erkek arkadaşım motor alıcam diye tutturdu. ben daha önce kullandım ve kaza yaptım motor şakaya gelmez. almasını istemiyorum vazgeçirmem lazım ve haftaya almaya kararlı. nasıl vazgeçiricem :(((((((
Cevabın nedir?
Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vazgeçiremessin. BKZ : 5 ay öncem.
https://i.hizliresim.com/38GGp2.jpg
fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/.../...206904_o.jpg
scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/.../...540156353_n.jpg
6 gün önce iş bşaı yapabildim. Nisanda kaza geçirdim. Konusu burada
www.motosiklet.net/.../...saniz-lutfen-okuyun.html
Çocugu vazgeçirme. Ekipmanlarına 7-8 bin tl ayırsın. Eğer direk keko gibi binerse ölür. Ayrıca alacağı motor muhtemelen başlangıç motoru olacaktır. 100 ü geçmeyen motora da ekipmanla binmesini tavsiye ederim. Bizim gibi 300 / 330 yapabilme hayallerini 7-8 yıl tecrübe yaptıksan sonra dnesin. Yoksa kıyafette kurtarmaz.014 Yorumla
Soran+1 yılokudum.. öncelikle çok büyük geçmiş olsun allah korumuş. ve üstelik o kadar dikkatliymişsin yaptığın kaza da hız da çok yüksek olmamasına rağmen başına gelene bak.. bu yazını ona göndericem şimdi çok güzel ders vermişsin umarım bir faydası dokunur. ben de öyle keko gibi binmesini istemiyorum bu işin şakası yok canının 2. bir şansı yok.. çok etkilendim ya
- +1 yıl
Yok yahu bende tuluları giyemiyorum hala. 3 gün önce çekilen foto şu :)
Bak bu resim ilk ayağa kalktığımda
https://i.hizliresim.com/b8nglb.jpg
Şu ise 49 gün sonrası, Yani 3 gün öncem :) Tulum giyemiyorum. Motorum ise serviste 1000RR ile idare ediyorum. Onun alacağı motor yavaş gidiyor falan diye küçümsemesin. Piste nasıl çıkıyorsa öyle çıkarım trafiğe.
https://i.hizliresim.com/VpkglZ.jpg
Soran+1 yılhala iyi cesursun demekki tutku bu şey ya naparsan yap vazgeçmiyorsun :/ aman yavaş gitsin zaten de senin olayındaki gibi sen ne kadar tecrübeli de olsan dikkatli de olsan karşında salağın teki varsa yapabileceğin pek bir şey yok. ki sen önlemini alıyorsun o kadar bu bildiğin salak gerizekalı ya. yine sinir oldum
- +1 yıl
Ölür bak diyeyim. 30 KM ölümle sonuçlanır. Kaskım 2.300 tl idi :) Airbagleri patladığı halde dudağım yarıldı. Beni kurtaran 10 bine yakın para verdiğim kaskım, tulumum, eldivenim ve botumdu. Ölür ve keşke diyemezsin. Benimki cesurluktan değil ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum.
Onun alacağı motorda 2 bin 3 bin. Öğrencisiniz. Sırf kıyafetlerim 5 tane alır onun alacağı motordan. Demem o ki, ya para kıyacak ya da canına.
Soran+1 yılşurda yazdığımı bilse alıp okutucam şu dediklerini var ya.. belki düşünür de aklı başına gelir. senin gibi tecrübeli biri diyorsa bunu ben daha ne diyim bilmiyorum. aynen dediğin gibi bir sürü ekipman lazım ki o paraya gider hiç yoktan 2. el araba alırız daha mantıklıdır gibi geliyor bana.
- +1 yıl
Araba alın. Başlarsa devamı gelir. Annem, babam alıştı ama artık :) Son kazadan sonra tekrar tedirginler. Babam her ne kadar desteklese de bazı şeyleri değiştirmek zor. Bak ben motoru sivilde az Pistte çok kullanırım. Onun dışında bende Araba kullanıyorum :))
Şunu göster : scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/.../...751055134_o.jpg
Soran+1 yılson foto çok iyi olmuş hiç güleceğim yoktu :D aynen sen kendine güveniyorsun, en iyisini yapıyorsun ama seni sevenlerin aklı hep sende kalıyor. o da bana annem gibisin dedi ailesi de karşı çıkmış, babası da eskiden motorcuymuş o bile izin vermemiş. onunki bir heves sadece. motorun tadını alan kolay kolay bırakamıyor. sen profosyenelsin onun senin aldıklarından alması sadece o kadar bin lirayı sokağa atmak olur zaten benim içim yine de rahat etmez.
Soran+1 yılyardımın için çok teşekkür ederim bu arada
Soran+1 yılya naptın allah korusun deme öyle :D vazgeçsin de şu an başka bişey istemiyorum. bir de gidip facede motorlu bilmemneli bişeyler beğenmiş. hiç olgun değil ya bir anlık hevese kapılıp günlerce hayal kuruyor. şimdi vazgeçirirsem bile bana patlıycak da napıyım dediklerinden sonra sorun değil. aklı başına gelince elbet anlar
Soran+1 yılarkasından ben de giderim :( cidden kaldıramam böyle bişeyi. senin yazını gönderdim yarın burada dediklerini de anlatıcam. ne der bilmiyorum ama gider ailesine anlatırım da aldırmam. çok lazımsa bikaç ay beklesin araba alalım. ki ben ilk baş araba da istemiyordum motordan sonra razı oldum.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim çok yardımcı oldun. o da dinler umarım..
En İyi Cevaplar
Bende Motorcuyum o kadar dikkatli olmama rağmen araba önüme çıktı kaza yaptım ayağım kırık şu an motor paramparça oldu çok şükür sadece ayağım kırıldı.. illa alacaksa kasksız sürmesin bende kask olmasaydı belki şu an buraya yorum yazamıyo olacaktım...
02 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum.. öncelikle çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsiniz siz de. bir kaç ay önce öyle bir kaza oldu önümde. motor sokaktan çıkarken arabanın biri çarptı kaçti. adamın kaskı olmasa ölmüştü orda ki ona rağmen kaskı fırladı. almasını istemiyorum dangalak dangalak kullanıcak yoksa bu işin şakası da yok oyun da değil. sen ne kadar iyi de olsan dikkatli de olsan karşına salağın teki çıkarsa elinden bir şey gelmez malesef
- Arabalar konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılSen kaza yaptin diye oda kaza yapacak diye bisey yok evet belki kaza yapma ihtimali yüksek ama kimin basina böyle biseyin gelecegini bilemeyiz varsa kaderinde yasar bir sekkilde ( insallahki yoktur). Bence birak alsin oda bir heves onu destekle yavas gitmesini daima dikkatli olmasini söylersin😊
04 Yorumla
Soran+1 yılya motor kazası araba kazasına benzemiyor işte.. benim asıl sinirlendiğim ehliyeti yok ya. dediğin gibi yavaş gitmesini isterim o da hız yapamaz o kadar ama insanın aklı kalınca takıyor bir kere :s
- +1 yıl
Ozaman ilk onu motor ehliyetini yapmasina ikna etmelisin. Basindan gectigi icin korkuyorsun ama sakin ol dikkatli sürerse bisey olmuyacaktir ☺️
Soran+1 yılşimdi en azından o konuda ikna etmeye çalışıyorum aynen. neden bu erkekler çocuk gibi olmak zorunda. bize deseler anlarız bir şekilde
- +1 yıl
Bazen cocuklasa biliyorlar
- Arabalar konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılMotordan korkuyoruzda motor degil allah bilir ne. olucagini ondan bence o kadar korkma.. anlıyorum seni ama bence ikna edemezsin. Belki sadece bir heves
08 Yorumla
Soran+1 yılböyle arada garip garip hevesler geliyor buna. sonra onu yapana kadar da kafasına takıyor :( ama bu istediği sıradan bir şey değil işte. can bu 2. bir şansın yok. tabi allah bilir ama böyle şeylerde de insan önlemini almalı :(
- +1 yıl
Canim sen ne kadar önlemini alsanda sevgilini böyle seylerde koruyamazsin ki. Allah korusun araba kazalarida cok oluyor. Tekrar konusmayi dene mesela bir günlük kiralamasini söyle buna ikna et. Veya gercekten korkuyorsan ona acik acik söyle istemedigini gerekirse aglamis gibi yap trip at :))
Soran+1 yılilk baş pek sallamadım ama baktım iş ciddi, almak istediği motorun resmini falan gönderdi duygu sömürüsü yapmaya başladım ben de :) şimdi uyudu heralde bilmiyorum da yarın çalışmalara tekrar başlıycam. takıntılı insanı ikna etmek de ne zormuş ya hey yarabbim.
- +1 yıl
Seni anlıyorum ama heves işte yasanmadan vazgecmez sanirim icinde kalsin istemiyor belki. Oyuncak motor al bence belki ikna olur :)) sende onun sevmedigi birsey yap dicemde sevgilinin tepkisi nasil olur bilmiyorum ondan yap demicem.. ne kadar korktugunu anlamasini sagla bir şekilde umarim istediğin olurda almaz :) kadinsin biraz sözün gecsin :)
Soran+1 yılsöylüyorum resmen yalvarıyorum sesini çıkarmıyor, haklı olduğumun da farkında aslında. ben onun sevmediği bir şeyi yapamam gider inadına yapar çünkü. karakter olarak da pek normal değil almaktan vazgeçse bile bu sefer gider inadına alır :) az önce bir arkadaş yukarda hikayesini paylaşmış onu göndericem şimdi bilmiyorum ne kadar ikna edici olur.
- +1 yıl
Bol şanslar canım umarim ikna edersin
Soran+1 yılumarım canım teşekkür ederim cevap için
- +1 yıl
Rica ederim herzaman allah yardimcin olsun
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
+1 yılYapabilecek bir şey yok açıkçası.
Ayrılcam desen de, trip de atsan, intihar da etsen alacak o motoru, hevesini alacak.
Vazgeçmez.
cut.010 Yorumla
Soran+1 yılo laflara gelemez zaten o. takıntılı ya motorla doğdu sanki
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok. Alsın hevesini bırak, o konuda gamsız olmaya çalışacaksın, adam dediğine bakmıyor, elinden geleni yapmışsın, zorlamak faydasız.
Soran+1 yılailesi karşı çıkmış. gizlice arayıp söylesem mi ya sıçarlarsa sıçsınlar ağzına napıyım
- +1 yıl
Yapacak bir şeyin yok.
Hiç kendini zorlama derim, o konuda da soğuk ol derim. Motor harici iyi ol, motor konusunda banane de mesela.
Soran+1 yılya aklım onda kalcak. 3 gündür çenem yoruldu laf anlatmaktan. ya ne biliyim kask falan nereye kadar işe yarar ki?
- +1 yıl
Kötü düşünmeyeceksin, yapacak bir şey yok.
Kontrol onda, aklı başında. Düzgün kullansın, adam gibi kullansın, gerisi ona kalmış.
Soran+1 yılhız yapmaz öyle merakı yoktur ama trafikte herşey sende bitmiyor ya sıkıntı orda..
- +1 yıl
Bunu eminim o da düşünüyor.
Fakat o kendine güveniyor, asıl konuda burası.
Soran+1 yıldeli cesareti bence onunki. anne gibi oldum ya ben ona güvensem de çevreye güvenmiyorum :)
- +1 yıl
Bazen ne kadar üstüne düşersen o kadar heves eder.
Bazen ipleri serbest bırakmak gerek, yaşasın görsün :) Direk kötü düşünmenin lüzumu yok :)
Motor Sevdasından Vazgeçilmez Bende Dukati Hyper 1100 Evo Var Değil Kız Arkadaşım Eşim Olsun vazgeçirmeyi Denesin Vazgeçmem Çünkü Tutkudur Motor :)
012 Yorumla
Soran+1 yılya sen belli ki tecrübelisin, heveslisin ama onun ehliyeti bile yok. bizim ailede de öyle geçen seneye kadar ben de meraklıydım, kendimi üstünde çok özgür hissediyordum ama bunun şakası yok. ve çok da sinirliyim bu konuda sanki ne desem sallamıyor :((
Soran+1 yılceza yerse araba gibi motoru da alıyorlar mı altından? ya valla çok sinirliyim şakası yok bunun en iyi sen bilirsin :((
Soran+1 yılvazgeçirmek için duygusal baskı mı yapsam :(
Soran+1 yılya onu savunma bana :D :D motor güzel şey özgürlük gibi bişey ama dedim ya hayatında hiç kullanmamış seni koruyan kimse yok ki yanında. en azından önce kursa git falan desem işine yarar mı?
Soran+1 yılbenim eniştem de motorcu. baya koleksiyonları var desem yeridir.. ama en azından insan bir ehliyet alır salak ya valla salak şimdi aynı şehirde de değiliz yoksa ıslak odunla dalacam valla. bu motoru ehliyet kursunda nasıl öğretiyorlar ki ya araba gibi yanda oturan biri yok sonuçta?
Soran+1 yılbiraz heves de olabilir onunki. sen senelerdir kullanıyormuşsun artık felsefen olmuş gibi o yüzden iyi de kullanıyorsundur. ama bununki sadece heves ne kadar iyi yapabilir.. bu mobilet midir nedir elektrikli bisiklet dedikleri şeyler var ehliyet de istemiyormuş sanırım onlar. ne farkı var bari onlardan alsa da hevesi geçse. resmen çocuk avutuyorum akülü araba alsam yeridir
+1 yılYa motor ya ben diyeceksin. Motoru seçerse bırak gitsin bir daha sakın karşıma da çıkma dersin. Seni bir şeye tercih ediyorsa zaten ondan hayır gelmez
10 YorumlaBenim sevgilimde motor alıcam dedi para biriktiriyo alma diyorum dinlemiyo. Ayyy bunlar delirmis sanırım
03 Yorumla
Soran+1 yılartık delilik mi manyaklık mı bilmiyorum da işimiz var :((
- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla heyecanı seviyorsa senden vazgeçer ondan vazgeçmez , dayımdan biliyorum ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılya geçen seneye kadar ben de seviyordum sonra kaza yaptım. motor kazası araba kazası gibi değil seni koruyan hiçbir şey yok sonuçta. ve 3 gündür dil dökmekten içime fenalık geldi kafaya taktığı şeyi illa yapmasından delircem ya
+1 yılbugün daha motor kazası gördüm :(( bunu anlat kız görmüş cok etkilenmiş adam ölmüş de
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(( geçen sene ben de geçirdim. araba kullanmak gibi değil motor istediğin kadar dikkat et 1 saniyelik iş, seni koruyan hiçbir şey yok. kask bile bir yere kadar. benim de gözümün önünde oldu adamın kaskı olmasa oracıkta ölmüştü. tüylerim diken diken oldu ya
- +1 yıl
cok kötü adam yerde yatıodu cok fena inş ölmemiştir bende cok etklendim. ve daha önce gözmn önnde biri öldü.
+1 yılŞimdi şunu sor kendine kısıtlamak seven bir insan için doğru bir yol mu. Nelere dikkat etmesi gerektiğini öğret hep yanında ol ve bol dua et
04 Yorumla
Soran+1 yılya o kısıtladığımı düşünse de annem gibisin dese de iyiliğini istiyorum sonuçta anlamıyor ki. kötü düşünmek istemiyorum öyle düşünen biri de değilim ama ben olsaydım kendimi bu kadar düşünmezdim :(
- +1 yıl
Ne güzel çok seviliyor ne mutlu çocuğa. Son söz şu olur. Çocuk o işten hevesini almalı hem her motor a binen ölmüyor ben hala hayattayım mesela. Kasma ortamı raaaaat. Hadi şimdi uyu kafanı dinle
Soran+1 yılaynen geçen sene ben de kaza yaptım ondan da çok taktım. biraz da dangalak keko gibi binmeye kalkar sanki bisiklet ondan da sinirliyim. ben yine de şansımı deniyim de gaza getirirsem yarın gider alır o çünkü
- +1 yıl
Ah be cano gönül verecek daha üst bir model bulsana
Arabalar konusunda 914 cevap paylaştı. Arabanın ne kadar iyi olduğunu filan söyle araba almaya çalışsın.
018 Yorumla
Soran+1 yılaslında istediği oydu da öğrenciyiz o kadar para biriktiremedik. denedik harcandı hep en azından 2. el için
Soran+1 yılöyle bir planımız vardı. benim birikmiş 9 binim vardı üstüne katıp ford ka falan alcaktık en azından. sonra o para başka yere gitmek zorunda kaldı haliyle sinir oldu tabi. o yüzden şimdi pek birşey de diyemiyorum ama iyi dedin araba için bir daha deniyim şansımı. birkaç ay beklesin napıyım insan canı bir kere veriliyor sonuçta.
Soran+1 yılgitmiş facede motorlu bişeyler beğenmiş. allahım ben burada deliriyorum yaptığına bak. aynen o araba olayını yine aklına sokıyım ben zaten gaza gelmeye meyillidir
Soran+1 yılaslında sizi düşünüyoruz kötü mü :D
Soran+1 yılsiz de az laf dinleyin bir bildiğimiz var heralde :)
Soran+1 yılkavgasız geçen gün yokki zaten :D
Soran+1 yılteşekkür etmem burada çünkü haklıyım :D :D
Soran+1 yılhayır kavga ediyorum burada :D
Soran+1 yılders çalışıyorum şu an ve nasıl vazgeçirmeliyim planı yapıyorum :D sen uyu ama D:
motor kazaları videosu izlet belki etkilenir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılya neler neler denedim nuh diyor peygamber demiyor :(( çok da sinirleniyorum ya
ya motor ya ben diyeceksn
03 Yorumla
Soran+1 yılaz önce öyle bir mesaj attım aynen. görmedi ama daha
Soran+1 yılmotoru seçerse evini arar anlatırım valla :D babası da motorcuymuş zamanında şimdi kesinlikle hayır demiş. o dediğini dedim neler neler dedim haklı olduğumu da biliyor ama taktı bir kere kafasına. bu kadar takıntılı biri olmasa o kadar laftan sonra vazgeçerdi kesin
+1 yılmotorlardan uzak durmak gerek :D
00 Yorumla- Arabalar konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılvalla şeytan işi :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt