Güncellemeler
+1 yıl
'' Biz Onu (Kur'an-ı Kerim'i) Kadir Gecesinde indirdik. Kadir Gecesi'nin ne olduğunu sen bilirmisin? Kadir Gecesi, bin aydan daha hayırlıdır. O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail a. s) her iş için iner dururlar. O gece esenlik, gün ağarıncaya kada sürer.'' (Kadir Süresi 1-5 Ayetler)
mesela bu ayette geçen, pek kutsal kadir gecesi, bir bakmışsın kışın en uzun gecesi, bir bakmışsın yazın ve yılın en kısa gecesi oluvermiş..
mesela bu ayette geçen, pek kutsal kadir gecesi, bir bakmışsın kışın en uzun gecesi, bir bakmışsın yazın ve yılın en kısa gecesi oluvermiş..
Güncellemeler
+1 yıl
ben hicri takvimden bahsetmiyorum. hicri kameri takvimde aylar ve yılın gün sayısı yine aynı olmak koşuluyla sadece takvimin başlangıcı hicret tarihi olarak kabul edilmiştir. soruyla alakası yoktur.
soru kısaca şudur:"müslüman takvimi neden, sürekli kayma yapmaktadır? ve mesela kadir gecesi gibi çok önemli bir gecenin sürekli yer değiştirmesi normal midir?
soru kısaca şudur:"müslüman takvimi neden, sürekli kayma yapmaktadır? ve mesela kadir gecesi gibi çok önemli bir gecenin sürekli yer değiştirmesi normal midir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer