Alışveriş & Hediyeler Bir kıza doğum günü hediyesi ne alınır? Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Güncellemeler+1 yıl Hepinize teşekkür ederim canlar Bir kıza doğum günü hediyesi ne alınır? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 936 cevap paylaştı. Kadının karakterini sen biliyosun şimdi ne diyelim ne sevdiğini biliyosundur tarzına göre bişeler al. Ama aman diyim ayıcık alma yeter ulan 2 0 Yorumla
Karanlıkkraliçes Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İhtiyacı olan şeyler : termos , akıllı saat , kulaklık , cüzdan gibi şeyler olabilir Ya da hiç riske girme gümüş bir kolye al gitsin 1 4 Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Takı vs biraz özel değil mi? Yorumla Karanlıkkraliçes +1 yıl Yani şu tarz zarif kolyeler de sorun yok Yorumla Karanlıkkraliçes +1 yıl ... Yorumla Karanlıkkraliçes +1 yıl Aa link gelmiyor Yorumla
belma12 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl anlamlı bir şey al pahalı bir şey olmasına gerek bile yok bana supriz yumurta alsalar mutlu olurum dkxkwkxs 1 0 Yorumla
CoolEmmi72 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İçinde ne geçiyorsa onu al mesela ben eski sevgilime kazak almıştım çokta güzeldi oda beğenmişti. 1 0 Yorumla
aleyna0790 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Parfüm al çanta al bi gül alsan bile sevinir ya 1 1 Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Gül filan olmaz ya anlam yüklememesi lazım Yorumla
Güneşnesrul Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Kolye ya da bilezik ala bilirsin, eğer farklı bişey istiyosan illaki kız nelerden hoşlandığını söylemiştir 1 0 Yorumla
sadistÜye Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Nakit para, ihtiyacı olan bir şey alabilir. 1 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 358 cevap paylaştı. hediye 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 457 cevap paylaştı. Anlamli kolye 1 0 Yorumla
bktan_hayat Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bana hediye olarak pijama takımı alınsa begenirdim 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. parfüm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadının karakterini sen biliyosun şimdi ne diyelim ne sevdiğini biliyosundur tarzına göre bişeler al. Ama aman diyim ayıcık alma yeter ulan
İhtiyacı olan şeyler : termos , akıllı saat , kulaklık , cüzdan gibi şeyler olabilir
Ya da hiç riske girme gümüş bir kolye al gitsin
Takı vs biraz özel değil mi?
Yani şu tarz zarif kolyeler de sorun yok
...
Aa link gelmiyor
anlamlı bir şey al pahalı bir şey olmasına gerek bile yok bana supriz yumurta alsalar mutlu olurum dkxkwkxs
illakii eder.
İçinde ne geçiyorsa onu al mesela ben eski sevgilime kazak almıştım çokta güzeldi oda beğenmişti.
Parfüm al çanta al bi gül alsan bile sevinir ya
Gül filan olmaz ya anlam yüklememesi lazım
Kolye ya da bilezik ala bilirsin, eğer farklı bişey istiyosan illaki kız nelerden hoşlandığını söylemiştir
Ruj. Kesinlikle makyaj seviyorsa
Nakit para, ihtiyacı olan bir şey alabilir.
İç çamaşır.
hediye
Anlamli kolye
Bana hediye olarak pijama takımı alınsa begenirdim
parfüm
Saat
Seksi bir kola