hızlı gittikleri için çok kaza oluyormuş bide miden kaldırmaz diyorlar. ben çok istiyorum hemşşirelik daha mı iyi?
ATT = acil tıp teknisyeni
ATT = acil tıp teknisyeni
Sen staj yapmiyo musun zaten. Hastane ortaminda değil misin. Hic acilde calismadin mi. Sen bilmiyorsan buradaki millet ne bilsin. Yüz taneden bir tane saglikci cikcaktaaa.
staj olarak hemşirelik ama ben att istiyorum att dekiler pişman olursun diyor terslemene gerek yoktu yani
Terslemedim ki. Sadece soruyu bize sormqn mantiksiz. Bunun cevabini bu konu hakkında bilgisi olmayan bu isin icinde olmayan biri basil verebilir. Burada bir hemşire bir laborant bile olsa yorum yapmaya hakki yok. O isi o yapmiyor çünkü. Git attlerden sor. Daha saglikli cevap alirsin
olma diyorlar ama ben istiyorum kime sorsam olumsuz cevap veriyor
Att rahat meslek ama arkada giderken kusan çok oluyor :)
midem sağlam
eski erkek arkadaşım ATT ama ambulans helikopterde çalışıyordu bir zorluğunu göremedim.. bana kalırsa sürekli hastanede olmak daha zor..
işte ben hep dışarda olmak istiyorum hastane cok sıkıcı geliyor ama att tehlikeli diyorlar ailemde izin vermiyor
işte bende öyle düşünüyorum insanların orasına burasına ellemk istemyrm att bana göre daha iyi
Kaç yaşındasın? Ben hemşireydim. Şimdi Paramedik'im.
19 yasındayım ssağlık meslekte stajerken çok korkuttular kazandım ama göndermediler
nasıl peki paramediclik dedikleri kadar değil bence bir sürü ablaya abiye sordum zor olma dediler
ATT olunca atanamazsın bir kere unut o işi. Sadece özel hastanelerde çalışabilirsin. Maaş olarak hemen hemen aynı ama ATT her zaman daha fazla maaş alır, çok az bir fark var. Ama artık o kadar çok hemşire, ATT var ki... Ne atanabiliyorsun ne doğru düzgün iş bulabiliyorsun. Şu anda böyleyse, siz mezun olup işe başlayana kadar nasıl olur gerisini sen düşün. Ayrıca ATT'nin üniversite bölümü yok ki, sağlık meslek lisesi mezunlarına ATT deniliyor. Sen nasıl ATT olacaksın ki? Lisede ne okudun?
zaten sağlk meslk lisesi mezunuym
ewet
O zaman hemşire olarak kal. ATT olamazsın çünkü ATT sadece sağlık meslek liselerinde var. Üniversite düzeyindeki eşdeğer mesleği AABT. (Yani ben) AABT olmanı da önermem çünkü çok fazlayız artık. Bir sürü üniversitede bir sürü bölüm açıldı. Artık sayımız çok fazla. Hemşire olarak devam edersen iş olanağın daha fazla olur. Bence üniversiteyi ya sağlık yönetimi ya da hemşirelik olarak oku.
ya açıkçası mesleğimden hiç memnun değilim sabah akşam bişi yapmıcaz yapsak bile serum iğne hep aynı şeyler sırf bu yüzden bırakıp yeniden sınava girmeyi düşünüyorum
baş hemşirelik olursa olur onun dışında olmaz başka onkoloji de senin kadar sanslı olamayabilirim
Cevap
8Cevap
ATT yim, çok memmunun, şoför düzgün kullandıktan sonra da bir şey olmuyor. Sen bilirsin ama
çok hızlı gidiyorlar annmgil olmamı istemiyorlar
yeniden sınava girmeyi düşünüyorum üni 1 im
İşte dediğim gibi Paramedic olabilirsin artık ATT olamazsın. Paramediğin işi biraz daha zor daha doğrusu sorumluluk istemeyenler için. Ekip de dahil ambulansın içinde ki herkesin güvenliğinden ve hastadan sen sorumlusun çünkü. Hemşireliği istemememin tek sebebi serviste olmaları
her düzgün kullanan söföre denk gelinmiyor geçenambulans yuvanlanmış hepsi ölmüş korkutuyorlar beni kikime sorsam olumsuz cevap veriyor
ailem sorun benim bırakmıyorlar gizli okucam sanırım
bence tehlikesi yüksek yaralının akrabaları sinirli akrasif olur saldırır bişi yapar hastanenin içinde doktorları dövüyolar orada kim bilir neler olur
Ne alaka çok iyi bir meslek sürekli hareket halinde gayet guzel
Bir gün çalışıp üç gün yatıyorum yazmışdı bir ATT, doğruysa gayet iyi meslek.
att şimdilerde hem havalı hemde çok para alıyor seçim senin
2 tane arkadasım vardı ya alakaları kalmadı biri mtorize biri özel şirkette ))
Att ol att hiçbişey yapmıyolar. Sadece transport.
burada vardi att olan bir dingil ona sor
Devam et bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar