Bilmiyorsanız eğer şöyle söyleyim biyokinezi zihin gücü ile dna yi değiştirmek. Yanı göz rengini kahverengiden elaya döndürme gibi. Ama kanıtlanmış bişey değil araştırılıyor. Bazı kişiler yaptıklarını söyler. Bazen bilinçsizce yapan da vardır mesela gözünün yeşil olmasını isteyen öyle hayal edip sonrada göz renginin açılması gibi. Bir çoçuğun gözleri maviymiş sabah uyanınca bir gözü kahverengi olmuş isterseniz google'a bir gecede göz rengi değişen çoçuk yazın çıkar. Biyokinezi yapan var mı yaptıysanız nasıl yapının nelere dikkat edilmeli zararı var mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Lucid ruya ve Astral Seyehat donum noktamdi.
Daha da ellesmem oyle seylere. Psikoloji bozuyor
Lucid rüyayı yapabilirsin rüyada olduğunun farkında olsan yeter. Küçükken rüyada olduğumun farkına varıyordum hep hatta rüyamı diye kendimi cimciklerdim bişey hissedemiyorsam rüyadayım derdim
Yillarca yaptim da.
Hayattan caliyor bir zaman sonra. Gereksiz cok uyuyorsun.
Gercek hayat yerine hayal dunyasina donuyorsun
Sadece uyurken yap sürekli yapma yoksa çok vaktin gider
Valla bende nasıl oluyor bilmiyorum ama bir bakıyorum mavi oluyor bir bakıyorum yeşil garip
Biyokinezi kalıcı etki verir ama geri değiştirebilrsin tabiki. Seninki ışıktan dolayı mesela bazı insanların göz rengi gridir ama aslında gri değildir ışığın farklı kırılması sebebiyle mavi göz rengi gri olarak görülür.
Biyokinezi falan bilmiyorum ben sadece yazmak istedim 😄
Bişey demedimki 😀
Biliyorum 😄
Ben küçükken hep sarı saçlı olduğunu hayal ediyordum ama bir gecede falan olması imkansız bence bende bir şeyi küçüklüğümden beri düşünüyorum olmuyor maalesef
Bunu yapan biri şu an bu yazıyı okuyor olamaz #Gecehayırlıöğütlerverir👋
Yaptın mı?
Başka yapan var mı diye merak edip okuyor da olabilir?
@eleniar yaptırım mi
öyle bişey gerçek herkes yapar isteyen
Biliyorum gerçek ama herkes yapamazki şöyle düşün çok zor bir soru var ve sadece konusunu bilip araştırıp öğrenen biri çözebilir. Biyokinezi yapmak içinde tam anlamıyla her şeyini bilmek gerekiyor
Değişir ama 1 gece de değil 1 ay sonrw falan
Biliyorum da tam olarak nasıl yapacağım yani zor bişey , soru gibi biliyorsan çözersin mantığı. Bende dna lara nasıl hükmetmeliyim nasıl yapacağım öyle öğrenip yapmalıyım diye düşünüyorum yoksa kendime zarar verebilirim hem fiziksel hemde psikolojik anlamda
Bir şey yapmana gerek yok YouTube da subliminal secret diye bir kanal var yanlış hatırlamıyorsam onun istediğin videosunu günde 4-7 kere dinlemen gerek
Ama onlar olumlama paylaşıyor bunun için ingilizce bilmek gerekiyor diye biliyorum ben
Hayır öykü bir çok Türkçe subliminal kanal var yani ingilizce bilmen gerekmiyor subliminal secrets da Türkçe subliminal paylaşıyor
Marvel filmlerinden uzak dur
Şwölüşpokdulpö izlemiyorumki
Güneşte yeşil oluyor sayılır mı
Sayılnaz :)) biyokinezi kalıcı etki verir. Mesela kahverengi gözü mavi yapma
Gözüm bu yüzden açık kahveden ela oldu
Gerçekten mi? Lütfen anlatirmisin nasıl yaptın ne kadar sürdü zararı var mı bende yapmak istiyorum
Balım ben 15 yaşındaydım o zaman işte şu an kimler var bilmem o zaman parapsikolojinin babası denilebilecek fademir falan vardı bir dünya yabancı vardı fademir türklerden tabi skype grupları falan derken neyse ben müzikle yaptım frekans müzikleri her şeyden önce inandım sonra git şu an bir kanal var bu kanalla kilo verdim subliminal secrets diye onun göz şeylerini dinle işte kitap okurken falan sürekli o rengin gözünde oldugunu dusun yatarken o müzikleri dinle olduğunu hayal et sürekli aynaya bakarak moral bozma mesela gözüm şu an yeşile çalıyo baya baya ve eski fotograflarimizda bildigimiz acik kahve o zaman enerji alanim cok kuvvetliydi hizli sonuc almamda bununda etkisi buyuk şu an sadece meditasyonlara falan devam ediyorum kinezileri bıraktım enerji alanini kuvvetlendirip meditasyonlarada basla eski şeyler dagildi ama eminim Şu an bilgiye cok kolay ulasiliyodur ve benim goz rengim degismedi sonra cunku buna programladim zihnimi her calismadan once zihin blokajlarini kirici meditasyonlar falan yap cunku blokaj ne kadar coksa o kadar zorlasir
Tam anlamadım blokaj falan ne
Blokaj beynindeki yeteneğin körelmesine sebep olan şey yani senin beyninin sınırlarının dışındaysa biyokinezi falan sen zorlasanda yapamassın ilk olarak sonsuz inanç gerekir blokaj yıkmak şu mesela insanlar sonsuzluğu nasıl zihinleriyle algılayamıyolarsa parapsikolojiyide aynı şekilde imkansız göruyolar zihninde en ufak şüphe kalmamalı bir bebegin zihni gibi disardan ne duysa beynin onu alip yaratacak kivama gelmelisin buda cekim yasasi biraz araştırma yap anlarsın kuzum ama sen dediklerimi yaparsan 15 gün icinde falan sonuc alirsin zaten
Vaktin varsa tam ayrıntılı anlatabilirmisin lütfen 🥺
Tam olarak neyi sor bakalım djlsmskssmsk biraz anlatamadım galiba
Madde madde sorayim
İlk önce nasıl başlamalıyım
Frekans dinlemeli miyim dinleyeceksem nerden dinleyim
DNA ya nasıl hükmedeceğim
Saat kaçta yapmalıyım
Günde kaç kere yapmalıyım
Yaparken nelere dikkat etmeliyim
Ruh halim nasıl olmalı
Zihnimi göz rengi mi değiştirmeye kullanırken enerjim azalırmı
Kaç günde fark edilir bir etki alırım
Saç ve tende işe yararmı
Biyokinezi ile zayoflayabilirmiyim veya boyumu uzatabilir miyim
Zihnim ile göz rengini değiştirirken zihnimi nasıl kullanmalıyım ve dna nin yapısını bilmeme gerek var mı
Sonuna kadar inanıyorum ama her şeyini bilmeden yapamam zaten o yüzden sormak istedim. Soruyu bilen çözer o mantık seni de meşgul ediyorum kusura bakma
Bu arada gözlerim kahverengi hatta koyu kahverengi açık yeşil olsun istiyorum ya da bir gözümün yeşil bir gözümün mavi olmasını isterdim ama tek renk seçebiliyorsam yeşil istiyorum ya da mavi bilemedim :)
Frekans dinlemelisin kuzum yani ben dinledim ama hep şey söylentisi gezerdi belli kanallar kötüye kullanabilir dikkat edin vs şimdi kanal önerisi yapayım: subliminial secrets söyledim zatenc türkçe bir kanal frekans değil direk bilinçaltı veriyor hem frekans olarakta eskiden pozen vardı çok bilgili birisi hala duruyorsa mutlaka dinle youtubedan
2. Soru dnaya zihninle hükmedeceksin anatomik olarak zihnin neyi kabul ederse dna onu yaratıyor
Saat olarak geceyi tercih edebilirsin korkmazsan sabaha yakında olabilir ezan vakti hava aydınlanırken falan o zamanlar çok huzurlu oluyor. Zihinde daha berrak halde hem
Günde istediğin kadar yap ama tavsiyem bir gece yatmadan bide sabah kalkınca yapsan bir problem kalmaz inanç hepsinden önemli
Yaparken inan kuzum zihninde baska seyler dolu olmasin
Ruh halin karamsar olmasın yeter
Enerjin şöyle kuvvetli bir enerji alanin varsa bir sey olmaz ama yaptiktan sonra cakra dengeleyici muzik dinle basin ve gozlerin agriyabilir kendini cok yorma oncesindede cakra calismalari yapabilirsin
Ben 1 haftada sonuc aldim neredeyse inancina bagli oda
Hepsini ayni anda yapmamani tavsiye ederim gözden sonra tene geç mesela ama saç en zoru heleki sac rengini acmak
Zayiflamak cok kolay bunu yaptim kuzum dedigim yollari izleyerek yapabilirsin beynin istahsizliga kendini hazirlamasi coook cook kolay boy isi gelisim donemindeysen elbette olur
Yok bilmene gerek :)
Simdi canim kendine basta basit hedef koy mesela bal rengine ulasmak ya da sarimsi bir ton elde etmek goz renginden dolayi bir anda yesil olamaz ama zamanla acilmalari fark edersin zaten 2 goz farkli renk beyindeki blokaj yuzunden cok zor cunku kucuklukten beri beynimiz bunu olasi kabul etmiyor
Meşgul etmek degilki eski gunlerimi hatirladim istersen daha sorabilirsin elbette
Çok teşekkür ederim enerhi alanı ile çakra nedir bide subliminal secrets yabanvı bir kanal olumlama var onda bunun için ingilizce bilmem gerekmezmi
Çakra bedeninde bulunan her birinin fazla açılması veya tam tersi durumda enerjisel olarak seni yoğun şekilde etkileyen şey subliminial secrets yabanci kanal degil kuşum doğrusunu bul turkcesi var enerji alanida aura diye gecer istersen bir arastirma yap aklina takilani sor
Subliminal secrets te hangisini dinlemeliyim adını koyabilirmisiniz? Yeşil göz istiyorum da
Bişey daha diyeceğim siz 15 gün içinde sonuç alırsınız dediniz ya ben küçükken gözlerimin bal rengi olmasını istemiştim sonra güneşe geçip gözlerimi kapattım ve gözlerimin bal rengi olmasını istedim açtığımda gözlerim bal rengiydi annem babam çok şaşırmıştı sonra ben inanmadım aynaya baktım bal rengiydi ama 2 güne geçmişti
Evet biliyorum ve yapıyorum biokinezi
Anlatirmisin
Olmaz malesef paylaşamam herkesle
Mesaj yazsan çünkü çok istiyorum gözlerimin yeşil veya mavi olmasını
Yazılmıyor sana mesaj takip et
Bende sana yazamıyorum nesaj xper2+ olmalı ama takip ettim
Sen çok lucy filmi izledin, galiba
Skdkaksks , yoo alakası bile yok ama çok isterdim biyokinezi yapmayı , ayrıca bunun lucy ile alakası yokki bunlar parapisokoloji alanındaki şeyler
Ah kızım ah hangi rengi istiyon söyle alayım sana lens
Lens olmuyo işte yaa :(( tek çaresi ameliyat veya biyokinezi kısaca zihnin ;))
Sen gözün rengi ne
Koyu kahverengi saçlarım açık kumral yeşil olsa daha çok yakılır diye düşündüm. Ten rengim de koyu buğday. Bide tenim beyaz olsa çok sevinirdim
Aklım hayalim durdu
Sjdkdkskdj nedenki istersen google da arayabilirsin bazı kanıtlar var ama bilim insanları inanmıyorlar. Ben bir gece çok istemiştim mavi olmasını sonra rüyamda gördüm maviydi gözlerim biyokinezi ile yapmıştım rüyamda hep inanırım biyokineziye , demek istediğim ben bunları yaparım çünkü çok güçlüyüm değil tabikide , beynimizin gizli yanlarından bahsediyorum sadece :))
Başarırsan haber et
Tam anlamıyla her şeyini öğreniyim kesinlikle haber veririm , yani öyle direk hayal ederek olacağını sanmıyorum. Genlere veya dna ya nasıl hükmedeciğimi nasıl yapacağımı falan öğrenerek başlayacağım
Ekliyorum seni hesabı silene kadar başarırsın umarım ilgimi çekti
Bilmediğim çok şey var hepsini bir öğreneyim de işte ancak öyle olur. Mesela nasıl uygulamalıyım saat kaçta nasıl hissetmeliyim dna ya nasıl hükmederim falan filan
İşte sildiğime kadar acele et demedik
işe yaraarsa bana da haber ver
Ben yapıyorum