Yaa hadi aklınızda kalan sarhosluk anılarınızı anlatın :D komik ya da utanç verici farketmez :D ben anlatayım ; 2 kız arkadaş dersaneden çıkmıştık bundan 2 yıl önce :) neyse dedik hadi bira içelim :) ama ben alışkın değilim hatta daha onceki 1 birayo saymazsak ilk diyebilirim :) da çok sık içmiyor ve uzun zamandir da icmemis :) neyse gittik en yakın market migros :) 2 bira aldık, fıçı yüksek alkollü yazıyorsu bilmiyorum :) sonra gittik bir parka cerez falan sohbet ederek ictik onları ama yavaştan kelimeler karışıyor :) bildiğin 1 birayla sarhos oldum lafının karsiligiyiz :) ya dedik sakız alalim ;) girdik arkadaki bakkala :) ben sakızları gorunce atladım:) adam şaşırdı :) bunlar nelidir ki acaba diyorum arkadasim ddi ki Çilekli :) aaaa nasıl anladın diye bir bagirdim :) sonra arkadaşım o altına beenzeyen cikolatalari gördü :) aaaaa altın diye de o bağırdı :) Allah'm farkindayiz rezil oluyoruz ama kendimizo durduramiyoruz sürekli gülüyoruz falan ama 20 dk sonra kendimize gelmeye başladık :) o geceyi unutmam eglenceliydi hahaha :D peki ya sizleeer?
Cevabın nedir?
Hergün içen bir insan değilim içerim fakat 1 2 tane abartılmayacak zamanlarda anılarımı anlatayım
1. Arkadaş bir kıza vurgundu 1 yıl peşinden koştu kız istemedi onun için içelim dedik, arabaya atladık boş bir mekana gittik tüm stokları yaptık vodka, bira, fındık fıstık v. s içtik içtik içtik içtik sıçtık arabayla şehiriçi otobanına çıktık 200 ile arabalara makas atıp son ses müzik bir yandan da köpek gibi gülüyoduk, en ufak hatada ölürdük yani zor kurtulduk :D
2. Yılbaşında 20:00'dan 03:00 a kadar içtik 5 10 kişi sonra caddede bağırdık çağırdık, caddeye sağ sol işeyerek adınımı yazmaya çalışanı ararsın, üst üste cadde ortasında 2 kişi uyuyanımı ararsın, asfalta uzanıp telefonla mesajlaşmaya çalışanımı ararsın, herbibok vardı.
3. İzmire gittim sarnıç diye bir mahalle, akşam kız arkadaşımla bozuştuk içtim sonra kayboldum. zar zor tutturdum evi. az kalsın sokakda yatacaktım.
bu kadarı yeter :D hani içkiliydim ne yaptığımı hatırlamıyorum derler ya hepsi yalan :D biraz bedenin uyuşuyo, konuşmakta zorlanıyosun o kadar :D18 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha 2. Anlattığına öldüm gulmekteeeenn :D gözümde bile canlandı o asfalttaki arkadas :D bence de ya haklısın, en azından kesik kesik bile olsa hatırlıyor insan :D
Soran+1 yılAile önemli bu konuda, gizli gizli içmek can sıkıcı olur :)
Soran+1 yılBen cok içmedim hic, o yüzden kusar mıyım bilmiyorum :) ama genelde kolay kolay kusan bir insan değilim :) yok ya gayette yavaştı sohbet ederek ictik, ama konuşurken kelimeleri söyleyemiyoruz böyle birkaç kez tekrar ediyoruz :D olayın tam ortasında ne anlattığımızı unutup susuyoruz :D
Soran+1 yılSıkıntılarım vardı o sıralar ama bir çılgınlık yapalım dedik :) keyfi sayılır :) ama kim bilir belki de sıkıntılı olduğum için çılgınlık yapmak istedim :)
En İyi Cevaplar
Lise dönemlerinde bir yılbaşı gecesi en yakın arkadaşımla beraber eski kız arkadaşımın daveti üzerine oturduğu siteye gittik. Sitenin bahçesinde alkol su gibi akıyordu resmen. Ortam biraz kalabalıktı. Erkekler çoğunluktaydı. Arkadaşımla beraber başta ağır takılıyorduk fakat alkolün etkisiyle yamulmaya başladık. Resmen dağıldık. Eski kız arkadaşım beni köşeye çekerek benden vazgeçemediğini falan söylemeye başladı. Ben sadece kahkaha atıyorum. Zaten o saniyeleri de hayal meyal hatırlıyorum. Film kareleri gibi. Bir süre sonra ortamda kız falan kalmadı. Eski kız arkadaşıma dair hatırladığım en son şey ağlıyordu. Tanımadığımız diğer çocuklar ise arkadaşımla gülüşmelerimizi seyrediyorlardı ciddi bir şekilde. O gece bize zulüm oldu. Kendimize gelene kadar sokaktaki bir çeşmede kafamıza vura vura ayılttılar bizi. Yeni senemize kafamız gözümüz şiş girdik. (:
112 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha :D betimleme süper, gözümde canlandı :D teşekkürler
Soran+1 yılOlsun, yine de süper :P
Soran+1 yılIkimiz hic iyi bir ikili olmayız :P
Soran+1 yılTamam o zaman :D
Soran+1 yılBak ben mutfak tezgahına çıkıp foto cekmisim kendi kendime diyorum sana :P
Soran+1 yılTabi ki hayır :D
+1 yılahahahahahahah harikaymis nasil anladin demen bagirarak guldum :D
bir arkadas grubuyla yenikoye gitmistik, herkes icer diye 70lik smirnoff aldik. kimse icmedi. en yakin arkadasimla ben ictim sadece ve sek goturuyorduk. saat 3e dogru sadece ben ve yakin arkadasim kalmisti. ben basimi bile kaldiramiyor paso kusuyordum. o da tuvalet bulamadigi icin agacin dibine isemisti.(en yakin arkadasim kiz bu arada :) zil zurna sarhos zar zor bir taksi bulduk. taksici ve travesti. cok hos insanlardi. en sonunda evin onune geldik. indigim gibi dustum ve yerde kusmaya basladim. taksici yardim lazim mi deyince arkadasim bos bulunup ay yok o hep kusar oyle demisti.. :D31 Yorumla
Soran+1 yılAyyy sormaa yaa ama o anki dusuncelerim hala aklimda, diyorum Allah'm nerden anladı bu inanamıyorum falan :D Hahahahahahah :D off yaa supermişş :D ilahiii, o hep öyle kusar haa :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeylikduzundemisin?
Neyse arkadaşimda yeni yila girecektik aldik bira falan. Ilk defa icicem bende. O zamanda sevdugim. bir cocuk var gitmis ilk buldugum telefonla aramısım. Abuk subuk mesajlar atmışim.
sen neden beni aramiyosun begenmiyomusun beni guzel. degilmiyim demisim :D arkadaslarim engel olamamis bana.13 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha :D peki ertesi gün çocukla ne oldu durumunuz :D Beylikdüzü değil bu arada :)
Cevap sahibi+1 yılHiç tanımamış gibi :D zaten küstük devam etti öyle.
Soran+1 yılHay Allah ya :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
36Cevap
tatildeydik ilk defa içmiştim 3 kızla bir 70lik bitirdim tabi onlar içmedi beni içirdi oturuyorduk sohbet filan
sonra şişe bitti ben dedim bu mu dedim abarttığınız şey hiç birşey olmaz bana :) sonra dediler ayağa kalk görürrüz seni ayağa bir kalktım dünyam döndü heryer dönüyor yürüyemiyordum tutmaya çalişiyor duramıyodum kumlara atlayıp yüzmeye çalişiyodum rezil olmudum kısacası :)) bara götürdüler herkese salça oldum bira almaya çalıştım 50tlye acayip rezil oldum ya ertesi gün çok utanmıştım bara giderkene :D :D13 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah :D kumda yüzmek supermissss :D
Soran+1 yılBir daha icmeyiver, en azından o kadar :D
yarım litre tekila içince sırf kafayı yastığa koydum, neyse dalmışım uykuya bir uyandım kafa yastıkta kusuyorum, ordan bir fırlarsın salondan banyoya kadar her yer kusmuk allaaaaah halılar, duvarlar kapılar yağdırmışım :D
sonrası malüm o kafayla temizlik yatak yorgan halı herşey çöpe :D12 Yorumla
Soran+1 yılHayyy Allah'm yaa inanamıyorum çok yazık olmuş hahahah :D
+1 yılBiz 3 kisilik bir arkadas gurubu ne zaman icsek kisi basi 6 7 bira ustunede 1 buyuk votkayi paylasiyoruz genede sacma konusmayi birak sallanmiyiruZ yuruyusumuz bile degismiyir.
Cok sorguladik bunu ve sonunda alkolun bize etki etmedigini anlayip Senede belki bir icmeye karar versik yani kola daha iyi valla.
Bu arada ictiklerimiz bira ya Efes black %8 alkol orani veya Tborg.
Ne aglayabildik nede gulebildik tadi desen isesekde icsek ayni yani.12 Yorumla
Soran+1 yılKötü ama yaa :D
- +1 yıl
Oyle iste olmuyor sanirim bizim damarlarimizda ki Alkol orani oldukca yuksek ki artik etki etmiyor sanirim.
:-))
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise yıllarında ailemden gizli odamda içmiştim sonra yattım sabah kahvaltı için oturduğumda bana gözlerini ayırmadan bakıyolardı başım zaten çatlıyodu annem iyi misin dedi evet noldu diye sorunca oğlum gece yarısı bizim odaya girdin çekmeceye tuvaletini yapıp çıktın demişti (gerçekten yalan değil)
48 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahahaha :D offffff öldüm şu an :D
Cevap sahibi+1 yılSarhoştum hatırlamıyorum hikaye demiş biri de o yeterince içmemiş sanırım :D ogün okuldan geldiğimde kendi odamdada yeterince şey yapmışım klavyenin üstüne de işemişim babama klavye bozulmuş eve gelirken alsana dedim bir an durdu derin bir nefes aldı oğlum sen nasıl bir insansın tamam alıyorum dedi :D
Soran+1 yılBunyeden bunyeye degisiyor belki de :D Sarhosluk senin mesaneye vuruyor sanırım :P
Cevap sahibi+1 yılBen ayarı fazla kaçırıyorum rakıyı ilk içtiğimde bir şişeyi 20 dk gibi sürede içtim tek başıma şişeyle dans edip öpüşmüştüm sonra aşkım diyip pencereden attım :D
Soran+1 yılHahahahahaha :D ya seni izlemek çok zevkli olurdu :D
Cevap sahibi+1 yılBen bayağı çıldırırım içince yılbaşında kafamızda şapka azımızda düdük şehir meydanına dükkan sandalyelerini kaçırıp oturmuştuk :D
Soran+1 yılValla bayıldım :D
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :)
arkadaşların evindeyiz :D 6 yıl önce tabi. bizim arkadaşlar votka içiyordu. bir tanesi hem leblebi yiyor hem votka içiyordu :D ortada 52 vardı etrafında biz 7 kişi falandık oyun oynuyorduk kartlarla. o leblebi yiyip içen arkadaş bir bardak fazlasına daha dayanamadı ağzından leblebiler teker teker çıktı kusarken görmen lazım :D halıya kustu ortaya. sonra banyoya götürdüler :D bir arkadaş ona yardım edeyim derken onun da kafasına kustu :D o çocuğun halini gördük ve altımıza edecektik kopmuştuk :D:D en iyi anı buydu :D
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah :D en iyi anılar kusmuklu mu oluyor ne :P
Soran+1 yılTeşekkürler :))
hemen anlatim ünideyim dersaneden kalma çıkarcı arkadaşlarıma gittim 100lük rakı içtik iki kişi diğerleri bira içti ben kendimdeyim ama yürüyemiyorum hep 5 dk sonra kendime gelicem diyorum durun diyorum gidiyorum elimi yüzümü yıkıyorum millete karılıyorum yok yerde yatma yok kulaklıkla yatıyor bilmem ne diye :D
14 Yorumla
Soran+1 yılHaline bakmaz hasan dağa oduna gider hesabı haa :D hahaha :D
Soran+1 yılHı o sekil :D
Valla ne diyeyim oldum :) arkadasımlaydımmm (ahh bu arkadaşlarrrr😊) yolda yürüyoruz diyoruz ki neden insanlar bu kadar hızlı gidiyo resmen sanki kosuyolar o kadat yanımzdan hızlı geciyolar sonradan anladık ki 5 dk yolu 1 saatte gittiğimizi :))
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :D aynı bizz :D
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Denemek için çok içtim bir sefer. Düşünce gücü kaybolmuyor yalnızca hareket motoru duruyor vücutta.. Ben sarhoştum hatırlamıyorum lafı hikaye...
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız :D
sarhoş olmadığım için yaptığım bir şey yok :) alkolün bendeki tek etkisi gülmek. ne söylenirse söylensin gülerim :D
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim de işte gülmenin yanı sıra yaptıgım ufak şeyler var :P
İlk kez içtiğim de votka, bira, tekilla falan baya karıştırmıştık en son koşuyorduk böyle ve insanların bizi izlediğini hatırlıyorum ayrıca videomda var :D Napolyondan falan bahsediyorum :D
26 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha :D süper yaa, videolar olay oluyor bir kız arkadaşımın videosu aklıma geldi şu an :) kafasına kova geçirmiş ABD'nin ekonomisinden bahsediyor sonra da kafasından aniden çıkartıp kusuyor Allah'mmm :D
Soran+1 yılSonra niye ogrenciye ev verilmiyor hahaha :D
Soran+1 yılHala aynı evde misiniz :D
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bence güzelmiş.. Ama daha fazla içmeyin derim. Kararında içebilmek iyidir. Yoksa rezilliğin ötesine geçersiniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ya sanırım bu cakirkeyf olmaktı :D
+1 yılçok sarhoş olmamıştık ama bir keresinde öğrenciyken sakallı sakallı adamlar makyaj yapmıştıkk :D sabah 2 tane arkadaş gldi ev taşımaya yardım için.. bizi öyle görünce " pardon yanlış geldik " dediler :D :D
111 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahaha :D çok iyi yaa :D
- +1 yıl
yaa o gece efsaneydii :D birbirimize laf atıyoruz falan, bir tanesi dedi ki : "olm beni niye beğenmiosunuz lan, çok mu çirkin oldumm " :D :D harbiden çok çirkin olmuştuu amaa :D :D
Soran+1 yılHahaha :D artık içine nasıl sindiyse, kız triplerine bile girmiş :D
- +1 yıl
yaa bir de pencerde oturuodu o an.. düşçek aşağıya diye ödüm koptuu :D
Soran+1 yılMakyaj malzemelerini nerden buldunuz peki :D
- +1 yıl
kaldığımız evin tam karşısında kız yurdu vardı, orda arkadaşlarımız vardı.. rica ettik onlar da hemen tabii ki ddiler :D poşetle taaa 5. kattan aşağıya sarkıttılar malzemeleri :D içinde rimelden tut allığa kadar ne arasan var :D ama fotoğrafları onlar bile görmedii :D
Soran+1 yılYaa siz onlardan malzemeleri almayı akıl edecek kadar ayık, ama makyaj yapacak kadar sarhostunuz yani :D
- +1 yıl
içimizde varmış demek ki :D :D
Soran+1 yılDemek kiiii :D
- +1 yıl
sıkıntıdan hep bunlar :D
Soran+1 yılLazım olursa ben de verebilirim :D
Hiç sarhoş olmadım ama kafam hafif güzelken denize girmek geliyor içimden. Kış günü tavsiye etmiyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılYapma sakın sen de :D
Soran+1 yılHaha :D ilahiii :D
+1 yılCaddebostanda şarkı söyleyenlere katılıp şarkı soyledıgımı hatırlıyorum soylemek degılde anırmak dıyelım ahahahhaha :D ona buna satasmalar garıp garıp hareketler yapmalar tam bir rezillikti ama cok eglendım ya :D
13 Yorumla- +1 yıl
içitiğim de 2 bira 1 votka 1 paket fişne suyu :D
Soran+1 yılHep o fişne suyundan :P
- +1 yıl
ahahahhahahahhahaha.:D o son fişne suyunu içmicektim
+1 yılBanyoda buz gibi fayansın üstünde uyumuştum o kadar.
12 Yorumla
Soran+1 yılO da iyiymiş :D
- +1 yıl
zatürre olmadın mı kanka
içince sarhoş olmam bünyem sağlam ama içmenin verdiği rahatlıkla çenem biraz düşüyor daha eğlenceli oluyormuşum normalde çok fazla konuşamam içince şarkılar ve fasıl en sevdiğim olay
11 Yorumla
Soran+1 yılVaayy fasıl ;)
Sahilde bir kız arkadaşımla bira içiyorduk sabah uyandığımda kum tükürüyordum araları bilen yok =)
12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha offf yaa :D
+1 yılkanka arkadasın evındeyiz içtik mk sonra bebe sızdı. annesi babası da yok ben bir yandan ıcıyom bı yandan p*rno b, yandan nargıle derken artık o kadar ıctım kı dayanamadım kustum salona :D saate baktım annesı babası gelmek uzere. bebe ıcerde uyuyor. o kafayla kusmuklu yerleri sildim gittim yıkadım sild, ğim t shirtle :D zor yırtmıstım mk :D
00 YorumlaDiğer konusunda 517 cevap paylaştı. Ben içip sarhoş olmayanlardanım. :) ama içki yüzünden bir sünya macera atlattık tabi.. :)
10 Yorumlaiçmedim ve içmeyi düşünmüyorum... bu arada aklıma takılan : (migrosta bira mı satılıyor ya)
16 Yorumla
Soran+1 yılTabiii satılıyor :D
- +1 yıl
Bende ilk defa duydum :D
Soran+1 yılCiddi misiniz ya, vallahi satılıyor :)
Diğer konusunda 718 cevap paylaştı. Arada bir sarhoş olup umursamamak çok guzel bir duygu herşeye gülüyorsn mk. d
10 YorumlaIcki icerim, ama sarhos olana kadar degil. Sarhos olana kadar icenleride sevmem.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya 1 birayla sarhos olanlar? :P
Soran+1 yılBiz kimsenin başına bela olmadık, ayılıp tipis tipis evlerimize gittik :D gidince de birbirimizi arayıp, "zerhoooooşş iyi misiin" dedik :D
+1 yılbu akşam bir vukuatım olursa yarın yazarım :))
11 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum:D haha
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk sarhos oldugumda birayı yerlere dökmüstüm halılar falan hep kullanılmaz haldeydi bütün ev
10 Yorumla- Diğer konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBende nedense 3-4 tane içiyorum sarhoş olamıyorum :'^':^':^2
03 Yorumla
Soran+1 yıl5 iç? :P
- +1 yıl
Beni vuurun ya :( :D
Soran+1 yılDıkşııın !
+1 yılHiç sarhoş olmadım :P detayı da üşengeçlikten okumadım ya :D
08 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D
Soran+1 yılYoo kapak olarak algılamadım, kompleksli bir insan değilim :) ama sanırım sen olsan algılardın :D
- +1 yıl
Hahahahah öylesine dediydim bir kastım yoktu :D
Soran+1 yılİşte diyorum ya arkadaş ilginç :D
- +1 yıl
Bakış açısı.. :D sonuçta beni tersleyebilirdin :D
Soran+1 yılDiyorum ya, ben de öyle algılamadım gülümsedim hatta yani :D
- +1 yıl
Hahahah iyi o halde :D
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. hiç sarhoş olmadım, çakır keyif olduğum yerde bırakırım; ağzımla içiyorum;)
08 Yorumla
Soran+1 yılBiz de öyle yapmıştık ama bünye :P 1 bira ya 1 bira :D
Soran+1 yılYok ya gayette yavaş yavaş ictik, aslında bizimki de cakirkeyf sınıfına mı giriyor acaba :D sanırım sarhoslugum evde tek başıma içip çektiğim saçma fotolardı :D mutfak tezgahının üstüne çıkıp foto cekmisim Allah'm ayıldıktan sonra gördüm :D bunları ben mi çektim diyorum :D
Soran+1 yılAma çok eglenceliydi ya :D daha dün gibi aklımda :D sanırım zaten toplam 5 kez içtim, hepsi biraydı :) ama son ictigimde 1 birayla bisey olmadı hayret ettim bak simdi kendime :D
Soran+1 yılAaa olabilir bak :D
2-3 defa oldu sarhoşken hayat bana güzel oluyor :D Yoldan geçen birine dalmistim :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAy yazıktır ne gunahı var :D
Soran+1 yılUfff ya üzüldüm adama :D
biz öyle içenlere başka bir tarafınlamı içtin deriz.
02 Yorumla
Soran+1 yılDemeyin :P
Hiç içmedim ve içmeyide düşünmüyorum hem gereksiz bir şey hemde günah ne gerek var
10 Yorumlahiç alkol almadım almamda. ama hep sarhüş gibiyim kafam 1 dünya :D oksijen bende kafa yapıyoo
00 Yorumlamüslüman değilmisiniz ne diye içki içiyorsunuz hz. Muhammed s. a. v. içki kötülüklerin anasıdır demiştir. yazık size ya müslümanız diye geçiniyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılNe kadar zorlama hareketler...
Kendini bilen bir insanım, rezil olacak kadar içmem..05 Yorumla
Soran+1 yılAferin sanaaa !
- +1 yıl
sen yazdıklarını oku sonra da hiç yapmadığın bir şey yap, düşün mesela.. Sen bana aferin diyecek insan mısın?
Soran+1 yılKes !
- +1 yıl
ergen
Soran+1 yılBebe
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok alemsin ya.. :D bu ne şirinlik böyle...
12 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D teşekkürler :D
Cevap sahibi+1 yılreca :D
sarhoşken olanları hatırlıyosa anlatsınlar :D
10 Yorumla
+1 yılBende saklı kalsın :D
09 Yorumla
Soran+1 yılNe anladık o işten, anlatsana işte :D
- +1 yıl
Açık oluyum o zaman Sen gizli olduğun için anlatmayı düşünmüyorum :)
Kırdıysam çok özür dilerim. Senden.
Soran+1 yılEstağfurullah anlıyorum :)
- +1 yıl
Anlayışın için çok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılBen teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim. :)
İyi birisin Kardeşim bu çok belli oluyor. :)
Gizli soru sormadığın da O Sorunda karşılaşmak dile-i. İyi akşamlar :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim, gizli olduğum için eğer başka bir sorumda karsilasirsak bile belli etmememem gerekecek ama :D
- +1 yıl
Belli etsen de ben Senin hakkın da yanlış düşünmem ki :)
İyi birisin düşüncem bu başkası değil
Niye? Belli etmemen gerekecek :D
Sen sarhoşlukla ilgili bir yorum yap ben hemen anlarım :D Başkası bilmez bile ;) :D
Soran+1 yılYa sen sanki beni taniyormus gibi konuşuyorsun :D peki nasıl vardın iyi insan olduğum kanısına :D
+1 yılhiç sarhoş olmadım daha
00 Yorumlahiç alkol almadıgım için hiç sarhoş olmadım
00 Yorumlaben sarhoş olamıyorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTühhh :D
Alkol ve tütün ürünleri kullanmam :P
01 Yorumla
Soran+1 yılBurada yeşilaycı var :P
bence yine sarhoşsun :P
04 Yorumla
Soran+1 yılAaa neden :D
- +1 yıl
hyr degil cünkü gizli sormus
- Diğer konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılasmterdamda absınthe içtim yapmadıgım kalmadı ki
015 Yorumla
Soran+1 yılAbsınthe nedir :D
- +1 yıl
içki kardeşim bilmiyorsan yaşama gerçi türkiyede yasaklanmış
- +1 yıl
türkiyede yok 1 bardagı geçirdinmi ölüyon 1 adamı 2 tane görüyon felan çok agır en agır içki
Soran+1 yılYa içki olduğunu anladım ama nasıl birseydir yani onu sordum :)
Soran+1 yılHa şöyle anlatsana işte, yeşil peri gibi birsey mi oluyor o da oyleymis :)
- +1 yıl
tadı bildigin zehir
- +1 yıl
uçuyon
- +1 yıl
havalarda
Soran+1 yılHmm :)
- +1 yıl
içtinmi hiç ya da adını duydunmu
Soran+1 yılIcsem ya da adını duysam sana sormazdim :) bu içki ne sınıfına giriyor peki :)
- +1 yıl
uyuşturucu sınıfına girer :)
Soran+1 yılCidden mi :). yani viski midir votka mıdır ne bileyim :)
- +1 yıl
yok uyuşturucu ya girer özel bişey yazssam
- +1 yıl
6 7 gün kedime gelemedim bir ara
+1 yılHiç olmadım.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç sarhoş olmadım.
00 Yorumla
+1 yılafferim sana çok iyi bir şey yapmışsın devam et.
01 Yorumla
Soran+1 yılEderim :)
+1 yılkullanmıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılsaçmalık tebrikler
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi