Rukye , Dua, efsun, muska; sihirbaz ve üfürükçülerin okudukları şeylerdir uğraşanlarada rukyeddini derler. Bunun direk kuran ya da islamla ilgisi yok , Ya sin suresi başta olmak üzere insanları cin musallatına inandırıp sonra onlardan arındırma için de okunması, tam bir din şarlatanlığıdır, kitabı mukaddesi alet edip gaipten haber getirme medyumluğudur.
Üstteki videoda izlenenler ise , işlerinin cin peri yüzünden bozulduğuna ve lanet altında olduğuna inandırılan insanların geçirdikleri histeri krizleridir, aslında bu bir showdur ve bulaşıcı tepkiler oluşur. Dikkat ederseniz , kendini sağa sola atanlar o kadar hazırlıklı ki , ne kendinde olmadığı halde bir yerleri açılıyor ne de erkeklerin kendilerine dokunmasına izin veriyorlar. Yani uçuşan kafalar aslında yok , kriz falan da yok. İşe yarar bir şey olsaydı bu insanlar kanatsız uçardı ama , yerçekimine bile karşı koyabilen yok.
Bu işler , bedevi kabilelerin kendi tanrıları karşısında yaptıkları işlerdir. Üstüne bir de Kuran ekleniyor ki , aslında korku sömürüsünün ilk perdesidir bu. Sonra gelsin cin çıkarmalar , paralar cukka...016 Yorumla- +1 yıl
Bunlara inandırıldınsa , o çevrendekiler iyi bir sopa haketmiş demektir. Yok sen kendin inandınsa ve bunlardan medet umar duruma geldinse , bu durumda obsesif haldesin demektir, bunu kendi başına aşamazsın ve bir psikiyatri uzmanı ile görüştürülmelisin.
Yani ne öne sürdüğün konu normal ne de dediklerin , burada bu şekilde yayın yapman da başka insanlara obsesyon bulaştırmaktan öte gitmez , işler hallolmaz , cin girip çıkmaz , yukardan vahiy gelmez , sesler görüntüler olmaz ama korku öyle sandırtır.
Şimdiden geçmiş olsun. Bunlara tutunmayı bıraktığın an o kabuslardan da anormal dediğin algılardan da kurtulacaksın. Alttaki videoda hesapta eşikaltı sublimasyon uygulanmış ama başarısız ve bunu yapmaya kalkanı Allah bildiği gibi yapsın - +1 yıl
bende onu anlamıyorum evimde büyü buldum ve başıma bir sürü şey geldi benim kimseye bir zararım yoktu ki bu olaylar neden başıma geliyo neler çekiyorum bilemezsin o kadar psikiyatriye gittim o kadar rehabilitasyon servisinde bulundum o kadar kameraya çektiler beni birşey bulamadılar beni artık biri kurtarmak zorunda kuru laflara karnım tok bana yardım edicek biri lazım.
- +1 yıl
Durum anlaşıldı, zaten tedavi görüyorsun. Doktorlarına güvenmenden başka yol yok.
Bu söylediklerinin doğru olmadığını sen de biliyorsun ve artık aklını da kendini de toparlayıp böyle obsesyonunu artırıcı şeyler bulup bu da kanıtıdır diye düşünmeyi bırakman , yardımcı ilaçlarını da zamanında alman gerek. Tek yardım edecek olan budur, yardım edecek başka bir insan ya da insanüstü varlık yok. Bu bir hastalık , soran.. - +1 yıl
Burada kendini belirten bir bilgi verme..
