Diğer Ömrünüzde hiç tv yarışmalarına katıldınız mı ya da denediniz mi? THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Eskiden Hugo yu çok severdim. Ve her çıktığında yarışmaya katılmak için telefona yapisirdim. Ama ne hikmetse hiç olmadı :)HANGI YARIŞMAYDI?💖 dp Ömrünüzde hiç tv yarışmalarına katıldınız mı ya da denediniz mi? Cevapla Telefon Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ʟεтнε Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 2000’lerin ortasında reklam arası canlı 50.000-100.000 civarları para kazandıran yarışmalar koyarlardı, bir keresinde onu aramıştım fakat arkadan ailem farkedince çabucak kapatmak zorunda kalmıştım😂😂 0 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ayy hiç kaçırmazdım. Biz de kardeşimle katılmayı çok istemiştik. O yüzden babam oyun cd'sini almıştı. 0 0 Yorumla
Çiğdemcecik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 62% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. katilmadim. ben de hugoya katilmayi cok isterdim ama bizde ev telefonu yoktu. tik tik tik orda kimse var mi :/ 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hugonun ta tolga abininde... koyim diye efsane çocugu hatırladım :D 0 0 Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. hiç uğraşmadım gerçekten hiç uğraşmadım 0 0 Yorumla
_KIZILELMA_ Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır katılmadım ama Hugo olan zamanları özledim 0 0 Yorumla
BlackSpace8 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 51% +1 yıl Acaba şu hugo olayı gerçek mi? Hehejejeh 0 0 Yorumla
Rüyadauyumak Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Üzdün😂🤣 demek sendin o devamlı arayan 😲 0 0 Yorumla
Sivassivas5858 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Immm senin yaşında otuz falan var mı? 0 4 Yorumla THATMAN +1 yıl Hayır. Hugo bundan 30 sene once mi çıkıyordu Yorumla Sivassivas5858 +1 yıl Evet benim çocukluğumda vardı Yorumla THATMAN +1 yıl Çok uzun sürdü zaten bir senelik bir yarışma degil yani Yorumla Sivassivas5858 +1 yıl Biliyorum uzun yıllar sürdüğünü ama sonradan hiç görmedim tv de Yorumla
_Capella_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 324 cevap paylaştı. denemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
2000’lerin ortasında reklam arası canlı 50.000-100.000 civarları para kazandıran yarışmalar koyarlardı, bir keresinde onu aramıştım fakat arkadan ailem farkedince çabucak kapatmak zorunda kalmıştım😂😂
Ayy hiç kaçırmazdım. Biz de kardeşimle katılmayı çok istemiştik. O yüzden babam oyun cd'sini almıştı.
katilmadim. ben de hugoya katilmayi cok isterdim ama bizde ev telefonu yoktu. tik tik tik orda kimse var mi :/
Hugonun ta tolga abininde... koyim diye efsane çocugu hatırladım :D
hiç uğraşmadım gerçekten hiç uğraşmadım
Hayır katılmadım ama Hugo olan zamanları özledim
Hiç denemedim ama hugo yu seyrederdim
Acaba şu hugo olayı gerçek mi? Hehejejeh
Seyirci olarak evet lgggcpcpyxog
Marsuplami adamdır 😄
Üzdün😂🤣 demek sendin o devamlı arayan 😲
Hiç öyle halt yemelerim olmadı 😂
Immm senin yaşında otuz falan var mı?
Hayır. Hugo bundan 30 sene once mi çıkıyordu
Evet benim çocukluğumda vardı