Saç düzleştirici fiyatları çok değişiyor, bu kadar fiyat fark ettiren nedir? Alırken neye dikkat etmeliyim?
Marka olarak neyi önerirsiniz?
Ya da şunun marka ismine para verme, şu marka ucuz ama en az onun kadar iyi diyebileceğiniz bir öneri var mı?

Saç düzleştirici fiyatları çok değişiyor, bu kadar fiyat fark ettiren nedir? Alırken neye dikkat etmeliyim?
Marka olarak neyi önerirsiniz?
Ya da şunun marka ismine para verme, şu marka ucuz ama en az onun kadar iyi diyebileceğiniz bir öneri var mı?

Selamlar, Saçlarımız şüphesiz en değerli hazinemiz. Onları korumak için canla başla mücadele ediyoruz. Her gün tarıyor, şekiller veriyoruz. Zararlı ısılardan ne kadar koruyabiliyoruz dersiniz? İşte tam da bu yüzden imdadınıza yetişen, bir teknoloji harikası olan Dyson Airwrap'la tanışmaya ne dersiniz? Sizi hem Dyson Airwrapla tanıştırmak hem de saç şekillendirici alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgilendirmek isterim.
Şüphesiz saçlarımıza vereceği zararın en az olmasına dikkat etmekte fayda var. İlk bakacağımız nokta, tercih edenlerin saçlarına ne tür hasarlar bırakmış ya da hasar bırakmış mıdır onu araştırmak. Teknoloji sayesinde bu araştırmayı kolaylıkla yapabilirsiniz. Sizden önce tercih edenlerin yorumlarına göre karar verebilirsiniz. Bir sonraki araştırmanız da ürünün özellikleri, ne gibi özellikleriyle saçlarınızın şekillenmesine yardımcı olacak? Bunlara dikkat ederek almanızı öneririm. Sizleri, zararsız ve özellikleriyle gözlerinizde kalpler çıkartacak Dyson Airwrap' la tanıştıralım.
Dyson' un pürüzsüzleştirci fırçası sayesinde mükemmel düzlükteki saçlara fırçaların özel tasarımlı Coanda etkisi sayesinde kavuşabilirsinsiniz. Saçlarınız bu zararsız şekillendirmenin verdiği rahatlıklayken size de gün boyu saçlarınızla muhteşem görünmenin keyfini çıkarmak kalır.
Saçlarımızı yalnızca tek modelle sınırlandırmak elbette doğamızda yok. Farklı saç stilleri denemek istemek en doğal hakkımız. İşte sırf bu yüzden Dyson birden çok saç başlığına sahip ve istediğiniz zaman başlığını değiştirebiliyorsunuz. İster düz, ister kıvırcık, isterseniz de dalgalı tamamen tercih sizin.
Saç şekillendiricinizi iyi korumanız gerekiyor çünkü çok hassas olan saçlarınızda tekrar tekrar kullanacaksınız. Sıradan saç şekillendiricilerin çoğu zaman saklama kutusu bile olmayabiliyor. Dyson yine saçlarımızı düşünmüş ve onlar için bir de özel saklama kutusu tasarlamış. Bu kutu deri ve yumuşak kumaşla kaplandığından saç şekillendiriciniz uzun yıllar kendini koruyabilir.
Siz saçlarınızı şekillendirirken bazen ısı ayarının farkında olamıyor olabilirsiniz. Ama buna artık gerek yok. Dyson akıllı ısı ayarıyla, hava akımındaki sıcaklığı ölçerek 150 derece altında ısıyı kontrol altına alır ve saçlarınızın yıpranmadan şekillenmesini sağlar.
Merhabalar! Bilmelisin ki saçlar kadın-erkek fark etmeksizin bir insanın en önemli göstergesidir. Saçlarımız bizi kralda yapabilir, vezirde. :) Gündelik hayatımda sürekli saç düzleştirici kullandığım için sana bazı yöntemler vereceğim ve ürün tavsiye edeceğim. Dilersen hemen önerilerime geçelim.

Saç düzleştirici kendi arasında 4'e ayrılır; titanyum, seramik, turmalin ve keratinli olarak farklı farklı sınıflandırılır. Bu sınıflandırma; kişinin saç yapısına, saç telinin kalınlığına veya inceliğine göre üretilmiştir. Benim saç düzleştirici ününüm seramik, çünkü saçlarımın eşit olarak düzleşmesini hedefliyorum. Saçlarının yapısını ve uzunluğuna belirleyerek ürün aramaya başlamalısın. Saçların kuru veya oldukça cansızsa turmalin saç düzleştiriciyi öneririm. Saçların uzunsa titanyum içerikli ürünü kullanabilirsin veya benim gibi saçlarının her bölgesinin düzleşmesini istiyorsan da, seramik kullanabilirsin. Her üründen önce mutlaka saçlarını tanımalısın.
Saç uzunluğuna göre saç düzleştirici seçebilmen için sana minik bilgi vereceğim;

Saç düzleştirici kullanırken belki de en dikkat etmemiz gereken şey, ısı derecesidir. Yüksek ısı, saç tellerine büyük ölçüde zarar verebilir. Tüm saç düzleştirici ürünlerin ısı derecesi 230 derece civarındadır. Kalın telli saçların varsa 200, ince telli saçlara ve sönük saçlara sahipsen 160 derecelik bir saç düzleştirici ürün kullanabilirsin. Yüksek ısı saçlara ne kadar çok zarar verirse, saçlarının geleceği bir o kadar da azalır. Saçların için en sağlıklısı, saç yapına göre üretilmiş olan ürünlerdir.

Bazı saç düz düzleştirici ürünlerinin başlık plakaları hafif kavisli ve incedir. Bunun nedeni saçlarını düzleştirmenin yanı sıra, saçlarına doğal dalga veya fön işlemi yapmak için üretilmiştir. Sadece saç düzleştirmek istiyorsan, bu gibi kavisli plakası bulunan ürünleri es geçmelisin. Saç düzleştirici almadan önce başlık plakalarını iyi incelemeli ve önceden araştırmalısın. Saçlarına tam anlamıyla düz mü yoksa dalgalı modeller mi vermek istediğini de düşünmelisin.

Her zaman akıllı ısı kontrolü yapabilen, kablosuz ve saçlarımızı eşit homojenlik sağlayan bir saç düzleştirici hayal ettik... Hayallerimiz gerçek oldu ve Dyson Corrale üretildi! Yeni Dyson Corrale saç düzleştirici özelliklerini öğrendikten sonra diğer tüm ürünleri kafamdan aniden sildim çünkü bu dünyaya gelmiş en güzel teknolojili saç düzleştirici olabilir!
Sana kısaca Dyson Corrale'yi tanıtmak istiyorum.
Dyson Corrale saç düzleştirici kablosuz ya da kablolu kullanıma uygun ve 70 dakikada şarj oluyor ve 30 dakika kullanımı bulunuyor. Az önce sana yukarıda saydığım ve farklı farklı ürünlerde bulabileceğin tüm özellikler Dyson Corrole'de bulunuyor. Her saç tipine uygun olarak üretildi. Ben özelliklerini öğrendiğimden itibaren meraklı gözlerle lansmanını bekliyorum. Bir an önce Dyson Corrale'nin piyasaya sunulmasını ve kullanmayı hayal ediyorum!

Hayatımda hiçbir şeyi beklemedim 2 Eylül'ü beklediğim kadar! Müthiş özellikleri bulunan Dyson Corrale saç düzleştirici lansmanı 2 Eylül'de yapılacak. Ürün tasarımı, özellikleri, kullanımı ve saçları aynı zamanda nasıl fayda sunacağının tanıtılacağı bu lansmanda, Çağla Şikel'de bulunacak. Son teknolojinin kullanıldığı bu harika tasarımın yanında Çağla Şikel olması beni hiç şaşırtmadı. :) Heyecanla Dyson Corrale'yi daha yakından görebilmeyi, sürpriz olan özelliklerini öğrenmek için 2 Eylül'ü iple çekiyorum. Saçlarımızı artık bilmediğimiz ürünlere değil; son teknolojinin bulunduğu Dyson Corrale'ye emanet edebileceğimiz için çok şanslıyız!
İyi bir saç düzleştirici, birkaç ayda bir yenilemenizi gerektirmeyen uzun süreli bir yatırımdır. Doğru ürün, saçlarınıza ısı zararı vermeden ve kırmadan muhteşem bir görünüme ulaşmanıza yardımcı olabilir. Isı kontrolü ve parlaklığı saçlarda kaybettirmeyen Dyson ürününü kullanmanı öneririm..
sacına ısıtıcı vermek bence gereksız dogal halı daha ıyı
dalgalı ya da düz saçım olsa tamam ama saçım hem dalgalı hem düz olunca bişeyler yapmak gerekiyor :P
Cevap
0Cevap
İyonizerli al elektriklenmeyi önlüyor
braun tavsiye etmem philips daha iyi
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?