merhabalar arkadaşlar bordo bereliler anlatılan gibi haberlerde gösterildiği gibi çokmu iyiler? yni onlar şehit olmuyolarmı hiç? mutlaka oluyolardır medyaya vermiyolardır dmi? yni bordo bereliler dünyada 1. ordu seçilmiş anlamaım ki
Cevabın nedir?
Bordo bereliler ülkeler arası turnuvalarda hep dereceye girer almanyada uluslararası turnuvayı 1. likle tamamladılar. Özel eğitimli askerlerdir ve kimlikleri gizi tutulur. Devlet büyüklerinin korunması, sınır ötesinde veya içinde nokta operasyonlarda, gizli operasyonlar gibi ileri düzey operasyonlarda her türlü hava şartında görev yaparlar. ileri teknoloji ekipman kullanırlar. Mesela gırtlak mikrofonu kullanırlar sessiz haberleşme için.
07 Yorumla- +1 yıl
işte bilemiyorsun nerede olduklarını :D babamın bir arkadaşı bordo bere tümgeneraldi. Boludan güneydoğuya kadar yaya gidiyorlarmış bazen eğitimde :D börtü böcek ne varsa yiyorlar. Düz piyadeden seçilmiyor zaten hiçbiri rütbeli askerlerden seçilir büyük bölümü de testlerde ve eğitimle eleniyormuş. Gırtlak mikrofonu değişik birşey böyle fısıltıyla konuşuyorsun sanırım.
- +1 yıl
hıhı evet pişirerek :D yanlarında tüplü ocak taşıyorlarmış :D şu sayfayı takip et baya şeyler öğrenirsin
www.facebook.com/SilahveSavasTeknolojileri?fref=nf
En İyi Cevaplar
Adamlarin işi gücü eğitim tadbikat operasyon silah yakın dövüş vs gibi şeyler oldugu ıcın aldıkları egıtımınde haddı hesabı yok halıyle cok profosyonel oluyorlar öyle böyle değil yani yillarca eğitim görüyosun birde onların besleniş tarzi çok iyi genel olarak boylu poslu insanları aliyorlar diye biliyorum bordo bereli ve özel tim gerçekten çok ağır eğitim içeriyor
07 Yorumla- +1 yıl
Onlar bizim meclisimizden kaynaklaniyor emir veren büyükbaşlarda sorun yoksa bitirilmeyecek birşey değil pkk kandil dağına gidip bir operasyonla zaten 1 yil boyunca terör sorununu kaldiracak kadar katliam yaparlar iş silaha dökülürse bir operasyona gidiyorlar diyelim 30 kişilik ekip ortalama 100 150 kişiyle baş edebilecek kapasitede tam teşkil gidiyorlar yani
- +1 yıl
O biter başkasi başlar bitmez bu işler :) Her zaman türkiyenin dizini kirmaya çalişacaklardir bu hiç bir zaman bitmez Coğrafi bölgemiz çok kiymetli öyle böyle değil fakat değeri bilinmiyor herkezin gözü var bu topraklarda öyle böyle şöyle bir şeyler çikartip sürekli önümüze pislik aticaklardir
+1 yılbordo bereliler co kfarkl ısert eğitim alyolar yeri gelyor hiç uyumadan bile durabılyolar yani robot gibi yetiştiryolar desem yeridir her olaya akrışmıyor onlar mavi berelilerin giremedikleri devrede bordo bere giryor işe
117 Yorumla- +1 yıl
işte oyle değil ınsnalıktan cıkyolar enrdeyse oyle bı reflexleri varkı şaka yabma kalksan anında yerdesin çıt sesi duysun küüt anında gittin
- +1 yıl
çok hemdee ama gönüllü gidyolar hemnunlar haleriden heleki sat komandoları oof :D
- +1 yıl
onalrı pek bilmiyoom :P
- +1 yıl
hemd enasıl unuformalı gordummu otrub ızlıyordum onalrda gulyodu göz kırpıp :D
- +1 yıl
e okadrıda avr evlıleri bile var sende nabtın :D
- +1 yıl
nedenki hiçmi komando görmedın ya da konuşmadın evet robot gibiler ama meslek gereği gercı ıclerın cok azı evli
