Diğer Sarkık Göğüs Nasıl Dikleşir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gögüslerim çok sarkık nasıl dikleştirebilirim? Güncellemeler+1 yıl Yaşım 21 surekli kilo alip verdigim oluyor yani kilo degisimim oluyor neden sarkik benimkiler? Sarkık Göğüs Nasıl Dikleşir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl https://viaxi.com.tr/product/viaxi-breast-firming-cream-50ml/ bir bak belki işine yarar 0 0 Yorumla
gençmimar12 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl cok buyuk ıe amelıyat sart orta buyuklukte 85 c olup sarkıksa dogal yontemler var 3 altın kural 0 1 Yorumla gençmimar12 +1 yıl 3 altın kuralı denersın ıyı geceler Yorumla
Ankara06-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Kaç beden? Çok mu kullanıldı ve yıprandı. 0 0 Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Niye sarktılar ki kilo kaybı mı oldu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet bazen çok kilo alıyorum bazen de zayıflıyorum sürekli kilo değisimi yapiyorum. Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Kilo alıp verme göğüs sarkmasına sebep olur göğüslerin kaç beden ve nasıl duruyor Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kilo alıp verdin mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl estetik hariç düzelmez ama tam dik olmuyor zaten herkeste. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benimde öyleydi bir ara 0 15 Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Sonradan ne oldu peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzeldi tabiki sıkı simdi Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Aaa ne güzel ;) cup ve bedeni kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçüldü eskisi gibi değil 85 b Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Süper valla :) küçük daha iyi ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Noldu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki dedim ne noldu? Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Niye dedin ki ne güzel sohbet ediyorduk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyelim peki dedim işte ne saçma sapan konuşma bu? Küçük daha iyi peki ne bekliyorsun daha buna Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Göster 👏 hahaahahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Defol hahahhaha ☺️ Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Üzüyorsun ama beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru sahibi su pisliğe engel atın Yorumla PastırmaKralı1996 +1 yıl Al kırdın bak 💔 Yorumla
Can3636can Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Estetik ile 0 1 Yorumla Can3636can +1 yıl Kilo alıp verdikçe olur sarkma Yorumla
Selinn389 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Diklesmez artik 0 1 Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Neden Yorumla
fero_06 Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 351 cevap paylaştı. Yasın kacki sarkık 0 1 Yorumla fero_06 +1 yıl Kılodan dolayı demekki vucut bir topluyo ve geri bırakıyo gögüste ister istemez sarkıyo Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaş kaç ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 21 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç beden peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uykun yoksa anlatabilirim birkaö fikir verebilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
https://viaxi.com.tr/product/viaxi-breast-firming-cream-50ml/ bir bak belki işine yarar
cok buyuk ıe amelıyat sart orta buyuklukte 85 c olup sarkıksa dogal yontemler var 3 altın kural
3 altın kuralı denersın ıyı geceler
Kaç beden? Çok mu kullanıldı ve yıprandı.
bu yaşta neden bu kadar sarkmışlar ki
Mekik
Plank egzersizi ile
Niye sarktılar ki kilo kaybı mı oldu
Evet bazen çok kilo alıyorum bazen de zayıflıyorum sürekli kilo değisimi yapiyorum.
Kilo alıp verme göğüs sarkmasına sebep olur göğüslerin kaç beden ve nasıl duruyor
21 yaşında göğüsler sarkmışsa diklenmez daha
Doğal yoldan sporla
Kilo alıp verdin mi?
Evet
estetik hariç düzelmez ama tam dik olmuyor zaten herkeste.
Çok zor
Benimde öyleydi bir ara
Sonradan ne oldu peki?
Düzeldi tabiki sıkı simdi
Aaa ne güzel ;) cup ve bedeni kaç
Küçüldü eskisi gibi değil 85 b
Süper valla :) küçük daha iyi ;)
Peki
Noldu?
Peki dedim ne noldu?
Niye dedin ki ne güzel sohbet ediyorduk
Ne diyelim peki dedim işte ne saçma sapan konuşma bu?
Küçük daha iyi peki ne bekliyorsun daha buna
Göster 👏 hahaahahahaha
Defol hahahhaha ☺️
Üzüyorsun ama beni
Soru sahibi su pisliğe engel atın
Al kırdın bak 💔
Cocukta sonra mi oldu.. estetik galiba
İki okşican...
Estetik ile
Kilo alıp verdikçe olur sarkma
Sporla
Doğal yöntemler var
Silikon
İp bağla 😂
Haha
Estetik olman lazım
Diklesmez artik
Neden
Yasın kacki sarkık
Kılodan dolayı demekki vucut bir topluyo ve geri bırakıyo gögüste ister istemez sarkıyo
Yaş kaç ki
21
Kaç beden peki
Uykun yoksa anlatabilirim birkaö fikir verebilirim
Buzlu suya daldır