http://www.global-bilgi.com.tr/projelerimiz/kamu
Çağrı merkezinde 1400 tl maaş nasıl arkadaşlar?
http://www.global-bilgi.com.tr/projelerimiz/kamu
bence süper iş bende müşteri temsilcisiyim bütün gün elimde klavye kulagımda teledon aksam 6 sabah 8.30 ama maaşım 1200 mesailerle 1500 ü görebiliyorum ancak vardiyalıdır yalnız senin ki
vardiya konusunu konuştum yapamam dedim işten ayrılma sebebim vardiya olur dedim
kabul edildi, sabah 9 akşam 6 işte, bilmiyorum daha önce hiç çalışmadım yani az çok tahmin ediyorum üstesinde de gelirim maaş iyimi diye bir sorayım dedim
baslangıc olarak çok iyi bence ben 3 yıldır yapıyorum bu işi ve maaşım bu yılda bir kez de bir maaş ikramiyem var vardiyalı degilim bende
hımmm anladım
Sesin kart papaz gibi çıkar bir süre sonra. Bir arkadaşım çağrı merkezinde çalışıyordu zor iş Allah kolaylık versin.
sesim zaten ağır tonda o konuda sıkıntı yok :)
Sabri bayraktara dikkat et. Çok uğraştıracak seni çünkü... Kim diye merak edersen internette yaz çıkan sonuçları gör... Allah sabır versin şimdiden. Çok küfür yiyeceksin insanlardan...
Fena değil. Arada küfür yiyeceksin onu da sineye cekersin artık :p
o kadar olacak :)
Cevap
10Cevap
Kafan kazan gibi olur... Çağrı merkezi insanı çileden çıkarır...
kolay iş yokki kardeşim
İnsanlarla daha az sıkı fıkı olabileceğin bir iş bak derim...
Mülakat nasıl geçti nasıl sorularla karşılaştıniz öğrenebilir miyim?
İşten ayrıldım ben ama :)) mülakat iyiydi yaa kendi kendimizi kasıyoz hepsi bu, sorular saçma sapan basit ama işte insan o anda basit detayı kaçırıyo, heyecan yapmazsan sakin olursan sorun yok
Neden ayrıldiniz işle alakali mi
hocam nerden başvurdunuz acaba bende iş aramaktayim
işkurdan işkur sitesinden, bie elemanonline. net ve eleman. net e bak kardeim.
hocam baktim ama bulamadim sizin alo 170 i bende ayni saat araliğinda çalişmak istiyorum bir yardimci olurmusun link falan
hocammmm benide aldirsana oraya üniversite mezunuyum 4 yillik geçiçi bir iş ariyorum yardim edersen çook sevinirim daha önce böyle bir işte 3 ay çaliştim ögrenciyken lütfen
Meraba arkadaslar bnde pzartesi mulakata gidicem de nasil giyinmeliyim sizce
peki brüt mü 1400 tl imiş?
net alacağım maaş kardeşim, brüt ne demek?
bak sordunmu sen onlara netmi diye?
kardeş sigorta servis yemek vs işte, alacağın maaş 1400 tl dediler bende bu maaşlamı hep devam ediliyor dedim hayır dediler sana performansına bağlı 2 bin alanda var 4 bin alanda, bende tamam dedim, şimdi brüt ne demek oluyor?
brüt onlardan çıkan oluyor kardeşimmm
senin cebine neti girecek
4 bin işi hikaye benceeee 2 binide öyle görüyorummmm o kadar prformns primi hiç duymadım ben
öyle diyorsan öyledir
Sabah 9 aksam 10 o ayrıca aglatana kadar... :D
yok kardeşim konuştuk ettik yok öyle 1 saat fazla çalışmak
ya 1 ay çalışır bakarız eğer dediğin gibiyse bırakırım
türkcel bünyesinde olan ALO 170 derken?
Yani türkcell firmasına bağlı onlar yönetiyor alo 170 sgk işkur ile sorusu problemi olan vs insanlara hizmet sunan bir kapsam işte, sadece alo 170 değil bir çok yapılandırmaları var
https://www.global-bilgi.com.tr/projelerimiz/kamu
Nerde çalışıyon maaşın ne kadar
Zor iş ama başlangıç için iyi para vermişler.
eyv kardeşim
İstanbul globol bilgimi?
evet
saolasın kardeşim sen neden ayrıldın peki?
:))
10 numaraymış. Ama ile göre değişir tabi.
nasıl başvurdun ben de iş arıyorum da
o maaşa şey bile çekilmez
Bence çok iyi. :)
saol
Bence güzel
Hiç durma. Süper
eyv
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar