Diğer Evlenmemi söyleyen anneme bul birini diyorum yok ki diyor madem öyle neden evlen diyor? катюша_ Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Hayır yani madem birisi yok neden evlen diyor kafayı yiyecem artık ha sanki biz istemiyoz yok işte kimse istemiyor sjsjdjcksns Evlenmemi söyleyen anneme bul birini diyorum yok ki diyor madem öyle neden evlen diyor? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
mehmet528 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 40% +1 yıl Erkekler evliyken daha mutlu kadınlar ise daha mutsuz oluyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum. 0 0 Yorumla
Florianii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Mesaj veriyor sana işte kendi bulacağından değil, bul sende. 0 0 Yorumla
ᴀʟᴄʜᴇᴍist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Evlenmek basit bir şey değil demekle olmuyor işte :D 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Boşver çoğu böyle ailelerin etrafa söylesinler bulurlar. 0 0 Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Diğer konusunda 834 cevap paylaştı. Babam da bul birisini artık deyor kolaydı sanki fjslsşsl 0 0 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Ayy fotinin tatlışlığı 🤤 kendin bul demek istiyo belki de jshsj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sende bul artik ya da evden taşın kadın bıkmış kocasıyla başbaşa kalmak istiyor evde 0 0 Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Evlılıkte koydugun foto ne alaka anlam cıkaramadık kanks 0 0 Yorumla
Enginoloji Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Tık tık kim o? Ben damat misali yaptır birine. : D 0 0 Yorumla
11yolcu Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Fotoyu gorunce evlenesim geldi. Ne zulummus bu biyolojik saat olayi mk 0 0 Yorumla
Primamon Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim annem evlenme, aptallık etme diyor 2 0 Yorumla
erdem84 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sana bul demek istiyor.. 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. temsili foto ne anlatıyor. derin manalar mı var. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Senin bulmanı istiyordur 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Kendin bul diyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Erkekler evliyken daha mutlu kadınlar ise daha mutsuz oluyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Mesaj veriyor sana işte kendi bulacağından değil, bul sende.
Evlenmek basit bir şey değil demekle olmuyor işte :D
Boşver çoğu böyle ailelerin etrafa söylesinler bulurlar.
Babam da bul birisini artık deyor kolaydı sanki fjslsşsl
Ayy fotinin tatlışlığı 🤤 kendin bul demek istiyo belki de jshsj
ailenin bulduğu biriyle evlenilir mi mal mısınız mk
Sende bul artik ya da evden taşın kadın bıkmış kocasıyla başbaşa kalmak istiyor evde
Evlılıkte koydugun foto ne alaka anlam cıkaramadık kanks
Tık tık kim o?
Ben damat misali yaptır birine. : D
Fotoyu gorunce evlenesim geldi. Ne zulummus bu biyolojik saat olayi mk
Benim annem evlenme, aptallık etme diyor
Kocan var derdin var kız evlenme
çok karmaşık bir olay olmuş.
sen bul istiyor demekki
bulu ver sende birini
Kendin bul diyor işte djdjjd
sem
senden ne istiyor
Ya şu kuzuya bak çok amin 🙏🙏
Esra erol ne güne duruyor. :)
Sana bul demek istiyor..
temsili foto ne anlatıyor. derin manalar mı var.
senin bulmanı bekliyor..
Senin bulmanı istiyordur
ne guzel poposu ısırmalık
Kendin bul diyor
O çocuk senin mi
Henüz o olayı çözebilen olmadı
Evlisin işte😂
bebek kimin 😊
anlamadım