Buradan ilaç önerisi olmaz , olsa da eczaneden gidip alamazsın reçetesiz zaten. Bunun dışında , alternatif tıp saçmalıklarına ya da sana cin girmiş ben çıkartırım gel diyenlere sakın inanma, bunlar sadece hastalığını artırır sana zararı olur ama onların cebi para ya da başka menfaatlerle dolar. Cin akademisi falan vardı da biz mi görmedik , en büyük cinci hoca , en üfürükçü hoca bilmemne, bunlara yüz verme sakın , yaptıkları din tüccarlığı , gerçek islamla alaakası olmuyor çoğunun ama , cübbe sarık sağlam hem de ipekten... Putlardan farkları yok zira, kendilerine bile hayrı yok bunların, asa ile boyunlarından çeksen devrilirler ama insanlar bunlardan medet umdukça da beslenirler böyle. - +1 yıl
bizim bir akrabamız vardı para almıyo bu işte küçük yaşta Zahri isminde bir cin eğitmiş onu annem ona git diyo kendisi muhasebeci parasını işinden kazanıyomuş bunuda Allah rızası için yapıyomuş bir keresinde bir telefon geldi açtım ben Rahmani kabilesinden Ahmet mümin bir cinim bahçede yeni dünya ağacını kaz dedi birkaç arapça yazılı kağıtlar buldum üzerinde benim fotoğrafım vardı bana bunları çözebilen bir hocaya git dedi.
- +1 yıl
Rukyenin islamda yeri vardır
En İyi Cevaplar
Musallattan kuran dinleyerek kurtulamassn içerdeki şeytanı sıkmaktan başka ne işe yarar diyelim ki annene el kaldırmış olsan koluna yerleşen şeytan yıllarca rukye okutsan ölmez ancak doğru tevbe ve islam ceza hukukunda belirtildiği gibi kısasla ölürler sana youtubeden sayik erol tangutu takip etmeni tavsiye ederim
31 Yorumla- +1 yıl
İstiğfar dualari cok iyi yapin ayrica evinizde sirke felan olsun ya da bir tavsiye bunları yapamayanlar olabiliyor eviniz bir köşesine koltuk vb bir esyanin arkasina bir vazo vb birsey koyun içine sirke koyun daha sonra bir miktar tuz koyun ve karıştırın oorada ka;sin no problem
bence böyle şeylere fazla kafa yorma uzak dur bak ( cin çağırma oyununda dehşet ) google bunu arattır lınk atamıyorum rüya mı görüyorsun 7 ayetel kürsi okuyup sagına soluna önune arkana altına ustune bır de ıcıne üfle yat kus gıbı uyursun :)
245 Yorumla- +1 yıl
rukıye ciddiysen bu söylediklerinde bence git ama öyle eften püften bir mahalle hocasına gıtme ıyı araştırın öyle ayrılan eşlerı barıstıran çocuk yaptırtan bırıne değil yanı sadece bu ısle ugrasan bırıne gıt inşallah müslüman olanıdır yakmadan kurtulursun musluman değilse kesın yakılması gerekır Raabım herseye kadır acil şifalar versin her gece kafirun felak nas okumadan yatma
- +1 yıl
muska olayıda kötülük için vardır ıyılık ıcın vardır sımdı öyle muska vardır kı herşeyı yaptırırsın ınsana hatta öldürebilirsin bile nuska vardır kı kalkandır senı nazardan korur böyle kötü rüyalar gormene veya sana musallat olmaya calısana engel olur bılen bır kısı yaparsa yarar sağlar ama bılmeyen ınsan ugrasırsa helak olur... en guzelı hepsınden uzak durmaktır aslında zira buyu yapmak buyuk gunahlardandır nazarlık takmak felan caız değildir pek senın durumun bıraz zaruri senin sağlığını etkılıyor...
- +1 yıl
ben namaz kılamıyorum kılmak isteyince kan kusuyorum ve bayılıyorum artık çok dua okuyamıyorum bide hergün aynada arkamdan bir tane daha ben hızlıca koşarken görüyorum bir keresinde bir telefon geldi açtım bir adam ben Rahmani kabilesinden Ahmet isminde bir cinim dedi git bahçeyi kaz dedi yeni dünya ağacının arkasını kazınca değişik değişik arapça yazılar buldum çok korktum sonra bana hocaya git dedi sence bu ne anlamadım.
- +1 yıl
Kulyas cini asik olurmus burada harun 02 nickli bir arkadas soylemisti sana bir cin aşık olabilir
- +1 yıl
Evet aşık olurlar wc ye banyoya girerken sag ayaginla gir ve onlarla ilgili dualari nette bul ve öyle gir cikarke sol ayaginla cik ve aynalara bakma felak nas ayetel kursi oku namaz kil kuran oku
- +1 yıl
1. Mu’minun Suresi’nin 97 ve 98. ayetleri 41 kere oku. Günde yüz defa “La havle vela kuvvete illa billahi’l-aliyyi’l-azim” (Allah’ın güç ve kuvvetinden başka hiçbir şeyin güç ve kuvveti yoktur) denir. Buna bir hafta boyunca devam edilir. Genellikle abdestli bulunmak ve Allah’ı zikretmek fayda sağlar. 2. 41 Ayete’l-Kürsi, 3 İhlas Suresi, 11 Felak Suresi, 11 Nas Suresi, 7 Fatiha Suresi’ni üzerine üfle.
- +1 yıl
Hacamat yaptir o dulari birisi okusun ama seni baglasinlar çünkü dayanamayabilirsin birde yedi renkle yazilan dualar var
- +1 yıl
- +1 yıl
Durumunuz nasıl simdi
+1 yılwww.lahutiye.com/.../...l-anlariz-belirtileri.html linke tikla en altta sueler var guvendign hocalar okusun
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılRukye tabikide vardır. Kurandaki. özel ayeyler ile cinlenme büyü ve nazar gibi durumların tedavisi edilir. Google videolar kısmına FURKAN RUKYE diye aratırsaniz tutkiyenin en iyi cinci hocasının rukye videolarını izleyebilirsiniz. Dikkat yoğu vesvese yapar
01 YorumlaUzulerek söylüyorum bu ve benzeri şeyleri yasayanlar maalesef histerik hastaligina sahip ve histeri krizi geciriyorlar. Acil vir psikiyatriye görünün. Bu tür safsatalardan uzak durun bilimle kalin.
00 YorumlaArkadaşlar rukye esnasında komaya giriliyor ve ayrica bazi sarlatanlar sapıklık yapiyor ozellikle eşiniz ya da anne ve babaniz yaninizda degilse hic o işe girmeyin ayrica rukye ile şirke düşmek mümkün bunu yapanlar var.
00 Yorumla
+1 yılne gibi anormallık oldu sende? ben pc nin sesini kısık kullanırım o yuzden sadece vıdeou ızledım daha seslı dınlemedım
00 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sadece din tüccarlığı yapıyolar yazık İslama yazık Büyük Dine
00 Yorumla
+1 yılNası bir anormallik oluyo ki
07 Yorumla- +1 yıl
Yaa korkutma
Ne gibi bişi oluyoo - +1 yıl
Sende noldu
- +1 yıl
hasskt tırstım lan yemınle nasıl dınlıcez şimdi bunu
+1 yılkardeş dinlicem de korkuttun sen beni şimdi bak
19 Yorumla- +1 yıl
neden kı nasıl belli eder?
- +1 yıl
canım ben bırazını dınledım 3 dakka falan bişi olmadı devam etmelı mıyım?
- +1 yıl
sen şu duayı oku öyle devam et bence.
“Eûzü bir kelimatillahi't-tammati min şerri ma haleka ve zerae ve berae ve minşerri ma yenzilü minessemai ve min şerri ma ya'rucu fiha ve min şerri fitnetilleyli vennehari ve min şerri külli tarikın illa tarikan yatruku bihayrin ya Rahman.” - +1 yıl
ne duası o?
- +1 yıl
ha anladım
Ortaçağ'a çevirdiniz mis gibi 2014'ü.
01 Yorumla
+1 yılAgs neyin pesindesin nas oku elham oku
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılla bunların alayı rukiye. :)
00 YorumlaRabia geçen sürede nasıl oldun. iyileştin mi..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar