Göğüslerim küçük olduğu için lezbiyen olmaya karar verdim?

Benim göğüslerim çok küçük. Yani küçük dediğim bir avuç kadar 75 i doldurmuyor çatalım bile çıkmıyor 20 yaşına gireceğim silikon falan da istemiyorum insanların tuhaf bakışları da çok rahatsız ediyor ne yapacağımı şaşırdım artık. Her günümü zindan ediyorum kendime dışarı çıkmak bile istemiyorum bıktım bu durumdan bazen halime isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi Allah ım ben de neden diğer kızlar gibi istediğimi giyemiyorum diye. Diğer kızlar gibi dekolte giymek istiyorum istediğim kıyafeti giyebilmek ben de özgüvenli olmak istiyorum ama yok işte yok. Bu şekilde kocamı da mutlu edemem ya gözü kayarsa? Daha büyür dert etme falan demeyin bu şekilde avunmak da istemiyorum göğüs 16-17 yaşlarına gelince artık son şeklini alıyormuş doktorlar öyle diyor hep. İnsanların vücudumu tepeden tırnağa süzerek yaptıkları tuhaf bakışlarından da bıktım. Kalç * da yok doğru düzgün. Kendimi kadınsı hissetmiyorum hissedemiyorum. Bu şekilde beni isteyen de çıkmaz evlenemicem zaten büyük ihtimalle. Önemli olan kalp güzelliği vs bunlar hikaye , evet doğru bu ama bu dünyada insan için dış görünüş her şey demek maalesef acı da olsa bu bir gerçek dış görünüşünü beğenmediğin insanın içini de merak etmiyorsun çünkü. Işte tüm bunlar yüzünden lezbiyen olmaya karar verdim ben , ama nasıl olacak bilmiyorum çünkü erkeklere ilgi duyuyorum. En azından hiç olmazsa özgüvenim yerine gelir sosyal ortamlarda kendimi daha rahat ifade edebilirim. Bu fikrimi aileme de henüz açıklamadım nasıl açıklayacağım bunu da bilmiyorum zaten. Sizce ne yapmalıyım nerden başlamalıyım?
Göğüslerim küçük olduğu için lezbiyen olmaya karar verdim?