Diğer Hayatta ki sorunlarınız bitiyor mu yoksa her geçen gün daha çok artıyor mu? BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatta ki sorunlarınız bitiyor mu yoksa her geçen gün daha çok artıyor mu? Hayatta ki sorunlarınız bitiyor mu yoksa her geçen gün daha çok artıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bitmiyor kesinlikle sadece şekil değiştiriyor. Küçükken dersler ve harçlık derdin varken şimdi fatura, sağlık, iş güç derken başka şeyler geliyor önüne. Ama artık eskisi kadar sarsmıyor çünkü bazı sorunların geçici olduğunu öğreniyorsun. 0 0 Yorumla
KayıpSamuray Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sorun bitmez. Böyle bir bekleyişte olma sana önerim 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Tam bitiyor derken biri ordan ceee eee diyor 1 3 Yorumla BlueCupcake +1 yıl O ceee eee diyenlerin canı cehenneme 😏 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Seni yine kızdırmışlar sanki Yorumla BlueCupcake +1 yıl Yok yok😂😂 öylesine sordum Yorumla
OnlyOneEscape Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 488 cevap paylaştı. Bitiyor ama bir bakarsın tekrar alevlenir. 2 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Görmezden geliyorum artık 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. Sorun illa ki var, çünkü problem benim beynimde 0 0 Yorumla