Diğer Kendi ellerimi nasıl bağlarım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok merak ediyorum da sizce nasıl yapabilirim ben bunu Güncellemeler+1 yıl Lütfen yardım edin aşırı sıkılıyorum Güncellemeler+1 yıl Napcam ben yaaa Kendi ellerimi nasıl bağlarım? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
WshakespaereD Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 375 cevap paylaştı. Yani hayatımda dönem dönem çok sıkıldığım zamanlar oldu ama şu soruyu düşünmedim sen nirvanasın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çoook sıkılıyorum çünkü aşırı hemde uğraş arıyorum Yorumla
pastacı_meryem Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 85% +1 yıl şeyin uzunsa kelepçe niyetine kullan. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Değil maalesef ☹️nasıl bağlıcam ellerimi Yorumla pastacı_meryem +1 yıl :-) pkklı olduğunu söyle polise git aradığının ikisinide bulursun :-) Yorumla Soran +1 yıl Oha ama dayak yerim ve ceza alırım Yorumla pastacı_meryem +1 yıl :-) Yorumla Soran +1 yıl Off cidden yapıyım mı bunu Yorumla
_egecetinn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ağzınla çekecen dayı başka olmaz 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ama arkadan olması lazım Yorumla _egecetinn +1 yıl Dayı nası olcak o iş o zor biraz olmaz bence Yorumla Soran +1 yıl İşte taktik Lazım ☹️ Yorumla _egecetinn +1 yıl Evde hiç kimse yok mu Yorumla Soran +1 yıl Yok tekim ip var plastik kelepçe var Yorumla _egecetinn +1 yıl Kolay gelsin dayı bağlarsan haber et napıcan ki bağlayıp Yorumla Soran +1 yıl Zaman geçsin maksat uğraş Yorumla
inançakkuyu Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kanki önce ipi tavana bagliyorsun sonra ilmek yapıp bir tabureye çıkıyorsun ellerini geciriyorsun atliyorsun o ilmek sıkılaşacak ve sende bağlanmış olursun 0 0 Yorumla
Idivjopu Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Nasıl bir fantazi bu awk. d 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey Yorumla Idivjopu +1 yıl Bağladıktan sonra napcan Yorumla Soran +1 yıl Geri çıkmaya çalışıcam Yorumla
düşükIQ Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Kılipsle 1 20 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla düşükIQ +1 yıl Pilastik kelepçeyle Yorumla Soran +1 yıl Evde var nasıl takarım sıkıca arkadan? Yorumla düşükIQ +1 yıl İlkden birbirine geçir yuvarlak yap bileklerine geçir dişinle çek Yorumla Soran +1 yıl Arkadan bağlamam lazım ama Yorumla düşükIQ +1 yıl Önden yap sonra ip atlar gibi yap elin arkaya geçer Yorumla Soran +1 yıl Tamam denicem Yorumla düşükIQ +1 yıl Haber ver bekliyom Yorumla Soran +1 yıl Yok arkaya geçmiyor nasıl yapıcam? Yorumla düşükIQ +1 yıl Mk beceriksizi adres ver bağlim ben seni Yorumla Soran +1 yıl Boluda yım Yorumla düşükIQ +1 yıl Uzaksin İstanbul'da olsaydın tes kelepce yapardım seni😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben nasıl yapıcam Peki başka taktik verir misin Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla düşükIQ +1 yıl Çozemedim aklıma gelmedi Yorumla Soran +1 yıl İp ve plastik kelepçe var her şekile girerim Yorumla düşükIQ +1 yıl Amaç ne knk Yorumla Soran +1 yıl Sadece zaman geçirmek tek olunca evde aşırı sıkılıyorum Yorumla düşükIQ +1 yıl Mobil lagend oynuyak gel mk aklının sapını skm senin😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Telefonum kötü kaldırmıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani hayatımda dönem dönem çok sıkıldığım zamanlar oldu ama şu soruyu düşünmedim sen nirvanasın
Çoook sıkılıyorum çünkü aşırı hemde uğraş arıyorum
şeyin uzunsa kelepçe niyetine kullan.
Değil maalesef ☹️nasıl bağlıcam ellerimi
:-) pkklı olduğunu söyle polise git aradığının ikisinide bulursun :-)
Oha ama dayak yerim ve ceza alırım
:-)
Off cidden yapıyım mı bunu
Ağzınla çekecen dayı başka olmaz
Ama arkadan olması lazım
Dayı nası olcak o iş o zor biraz olmaz bence
İşte taktik Lazım ☹️
Evde hiç kimse yok mu
Yok tekim ip var plastik kelepçe var
Kolay gelsin dayı bağlarsan haber et napıcan ki bağlayıp
Zaman geçsin maksat uğraş
Kanki önce ipi tavana bagliyorsun sonra ilmek yapıp bir tabureye çıkıyorsun ellerini geciriyorsun atliyorsun o ilmek sıkılaşacak ve sende bağlanmış olursun
Nasıl bir fantazi bu awk. d
Öyle bir şey
Bağladıktan sonra napcan
Geri çıkmaya çalışıcam
Kılipsle
Nasıl yani
Pilastik kelepçeyle
Evde var nasıl takarım sıkıca arkadan?
İlkden birbirine geçir yuvarlak yap bileklerine geçir dişinle çek
Arkadan bağlamam lazım ama
Önden yap sonra ip atlar gibi yap elin arkaya geçer
Tamam denicem