- +1 yıl
uzmn jandarmanın aldıgı egitim neki ben bıle yaaprım uzmnlık komandoluk cok farklı
- +1 yıl
hayrlı olsun inş
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğitimleri çok zormuş bunlara takan bir arkadasim vardi sürekli anlatirdi. Bende bordo bereli olmak istiyorum. :D
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCumhur başkanini falan koruyolar işte. Haberlerde gornuyornusun
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle nitelikli askerler olmalı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
25Cevap
Diğer konusunda 559 cevap paylaştı. kücük bir birimle koca bir gemiyi ele gecirecek kadar iyiler hemde
pkk magralarının duvarında yazan bir yazı herseyi özetliyor
eger bir asker görmüssen ve o da seni görmüsse ve sipere girdiginde hala ates ediyorsa o acemi bir askerdir git kafasına sık
Eger bir asker görmüssen ve o da seni görmüsse gördügünde ates edip sipere yattıgında ates etmiyorsa dikkatli ol bu bir komandodur postu deldirebilirsin
Eğer bir asker görmüssen ve bir daha baktıgında bir daha göremiyorsan aramaya calısma direk kendi kafana sık o bir bordo berelidir ve o seni bulacaktır23 Yorumla
+1 yılBordoyu, maviyi bırak kararı sen ver :) Tabi ki dünyanın en güçlü askeri bizleriz
https://www.youtube.com/watch?v=7l6jjnfZd_whttps://www.youtube.com/watch?v=DpOSZwK1tVE17 Yorumla- +1 yıl
ya bırak abi allahını seversen yaa :D
- +1 yıl
Abi üstteki videodaki Türk askeri değil Norveç ya da İngiliz askeri.
- +1 yıl
hayatın da palaska takmamış insanların Türk askeri değil demesine şaşırmadım doğrusu
- +1 yıl
Önemli olan Bordo Bereli ya da başka birimlerin silahlı kuvvetleri değil, önemli olan Türk askerinin dünyanın en güçlü askerinin olduğunun kabul edilmesidir. Bunu birkere en zayıf halimizle 7 düvele karşı gösterdik. Şu halimiz de hayal bile edemiyıorum ortaya çıkacak gücü
Gizli Üye(30-35)+1 yılözel seçilirler beyin gücü fiziki güçleri normal insanlara göre daha yüksektir. çeviktirler. aileleri yoktur. Ölüme rahatça koşa koşa gidebilirler. Dağlarda aylarca hiçbirşey yemeden içmeden kalaiblirler aslında yer içerler ağacın suyunu çıakrtırlar böcek yılan hayvanlarla beslenirler. Hiç kimse onlara hesap soramaz Alaydaki. komutana selam vermek zorunda değildirler. İstediği şekilde erlere emir verebilirler. İmza atarlar Ölüm için. En çok verdiğimiz şehitler bordo berelilerden çıkar. Acemi erlerden sonra. En önemlisi haplanmış bir cocuk düşün. Onun gibi gözleri dönüktür her zaman her zaman tetiktedirler. Ama farkları o çocuklardan VATAN İÇİN BARIŞ İÇİN gözleirnin dönüyor olması anında Gelebilecek tehditleri algılarlar. Özel olarak haklarında bilmek istediğin birşey varsa sorablirsin.
11 YorumlaDiğer konusunda 635 cevap paylaştı. yalan dostum komandolar çatısır çatısma biter bordo bereli iz sürer sonra... ve bordo bereli belirli hedeflerivurmaya gönderilir... pusuya düşmesi çok düşük ihtimaldir... sonra geri gelir. asıl işi komandolar yapar... devriyeye çıkar pusuyada düşer pusuda atar... lakin bu devirde hepsi önemini kaybetti.. kışlalardan dışarı çıkarılmıyorlar...
