Selam Ks nin Güzel İnsanları Nasılsınız?
Kızlar Şu Soruma Bir El Atın Size Zahmet?
Kızlar Şu Soruma Bir El Atın Size Zahmet?
Elma sirkesi: Cildin temizlenmesinde, lekelerin doldurulmasında ve giderilmesinde önemli bir yere sahip olan elma sirkesi, akşam yatmadan önce cilde pamukla sürülmelidir. İçeriğindeki vitaminlerle cildinize oldukça faydalı olacaktır.
Toz şeker: Cilt için peeling görevi yapacak olan tos şeker, cildin kendi rengini bulmasını da sağlayacaktır. Akşamları temizlenmiş olan cildinize süreceğiniz nemli tozşeker, 10 dakika kadar kaldıktan sonra yumuşak bir sabunla yıkanmalıdır. Bu aynı zamanda cildin daha gergin olmasına da fayda sağlayacaktır.
Bal: Cildinizin kaybettiği vitaminleri ve sıvıyı bal sayesinde yeniden kazanabilişiniz. Balı doğal haliyle cildinize sürerek, bir süre sonra yıkadığınızda sizde gözle görülür şekilde farklılığı anlayacaksınız.
Buz uygulaması: Cildin üzerinde bulunan kırmızılıkların ve kabarıklıkların giderilmesine yardımcı olacak olan buz, acil durumlarda fayda sağlayacaktır.
Sivilce izlerine iyi gelen bitkiler
Marul: Cilt ve sivilce izlerine karşı 3 bardak suyun içerisine 25 gram marul doğrayıp kaynatınız. Bu suyla sabah ve akşam cildinizi temizlediğinizde izlerin azaldığını göreceksiniz.
Ceviz yaprağı: Bir bardak suyun içerisinde kaynattığınız taze veya kuru ceviz yaprağının suyuyla cildinizi silerseniz, lekelere iyi geldiğini göreceksiniz.
Sabun otu: Sabun otu kökünü suda kaynatarak, bu suyla cildinizi silerseniz, sivilce izlerinde etkili olacak bir karışım olduğunu göreceksiniz.
Sinir otu: Ezmiş olduğunuz sinir otunun suyu sivilcelere, aknelere ve lekelere karşı faydalı olacaktır. Bu suyu sivilcelerin ve lekelerin üzerine tatbik etmelisiniz.
Teşekkür ettim
ö. d
akşam iyice yıka yüzünü ve pudra sür o bölgeye bildiğimiz tallk pudrası. sabah uyanıncada sabunlu suyla yıka 1 haftaya geçer eğer kasamam diyosan tentirdiyot sür 2 günde iz falanda kalmaz
:) teşekkür ettim 2 aydır bekliyorum geçer diye bir hafta da beklerim
Cevap
0Cevap
kahve telvesini peeling yapar gibi sür her akşam 1 haftada geçer
kahve telvesi ne peeling ne onları da anlatırsan sevinirim :)
türk kahvesini içtikten sonra kalan dip telvedir peeling de lekenin olduğu yere fazla bastırmadan ovalamaktır
kolay yolunu bulduğunda bana da mesaj at.
:) olur atarım
Cildiyeye gittt
yok artık küçücük sivilce izi
estetik yaptırayım olmadı :)
Cilt tipin. Vucudundaki hormonlarin seviyesi normalin uzerinde veya altindaysa evde yaptigin seyler farkli sonuclara yol acar. Ben evde bir kac maske yaptim sivilceler artti mesela ondan dedim. Herkes baskaa
4-5 ay önce başladı bu sivilce muhabbeti ergenlere döndüm valla
şu an kurtuldum çok şükür ve bütün izler geçti sadece burnumun üzerinde ki kaldı ki orada ki sivilceye dokunmadım bile kurudu mal gibi kaldı orada
Neyse teşekkür ettim
Imex
limex? krem mi bu
Teşekkür ettim Buse naz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar