Ben Fotoğrafçıyım Önce Şunu söyliyim Sarıyer Çok Büyük bir yer İstinyeden Mecidiyeköye gitmek Sarıyere Gitmekten daha kolay. Ben Kemerburgazda oturuyorum. İstanbuldaki Hiç Bir Bölge Hakkında Kötü Konuşmadım hatta Kötü Yanınıda çok fazla Görmedim. ama Sarıyer, Gerçekten insanıyla bir sınav resmen İstinyede Fotoğraf çekmek istediğimde Dostumuz var Düşmanımız var diyip saldırdılar bana resmen İşin dahada Kötü Bana saldıran Babanın En fazla 14 yaşında olan çocukları Gözleri kan çanağı içinde Ellerinde sopalarla babalarına Artistlik yapmak için bana saldırmaya başladılar. bana saldıran babaları Beni Bıraktı çocuklarına Afferin oğlum helal oğlum demeye başladı? bunlar Kapkara cap cahil insan topluluğu Aradan biraz zaman geçtikten sonra Bu kadar ön yargılı olduğum için vicdan azabı çekip yeniden sarıyere ziyarete gitmeye karar verdim ve En Elit olduğunu düşündüğüm Tarabyaya gittim orada yaşadığımın daha beterini yaşadım resmen Önce saldırdılar sonra Fotoğraf makinemi çaldılar Bende karakola verdim Polislerde ben senin yerinde olsam bir daha Sarıyere Gitmem dedi Hırsızlık, Gasp, Uyuşturucu, Adam yaralama her şeyin Bol bol olduğu bir yer zaten haberlerde de hep çıkıyor Kadın baronezleri bile var Laz, Roman ve Alevi Sivaslılardan Oluşan Bir kısmı Aşırı Komünist Bir Kısmı Aşırı Radikal İslamcı Olan Sarıyer de Sık Sık DHKP-C yazıları göre bilme ihtimaliniz var Bellerinde Tabanca olan veya Yeni kavgadan çıkmış üstü başı kan bere olan Çocuklar Görmeniz çok olağandır 13 yaşında çocuk bile resmen Torbacılık yapıyor Sarıyerde Kısaca Özellikleri sıralamaya başlayayım -Laz, Roman ve Alevi Sivaslılardan Oluşan Büyük Bir Bölge -Yabancıları sevmezler -Küpeli erkekleri sevmezler -Her şeyi yapabilirler -Denize yakın ve Yeşilliği olan bir yer -Kaynaklara göre %80 Gecekondu olan bir yerdir -GİTMEYİN DE YERLEŞMEYİNDE -SEVMEYECEĞİNİZ BİR YER