Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
parmak koordinasyonu lazım. önce uzun bir kelepçe al (plastik) ellerine çıkamayacak şekilde bağla ama kilitleme sonrasında bağlanmak istediğin yere git kalan açıklıkları o yere geçir ve 2 parmağın ile tutarak kendini kilitle
Böyle demesi kolayda hem arkadan hemde bir yere sabitlemek zor bunda
Ellerimi arkadan açamayacağım şekilde sıkmam lazım o kelepçeyi bunu nasıl yapıcam?
sonsuzluk işareti şeklinde parmakların ile arkadan ellerini geçiriyorsun sonrasında dediğim gibi o yere gidip parmaklarınla kelepçeyi kilitliyorsun. kelepçeyi kilitlerken zorlanırsan çöküp ağzından destek alabilirsin.
Bu taktiğinden çıkma olasılığım var mı?
Ve plastik kelepçeleri evde nereye bağlayabilirim sabit olarak?
çıkma olasılığın çok zor yani kesici bir alet olamadan tek başına zor ancak başkası gelirse kolay olur. Nereye bağlayabileceğine gelirsek bana kalırsa balkon demirleri uygun olur
hmm anladım
Balkon demirleri dışarısı yani olmaz kapalı bir balkon değil evin içinde tavsiyen var mı?
mesela benim yatağımın kenarında ufak bir merdiven sende öyle bir şey var ise olabilir.
Maalesef yok öyle bir şey ya :/ Petek var sadece ve ince orası çıkmam imkansız mı olur? Oraya yapıyım mı
yani petek olabilir ama kendi başına kurtulacaksan hiç yapma derim ya da elinin birinde bıçak olsun yoksa kalırsın orada
kesici bir şey alıcam zaten her ihtimale karşı
Evde başka bir yer olabilir mi sence petek dışında?
mesela bir dolap gibi bir şeyin ayağı olabilir tek başına kaldıramıyacağın
aaa olabilir doğru diyorsun ellerim bağlıyken de zor olur zaten plastik kelepçe varken çıkaramam ki ben
inşallah sadece deney gibi bir şey için yaparsın. kolay gelsin
deney sadece merak etme :)
Terzi kendi söküğünü dikemez, insanda kendini bağlayamaz
diyorsun
Tabi kelepçeyle bu yapılır ama ip olarak diyorsan yapamazsın, ha canın çok istiyorsa sana bir domuz bağı atarım öylece kalırsın
Sen mi atıcaksın fotoğrafını mı nasıl yapmam gerektiğini? domuz bağı da olur
Domuz bağı
Gemici düğümü
Yılan sarmaşığı
Dolu bir sürü çeşit var
Söyle sen fark etmez ben nasıl yapıcam bunu?
Sıralamasını yaptığım şeyleri google de ara bulucaksın
tamam da kendime nasıl yapıcam?
niye bağlıcan ki
evde tekim ve aşırı derece de sıkıldım :D Eğlence arıyorum azcık uğraşmak istiyorum
yazsana bir bikaç tavsiye vereyim :D