Diğer Burun çekme sesini harflerle nasıl yazarsınız? novel Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor Hasta olacak gibiyim. Bir hatun da çıkmaz demez ki ''sana çorba yapayım'' olsun yinede ellere inat ölmeyeceğim. Ama burnumu çekiyorum işte. Tamda o ara aklıma geldi bu soru. Peki siz nasıl yazarsınız bunun tarifini. Burun çekme sesini harflerle nasıl yazarsınız? Cevapla İş Soruları Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun canım. Valla o sesi sorunca aklıma nedense şu ses geliyor, aman aman. 🤣🤣https://www.youtube.com/embed/gU9CEQ09W1E 3 1 Yorumla novel +1 yıl şarkıyla bağlamak da böyle :) Teşekkür ederim Yorumla
Hayatistanbull Takip Et Master Yaş: 49 , eic 46% +1 yıl Denemeler yaptim olmadi 🤣 geçmiş ilsun kendine dikkat et😉 gelip çorba yaparim desem yalan olur 😎 olmayacak bir şey içinde atıp tutmanın lüzumu yok 😀😏 1 1 Yorumla novel +1 yıl Dimi ama :) sallayan çok bu konuda valla :) Yorumla
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Harflere dokemedim şu an 😂 ben de isterdim sana çorba yapayım ama ben yemek yapmayı bilmiyorum 😔 yumurta bilem kiramam ben genede gesmis olsun 2 18 Yorumla novel +1 yıl Su versen olmaz mı :D Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Su veririm bak onu yapabilirim Yorumla novel +1 yıl içine limonda sık :) Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Ohoo çok yorar beni bu iş bak soylim. Limonu al kes sık , yoruldum yazarken. Elimizi verdik kolumuz gidiyor 🙄 Yorumla novel +1 yıl Bana elini veren kolunu alamaz bilmiyon mu?Ayrıca kesmeyeceksin direk öyle sıkıp suyunu çıkaracaksın. Bu kadar kolay olacağını mı sanıyordun Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Benim narin bünyem böyle şeyleri yapamıyor ama 😔 Yorumla novel +1 yıl Hmm o zaman şöyle bir fikrim var? Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Nasıl bir fikrin var de bakım 🧐 Yorumla novel +1 yıl Fikrim var sadece :D :D Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Ne istersen canım seve seve yaparim Yorumla novel +1 yıl Bak ya böyle dedin işte düştüm şimdi ☺ Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Tabi şaka bir yana , ne gerekiyorsa yaparım seve seve elimden geldiğince sen iyi olda. geçmiş olsun 😊 Yorumla novel +1 yıl Yiyosa yapma 😂 Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Seve seve yaparım dedim ya 😊 Yorumla novel +1 yıl Canımsun 😊 Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Sende 😊 başım üstüne Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla novel +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
rrevolutionn Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Hıh, snif snif.Geçmiş olsun yaz vakti olanı en barbatıdır, dikkat et. 1 1 Yorumla novel +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
invictus16 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Sorunun orjinalliğine mi bakayım 😅 yoksa yazacak cevap bulamayışıma mı. 2 7 Yorumla novel +1 yıl Nutkun tutuldu dimi :) Yorumla invictus16 +1 yıl Tutuldu hala açılmadı sjsks Yorumla novel +1 yıl Seni üflemem lazım :) Yorumla invictus16 +1 yıl Korkuyorum bak 😕 Yorumla novel +1 yıl Korkma yahu :) sen bana bırak :D :D Yorumla invictus16 +1 yıl Peki bakalım 😱 Yorumla novel +1 yıl ☺☺ Yorumla
şükran2323 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Ah novelim ah sende olmasan kim böyle yaratıcı sorularla siteye renk katar:D:D 1 3 Yorumla novel +1 yıl 😂😂 demi ama arada gösteriyorum kendimi işte. Yorumla şükran2323 +1 yıl *Ablan star bebeğim*:D:D Yorumla novel +1 yıl 😜😜 Yorumla
UNNkNOWN35 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 74% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geçmiş olsun üstâdım ☺️Sana çorba yaparım ki 🤭 burun çekme sesini hiç düşünmedim 😂 1 1 Yorumla novel +1 yıl Teşekkür ederim, bilirim yaparsın sağolasın :) Yorumla
Asil_kadinnn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Diğer konusunda 351 cevap paylaştı. Hırt hırt hönk hönk fışrt fışrtGeçmiş olsun Corona falan olmadin inşaallah 1 1 Yorumla novel +1 yıl İnşallah olmamışımdır, teşekkür ederim :) Yorumla
Sitare_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Bol acılı bol limonlu mercimek çorbası iyi gelir sana 😃Fffffffff veya şşşşşş veya fffsssfffsss😂😂😂 2 5 Yorumla invictus16 +1 yıl Fışş da olabilir bak 😅😅🤧 Yorumla Sitare_ +1 yıl 😂😂😂 ya novel bizi ne hallere sokuyor Yorumla invictus16 +1 yıl Böyle sorular sormamız lazım cağnım 😅 Yorumla Sitare_ +1 yıl Ben bu kadar orijinal değilim 😂 Yorumla invictus16 +1 yıl Sanırım bende sadece bedduada iyiyim 😕 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Shshsnf benimkinden böyle ses çıktı😄Geçmiş olsun🍵 2 0 Yorumla
nickimsonick Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Burun çekmek anlamındaki "sniff" burnunu çekerken çıkan sesten geliyor 2 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Reis öncelikle geçmiş olsun gördüğüm en zor Sorulardan bir tanesi 2 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sınırf, sınırf... Burnu doluses biraz çatallı çıkıyor 😂.. Yoksa sınıf sınıf olurdu 😉 1 0 Yorumla
Selluka_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Emoji kullanıyorum 🤧 geçmiş olsun bu arada 1 1 Yorumla novel +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla
Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Burun ağlıyor.🤣🤣Geçmiş olsun bu arada. 1 1 Yorumla novel +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 540 cevap paylaştı. Fissgghhhh 😀 Ne değişik bir soru 1 1 Yorumla novel +1 yıl :) :) Yorumla
VeeeCeren-12 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Sana çorba olayım canım 😇 1 1 Yorumla novel +1 yıl oysss :) Yorumla
Sislerbulvari3 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kendin yapmayı denesen belki de yaparsın 1 1 Yorumla novel +1 yıl Bir kelle paça içtim misss :) Yorumla