Kedi ve köpekler neden meyve yemezler?
yer köpekler sadece cikolata yiyemezler midesindeki asitle tepkimeye girip zehir oluşturduğu icin ot yiyen köpek meyvedea yiyordur yami ama bir kedinin peynorli citos yedigine gozumle sahit oldum hatta ben verdim :D cis cis cok guzel yiyodu sevimli sevimli
acı biber dahi yiyen kedi var
Kuzenimin köpeği her şeyi yiyor türk kahvesi bile içiyor :)
sen neden kemik kemirmiyorsan onlar da ondan yemiyordur XD
Cevap
17Cevap
kopekler hasta olduklarinda ot yerler. eski kopegime ne versem yerdi. Patlican yemegii kuru fasulye. Evde yiyemedigimiz ne kadar yemek varsa :). Kopek iki haftaya kocaman olmustu. kopek bayagi tutmustu bazi akrabalarimizda yemek getirmeye basladi. Tavuktan sebze yemeklerine kadar ne varsa yiyodu :))
bilmiyorum ama mesele greyfurt bazı insanlar için sakınca içinde bulunan bazı moleküller yüzünden böyle bir durum olabilir insana zarar vermeyen fakat hayvanları etkileyen ve hayvanların doğal bir savunma algıları var sanırım
yiyen vardır illaki. bizim köpek bira bile içiyordu:) ama şeker vermemek gerekir köpeklere doğuştan şeker hastası oluyorlar. vereceksen de ayarını iyi yapman lazım.
arkadaşlar kediye köpeğe meyve yedirmeyin onların bağırsağı farklı selüoza hiç toleransları yok öldürürsünüz hele hamster bakanlar asla peynir vermeyin aşırı tuzlu olduğu için farenin tansiyonu yükselip öldürüyor
Arkadaşımın köpeği dut yiyordu. Ama yedikten sonra karnı ağrıdığından sonrasında ot yiyordu :D
Meyvelerin büyük çoğunluğu şeker içerir... Şeker bu hayvanların sinir sistemine zarar verir... İçgüdüsel olarak meyve yemezler...
Etobur oldukları için olabilir mi acaba?
Tabii ya, nasıl da düşünemedim daha önce... :)
Benim kopegim sulu ve yumusak armuta bayiliyor salatalik yiyor.
Daha Ne olsun.
Garibim Evdeki bütün yemekleri yerdi, bizden fazla :D
Kediyi bilemem, ama köpek meyve yememeli, şeker köpeği kör ediyor.
Sen neden kemik kemirmiyosan onlarda ondan yemiyodur :/
Neden meyve vermezler diye okudum. Offff uykum gelmiş :(
erişemediği üzümü sevmem der
Gece gece kedine greyfurt mu yedirmeye çalıştın.
Onu kedi ve köpeklere sor biz nerden bilelim :)
Benim kedi de köpekte meyveye bayılıyor :/
ne bileyim genel müdürmüyüm :D
ben ne bileyim yaaaaaa nnn dexx miyimmmm:S
alıştırmaya bağlı yiyorlar genelde !
Benimkiler yiyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar