Diğer Majezik içtim diş ağrısına iyi gelir mi? Aslindsaslin Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ::((((((((( delirmek üzereyim Güncellemeler+1 yıl Apranax içilir mi usrune bir de Güncellemeler+1 yıl Majezık biraz kesti ama tamamıyla kesmedi ne yapmam lazım ikinci ağrı kesici ilacı kullansammi? Majezik içtim diş ağrısına iyi gelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belim agridigininda kullanmıştım çok iyi gelmişti ama dış ağrısı için genelde dolarex kullanıyorlar haberin olsun 0 0 Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Karanfil köy ağdan disine geçer bir zaman sonra gecmezse kanatmaya calsi 0 2 Yorumla Aslindsaslin +1 yıl Nasıl yani Yorumla Adembozkurt +1 yıl Dışının ağrıyan yerine karanfil koy gecer Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evinde karanfil varsa kuru karanfil koy ağrıyan dişin üzerine beş dakika sonra ağrıdan eser kalmayacaktır 0 0 Yorumla
Kumarbazım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Evet biraz etkisi olur ama apranax varsa daha iyi olur. 0 0 Yorumla
scil63 Takip Et Master Yaş: 62 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. gelebiliyor, çok iyi bir ilaç 0 0 Yorumla
Evdekaldim30 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Arvales al en iyisi o 5 dk da biseyin kalmaz 0 0 Yorumla
doyumsuzum41 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl gelir ama başka içme 0 1 Yorumla doyumsuzum41 +1 yıl içilmez zehirlenirsin Yorumla
Dentist5832 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Gelir tabiki de 0 1 Yorumla Dentist5832 +1 yıl Şişlik iltihap varsa bir profenid iç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Belim agridigininda kullanmıştım çok iyi gelmişti ama dış ağrısı için genelde dolarex kullanıyorlar haberin olsun
Karanfil köy ağdan disine geçer bir zaman sonra gecmezse kanatmaya calsi
Nasıl yani
Dışının ağrıyan yerine karanfil koy gecer
Evinde karanfil varsa kuru karanfil koy ağrıyan dişin üzerine beş dakika sonra ağrıdan eser kalmayacaktır
Evet biraz etkisi olur ama apranax varsa daha iyi olur.
alveles iç 30 dakkaya keser
gelebiliyor, çok iyi bir ilaç
Arvales al en iyisi o 5 dk da biseyin kalmaz
İyi gelir üstüne birşey içme ağır gelir
gelir ama başka içme
içilmez zehirlenirsin
Doktor değilim
Gelir tabiki de
Şişlik iltihap varsa bir profenid iç