115 Yorumla- +1 yıl
hemde çok yakından... jak (aklın varsa özel harekattan vazgeç parasını felan salla macera ya gerek yok kademelerde asker ol tanka helikoptere bakım yap para kazan... en basitinden sana şunu söylim 40 kg yük ağustos sıcağında ölüm yürüyüşü yptırıyorlar arada o botu ayağından çıkarınca çorabın yanmıs gibi görünyor corabını çıkarınca ayağının derileri çoraba yapışmıs oluyor.. ve nemden mantar hastalığı çok oluyor uyuz gibi kasındırır... mantıklı ol bedeninle değil aklınla calış
Diğer konusunda 509 cevap paylaştı. Dünyanin en çok savaş görmüş en profesyonel birlikleri olan amerikan özel kuvvetlerini yarismalarda üstüste yendiğine ve amerikalılarin bir türlü kazanamamasi yüzünden yarışmayi iptal ettiğine göre , evet bordobereliler en iyileri
Ayrica güven atişini dunyada yapabilen tek birliktir (arkadaşinin kafasına bir hedef koyulur ve belirli bir mesafeden o hedef vurulur)08 Yorumla- +1 yıl
Keyiflerinden yapmadılar teröristlerle iş birligi yapiyo. sandılar yoksa kimse öyle biyerde müttefigine bunu yapmaz. Tabi abd saği solu belli olmaz , herşekilde igrenctiYanlış hatirlamiyosam onlar.2 kişiydi ve bordo bereli degildi belki olabilirde
Asıl olan şu ki bu olayın görüntuleri var türk askerleri hazırlıksizken abd askerleri onlarca silahli askerle eli tetikte orayı basiyo, vede onlar orda bizim müttefigimiz olduğu için karşı koymak anlamsiz , çünkü yine yapcaklarini yaparlardı,
+1 yıliyi eğitim alıyorlar falan demişler de istediği kadar iyi eğitim alsın her anı bir eğitim olan gerillayla kıyaslanamaz anlatılan efsaneler halkta vay be ne güçlü ordumuz var türk ordusu değil mi işte aslan parçası aslan şeklinde milliyetçi tatmine yol açmak içindir
110 Yorumla- +1 yıl
allah haklı olanın yanındadır ahbap askeriyede iman mı varmış fdjkfhskjfk
- +1 yıl
imanlı olsalar licedeki 2 genci öldürürler miydi ırkçılık uğruna?
- +1 yıl
allahla görüşmüş gibi konuştun?
- +1 yıl
türkiye müslüman mı şu an la sdkjfhsdkjdkfsf
+1 yılDostum televizyonda gördüğün vefat eden subay ve astsubayların her biri bordo bereli en azından %50 si emin ol evet ordudaki en sağlam birimdir ancak abartıldığı kadar efsanede değil yok ailesini kesseler önnüde gıkı çıkmazmış v. b abartı bunlar. Sadece türk ordusunun en üst askeri gücüdür.
Her ülkenin üst askeri gücü vardır türkorudusununda üst düzey askeri gücüne bordobereliler deniyor bundan ibaret.09 Yorumla- +1 yıl
Ölen insan insandır ha er ölmüş ha general hepsi birdir.
süslemenin alemimi var? - +1 yıl
Saçmalamayın bu kişiler insan ölümsüz birer robot değil vatanı koruyanda vefat ediyor vatani görevini yapanda ve emin olun aralarında hiç bir fark yok ikiside bu ülkenin birer evladı.
Siz ne sanıyorsunuz bordobereliler ölümsüz filanmı olacak?
Aslında sizdeki ego türklerin %98 zinde var kendi milletini kutsanmış zannediyor. Hep en güçlü olmasını istiyor umuyor ölümsüz olsun istiyor ancak gerçek budur karşındaki kişiler sapanla sopayla değil silahla saldırıyor yaşınız daha küçük askerliğinizi yaptığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız. Hayal dünyasını bir kenara bırakın yaşınız ilerledikçe algılayacaksınız. - +1 yıl
aslında sölediğiniz çok doğru kendi milletimi kutsanmış hissediyorum hep en iyi hissediyorum ama öyle değilmiş :/ insan gerçekleri örenince çok üzülüyo haklısın bordo bereliler ölümsüz değil onlarda tabikide vefat ede bilir ama insana üzücü geliyor bukadar eğitim almış vatanımı temil eden birisi veft ediyor :/ çok üzücü bir olay kusu bakma
- +1 yıl
Zamanında Türkiye cumhuriyetinin başbakanı da Amerika birleşik devletlerinin başkanı da suikastle öldürüldü.
Kendi ülkenizin askerinin ölmesine bu denli şaşırmayın - +1 yıl
böyle yazılı bir yazı yok varsada bilmiyoruım efsanelere takılmayın başlarına çuval geçirildi ve kimse hesap sormadı.
+1 yılOlur kardeşim olmazmi ya pusuya düşer busey olur onlarda insan ama tabi basina kasti yansitilmazmi bilemem..
Ama canli canli gördüğüm oldu. a
Ama sohbet sansim olmadı ne yazikki. Mit binasinin icinde nobet tutuyolardi izbandot gibi herifler 1.90 boy bitane geçirse kendimi acil serviste bulurum. Araçtan bir indiler mp5ler falan eksin adamlar..01 Yorumla
+1 yılLan soran. Ayar oldum sana bak. Gereksiz gereksiz sorular sorma. Peki bu kadar iyiler niye Pkk (köpek sürüsü)'yı bitiremediler? diye bir soru mu olur. Üstteki adam adam değil ki istese bitecek bir şey. Bunun bordo bereliyle ne alakası var?
03 Yorumla- +1 yıl
Bir bordo bereli kolay yetişmiyor. Zaten sayıları sınırlı. Yollayıp da pusuda kaybedecek lüksün yok. Öyle her karargaha 5 tim yollayacak imkanın yok. Ayrıca baştaki bu işi askeri değil politik yoldan çözmeye çalışıyor ama başaramadı işte. İyice patlak vermeye başladı olay. 1-2 yıla bir kuzey ırak operasyonu olur diye düşünüyorum.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkısa bışey anlatayaım
eğitim alanına bırakılıyorlar sadece üzerlerınde pantolon var ne ayakkabı ne üstlerınde bışey soğuk hava bıçak yıcek sılah hıç bışey yok 2 gün sonra bulundukları bölgeye eğitimli köpekler bırakılıyor aç bı şekılde
ve o bölgeden onlar sağ çıkıyor25 Yorumla- +1 yıl
Böyle bisey yok sadece efsane. Öyle bir eğitim hicbir orduda yok
Cevap sahibi+1 yılne bılıyonda ne konuşuyon hayatında güney doğuyumu gördün sılopiye gercüşe şırnağamı gıttın kaç gece yarım metre çukurda uyudun sıze göre herşey efsane.
yanında el bombası patlasa donuna kaçırırsın. yaşamadıysan susucan
efsaneymış.
Cevap sahibi+1 yılya sen nerde yaşıyorsun. bu ıyı olmak ya da kötü olmakla alakalımı sanıyorsun. emır komuta meselesı. emır gelır gıder emır gelmez koğuşunda bekler.
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=Qk0JbQoYgkw
Bu videoyu izle ve karar ver.01 Yorumla
+1 yılBir insan hayal et haftada sadece 4 saat uyuyan ve buna rağmen girdiği her çatışmada attığı her merminin farklı teröristleri öldürdüğünü... en kısa anlatımı bu bana göre :)
08 Yorumla- +1 yıl
Bak kendin söylüyosun arka planda bırakılıyorlar diye... pkk yı bitirmek isteseler 2 günde bitirirler emin ol sor bakalım bitirmek istiyorlar mı? Neden o kadar profesyöneller varken 60 günlük eğitimli askeri dağa gönderiyorlar? Bitirmek istemedikleri için olabilir mi?
- +1 yıl
Onu da onlara sor dostum :)
- +1 yıl
Sevindim kardeşim :)
- +1 yıl
Rica ederim dostum :)
- 02 Yorumla
- +1 yıl
Hepsi olur hah.
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir ülkenin başından 20 kişi yolla yara yara sondan çıkarlar. güven atışını yapabilen tek birimdir.
05 Yorumla- +1 yıl
e herhalde insan sonuçta. bir olay var mesela 5-6 bordo bereliyi pkk ile işbirliği yapan köylüler önlü arkalı sarıp öldürüyolar. ama sonra 3 tane yollayıp köyü yerle bir ediyolar.
- +1 yıl
orasını bana sorma...
Dünyanın en iyilerinden desem. CIA nın eğitim onlarınkinin yanında çocuk bahçesi parkuru gibi. Bende olmak istemiştim küçükken ama ben o eğitimi kaldıramam.
05 Yorumla
+1 yılonlar özel kuvvetlere direk başbakanlıga baglı birimleröyle her olayda daga çıkmıyolar komandolar gibi
05 Yorumla- +1 yıl
Iclerinde oluyo buyuk operasyonlarda mesela amerikada askerimizin kafasına cuval gecirdiklerinden sonra amerika dış işleri bakani orda bulunan 6borda berelinin orayı yok etmedigi icin tesekkur etti
- +1 yıl
Hayır yazılı açıklama var ve bu isler bildiginiz kadar kolay degil sınırdan askerin onunden geçen pkkliye dur bile denemiyor basbakanliktan emir gelmedikçe ki bu askerlerin amacı ırak topraklarindaki turkmenlerin tapularini yedeklemek ve garanti altina almakti gorev tamamlandiktan sonra bu olay yasandigi için çatışma ve iki devlet arasında sorun çıkması istenmedi
+1 yıleevt ya bir ara hastasıydım baya araştırdım bya sağlam bir tim avrupada 3 kez üst üste en iyi tim ödülünü aldı ve sonra o yarışma iptal edildi
03 Yorumla- +1 yıl
aynen bir şimdi şöyle sıkıntı var bordo bereli yetişriten komutanalrın hepsini içeri attılar *
+1 yılBenim babam özel kuvvetlerde binbaşı yani bordo bereli abimde bordo bereli tabiki en iyi ordu
15 Yorumla- +1 yıl
İzin vermiyorlar o yuzden emir almadan birşey yapamazlar o yuzden
- +1 yıl
Öyle var tabi bordo bereliler ortada görünmüyor ama bazıları sivildir yani her an yanından bile geçiyorlardır ama sen bilmiyorsun mesela başbakan korumaların yarısı bordo bereli vb. Babam mesela şah türbesimi ne var oraya göreve gitti abim Bulgaristan da gorevde
+1 yılSana şöyle diyim dünya genelikde yapılan askeri tabdikatlarda birinciler
05 Yorumla- +1 yıl
Onlar terörle mücalede kullanılmıyor onların görevi farkı
Terörü bitirmeye gelince arkadasım bu ülkenin basındakılerde dahıl amerika israil bu işin arkasında kımse bıtırmez bu teror olayını bızı yıprattıgı ıcın - +1 yıl
O da işe yaramaz amac belli ne yaparsan yap bitmez
- Diğer konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yıl2000 yıllık vampirim onlardan daha iyisi görmedim
05 Yorumla- +1 yıl
he kaç asırdır yaşıyorum böyle bir uyduruk efsane görmedim akjfdakfivnad
- +1 yıl
amma güldün be tosunum. daha önce hiç bir vampirle yazışmadın heralde asdjaksfkds
Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. berelerini soruyosan şık oldugunu soyleyebilirim
04 Yorumla
+1 yılİyi olduklarını duymuştum
07 Yorumla- +1 yıl
1 hafta ormana bırakıyorlarmış bordo bereli adaylarını hiçbişey vermeden kendileri yaşamak zorundaymış. Bide yetim oluyomuş onlar hiç evlenmiyomuş ömür boyu asker kalıyolarmış. Sevgilimden inciler :D
- +1 yıl
Ayyy aynen neyiyolar :D
- +1 yıl
O dert değilde ormanda nasıl uyucaksın böcek möcek çıkar :(
+1 yılaskerden iyi ama çok çok iyi değil :D
03 Yorumla- +1 yıl
:) yok abi öyle şey ya askerin birazdaha eğitimli halleri :D
+1 yılSüperler bayılıyorum onlara
00 Yorumla
+1 yılgayet onlar da şehit oluyorlar çok hem de.
03 Yorumla- +1 yıl
bence fazla fedakarlar
- Diğer konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılPKK yi bitirmek sadece silahla olacak iş değil..
03 Yorumla- +1 yıl
Yok be.. Genellikle baskınlarda şehit veriyoruz hacı biz orda da bordo bedeli ile NORMAL askerin pek farkı yok
Uçan sineği kanadından vuruyorlar.
011 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEx aşkım bordo bereliydi bak aklıma getirdin :(
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoru sorardım bilgi vermezdi kapat bu konuyu derdi, adam profesyonel.
Cevap sahibi+1 yılTerbiyeni takın gerizekalı yalan söylememdeki amaç ne olabilir kuş beyinli
- +1 yıl
Sen bilemezsin canım onun bordo bereli olup olmadığını ya sen sallıyon ya ex aşkın sallamış :)
Cevap sahibi+1 yılİncininİncisi kimliğini görmüştüm çocuğun, neden sallayayım? Herkes mi mal ya
+1 yılTabii ki şehit oluyolar.
01 Yorumla
+1 yılonlar ölümsüz pnp kurşun geçirmez
01 YorumlaDiğer konusunda 479 cevap paylaştı. Nerdeyse benim kadarlar
05 Yorumlaçok iyiler
26 Yorumla- +1 yıl
Bordo bereliler terörle mücadele ederler ve jandarma onlardan fazla kelle alma imkanı yok :S Ayrıca bordo bereliler kafa kesmeden önce adamın yüzünü keserler öyle kafası gider :)
+1 yılçok iyiler tabi.
11 YorumlaDiğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. çok iyiler
01 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri