Diğer Şaşı mıyım ya? Fotoğraflı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aslında böyle bir sorunun yok ama bir fotoğrafta dikkatimi çekti Şaşı mıyım ya? Fotoğraflı? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tam karşıya baktığın bir foto olsa bir şey denilebilir de bu fotoya göre değil gibisin. 1 0 Yorumla
jajajajsj Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Biraz şaşı olmak bence çekici , fotoda belli olmaz bu 1 0 Yorumla
TeğmenZORKO Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzel gözlerin var. Şaşı olduğunu ayna da bakarak anlarsın. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aynada anlaşılmaz ki biraz araştırdım uzak bir yere bakarken gözün kayması durumu falan diyor Yorumla TeğmenZORKO +1 yıl Çevrende fark eden oldu mu Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla TeğmenZORKO +1 yıl Evdekilere göster. Hatta arkadaşlarına... Yorumla Soran +1 yıl Tamam saol Yorumla TeğmenZORKO +1 yıl 👍👍 Yorumla
bensuuaydın1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl ayol değilsin arada olur öyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam bir an korktum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl soldakı göözun bıraz kayık duzelır gözlukle 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Doktora gidiyim mi sence çünkü birkaç fotoğrafta da fark ettim ama çevremdekiler hiç böyle birşey söyelemdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gıt kc yasındasın ist yasıyorsan dunya göz hastanesıne gıt Yorumla Soran +1 yıl 18 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum orayı duymuştum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orası cok ıyı muyanesı 600 bın falan ama cok ıyı doktorlrı var bende oraya gıdıyorum gözluk verır bnce duzelır Yorumla Soran +1 yıl Tamam saol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rıca ederım eyer maddıyönden sıkıntın olursa yrdımcı olurum Yorumla Soran +1 yıl Yok saol ailemin maddi durumu iyi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yok öyle bir şey.. Çok güzel gözlerin var.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yok ya değil çekik gözlü olduğundan öyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarım o yüzdendir Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Değilsin de benim gibi gözlerin çekik 1 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 452 cevap paylaştı. evet bu foto da öyle. 1 0 Yorumla
birsucuk2yumurta Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Şaşı olduğunu düşünmüyorum ben, sıkıntı yok bence 1 0 Yorumla
gezgin-34 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Koreli bu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sivaslıyım lslclsllclspc Yorumla gezgin-34 +1 yıl Gözler aynı uzak doğu kızları gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tam karşıya baktığın bir foto olsa bir şey denilebilir de bu fotoya göre değil gibisin.
Biraz şaşı olmak bence çekici , fotoda belli olmaz bu
Güzel gözlerin var. Şaşı olduğunu ayna da bakarak anlarsın.
Aynada anlaşılmaz ki biraz araştırdım uzak bir yere bakarken gözün kayması durumu falan diyor
Çevrende fark eden oldu mu
Hayır
Evdekilere göster. Hatta arkadaşlarına...
Tamam saol
👍👍
ayol değilsin arada olur öyle
Tamam bir an korktum
soldakı göözun bıraz kayık duzelır gözlukle
Doktora gidiyim mi sence çünkü birkaç fotoğrafta da fark ettim ama çevremdekiler hiç böyle birşey söyelemdi
gıt kc yasındasın ist yasıyorsan dunya göz hastanesıne gıt
18 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum orayı duymuştum
orası cok ıyı muyanesı 600 bın falan ama cok ıyı doktorlrı var bende oraya gıdıyorum gözluk verır bnce duzelır
Tamam saol
rıca ederım eyer maddıyönden sıkıntın olursa yrdımcı olurum
Yok saol ailemin maddi durumu iyi
Yok öyle bir şey.. Çok güzel gözlerin var..
Saol
yok ya değil çekik gözlü olduğundan öyle
Umarım o yüzdendir
Değilsin de benim gibi gözlerin çekik
evet bu foto da öyle.
Bakışlardan dolayı değilsin
Şaşı olduğunu düşünmüyorum ben, sıkıntı yok bence
Kameraya bakarsan oyle olur
Koreli bu
Sivaslıyım lslclsllclspc
Gözler aynı uzak doğu kızları gibi
Evet jajısın