• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diğer

Tarot falınıza bakıyım mı?

XoxBurak
XoxBurak Takip Et
Master Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
1 ile 78 arasında 3 tane sayı seçin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Dükkanı kapattık
Fal Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

8

Cevap

• Primamon
    Primamon Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

61
    40
    21

Baksana lütfen merak ettim ;P

0
    2 Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Geçmiş Kartınız: Asa Altılısı

Asa Altılısı, hedeflediğiniz şey uğruna birçok zorluğu göze aldığınızın göstergesidir. Hayatınızı da bu amaca göre yeniden tasarlamış olabilirsiniz. Fakat yaptığınız her ne ise, bu şey sessiz sedasız olmuyor. Sizi izleyen, gözü üzerinizde olan kişiler var.
      Ayrıca kafanızı odaklandığınız işlerden biraz olsun kaldırırsanız GÜZEL ARKADAŞLIKLAR kurma fırsatının ayağınıza kadar geldiğini göreceksiniz.
      Şimdi Kartınız: Kılıç Altılısı

Yaşadığınız bazı acı ve sıkıntılar nedeniyle kendinizi bir süredir hayatın akışına bırakmış olabilirsiniz. Fakat geçici olması gereken bu durum sizi sanki isteksiz, hayalleri için bile çabalamayan bir insana dönüştürmüş gibi… Kılıç Altılısı, size amaçlarınızı hatırlatır ve artık kıpırdanma vaktinin geldiğinin habercisidir.
      Özellikle kafa gerektiren işler, eğitim hayatınız ve sosyal çevrenizle ilgili küçük değişiklikler ve ilerlemeler olabilir… Hukuksal bir süreç içindeyseniz ya da herhangi bir üst makamdan bir karar bekliyorsanız, bu kart adil bir sonuca işaret eder.
      Gelecek Kartınız: Güneş

Güneş kartı, sizi aydınlığa götürecek bir yol üzerinde olduğunuzu ima eder. Ancak, sona vardığınızda ilginin merkezi haline gelebilirsiniz. Elde ettiğiniz zafer, hem size hem çevrenize belli bir enerji getirecek.
      Diğer yandan bu kart, ihtiyaç duyduğunuz bazı bilgilerin çok yakında size ulaşacağının habercisidir. Ya da bir eğitimin sonundaki başarı ve uzmanlık olarak da yorumlanır.

Güneş kartı, saadet getirecek yeni bir aşkın da habercisi olabilir.

Yorumla
    • Primamon
      Primamon
      +1 yıl

Teşekkür ederim.

Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

21 45 33 sayıları seçtim :)
    bakarsan memnun olurum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Banada bakarmisiniz..

Asım brnden hoşlanıyor mu

45 7 33

0
    0 Yorumla
  • pinkygirl01
    pinkygirl01 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Bana da bakarmisiniz lutfen?)
    7 21 55 simdiden teshekkurler

0
    0 Yorumla
  • buüyebibaşkaüye
    buüyebibaşkaüye Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl

1-2-3 kanki ben tanıdığım beni ön sıraya al

0
    3 Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Tabi😂
      Geçmiş Kartınız: Adalet

Geçmişte yaptığınız bir hata; ya da tam tersi attığınız olumlu bir adım hayatınızın dönüm noktası olmuş olabilir. Adalet kartı bu konumda, sebep-sonuç ilişkileri ile ilgilidir.
      Üniversite için evden ayrılmanız, evlilik, boşanma, aldatma, çocuk sahibi olma, başka bir şehir veya ülkeye taşınma… Yapmış olduğunuz seçim her ne ise, kendisinden önceki dönem ile bağlarınızı koparmış gibi. Hayatınız ve kişiliğiniz, bu noktadan itibaren ÖNCESİ ve SONRASI olarak ayrılıyor.
      Şimdi Kartınız: Asa Altılısı

Asa Altılısı, zafer ve başarı kartıdır. Hedeflerinize ulaşıyorsunuz ve bu öyle sessiz sedasız olmayacak. Sanki sahnedeymişsiniz gibi bir seyirci kitleniz var. Yaptığınız işlerle adınızı duyurmanız mümkün. Diğer yandan liderlik ve güç elde etme gibi durumlar da ihtimal dahilinde.
      Ayrıca bu aralar büyük kutlamalar söz konusu olabilir. Yeni arkadaşlıklar başlayabilir.
      Gelecek Kartınız: Tılsımların Kraliçesi

Tılsımların Kraliçesi, bir iş fikrini hayata geçirmeye, kariyer hayatında değişikliğe gitmeye ve uzun vadede başarıya işarettir. Ayrıca daha sağlıklı bir yaşam sürme fikri de gündeminize gelebilir.
      Tılsımların Kraliçesi aynı zamanda ayakları yere basan, metanetli ve sabırlı bir kadını da işaret eder. Saygıya çok önem veren ve genelde otorite konumunda yorumlanan bu kadının çevresinde belli bir tanınmışlığı vardır. Dışarıdan yanına yaklaşılması zor biri gibi görünür; ancak güvenilir bir dosttur.

Bu kişinin başarılarınıza olumlu bir katkı yapması ya da iş hayatınızı ve maddi değerlerinizi ilgilendiren konularda yönlendirmesi söz konusu. Ayrıca bu kadın size şans da getirebilir.

Burada bahsi geçen kişinin Oğlak, Boğa veya Başak burcundan olma ihtimalini de göz önünde bulundurun.

Yorumla
    • buüyebibaşkaüye
      buüyebibaşkaüye
      +1 yıl

Bana ne kadından y erkek yok mu falda 😂 neyse şaka yaptım. Teşekkürler arkadaşım bazı şeyler baya bir tuttu hadi hayırlısı bakalım

Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Neler tuttu sjdj

Yorumla
  • Karanlıkgökyüzümsün
    Karanlıkgökyüzümsün Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 57%
    +1 yıl

9 12 ve 19 bak lütfen 🙏

0
    4 Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Kılıçların Kralı, hayatınızın bir noktasında çok zor bir karar almak durumunda kaldığınızın simgesidir ve bu karar çevreniz tarafından çılgınca algılanmış olabilir. Diğer yandan bu kart, baba figürü ile mesafeli bir ilişkiye de işarete edebilir. Konuşmaya açık bir insan olmasına rağmen babanız, idealleri veya prensipleri nedeniyle ailesini ikinci plana atmış olabilir.
      Kılıç Kralı aynı zamanda olgun, akıllı, adaletli ve yüksek ideallere sahip bir adamı işaret eder. Bazen idealleri uğruna sert bir görünüm çizen bu kişi; duygularının kararlarını etkilemesine asla izin vermez. Bilgi edinmeyi ve araştırmayı sever; sözcükleri silah gibi kullanmasını da çok iyi bilir. Bütün kartlar arasında, en kritik anlarda en doğru kararı verebilen kral, Kılıç Kralı’dır.

Bu özelliklerdeki bir adamdan aldığınız bir tavsiye hayatınızın yönünü çizmiş olabilir. Genelde bu kişi baba, ağabey veya kadim bir dost olarak yorumlanır.

Diğer bir yorum ise; eğer kadın iseniz, otorite konumundaki böyle bir erkekten ciddi anlamda etkilenmiş olabilir; fakat karşılık bulmakta zorlanmış olabilirsiniz.

Bahsi geçen kişinin Terazi, Kova veya İkizler burcundan olma ihtimalini de göz önünde bulundurun.
      Şimdi Kartınız: Aşıklar

Aşk ve romantizmin hayatınızın merkezine oturacağı bir dönemdesiniz. Yeni bir ilişki veya eski bir ilişkinin yeniden alevlenmesi söz konusu olabilir.
      Aşıklar kartı, fiziksel ve cinsel çekimin de tavan yapacağının göstergesidir. Ancak bu güçlü hislerle karşınızdaki insanı bir saplantı haline getirmeyin sakın! Zira bu ara yanlış kararlar vermeye çok eğilimlisiniz.

Diğer yandan İŞ ile AŞKI birbirine karıştırmama konusunda da oldukça dikkatli olmanız gerekiyor.

Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Gelecek Kartınız: Kupaların Şövalyesi

Kupaların Şövalyesi, hayalleriniz ve hayatın gerçekleri arasında bir orta yol bulmanız gerektiğini anlatır. Hayallerinizin peşinden giderken, onları bir saplantı haline dönüştürmemeniz konusunda bir uyarıcıdır. Ya da tam tersi fazla realist bir insan iseniz, bazı güzellikleri atlayabilir, ayağınıza gelecek fırsatları kaçırabilirsiniz.
      Şövalye kartları aynı zamanda “genç bir erkek” veya “erkeksi bir duruşu olan genç bir kadın” olarak yorumlanır.

Kupa Şövalyesi ise sakin ve içe kapanık duruşunun altında oldukça tutkulu bir kişiliği olan birini işaret eder. Özel hayatın gizliliği konusunda hassas ve sevdiklerine karşı korumacı bir tavır içinde olan bu insan bazen kıskanç ve şüpheci olmakla suçlanabilir. Diğer yandan evcimen ve şefkatlidir; ancak duygusal olarak iniş-çıkışları çoktur.

Bu özelliklerdeki bir kişi, size yardımı dokunacak veya tavsiye verecek biri olabilir. Gizli bir hayran YA DA sizin ilham aldığınız biri de olabilir.

İkinci bir yorum ise; bu insan sizin çoktan unutmuş olduğunuz bir meseleyi tekrar hortlatabilir, geçmiş konuları önünüze getirebilir.

Yorumla
    • Karanlıkgökyüzümsün
      Karanlıkgökyüzümsün
      +1 yıl

Eski bir aşk ve düşünceyi hortlatmak 😂 anladığım kadarıyla hiç bişi anlamadım sjshs şaka bir yana teşekkür ederim ❤️

Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Rica ederimm 😂☺️

Yorumla
  • Uniionsra
    Uniionsra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

11,13,26 teşekkürler.

0
    0 Yorumla
  • Cagkes
    Cagkes Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 53%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 422 cevap paylaştı.

3
    24
    77
    Lütfen yorumlar mısın 🙏

0
    0 Yorumla
  • Fıreyas
    Fıreyas Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Olur.
    6-16-26 olsun

0
    0 Yorumla
  • ᴀʟᴄʜᴇᴍist
    ᴀʟᴄʜᴇᴍist Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

16 36 61

0
    3 Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Geçmiş Kartınız: Kupa Yedilisi

Kupaların Yedilisi bu pozisyonda, başkası hakkındaki önemli bir sırra vakıf olduğunuzun göstergesidir. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken bir nokta var ki, belki kendi çabanızla belki tesadüfen edindiğiniz bu bilgi YANILTICI veya EKSİK olabilir. Çünkü seçtiğiniz kart aynı zamanda illüzyonlara işaret eder. Peşin hüküm vermekten kaçının.
      Şimdi Kartınız: Asaların Şövalyesi

Asaların Şövalyesi, ani değişikliklerin habercisidir. Hayatınıza rüzgar gibi giren yeni konular ve insanlar söz konusu. Özellikle maceralı yolculuklar, adres ve iş değişiklikleri gündeminize gelebilir. Fakat sizi bekleyen yenilikler her ne ise, bu durum çevrenizde ses getirecek. Seçtiğiniz kart, tabuları yıkmanın ve topluma aykırılığın göstergesi olarak da kabul edilir.
      Şövalye kartları aynı zamanda “genç bir erkek” veya “erkeksi bir duruşu olan genç bir kadın” olarak yorumlanır.

Asa Şövalyesi ise enerjik, açık sözlü ve cesur birini işaret eder. Çevresinde belli bir popülerliğe sahip olan bu kişi, agresif gibi görünse de özünde iyi kalpli ve yardımsever bir yapıya sahiptir. Fakat çapkınlığı ve kafasının çok iyi çalışması bazen “melek mi yoksa şeytan mı” ikileminde bırakabilir.

Bu tarifteki özelliklere sahip bir kişi ile aranızda arkadaşlarınızı ve ailenizi şok edebilecek bir ilişki başlayabilir. Bu şaşkınlığın sebebi aradaki ciddi yaş farkı, kültür farkı, zıt karakterler ya da yasak bir aşk olması gibi durumlar olabilir.

İkinci bir yorum ise, bu özelliklerdeki bir kişiden gelecek cömert bir yardımdır.

Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Gelecek Kartınız: Tılsım Dokuzlusu

Tılsımların Dokuzlusu, maddi değerlerinizi, kariyerinizi ve gündelik meşguliyetlerinizi ilgilendiren konularda enerji ve hareketliliğe işaret eder. “Eski”nin yerini “yeni”ye bırakması söz konusu. Bazı şeyler sonlanıyor diye üzülmeyin. Edindiğiniz deneyim, hem maddi hem manevi anlamda doyumu yakalamanızı sağlayacak.
      Ayrıca Tılsım Dokuzlusu, yeni iş anlaşmaları, ikamet değişikliği ve seyahatlerin de göstergesidir.

Yorumla
    • ᴀʟᴄʜᴇᴍist
      ᴀʟᴄʜᴇᴍist
      +1 yıl

Açık sözlü olduğum her yerde söyleniyor

Yorumla
  • Minikbalkız
    Minikbalkız Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

17 23 75

0
    4 Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Geçmiş Kartınız: Kupa Yedilisi

Kupaların Yedilisi bu pozisyonda, başkası hakkındaki önemli bir sırra vakıf olduğunuzun göstergesidir. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken bir nokta var ki, belki kendi çabanızla belki tesadüfen edindiğiniz bu bilgi YANILTICI veya EKSİK olabilir. Çünkü seçtiğiniz kart aynı zamanda illüzyonlara işaret eder. Peşin hüküm vermekten kaçının.
      Şimdi Kartınız: Asaların Şövalyesi

Asaların Şövalyesi, ani değişikliklerin habercisidir. Hayatınıza rüzgar gibi giren yeni konular ve insanlar söz konusu. Özellikle maceralı yolculuklar, adres ve iş değişiklikleri gündeminize gelebilir. Fakat sizi bekleyen yenilikler her ne ise, bu durum çevrenizde ses getirecek. Seçtiğiniz kart, tabuları yıkmanın ve topluma aykırılığın göstergesi olarak da kabul edilir.

Asa Şövalyesi ise enerjik, açık sözlü ve cesur birini işaret eder. Çevresinde belli bir popülerliğe sahip olan bu kişi, agresif gibi görünse de özünde iyi kalpli ve yardımsever bir yapıya sahiptir. Fakat çapkınlığı ve kafasının çok iyi çalışması bazen “melek mi yoksa şeytan mı” ikileminde bırakabilir.

Bu tarifteki özelliklere sahip bir kişi ile aranızda arkadaşlarınızı ve ailenizi şok edebilecek bir ilişki başlayabilir. Bu şaşkınlığın sebebi aradaki ciddi yaş farkı, kültür farkı, zıt karakterler ya da yasak bir aşk olması gibi durumlar olabilir.

İkinci bir yorum ise, bu özelliklerdeki bir kişiden gelecek cömert bir yardımdır.

Bahsi geçen kişinin Koç, Aslan veya Yay burcundan olma ihtimalini de göz önünde bulundurun.

Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Gelecek Kartınız: Tılsım Dokuzlusu

Tılsımların Dokuzlusu, maddi değerlerinizi, kariyerinizi ve gündelik meşguliyetlerinizi ilgilendiren konularda enerji ve hareketliliğe işaret eder. “Eski”nin yerini “yeni”ye bırakması söz konusu. Bazı şeyler sonlanıyor diye üzülmeyin. Edindiğiniz deneyim, hem maddi hem manevi anlamda doyumu yakalamanızı sağlayacak.
      Ayrıca Tılsım Dokuzlusu, yeni iş anlaşmaları, ikamet değişikliği ve seyahatlerin de göstergesidir.

Yorumla
    • Minikbalkız
      Minikbalkız
      +1 yıl

En yorucu burçlar😂 hadi bakalım🙄 teşekkür ederiim😊

Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Ricalar minik 😀

Yorumla
  • sadecekimmm
    sadecekimmm Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 79%
    +1 yıl

78 77 76

0
    2 Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Geçmiş Kartınız: Kılıç Sekizlisi

Kılıçların Sekizlisi, rencide edici sözlerin, uyarı ve yasaklamaların işaretçisidir. Uzun bir süre eleştiriye maruz kalmış olabilir; bu nedenle tüm hareket isteğinizi yitirmiş ve içinize kapanmış olabilirsiniz. Ya da kendinizi rahat ifade edemediğiniz bir ilişkide, kapana kısılmanız söz konusu.
      Diğer yandan bu kart düşünme, konuşma ve yazma isteğinin önündeki engel ve sansür olarak da yorumlanır.
      Şimdi Kartınız: Asaların Kralı

Bu aralar ikna gücünüzün yüksek olduğu söylenebilir. Özellikle insanları ortak bir amaç için örgütlemek ya da bir topluluğa önderlik etmek gibi durumlar söz konusu olabilir. Niyetiniz var ise politikaya atılmak, sahne sanatları ile ilgili fırsatları değerlendirmek için uygun bir dönemdesiniz. Eğlence hayatınızın da hareketleneceği bir döneme giriyorsunuz.
      Asa Kralı aynı zamanda karizmatik, enerjik ve şefkatli bir adamı işaret eder. Bu adam etkileyici konuşma tarzı, kendine özgü stili ve erkeksi havası ile girdiği ortamda muhakkak dikkat çeker. Vizyonu çok geniştir ve liderlik vasıflarına sahiptir. Meraklı gözlerin üzerinde olması onu rahatsız etmez.

Bu özelliklerdeki bir kişiden gelebilecek bir tavsiye, yönlendirme ya da destek söz konusu olabilir.

Diğer bir yorum ise; bu insanın bir konudaki sabit fikirliliğiyle ilgili sorunlar oluşabilir. Asa Kralı ile iş veya aşk birlikteliği, ya da dostluk söz konusu ise ona yanlış düşündüğünü rencide etmeden anlatmanız gerekiyor. En gururlu Kral, Asaların içindedir ve incindiği anda arkasına bakmadan dönüp gider.

Bahsi geçen kişinin Koç, Aslan veya Yay burcundan olma ihtimalini de göz önünde bulundurun.

Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Gelecek Kartınız: Kılıç Dörtlüsü

Kılıçların Dörtlüsü, yakın zamanda bir yenilenme dönemine gireceğinizin habercisidir. Şu an bir mücadele içinde olsanız bile buna ara vermeniz gerekiyor. Kafanızı toplamaya ve elinizdeki verilerin doğru olup olmadığını teyit etmeye ihtiyacınız var. Dolayısıyla kısa bir tatil, günlük rutinden uzaklaşma söz konusu olabilir.
      Bu kart aynı zamanda sorumluluklarınızın azalacağı ve özellikle de başkalarının yardımıyla yükünüzün hafifleyeceği anlamına gelir.

Yorumla
  • AyranGönüllü2
    AyranGönüllü2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 82%
    +1 yıl

13 seçiyorum

0
    0 Yorumla
  • wolverinediye
    wolverinediye Takip Et
    Guru Yaş: 85 , eic 99%
    +1 yıl

10 50 60

0
    0 Yorumla
  • Uzeyy
    Uzeyy Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 44%
    +1 yıl

Evetttt

0
    0 Yorumla
  • x9sll
    x9sll Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

5 58 11 knk kshxjjazgkqK

0
    0 Yorumla
  • Çikolatalısutunuzz
    Çikolatalısutunuzz Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

1,69,67

0
    0 Yorumla
  • Bilmembuneyinnesi
    Bilmembuneyinnesi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

9 44 55 bak bakalım💖

0
    0 Yorumla
  • teknolojieditorbey
    teknolojieditorbey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

11 35 70

0
    0 Yorumla
  • azizaeson
    azizaeson Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

3 8 14

0
    0 Yorumla
  • asenafatos
    asenafatos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 44%
    +1 yıl

8-10-15

0
    0 Yorumla
  • vuhuum
    vuhuum Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

11 76 43

0
    0 Yorumla
  • Hellboy29
    Hellboy29 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 58%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 7b cevap paylaştı.

5 8 29 bak bakalım.

0
    0 Yorumla
  • umrumdışı_
    umrumdışı_ Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

9 18 27

0
    0 Yorumla
  • Antenpilaki
    Antenpilaki Takip Et
    Xper 5 Yaş: 95 , eic 95%
    +1 yıl

Tarot ne 328

0
    1 Yorumla
    • Antenpilaki
      Antenpilaki
      +1 yıl

benim bu falıma neden bakılmıyor

Yorumla
  • Phoenix06
    Phoenix06 Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.

17, 58, 71

0
    3 Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Geçmiş Kartınız: Kupaların Şövalyesi

Kupaların Şövalyesi, idealist yapınız nedeniyle uzun zamandır hayal dünyanızda sıkışıp kaldığınızın bir göstergesidir. Bu süre içinde kurduğunuz hayallere inanmayanlara da çok sert davranmış olabilirsiniz.

Kupa Şövalyesi ise sakin ve içe kapanık duruşunun altında oldukça tutkulu bir kişiliği olan birini işaret eder. Özel hayatın gizliliği konusunda hassas ve sevdiklerine karşı korumacı bir tavır içinde olan bu insan, bazen kıskanç ve şüpheci olmakla suçlanabilir. Diğer yandan evcimen ve şefkatlidir; ancak duygusal olarak iniş-çıkışları çoktur.

Bu özelliklere sahip bir kişiden gelen bir tavsiye veya yardım ile hayatınızı yönlendirmiş olabilirsiniz.

YA DA bu kişi sizi baştan çıkarmış olabilir. Ancak bu ilişkide taraflardan birinin, diğerini gözünde aşırı büyütme ve haddinden fazla değer verme gibi bir durum söz konusu...

Burada bahsi geçen kişinin Yengeç, Akrep veya Balık burcundan olma ihtimalini de göz önünde bulundurun.
      Şimdi Kartınız: Asaların Ası

Asaların Ası, hayatınıza hareketlilik ve yeni bir soluk getirecek başlangıçların işaretçisidir. Bu ara yaratıcılığınız ve yeteneklerinizi ön plana çıkarmak size her zamankinden daha fazla artılarla geri dönebilir. Tutkuların peşinden gitmek, yeni bir hayat felsefesi geliştirmek, yaşam enerjisinin artması bu dönem yaşayacağınız deneyimler arasındadır.
      Bu kart sağlık açısından da olumlu yorumlanır. Eğer bir rahatsızlığınız var ise, iyileşme ve canlılık söz konusu.
      Gelecek Kartınız: Kılıç Onlusu Kılıç Onlusu, birilerinin sizi dip noktaya doğru sürüklemeye çalıştığını gösterir. Ayrıca yakın zamanda duyacağınız ve canınızı ciddi anlamda acıtacak bazı SÖZLER olarak da yorumlanır.
      Beklenmedik bir nankörlük veya kalleşlik görebilir; dost kazığı yiyebilirsiniz. Fakat yaşadığınız kötü deneyim, yepyeni ve taze bir mantıkla yola devam etmenizi sağlayacak.

Yorumla
    • Phoenix06
      Phoenix06
      +1 yıl

Aaa beni anlatıyor :D

Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Olabilir djd

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

12
    36
    42

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

13 4 6

0
    1 Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Kılıç Dokuzlusu bu konumda, geçmişte yaşadığınız üzücü bir olayın peşinizi bırakmadığını ve bu olaydan kendinizi yüksek derecede sorumlu tuttuğunuzun işaretçisidir. “Keşke zamanı geri döndürmek mümkün olsa…”, “Şimdiki aklım olsaydı…” “Elimde olsa da yaşananları hafızamdan silsem” gibi cümleleri sık sık aklınızdan geçirdiğiniz söylenebilir.
      Bu kart kendinize çok acımasız davrandığınızın ve yaşananları OLDUĞUNDAN DAHA KÖTÜ hatırladığınızın göstergesidir. Bu durum sizi ciddi derecede bir paranoyaya, uyku bozukluklarına ve çeşitli psikolojik rahatsızlıklara kadar götürmüş olabilir.

Şimdi Kartın : Kupaların Ası
      Bu aralar özellikle duygusal anlamda yepyeni başlangıçlar yapma arzusu içindesiniz ve Kupaların Ası bu konuda karşınıza çeşitli fırsatlar çıkacağının işaretçisidir. Eğer bir beraberliğiniz var ise yeni bir dönemin eşiğinde olduğunuz söylenebilir.
      İlişkileriniz boyut değiştirecek. Var olan bir dostluğun aşka dönüşmesi; daha önceden hoşlanmadığınız birinin şimdi sizi etkilemesi söz konusu olabilir.
      Gelecek Kartınız: Kupaların Şövalyesi

Kupaların Şövalyesi, hayalleriniz ve hayatın gerçekleri arasında bir orta yol bulmanız gerektiğini anlatır. Hayallerinizin peşinden giderken, onları bir saplantı haline dönüştürmemeniz konusunda bir uyarıcıdır. Ya da tam tersi fazla realist bir insan iseniz, bazı güzellikleri atlayabilir, ayağınıza gelecek fırsatları kaçırabilirsiniz.

Kupa Şövalyesi ise sakin ve içe kapanık duruşunun altında oldukça tutkulu bir kişiliği olan birini işaret eder. Özel hayatın gizliliği konusunda hassas ve sevdiklerine karşı korumacı bir tavır içinde olan bu insan bazen kıskanç ve şüpheci olmakla suçlanabilir. Diğer yandan evcimen ve şefkatlidir; ancak duygusal olarak iniş-çıkışları çoktur.

Bu özelliklerdeki bir kişi, size yardımı dokunacak veya tavsiye verecek biri olabilir. Gizli bir hayran YA DA sizin ilham aldığınız biri de olabilir.

• bremebnh
    bremebnh Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

269 bende istiyorum

0
    3 Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Geçmiş Kartınız: Tılsımların Kraliçesi

Yaşadığınız çeşitli deneyimlerden ötürü katı değer yargıları geliştirmiş olabilirsiniz. Tılsımların Kraliçesi, disiplin, kurallara bağlılık ve tedbirli olmanın göstergesidir. Bu nedenle uzun zamandır etrafınızda size yaklaşmaya cesaret edemeyen insanlar var.
      Tılsım Kraliçesi aynı zamanda ayakları yere basan, metanetli ve sabırlı bir kadını da işaret eder. Saygıya çok önem veren ve genelde otorite konumunda yorumlanan bu kadının çevresinde belli bir tanınmışlığı vardır. Dışarıdan yanına yaklaşılması zor biri gibi görünür; ancak güvenilir bir dosttur.

Bu kişi, başarılarınıza olumlu bir katkı yapmış ya da iş hayatınızı ve maddi değerlerinizi ilgilendiren konularda sizi yönlendirmiş olabilir.

Burada bahsi geçen kişinin Oğlak, Boğa veya Başak burcundan olma ihtimalini de göz önünde bulundurun.
      Şimdi Kartınız: Asaların Ası

Asaların Ası, hayatınıza hareketlilik ve yeni bir soluk getirecek başlangıçların işaretçisidir. Bu ara yaratıcılığınız ve yeteneklerinizi ön plana çıkarmak size her zamankinden daha fazla artılarla geri dönebilir. Tutkuların peşinden gitmek, yeni bir hayat felsefesi geliştirmek, yaşam enerjisinin artması bu dönem yaşayacağınız deneyimler arasındadır.
      Bu kart sağlık açısından da olumlu yorumlanır. Eğer bir rahatsızlığınız var ise, iyileşme ve canlılık söz konusu.

Yorumla
    • XoxBurak
      XoxBurak
      +1 yıl

Gelecek Kartınız: Münzevi

Münzevi kartı, bu konumda bir ilişkinin sonlanabileceği anlamına gelir. Ancak bu duruma belki de dua edeceksiniz.
      Diğer yandan size bir aydınlatma yaşatacak ve kendinizi bulmanıza yardımcı olacak bir insanla tanışabilirsiniz. Bu kişi bir hoca, rehber veya bilgili bir arkadaş olabilir.

Kart; kendi isteğinizle işinizden ayrılacağınızın ve başka bir arayışa yöneleceğinizin de habercisi olabilir.

Yorumla
    • bremebnh
      bremebnh
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim 🙏💃

Yorumla
  • geçerkenuğradım_
    geçerkenuğradım_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

57 17 28

0
    0 Yorumla
  • Nightlove9_
    Nightlove9_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

3, 66,72 sana zahmet

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Tarot falınıza bakıyım mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Tarot Falınıza Bakmamı İster misiniz? 11 cevap verildi
Tarot falına bakma mı ister misin? 33 cevap verildi
Tarot bakayım mı size? 28 cevap verildi
Sofra sunumuna önem verir misiniz? 12 cevap verildi
Tarot bakayım mı la size? 10 cevap verildi
Derdinizi panlayayım? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hiç sizi sarhoş eden biri oldu mu?
  • Özel sektörde veya devlette ne gibi zorluklar yaşıyorsunuz?
  • Uyku saatleriniz düzenli midir?
  • Bir duruşunuz var mı, ne istediğinizi bilir misiniz?
  • Kalbinizi mi daha çok dinlersiniz mantığınızı mı?
  • İlişkiler eskisi kadar kalıcı mı?
  • Saf mısın, uyanık mı?
  • Aşk mı, intikam mı?
  • Folik asitiniz düşük mü?
  • Seçtiğiniz sayıya göre şarkı göndereyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