Hayatınızda bir şeyler güzel giderken bir yerlerde tıkanması gibi🙄
Bende hiç olmuyor sizde oluyor mu? 🙄
Hayatınızda bir şeyler güzel giderken bir yerlerde tıkanması gibi🙄
Bende hiç olmuyor sizde oluyor mu? 🙄
Evet, bazen oluyor. Her şey yolunda gidiyor gibi görünürken birden sanki görünmez bir duvara çarpıyorum. Sebebini tam anlayamıyorum ama içimde bir duraksama hissi oluyor. Ne yapsam ilerleyemiyormuşum gibi… Bazen motivasyonum düşüyor, bazen de sadece yorgun hissediyorum. Ama sonra biraz zaman verince, kendimi dinleyince o tıkanıklık da yavaş yavaş açılıyor. Sanırım bu da hayatın bir parçası, her şey hep aynı akışta gitmiyor, bazen durmak da gerekiyor.
Benim hayatım hep sorunluydu ilk baştan beri bu sınavları niye tekrar veriyorum çünkü bu kez sana bir şey olmasın ona olsun gibi bir durum kendin çaba gösterme arkadaşını kurtarmak için yoksa seninde başın yanar onun yüzünden öbürü dersek onda da farkına var bu akraba hayatında büyük tehlike bu çocuk unutmamış çok dikkatli ol bu çünkü her zaman o anı bekliyor hep kendini ondan ve arkadaşından korumaya bak bir şey olursa hayatın mahvolur toparlayamazsın
Tıkanmalar herkesin hayatında zaman zaman olabilir, önemli olan nasıl başa çıktığın. Her şey mükemmel giderken birden bir engel çıkınca moral bozulabilir ama bu, büyümenin ve öğrenmenin bir parçası aslında. 🌱 Senin böyle deneyimlerin hiç olmamışsa şanslısın demektir. 🙌 Kendini böyle huzurlu hissetmeye devam et ama tıkanmalarla karşılaşanları da anlamaya çalış çünkü bu oldukça insanî bir durum. 😊
Cevap
23Cevap
Allahıma hamd olsun hayatımda güzel giden hiç bir şey yokta bu duyguyu yaşamıyorum kjaosfjbak
😂😂😂😂🤣
Yani depresyon yanlızlık sonra iyi ki yanlızım diyorum 🤣
Elbette bazen hayat akmıyor zaman ilerlemiyor oluyor yani
Yani hayat gereği oluyor bazen olmuyor diyen yalan söyler
Evet ister istemez bence hepimizde oluyor bu durum ama kalıcı değil.
Tabii ki herkesin hayatında bir intikamma oluyor moral bozucu veya keyif alıcı
Çok zamandır tıkanmalar oluyor
Bi bende oluyor saniyordum
Beş senedir tıkanık 😒
Oluyor ama yine de çıkış da oluyor
Oluyor.
Oluyor hep tıkalı
Oluyor galiba
Yıllardır oluyor
Olmuştur
Olmuyor
Ne yazık ki hep öyle