bir lokantada buluşup yemek yiyip ondan sonrada bizim mersinde sahilde sallanan banklar var oraya gidip azcık konuşup hediyemi vermeyi düşünüyorum. Neden bir gün önceye gelirsek belki doğumgününde meşgul olur diye. Ben kafamdakileri iyi açıklamışımdır inşallah sormadaki amacım daha acemi olduğum için böyle şeylerde hem bir kadın kafası hem de bir tecrübeden fikir almak.
Kız kankama ilk defa doğum gününde hediye alacağımda ne alabilirim ve hediyeyi nasıl verebilirim?