AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Sen bir tarif kendini merak ettik boyun kilon vs.
HE BAK İŞTE TALİP ÇIKTI BİLE AŞAĞIDA :D HADİ GÖZÜN AYDIN
O seni bulurda senin üstüne düşen görev farkedebilmek
boyunu posunu tipini yaz gönder, degerlendirelim biz size döneriz :D
25 inde evde kalırsan artık. Annen kendi endişeleri nedeniyle seni kasmış.
ahaha burada konu açarak tsliplerini aradın bile hadi hayırlısı
ya çok komik bir anda okudum... çok ta umrumda... bulamazsan blma bizene. ahaahha
gibisi yok teyze baya baya kalmışsın güzel değilsen para sorarlar demedi deme
izdivaça gidelim bir yanda sen bir yanda ben ortada buluşuruz asadas
sen bu sorulara devam et burdan yorulmadan bulucan :)
Yaş ilerledikçe kızların albenisi kalmıyor yani seni bulmaları zor olur sen bulacaksın ablam :/
bulucan işte doğru diyo daha önceki tecrübelerini kullan , kızlık işte burada çok önemli varsa tabi :D öyle bir kozun. yoksa başkalarında mı var boy boy pozun :D
Aynen 25 yaş çok geç bile bence çünkü şimdi bulsan nişan söz anca 27 ye evlenceksin 30 da bebek desen 30 undan sonra kucağına bebek bile alma o 10 yaşındayken sen 40 yaşında zorr
saol iyi moral verdin
Hersey bir plan dahilinde ilerliyorsa ve zmani geldiginde birseyler yasanacaksa hayirlisini isteyip bekleyeceksn ama dedigin gibi sabir etmek zor olan bir de su sosyal medya yok mu her acisinda biri nisanlanmis biri sozlenmis biri evlenmis :) bunlar bilinc altini etkilior o yuzden insani ole bir psikolojiye sokuyor
Sen kendini nasıl buluyosun? Güzel çekici giyim tarzın nasıl? Açıkmısın kapalımı?
Yaz arama motoruna koca yaz bulirsun :) sanki is ariyosunda annen. koca. bul diyor. Bu baskiyla kiz yoldan cikar be
Biraz gülüver etrafindakilere birinin hoşuna gider belki
erkekmiyim ben diyosun sanki erkekler bulabilyomuşta sanki :))
he işte ben karı bulamadığıma göre siz kızlarda da var suç
erken güzelliğine dikkat et ve gezip toz ki görsünler seni
wökmalda :D Ben mi bulucam anne o beni bulsun taaam mı. s. s
25 yaş, artık eskimişsin, senden geçmeye başlamış. Bir erkek 18-22 yaş arası çıtırlar dururken neden sana baksın ki?
Zamanında bulacaktın birini. Çok geç kalmışsın. Geç kalmasaydın şimdiye kadar çoktan evlenmiştin.
Ahaha eksilemiş kezban :)
Prensesimizin yaşı geçmiş, ahı gitmiş vahı kalmış, daha hala ben ulaşılmazım, bulunmaz hint kumaşıyım, ben seçilmem seçerim, bana teklif etsinler kafasında.
Daha iyileri varken erkekler neden seni tercih etsin dediğimde de suçlu ben oluyorum. Halbuki benim tek suçum gerçekleri söylemek.
İyi, beklemeye devam et, belki bir ara 35 yaşında, hiç sevgilisi olmamış, kızlarla konuşmasını bile bilmeyen birinin annesi çıkar da seni oğluna almak ister. Anca öyle koca bulabilirsin bu saatten sonra. Tabi onu reddetme lüksün de olmaz bu yaştan sonra.
Evde kalmak hepinize müstehak aslında.
sen ne diyon ya? ne saçmalıyon daha doğrusu? evlilik yaşı zaten normalde 25 ten başlıyo kapkara cahillll.. ben sana ne anlatsam boşa... en güzeli koyuyorum burada NOKTA.:D
25 yaşından sonra kadınların değeri düşer. 25 yaşından önce en yakışıklı erkeği dahi beğenmeyen kızların 25 yaşını geçince neredeyse koca dilenecek hale gelmesi ise bunun kanıtıdır.
ya nokta dedim demi? yazma cevap ya! saçmalıyosun çünkü... ya ben kime anlatıom ki
Ben her zaman son model bir arabayı hurdaya çıkma vakti gelmiş bir arabaya tercih ederim.
senin yaş kaç ki? o çıtır dediğin de seni tercih etmez yaşıtları varken. bu da sana kapak olsun. anlarsan tabi:D
25 yaşındayım ben de.
