Belediyeye sokak hayvanları hakkında dilekçe yazıp götüreceğim.
Örnek bir dilekçe buldum. Kanunlardan bahsediyor. Yardımcı olur musunuz?
Dilekçe örneği
Ne kadar sürede geri dönüş yaparlar, kabul ederler mi?
Örnek bir dilekçe buldum. Kanunlardan bahsediyor. Yardımcı olur musunuz?
Dilekçe örneği
Ne kadar sürede geri dönüş yaparlar, kabul ederler mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siz bana yazacağınız metni gönderin. Ben hazırlarım dilekçe tabiki isterseniz
Maalesef mesaj yazamıyorum. Sanırım takip etmediğiniz kişiler size mesaj atamıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
VETERİNER HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINA;
…………………………………………………(ilçe/Mersin) adresinde ikamet etmekteyim. Sokağımda ve mahallemde ………… kadar kedi/köpek yaşamaktadır. Kendi imkânlarım ile bu sahipsiz hayvanların beslenmelerini sağlıyorum. Ama sayı çok olunca maddi olarak gücüm yetmemektedir.
5199 nolu “Hayvanları Koruma Kanunu”na göre belediyelerin gönüllülere sokak hayvanları konusunda destek vermek zorunda olduğunu biliyorum. Kanunen ya da vicdanen siz değerli belediye yetkililerinden bir vatandaş olarak kuru mama desteği bekliyorum.
Yapılan isleme ilişkin, hayvanların açlık ile beraber hastalandığını da göz önünde bulundurularak yasal süre beklenmeden, tarafıma 4982 ve 3071 sayılı yasalar gereği bilgi ve cevap verilmesini emir ve müsaadelerinize saygılarımla arz ederim.
(Ad-Soyad buraya )
İMZA
Telefon:
Adres:
Bu örnek. Word'de Boşlukları doldurdum ama eksiklikler var sanırım ya da hatalar. Dilekçe örneklerine baktığımda hiç "emir" ifadesini görmedim. Kanunlarla belirterek dilekçe yazmak daha mı etkili olur bilmiyorum.
Bir de ilk defa mama talep etmiyoruz. Çoğu kez bahane uydurdular hiç mama alamadık sokak kedileri için. Eğer buna da ilgisiz kalırlarsa üst makamlara başvurmayı düşünüyoruz.
tam olarak ne dilekçesi yazacaksınız talep nedir
Sokak hayvanları için mama talebi
Google sorsan daha hızlı sonuç alırsın broo