Diğer Bu saatte napiyonuz? birkurusoğan Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben kuru fasulye soğan ve çay içiyorum sjsjs Birde taladro açtım onu dinliyorum gece gece isyankara bağladım.. Bu saatte napiyonuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ireemşeen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Oha wixnshwi bende taze fasulye yiyorum ve Taladro dinliyorum 1 2 Yorumla birkurusoğan +1 yıl OMG ciddimisin?🤣😱afiyet olsun Yorumla ireemşeen +1 yıl Teşekkürler sana da afiyet olsun Yorumla
Leternite Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl biraz hafif git delikanlı bunun bi de gazı varbende taladro açtımda feat olarak 0 1 Yorumla birkurusoğan +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gizlice sigara içiyorum ve paketim bitmiş onu nereye saklayacağımı düşünüyorum.. 0 9 Yorumla birkurusoğan +1 yıl Knk gogusunun arasına sok kimse bulamaz veya yastık kılıfının içine oda olmazsa cantan varsa onun en dibine koy kimse bulamaz sjsjs önceleri ben. Böyle saklardim😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsi sıkıntılı benim için :( babam şüpheleniyor zaten başka taktiğin var mı sjsjs Yorumla birkurusoğan +1 yıl Taktiklerim tükendi son bir taktik vereyim yüksek biryer bul oraya sakla kimsenin aklına gelmez yüksek bir yeri aramak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyum 155 yaw :( sandalyeye çıkınca 1.60 oluyo sjsjsjj Yorumla birkurusoğan +1 yıl Olsun yeterli sandalyeye çık ve koy şu lanet olası sigarayı yoksa ben gelip alıcam sjsjsjs😅🤦🏼♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle bi üşendim ki direkt camdan atayım bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sence atim mi Yorumla birkurusoğan +1 yıl Bence hiç hicmesen daha iyi yinede sen bilirsin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 yıllık içiciyim. İlk defa gizli içtim. Paketi de saldım aşağı, sence anlarlar mı? Yorumla
ayçisi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 73% +1 yıl Kullanıcı adına bayıldımmm hjdgsjndıxmd 0 1 Yorumla birkurusoğan +1 yıl Hahah 😂❤️ Yorumla
Gizliizlizlilii Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Balkonda sigara keyfisi 0 2 Yorumla birkurusoğan +1 yıl Gaymisin bacaklarını kız bacağı sandım 😱😀 Yorumla Gizliizlizlilii +1 yıl Evet Yorumla
Burak190333 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Kuru fasulye çay sogan 🤪🤪🤪 0 1 Yorumla birkurusoğan +1 yıl 😀😀 Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Kaslı erkek düşürmeye çalışıom 0 0 Yorumla
seerenayyy Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Uyuycam iyi geceler 0 1 Yorumla birkurusoğan +1 yıl İyi geceler sjsj Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çalışıyoruz 0 2 Yorumla birkurusoğan +1 yıl Kolay gele Yorumla peraaa16 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Mopyabiniz Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sen ölmüşsün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oha wixnshwi bende taze fasulye yiyorum ve Taladro dinliyorum
OMG ciddimisin?🤣😱afiyet olsun
Teşekkürler sana da afiyet olsun
biraz hafif git delikanlı bunun bi de gazı var
bende taladro açtımda feat olarak
😂😂😂
Gizlice sigara içiyorum ve paketim bitmiş onu nereye saklayacağımı düşünüyorum..
Knk gogusunun arasına sok kimse bulamaz veya yastık kılıfının içine oda olmazsa cantan varsa onun en dibine koy kimse bulamaz sjsjs önceleri ben. Böyle saklardim😂
Hepsi sıkıntılı benim için :( babam şüpheleniyor zaten başka taktiğin var mı sjsjs
Taktiklerim tükendi son bir taktik vereyim yüksek biryer bul oraya sakla kimsenin aklına gelmez yüksek bir yeri aramak
Boyum 155 yaw :( sandalyeye çıkınca 1.60 oluyo sjsjsjj
Olsun yeterli sandalyeye çık ve koy şu lanet olası sigarayı yoksa ben gelip alıcam sjsjsjs😅🤦🏼♀️
Öyle bi üşendim ki direkt camdan atayım bence
Sence atim mi
Bence hiç hicmesen daha iyi yinede sen bilirsin.
2 yıllık içiciyim. İlk defa gizli içtim. Paketi de saldım aşağı, sence anlarlar mı?
Kullanıcı adına bayıldımmm hjdgsjndıxmd
Hahah 😂❤️
Balkonda sigara keyfisi
Gaymisin bacaklarını kız bacağı sandım 😱😀
Evet
Kuru fasulye çay sogan 🤪🤪🤪
😀😀
Kaslı erkek düşürmeye çalışıom
Uyuycam iyi geceler
İyi geceler sjsj
sigara şarkı hayaller
Çalışıyoruz