Kızlar içgüdüsel olarak kendinden daha büyük erkeklere daha çok ilgi gösterir, erkekler de kendinden daha küçük kızlara. Bu, insanın genlerinde olan bir şeydir ve bunu değiştiremezsin.
Kızların çoğu yaşıtlarını çocuk olarak görür, birçok kızda da olgun erkek merakı vardır. Ve olgun kadın merakı olan erkek sayısı, olgun erkek merakı olan kız sayısına göre çok daha azdır.
Sana 2 sorum var. Kendinden 10-15 yaş büyük erkeklerle beraber olan kız sayısı mı daha çok yoksa kendinden 10-15 yaş büyük kızlarla beraber olan erkek sayısı mı? Kendinden 10-15 yaş küçük kızlarla beraber olan erkek sayısı mı daha çok yoksa kendinden 10-15 yaş küçük erkeklerle beraber olan kız sayısı mı? Bu soruların cevabı, benim tezimin doğruluğunu kanıtlayacaktır.
Keşke biraz mantıklı kapak yapabilseydin, üzüldüm senin adına.
bakmasa sen bu dangalaga 25 yas ta guzel
ya neden kısmet demiyorsunuz bazı seylere sen boş ver 25 yaş buyuk eğil alah gonlune gore versin
bakmıyom zaten gertoz, saçmalıyo işte:D he deyip geçiyom bn de...
Soran, kafan fazla basmıyor bence, dediklerimi o yüzden tam olarak algılayamıyorsun.
Hem evde kalmışsın, hem de zeki değilsin. Durumun vahim...
ya he be he...
Yaza yaza bunu mu yazdın, çok düşündün mü bunu yazmak için?
ya kardeş tamam snin dediğin gibi olsun. öyle öyle ok?
arkadaş evlenme yaşı zaten 25 haberin var mı?
Armodies, binlerce yıl boyunca evlenme yaşı 15-20 arasında gidip geliyordu. Son 100 yıl içinde evlenme yaşı 25-30'lara fırladı. Bu yüzden bunu doğanın bir kanunuymuş gibi lanse edemezsin. Bu tamamen insan kaynaklı faktörler sonucu ortaya çıkan bir durum.
Günümüzde evliliğin tek bir işlevi kaldı. O da sevgililerle doya doya sevişerek geçirilen gençlik yıllarından sonra artık dinlenmeye çekilip o işlerden elini eteğini çekmek. Yani bir nevi emeklilik, bir çeşit huzurevi arayışı.
Senin durumun vahim bro bir doktora görünüver :)
Koca seni bulur biz nas ariyosak vbeni gotur annene :-)
ben alayımseni
Olur oyle ya takma kafani
Ölümle nikah tarihini şaşırmazmış derler..
bende 25 yaşındayım kimse bana bişey demiyor :D gel tanışalım :)
eksilemeseymişsin keşke ya :D 25 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı onu belirtmek istemiştim :) tabi kızlarda daha farklı durum
Otur oturduğun yerde milletin başını yakma.
Sizin durumunuz için onlar sizi bulur. :))
nasıl yani?
Bayanlara genelde isteme olayı gerçekleşiyor onu demek istedim. Ama yaşınızı şimdi gördüm doğru ise tabi 36-45 ! :O
Yaş 25 mi 36-45 arası mı, önce ona karar versen?
Bilgilerini bırak, adaylara göre dönüş yaparız.
yaa babaannem bulsun sana
Annen cosmuş, git koca bul denir mi hic
Siz rahat olun
nie?
Mutlaka vardır emin olun
Bu işler oyuncak deyil hayırlısı olsun geç olsun
Amn ecmain...
Kader diye bişey var :)
Gizli olmasan bulurdun burdan belki
Olabilir
evlenme programına çık :D
Bu yasta evlenmek en ideali
Gelsin bulsun canim hic ugrasamam. D
Ha deyince bulunmazki
Ulan site iyice esra eron programına dönmüş m. k
Bu site yanlızlarla dolu :D
hiç mi sana karşı boş olmayan biri yok
25 yaşında evde kalınmaz ki
Gizli sorarsan tabi bulmaz😜
Kader kısmet bunlar oldugu kadar olmadıgı kader ))
mahalledeki çete lideri teyzeye söyle
ya işin gücün olacak ya da güzel olacan
O seni bulur merak etme. p
bulmuyo ama...
Yavrucum bulmaz tabi yasim 25diyosun profilin 36-45 gosteriyo e nasibulsun. p
Siz bulun de.
gel ben alayım seni :))
25 uasinda evde mi kalinir ya d
Benimde evlenesim var gel gel.
ewlenen kız arkadaslarına sor :)
kısmet işi
artık görücüde gelmez artık ıskartaya çıkmışsın