yaş 25 evde kaldım gibi... annem bile bana koca bul diyo. yahu ben nasıl koca bulucam ki? erkek miyim ben? kız başıma nasıl yapıcam bunu? Allah aşkına bir yardım edin var mı böyle bir şey?
Cevabın nedir?
soru çok samimi ve insani, allah hakkınızda hayırlısını versin oncelıkle.. bır defa yasınız kesınlıkle gecmış degıl atın onu aklınızdan.. evet koca bulmak dogru bır terım ama bakkaldan ver bı kılo ısı olmuyor tabıı.. bunun ıcın gozonunde olmak gereklı albenılerınızı etrafa gostermeılısınız! ancak bu albeni sadece güzellık degıldır.. bır suru ınsanda cok degısık kıstaslar var, bazıları guzellıgı yerlestırır ılk sıraya bazıları ıse bambaska seylerı.. toplum ıcınde olun gosterın kendınızı.. mesela bır kursa katılın, mudavımı oldugunuz yer olsun, sosyal aglar bıle olabılır!! amac tanısmak degılmı, her gordugunuz tanıstıgınız ınsanlada evlenmk zorunda degılsınız zaten, bakarsınız olur bundan dersınız devam edersınız yok bundan olmaz dersınız atarsınız sırtınızdan.. ayrıca bunun ıcın arkadas cevrenızı akrabalık ve komuşuluk ılışkılerınıde kullanabılırsınız mutlaka bır yerlerde sızı bekleyen ve hatta delı gıbı arayan kısmetınız vardır, basta dedıgım gıbı henuz daha gec kalınmış hıc bırsey yok.. allah ısteyene verır, bekleyene daha ıyısını verir sabredene en ıyisını verir, siz kalbınız temız tutun ferah olun ve bıraz dısarı cıkın...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 442 cevap paylaştı. :) ben de evlenmek istiyorum ama ne aday var ne aday adayı. Bizimkilere de belli etmek istemiyorum evlenmek isteğimi ki laf çıkarmasınlar arkamdan diye. Ama içimden yana yana aşık olmak, sevilmek, evlenmek istiyorum. Yaşım da geçiyor zaten, bir an önce baba olmak istiyorum. Ama istemekle olmyor işte. Allah da nasip edecek ki bir şeyler olsun.
24 Yorumla
Soran+1 yılaynı bn de senin gibi düşünüyorum:)
Soran+1 yılAllah büyük.. elbet kimseye kaldırmayacağı yükü vermez.
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBacım;
Yaş 25. evlenmeye yeni yeni hazırlandığın ve artık zamanı geldiği dediğimiz bir yaş.
İstenilen kriterlere göre eş adayı bulmak zor..
Rabbimiz alnımıza yazılı olan kişiyi elbet bizlere nasip edecektir.. Bundan şüphemiz yok.
amma velakin emeksiz yemek olmaz atasözünü uygulayıp biraz emek sarfetmemiz gerek..
Neler yapabilirsin bilemeyeceğim. Çünkü çevreni arkadaş ortamını bilemeyeceğimden bişey diyemiyorum..
Neyse artık Allah hayırlısını versin Tüm bekar kardeşlerimize.. Ve tabii ki bana da :))10 Yorumla
+1 yılne evde kalması ya bayanlar için bile en uygun evlilik yaşı 25-30 yaş arası. serin kafayla düşünmeni tavsiye ederim. iş hayatında veya sosyal çevre edinirsen oradan birtek erkek arkadaş değil yeni dostluklarda edinme imkanın artar. kendine kompleks edinmek yerine veya sürekli etrafta aramak yerine dua edip hayırlısını dilemelisin bence
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
104Cevap
+1 yılkısmetin olan kişi ile bir şekilde denk gelip tanışacaksın, koca bulacam diye dama çıkacak halin yok, ama eşin dostun tavsiye ettiği sence makul adayları iyi değerlendir, o tarz önerileri kulak ardı etme evlenirsin hayırlısıyla ve bolca dua et hayırlı bir eş talep et yaradandan
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler..
profildeki yaşa bak :)) - niye doğruyu yazmazsınız Ki :) - Erkeklerin ilgisini kadınlar çeker ilgisini çekemeyen bir kıza hiç bir erkek yaklaşmaz giyimini değiştir az sempatik ol biraz ortamlara gir yani ark çevresi falan :) her şey yoluna girer Biraz uğraş yani ;)
10 Yorumla
+1 yılBak Tatlım Ben Sana bir Kardeş Nasiyatı Veriyim.
Benim Kuzenim 27 Sinde Evlendi.
Evde Kalmadında Nasıl Desem Yana Döner Olman Lazım.
Aklına Uyacak Kişilerle Görüş Konuş.
ya da Annene Deki Anne Evde Kalmaktan Korkuyorum Diyip Ağla.
O Babanla bir Güzel Konuşur.
Yoksa Gidip Annenin Karşısına Dikilip Evlenmek İstiyorum Dersen Suratına Tükürür.
Evde Kalma Korkusuyla Meseleye Gir, Olur Bu İş.20 Yorumla:) gerekli zamanda aday bulunmaz, tam aramaya bırakıyor sun, hemen kısmet çıkıyor. Bakımlı ve olumlu ol, gerisi kolay.
14 Yorumla
Soran+1 yıloluyorum ama yok işte:((
Soran+1 yılnasıl tanıştınız peki?
Nasipse gelir Çin'den Yemen'den,
Nasip değilse ne gelir elden.
Kendini ucuza satma sabret; bir gün beyaz atlı prens karşına çıkar.15 Yorumla
Soran+1 yılpeki bunu hızlandırma için neler yapabilirim?
Soran+1 yılçıktı tabi ama anlaşamadık:(Allah biliyor ya çok önceden bir kere olsun tam olsun diye geçirmiştim içimden. ondan mı böyle bekliyorum acaba..
Soran+1 yılsağol yardımların için...
+1 yılSen değerli bir cevher olsan ortaya çıkmadığın sürece anlamsız ve değersizsin. Biraz sosyalleş, ortamlara gir, faceye takıl. Çöpçatan sitelerinde profil oluştur, hiç yapamadın çık esra erola. İlle koca bulmak istiyosan tabi. 25 yaşında evde kalmış sayılmazsın ama olmak üzere.
11 Yorumla- +1 yıl
Iyi dedin vallaha sanki bu zamana kadar kimseyle gorusmemisiz herkesten kacmisiz bir ise yaramis gerci okuldu isti derken yas ilerliyor onceden hic dusunmezdm bole seyleri ama gelisimsel olsa gerek. Insan artik kendinde sorun ariyor
Ya Allah askina daha cok gencsin.
28inde evleniyrlar genelde.
Koca bulunmaz kismetin cikar.
ya da komsular gorucu bulsun.
Takma kafana gencsin..
Sehir nere bu arada?15 Yorumla
Soran+1 yılbekliom çıkmıyo ama ist.
Soran+1 yıltabikide hayır
Soran+1 yılAmin ecmain.
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet var. erkek milleti evlilikten korkuyor evliliğe ikna etmekte zor. ben iki senedir bekliyorum şimdi o benim peşimde :) yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna demiyorlar. bazı şeyleri çaktırmadan sen yönlendirmelisin. önce evlenilecek niteliklere sahip sevgili bulmalısın iyice tanıdıktsn ve kendini sevdirdikten sonra yavaş yavaş evlilik konuları aç :) sinsi sinsi yaklaş avına :D:D
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D:D napalım bu zamanda evlenilcek adam bulmak zor yakaladın mı bırakmıcaksın
+1 yılKader kismet, bence evlenmek icin evlenilmez, ne o ya "koca bul", dinleme hic canim karsini iyi birisi cikarsa istedigin zaman evlenirsin, "evde kaldi" demek de cok yanlis geliyor bana.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşın geçiyor. senin bulman gerek. kimse durduk yerde gelip senle evlenmek istemez.
ayrıca koca bulmak ta oyle kolay değil. burada saçma sapan yorum yapan, çoluk çocuğa bakma sen.
cidden bu şekilde oturursan evde kalırsın yani. ne zaman evlenecen, ne zaman çocuk sahibi olacan.
senin çaba sarfetmen gerek bunun için.06 Yorumla
Soran+1 yıliyide ne yapayım kız başıma?
Cevap sahibi+1 yılya şimdi burada uzun uzun yazmak istemiyorum. saçma sapan yorum yaparlar yine.
ama kızkardeşimde aynen senin gibiydi. fakat sonra hemen koca buldu ve şimdi çocuğu var yani.
herşey senin elinde. sen birşeyler yapacaksın koca bulman için. belkide önce kendini değiştirmen gerek biraz. ruhen, beynen, fiziken falan. sonra da eğer kararlıysan, uyumlu olduğun kişiyi bulduğunda, evliliğe götürmek için herşeyi yapacaksın.
sana aşık olan olabilir, seven de olabilir, arzulayan da olabilir. ama evlilik başka birşey. kolay kolay hiçbir erkeği evliliğe ikna edemezsin. o yüzden dedim koca bulmak çok zor bu devirde diye.
gizli olmasaydın eklerdim seni konuşurduk. ya da bana özelden yaz istersen. konuşmak istersen.
Soran+1 yılnasıl buldu kardeşin?
Cevap sahibi+1 yılburdan yazmak istemiyorum. doğru olmaz.
istersen gizliden çıkıyım mesaj at bana.
Soran+1 yıldemekki iyi yoldan değil.. neyse
Cevap sahibi+1 yılneyse... sen koca beklemeye devam et... ne diyim.. umarım bulursun gönlüne göre birini.. iyi günler
+1 yıleger olacagi varsa o seni bulur merak etme
koca arayisina giripte erkek delisi imaji yaratma13 Yorumla
Soran+1 yılhaklsıın ama bu bulanlar nasıl bulup da evleniyo peki?
- +1 yıl
kismet :)
Soran+1 yıl:((((((((
+1 yılBul işte burdan birini belki çıkar kafana göre biri illaki yakışıklı aklı başında olan adamlarda vardır yani sahte bir face aç birkaç ay konuş baktın kafan uyuyor buluşursun nebileyim yaparsın birşey yeterki iste
10 Yorumla
+1 yılannenin demek istedigi , çevrendeki erkeklere bak güzel giyin güzel huylu ol seni bir erkek begensin gelsin sana talip olsun sende onu degerlendir istersen evlen istersen ayrım :),
not annen senden kutulmak istiyo :)))) bıkmışşşş sen evlatlıksın :))))00 YorumlaDiğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hoşlandığın biri olursa ona pas ver.. Hatta gülümse ve ilgilendiğini belli et.. Etmezsen insanlar senden hoşlansa bile yanaşmaz..
Yok eğer hiç kimseden hoşlanmıyorsan ve çevrendeki herkesi çirkin buluyorsan, önce bir aynaya bak..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl25inde evde kaldım diyor.. ben 29 undayım bu kadar takmıyorum. illa evlenmeliyim diye niye şartlandırıyorsun ki kendini. ailen istiyor diye önüne ilk gelenle mi evleneceksin.
20 Yorumlasen ağır olduğun sürece emin ol bulması gerekenler senı bulur...
11 Yorumla
Soran+1 yılöyleyim ama gene yok!
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. kendini kapadıysan evinde seni kimse bulamaz oturduğun yerde. Anca internetten olur o.
Diğer türlü arkadaşlıklar edinip etrafta gözükmen lazım. Çalışıyorsan daha kolaylaşır insanlarla tanışman.
Hiç umut yoksa görücü paklar seni00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş teselli vermeyin , çaba göstermeyene hiç bir şey elde edemez.
Senin soruna gelince şimdi senin sosyalliğine bağlı bu olay bütün gün evdeysen biri seni nasıl görüp tanıyabilir ki. Annen aracı olsun diyeceğim de sen kadınsın öylede olmaz. Bir yerlerde boy göstermen lazım ki biri gönül koysun.04 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum
- +1 yıl
Hakkaten yaa resmen kendimizi avutuyoruz bir noktada savunma mekanizmasi iste kader kismet diorz ama caba yok
Soran+1 yılçaba diyonuz da napalım yani?
Cevap sahibi+1 yılZaman çok değişti ama kadınlar bu değişime ayak uyduramayıp sapıtıp kaldı. İşin çok zor bu zamanda , hani hiç yoktan temiz , efendi bir kızsan aranan kızsındır biraz kendini göstermen lazım. Veya diğer türlü çok uyanık olacaksın etraf s*lak erkek dolu bir tane kafa yapısına uygun gördüğünü dize getireceksin.
+1 yılselam koca bulmak kolayda yani eş bulmak fakat ileride nasıl bir evlilik olur asıl mesele orda bence çok belli etmeden bir iki kişiyle tanışmaya çalış
00 Yorumlaheyecan yapma artık evlilik yaşaı erkeklerde 40 kızlarda 30 lara yükseldi, düşün sene okuş eğitim vs 24-25 den önce biti yormu.
herşey normal sıkma canını ben bile 28 yaşımda evlendim.
şimdi koçlar gibi 5 çocuk var valla.00 YorumlaVallahi benimde 26 yaşında arkadaşım var. Evlere görücü usülü gitmeye başladılar artık. bir bulamadınız birbirinizi :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu saate kadar o seni bulamadıysa artık birşeyler yapmanın zamanı gelmiş, bu saatten sonra da sen bulmak için uğraş biraz. Öyle armut piş ağzıma düş yok...
00 Yorumla
+1 yılbiraz sosyalleş ve sevgilin olsun. bu tür şeyler öğretlmez ki :S okulda falan tanışmadın mı birileriyle?
01 Yorumla
Soran+1 yılbeni cesaretli biri mi buldu ki okulda.. yoksa bakımlıyıdm da..
var tabiki evde öylece beklersen kim görecek seni kim beğenecek. yaş 25 ise neden 36-45 profilin. insan içinde dolaş kaynaş. birileriyle illa kaynaşırsın
10 Yorumla
+1 yılBen de 25 yasindaym evde kalmis mi oluyoruz :) nasiptir bu isler
10 Yorumla
+1 yılevlenmeyi aklından çıkar ve rahat ol. emin ol elinde yüzükle çıkar karşına. erkekler böyle zıt gidince inat eder ;)
00 YorumlaŞöyle asik olursan sen dusecen ppeşine nikah masasina oturtacan hne peşinde biri varsa evlenmek isteyen onu kabul edecen yoksa görücü usulü dicen anne komşularla konuşhelal sut etmis biri var mi de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElini biraz çabuk tut bir bayan için evde kalmak kötü şey ama bu karşına gelicek ilk kişiylede evlen analmaına gelmiyo tercihini doğru yap ve sakın annenin bak sana koca buldum gel evlendirelim seni demesine bakma görücü usulüyle olmaz bu iş
00 Yorumlaçık dışarı ara demek istememiştir heralde. Taliplerin varsa değerlendir boş geçme demiştir o ;)
02 Yorumla
Soran+1 yıltalip yok işte.. bu iş nasıl oluyo?
bence anneni hic dinleme koca dediğin öyle hemn bulunmaz zaten birgün birisi illaki çıkar karşına ailenin bulduğu birini sevemezsin kendin bul seni bulmasına izin ver her ilşkiye acık ol sevmediğin biri bile ileride çok seveceğin biri olabilir..
00 YorumlaAnnen arastırcak cevreden ya da senin tanıdıgın veya tanımadığın mahallede gördüğün beğendiğin varsa arastırcaksın oda olmadı teyze. dayı cocugu oda olmadı bekle beni :)
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl evlendiler peki?
+1 yılYaş 25 mi 36-45 arası mı? Bende bekarım banada evde kalacan diyolar. İstersen tanışalım koca bulmak nasıl oluyo beraber yaşayarak öğrenelim
00 Yorumlaahahaa :) annen abartmış veya şak yapmış ama yaşın fazla değil bee bulursun.. :)
10 Yorumla
+1 yılSen nazil bulunan kiz o bulsun seni :) sen bulunca olmuyo
03 Yorumla
Soran+1 yılnazil ne
- +1 yıl
Nasıl
Soran+1 yılne nasl
+1 yılGidip sevgili olacak zıpırlardan uzak dur.
Ciddi olanı bulman lazım.
Bu zamanda ciddiyim diyen erkek az ciddiyim diyende ciddidir ÇOĞUNLUKLA.00 Yorumla- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki var. senın yerınde olsam sevgili bulmam 1 günümü almaz. faceden bir kaç kişiyi ekle çevrenden muhtemelen %90 ı bekardır. ölç tart biç uygun gordugunle kalabalık bı yerde bulus bişiler için kararını ver basit.
00 Yorumla
+1 yılSimdi 25 yasindaysan ve elinde saglam bir meslegin yoksa evet evde kalmissin
10 Yorumlaartık annene gönül rahatlığıyla diyebilirsin sonunda beni alacak biri çıktı diye geliyorum :D :D
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum da yaşım 26 , bu yaşa kadar geri çevirdiğim hatunlardan üçüncü boğaz köprüsü olurdu. sen bulmasan
00 YorumlaAllah emrettiği zaman evlenirsin merak etme kimse evde kalmaz :)
10 Yorumlabir anne nin de dediğinı ilk duydum=) eş bulma siteleri var.. evlenen de var çevremde kötü niyetleri var illaki ama gerçekten evlenmek isteyende oluyor. deneyebilirsin bence...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevde mi kadın daha çok vaktin var kızım ya, hem evlenmesen ne olur boş ver sen kendi hayatına bak
10 Yorumla
+1 yılAİlenın tanıdıgı ettıgı bıldıgı bırısıyle olabılır belki
00 YorumlaTakma annenı sen daha 25 yaşındasın daha 27 'ye kadar yolun var seni seven senın değerini bilen birini bul sen takma kafana :D :D
10 Yorumla
+1 yılAllah hayırlı kımetler nasip etsin
13 Yorumla
Soran+1 yılvarmo böle bişey peki? bulmak yani?
- +1 yıl
bulunmaz ki arayacak degilsin ya Allah büyük vardır biyerlerde kısmetin dur bakalım
Soran+1 yılAmin ecmain...
+1 yılKafelerde , sahil , tatil mekanları sevgili bulmak için ideal , bir ileri mertebeye taşımak senin elinde
00 Yorumlakoca bul demek bana agir bir laf gibi geliyor sozum meclisten disari mesela kendini yama evlen der gibi
10 Yorumla
+1 yılBence var birim resim kursu var resim öğretmenliği için bir kız kazanamicanı anladı koca aradı ve buldu evlencekler :D darısı başına
00 YorumlaKendine koca Bul demekle istemeye gitmiceksin herhalde. Git birinle tanis anlasirsaniz Ozaman Seni istemeye gelir als sana koca :D
00 Yorumlao seni gelip bulur kader..
11 Yorumla
Soran+1 yılama bulmuyo be kardeş..
Kader kısmet ne biliyim çevren yok mu?
Bu yaştada ne evde kalması..10 Yorumla
+1 yılsen onu bul, sonra onun seni bulması için yol göster :D
bütün olay bu :F00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar bizi bulmuyor aslında biz buluyor ve seçiyoruz sonrada tam tersi izlenimi veriyoruz kardeş. Biraz daha girmeye gayret et sosyal ortamlara , bakımlı ol her zaman için.
00 YorumlaDiğer konusunda 333 cevap paylaştı. Disardaki sosyal hayatini biraz daha genislet sosyal hayatin sanirim biraz kisitli
00 Yorumla
+1 yılÇevrenden bak, arkadaşlarına haber sal... Evde kalmışta sayılmazsın ama.
10 Yorumla
+1 yılburdan bile bulursun ama bulduğun ne derece doğru kişidir orası meçhul :D
00 Yorumlaevlilik büyk sorumluluk gerektiren bir konudur. illaki koca bulucam diye güzelim hayatını mahvetme!!!
00 Yorumla
+1 yılben 23 yaşındayım sevgilim 3 yıldır nişanlanıcaz diye bekliyor evliliği ne kadar çok seviyosunuz d:D:d
00 YorumlaDiğer konusunda 537 cevap paylaştı. O kisi seni bulur kismet bu isler annene bakma sen :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbulmuyo ama:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende anlamiyorum bunu cikmiyor iste yok yani resmen yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılyas kaç?
Cevap sahibi+1 yıl20 gülme ama olmayınca olmuyor ://
Soran+1 yılnie güleyim kardeşim ben de aynı durumdayım.
Cevap sahibi+1 yılSen buyuksun o yüzden saçma gelmiş olabilir diye. Çalışmıyormusun
Soran+1 yıl24 yaşım
- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği